Varshava Hotel 2*– Atsauksmes

18
Novērtējums 4.610
№51 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
4.7 Numurs
5.2 apkalpošana
5.5 Tīrība
4.7 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Zelta smilšu kūrorta dienvidu daļā, parka zonā. Netālu atrodas akvaparks "Aquapolis". Ieteicams ekonomiskām brīvdienām. Tā ir 11 stāvu ēka.Vairāk →
аватар 4hv62q25
Telpas par mazu, vietā m saplē stas. Viss ir sliktā stā voklī . Brokastī s nav nekas neparasts. Pat galdautos bija caurumi. Es nekad vairs neieš u. … Tomēr ▾ Telpas par mazu, vietā m saplē stas. Viss ir sliktā stā voklī . Brokastī s nav nekas neparasts. Pat galdautos bija caurumi.
Es nekad vairs neieš u.
аватар boristorr
2014. gada augustā atpū tā mies viesnī cā Warsaw Hotel Golden Sands. Ienā kot istabā bijā m vienkā rš i š okē ti! Numurs neatbilda 2 zvaigž ņ u lī menim. Izrā dī jā s, ka viesnī ca maldina tū roperatorus un sū ta viņ iem skaistas viņ u istabu fotogrā fijas, kas uzņ emtas pirms 15 gadiem, tač u š ajā laikā visas telpas ir pilnī bā izmiruš as un tā m nepiecieš ams kapitā lais remonts. … Tomēr ▾ 2014. gada augustā atpū tā mies viesnī cā Warsaw Hotel Golden Sands. Ienā kot istabā bijā m vienkā rš i š okē ti! Numurs neatbilda 2 zvaigž ņ u lī menim. Izrā dī jā s, ka viesnī ca maldina tū roperatorus un sū ta viņ iem skaistas viņ u istabu fotogrā fijas, kas uzņ emtas pirms 15 gadiem, tač u š ajā laikā visas telpas ir pilnī bā izmiruš as un tā m nepiecieš ams kapitā lais remonts. Mū su istaba izskatī jā s š ā di:
sarū sē juš as lampas telpā ;
krā soti aizkari;
slikti mazgā ti dvieļ i;
noplē š amas tapetes;
vecas nobruž ā tas mē beles;
matrač i ar uzrakstiem;
lampas abaž ū rs ir nokaisī ts ar beigtā m muš ā m;
duš a visa ir pā rklā ta ar rū su un tā pē c no tā s normā li neplū st ū dens;
saplaisā jis spogulis;
kaimiņ u istabu vannas istabas ir savienotas ar vienu ventilā cijas š ahtu, un, ja kaimiņ š istabā smē ķ ē , tad smaka nonā k pie jums;
pusi dienas slapja grī da vannas istabā pē c duš as;
slikta skaņ as izolā cija - tuvumā esoš ā s ikdienas diskotē kas neļ ā va aizmigt lī dz 2 naktī .
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2014. gada augustā atpū tā mies viesnī cā Warsaw Hotel Golden Sands. Ienā kot istabā bijā m vienkā rš i š okē ti! Numurs neatbilda 2 zvaigž ņ u lī menim. Izrā dī jā s, ka viesnī ca maldina tū roperatorus un sū ta viņ iem skaistas viņ u istabu fotogrā fijas, kas uzņ emtas pirms 15 gadiem, tač u š ajā laikā visas telpas ir pilnī bā izmiruš as un tā m nepiecieš ams kapitā lais remonts. … Tomēr ▾ 2014. gada augustā atpū tā mies viesnī cā Warsaw Hotel Golden Sands. Ienā kot istabā bijā m vienkā rš i š okē ti! Numurs neatbilda 2 zvaigž ņ u lī menim. Izrā dī jā s, ka viesnī ca maldina tū roperatorus un sū ta viņ iem skaistas viņ u istabu fotogrā fijas, kas uzņ emtas pirms 15 gadiem, tač u š ajā laikā visas telpas ir pilnī bā izmiruš as un tā m nepiecieš ams kapitā lais remonts. Mū su istaba izskatī jā s š ā di: istabā sarū sē juš as lampas; notraipī ti aizkari; slikti izmazgā ti dvieļ i; nolobī tas tapetes; vecas nobruž ā tas mē beles; noplucis matrač i; lampas abaž ū rs ir nokaisī ts ar beigtā m muš ā m; duš a visa noklā ta ar rū su un tā dē ļ , no tā normā li netek ū dens ; saplī cis spogulis ; kaimiņ u istabu vannas istabas vieno viena ventilā cijas š ahta un ja kaimiņ š istabā smē ķ ē tad smaka aiziet pie jums ; pus dienas slapja grī da vannas istabā pē c izņ emš anas duš a; slikta skaņ as izolā cija - ikdienas diskotē kas tuvumā nedeva iespē ju aizmigt lī dz 2 naktī .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар henword
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
mē s devā mies ar 5 gadus vecu bē rnu...mans iespaids ir sliktā ks, vienkā rš i ir grū ti atrast viesnī cu, kā man izdevā s iekļ ū t nepatikš anā s? jā , tikko lidoju ar degoš u biļ eti. . . Tur droš i var likt vē rtē jumu -1 ((ē diens tā ds, ka atgā dina vidusmē ra roku pionieru nometni, netī ri galdi, telpas brū k. … Tomēr ▾ mē s devā mies ar 5 gadus vecu bē rnu...mans iespaids ir sliktā ks, vienkā rš i ir grū ti atrast viesnī cu, kā man izdevā s iekļ ū t nepatikš anā s? jā , tikko lidoju ar degoš u biļ eti. . . Tur droš i var likt vē rtē jumu -1 ((ē diens tā ds, ka atgā dina vidusmē ra roku pionieru nometni, netī ri galdi, telpas brū k. . . atvainojos istabenes kas mē ģ ina to sakopt un dot dieviš ķ ā izskatā . duš a sienā un laistī š anas sienas un tualete, dvieļ i pilni ar caurumiem, ar traipiem. . . vispā r jau labā k taupi naudu un ej kaut kur tā lu prom no Š Ī S VIESNĪ CAS! ! !
аватар AnnaGerman
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi atpū tā mies Bulgā rijā , nekā das ilū zijas nebū vē jā m, rē ķ inā jā mies ar “lokš ķ i”. Mani interesē ja budž eta atvaļ inā jums. Pirms tam bijā m pie jū ras Ē ģ iptē , Turcijā , Melnkalnē . … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Bulgā rijā , nekā das ilū zijas nebū vē jā m, rē ķ inā jā mies ar “lokš ķ i”. Mani interesē ja budž eta atvaļ inā jums. Pirms tam bijā m pie jū ras Ē ģ iptē , Turcijā , Melnkalnē . Viesnī cā ir viss nepiecieš amais eksistē š anai, izņ emot kondicionieri. Jā , "padomju" remonts, jā , koka logi, jā , tika izņ emti tikai tad, kad uzlika zī mi, bet bija siltais ū dens, gultas veļ a, dvieļ i mainī ti, normā las brokastis. Sū dzī bu nav. Nekā di kukaiņ i, netī rumi un rupjī bas netika manī ti. . Dzī vojā m 11. stā vā ar skatu uz jū ru. Tikai vienam skatam Krimā viņ i novilka 3 ā das. Pati viesnī ca, manuprā t, ir vecā kā piekrastē , jo. tai uz jumta ir kaudze antenu, laikam augstā kā . Bet ir kosmē tiskais remonts un nekā das sveš as smakas. Baseinā kā visur citur daudz balinā tā ju, bet ir sauļ oš anā s krē sli, var pagulē t. tur sauļ oties, lasī t. Par tā du naudu vienkā rš i super.
аватар sardachuk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ta Bulgā rijā notika pirmo reizi. Ļ oti tī rs, cilvē ki jauki, jū ra silta un tī ra. Vislielā ko vilš anos sagā dā ja Varš avas viesnī ca. Cipari 1002 un 1006 ir vienkā rš i š ausmī gi!! ! Mē beles ir vecas, istaba ļ oti maza, kad bē rnam atnesa saplī suš u dī vā nu, nā cā s lē kt savā gultā . … Tomēr ▾ Atpū ta Bulgā rijā notika pirmo reizi. Ļ oti tī rs, cilvē ki jauki, jū ra silta un tī ra. Vislielā ko vilš anos sagā dā ja Varš avas viesnī ca. Cipari 1002 un 1006 ir vienkā rš i š ausmī gi!! ! Mē beles ir vecas, istaba ļ oti maza, kad bē rnam atnesa saplī suš u dī vā nu, nā cā s lē kt savā gultā . Ja uz kaimiņ u balkoniem smē ķ ē , kliedz, dun, visas smakas bū s tavā istabā , es klusē ju par troksni, paspē ju aizmigt lī dz 4 no rī ta. Visa istabas uzkopš ana sastā vē ja no atkritumu izveš anas, dvieļ i tika mainī ti 1 reizi, gulta ar caurumiem netika mainī ta. Brokastis nav iespē jamas. Maize un sausie kā posti, no kuriem paš i taisī jā m salā tus, desa un sviests izskatā s pieklā jī gi, garš o indī gs, zils piens, makaroni ar š ausmī gā m desiņ ā m. Vienī gā labā lieta viesnī cā ir baseins. Lī dz jū rai 600-800m. Salī dzinot ar citiem kū rortiem, viss ir 3-4 reizes dā rgā ks. Aizbraucā m uz Varnu, veikals Villa ir vienkā rš i super, centrā viss lē ts un svaigs. Arī augļ i tirgū ir 3 reizes lē tā ki.
Ja vē laties atpū sties kopā ar bē rniem, viesnī ca Varš ava nav domā ta jums!! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tos ar diviem bē rniem vecumā no 7 un 16 gadiem. Patika viss izņ emot viesnī cu. Jū ra ļ oti tā lu no 300m, bet 600-700. mainī ta, dvieļ i 1 reizi. Grī da nav mazgā ta. Ļ oti bezgaumī gas brokastis! ! ! ! Esiet uzmanī gi ar taksometru vadī tā jiem, pā rbaudiet cenu, ja ir lete, pievils, ripinā s pa krū mu!! ! Varnā viss ir daudz lē tā k, augļ i, ē dieni , dzē rieni. … Tomēr ▾ Atpū tos ar diviem bē rniem vecumā no 7 un 16 gadiem. Patika viss izņ emot viesnī cu. Jū ra ļ oti tā lu no 300m, bet 600-700. mainī ta, dvieļ i 1 reizi. Grī da nav mazgā ta. Ļ oti bezgaumī gas brokastis! ! ! ! Esiet uzmanī gi ar taksometru vadī tā jiem, pā rbaudiet cenu, ja ir lete, pievils, ripinā s pa krū mu!! ! Varnā viss ir daudz lē tā k, augļ i, ē dieni , dzē rieni. Ja vē laties relaksē još u atpū tu , š ī viesnī ca nav priekš jums! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар oparenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nedraudzī gs personā ls, pretī gs ē diens, neē rts numurs – ja visu mū ž u par to sapņ ojat, viesnī ca Warsaw ir tieš i jums! … Tomēr ▾ Nedraudzī gs personā ls, pretī gs ē diens, neē rts numurs – ja visu mū ž u par to sapņ ojat, viesnī ca Warsaw ir tieš i jums!
аватар milenapenk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es gribē ju savu mazo mā su aizvest lī dz jū rai, ko viņ a vē l nebija redzē jusi. Mana dziļ a pā rliecī ba - principā nevar bū t sliktā k kā Krasnodaras apgabala Melnā s jū ras piekrastē - nostrā dā ja pat š ajā. … Tomēr ▾ Es gribē ju savu mazo mā su aizvest lī dz jū rai, ko viņ a vē l nebija redzē jusi. Mana dziļ a pā rliecī ba - principā nevar bū t sliktā k kā Krasnodaras apgabala Melnā s jū ras piekrastē - nostrā dā ja pat š ajā.2 * viesnī cā Bulgā rijā , kurā patiesī bā nekā laba, izņ emot baseinu, nav. Bet, ņ emot vē rā summu, kas š eit tika samaksā ta par nedē ļ u atpū tu, es nekritizē š u viesnī cu. Galvenais, ka mana mā sa bija ļ oti apmierinā ta ar jū ru. Tiesa, nokļ ū š ana pludmalē ir tā lu un ne pā rā k ē rta, ar bē rniem neiesaku. Skaitlis liek atgriezties atmiņ ā par pionieru nometņ u laikiem. Tū risma operators ICS tika sagaidī ts un izmitinā ts bez starpgadī jumiem. Atgrieš anā s laikā viņ i paš i sajauca laiku un jau garī gi atvadī jā s no lidmaš ī nas, zvanī ja uz mū su aģ entū ru Maskavā (Unitours), nekā di nevarē ja viņ iem tikt cauri, bet tad es atcerē jos, ka viņ u ķ ermenis vienmē r bija aizņ emts. uz lielo tū ristu pieplū dumu un mobilajā telefonā piezvanī ja vadī tā jai Nataš ai, ICS nekavē joties tika atrasts.
аватар nvl608085
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē dē jos 5 gadus esam atpū tuš ies daž ā dos Bulgā rijas kū rortos. Lieliski iedomā jamies, ko var sagaidī t no ceļ a, viesnī cā m un saimnieka. Š is gads (2012) izvē rtā s par negaidī tu atvaļ inā jumu no 29. aprī ļ a. … Tomēr ▾ Pē dē jos 5 gadus esam atpū tuš ies daž ā dos Bulgā rijas kū rortos. Lieliski iedomā jamies, ko var sagaidī t no ceļ a, viesnī cā m un saimnieka.
Š is gads (2012) izvē rtā s par negaidī tu atvaļ inā jumu no 29. aprī ļ a. Maijā.12 dienas atpū tā mies Zelta smiltī s viesnī cā Varš ava. Ekskursijas cena bija ļ oti laba. Zinā jā m, ka sezonas atklā š ana ir tikai no 15. maija un plā nojā m brī vdienu pavadī t ar paš vadī tā m ekskursijā m un "izklaidē m".
Ceļ ojuma sā kumā un lī dz paš ā m beigā m ceļ š izrā dī jā s “neķ ī tri” grū ts lī dzbraucē ju dē ļ , kuri visu laiku bija piedzē ruš ies un uzvedā s atklā ti neglī ti. Nikolajevā tū roperatora "WELT" ceļ ojumu aģ entū ras "Valen-tour" vadī tā ji, kuri brauca kopā ar mums, pie viesnī cas "Nikolaev" no autobusa izsē dinā ja visu grupu, un viņ i - 4 cilvē ki devā s prom. ar autobusu ilgā k par 2.5 stundā m. Kur atradā s autobuss un kas ar to noticis, nav zinā ms. Starp citu, tas pats stā sts atkā rtojā s atceļ ā no Bulgā rijas.
Ar tā du brī vdienu sā kumu - gaidī š ana uz tikš anos ar viesnī cu neko labu nesolī ja, tač u kļ ū dī jā mies.
Viesnī ca "Varš ava" un pā rē jais tajā izrā dī jā s brī niš ķ ī gs visos aspektos:
- Viesnī ca man uzreiz iepatikā s, tī ra, ē rta, sagaidī ju ar smaidu, uzreiz iekā rtojos un brī dinā ju, ka baseins darbosies no 2. maija. Baseins liels, ē rts, tī rs, ū dens tika tī rī ts katru dienu, pastā vī gi bija klā t apkalpotā ji;
- mē s paē dā m brokastis, kas pilnī bā atbilst visai mū su 5 pieauguš o ģ imenei. Ē dienkartē bija: makaroni ar mē rci, vā rī ti kartupeļ i, desas un desa, musli ar pienu, salā ti, sviests un sieri 2-3 veidi, nacionā lais rū guš piens, tē ja no 5-7 š ķ irnē m un kafija, saldie dzē rieni 2 veidu , ievā rī jums, apelsī ni vai ā boli, cepumi vai kū ka, un pē c pā ris dienā m parā dī jā s zupas. Vai ar to nepietiek brokastī s? Esam pieraduš i ē st paš i, lai nepieķ ertos vietai un laikam, jo ​ ​ pavadā m aktī vā s brī vdienas un varam noiet 9-10 km;
- serviss viesnī cā teicams, uzkopš ana tika veikta katru dienu, neskatoties uz to, ka mums tā nebija tik biež i vajadzī ga. Regulā ri tika savā kti atkritumi. Pat nā kot no jū ras, pā rsteidza tas, ka katru dienu gulta bija skaisti izklā ta un gulbji izlikti no dvieļ iem;
- viesnī cas personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs, reģ istratū rā runā krieviski, palī dzē ja bez kavē š anā s atrisinā t visus raduš os jautā jumus;
- Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga, gandrī z mež ā . Pamosties no putnu dziesmā m un dzert rī ta kafiju uz plaš ā balkona ir jebkura pilsē tnieka sapnis.
Svē tku laikā laikapstā kļ i nekad nepievī la. Katru dienu pē c brokastī m devā mies uz jū ru. Atbraukš anas sā kumā ū dens jū rā , protams, bija auksts, peldē ties ienā ca tikai vī rieš i, bet baseinā peldē jā s visi katru dienu. Un no 4. lī dz 5. maijam pat sievieš u puse no kompā nijas plunč ā jā s un ienira jū rā . Kad devā mies gar krastu uz Varnas pusi, atradā m 2 termā los avotus, no kuriem viens ir sē rū deņ radis, un ū dens tajos ir lī dz 50 grā diem - tur viņ i pirka daudz.
Aizbraucā m uz savu mī ļ o Nesebā ru, uz Balč iku, uz Varnu. Gā jā m pa mež a taku lī dz Aladž as klosterim, tur bija 4 km skaistas mež a takas. Pē dē jā atpū tas dienā ķ ē rā m zivis un sarī kojā m pikniku mež ā (tur tiek organizē ti ī paš i laukumi ar galdiem un soliem).
Lai kur arī ieradā mies Bulgā rijā , visur satikā m draudzī gus, smaidī gus iedzī votā jus, visur bija tī rī ba un komforts.
Ar š ā du brī vā laika izkā rtojumu mē s visi pieci atgriezā mies atpū tuš ies, iedeguš i, priecī gi un dzī vespriecī gi. Un NAV sliktas atpū tas, tikai jā prot to pareizi organizē t!
май 2012г, утро на пляже Золотые пески, меню и цены, май 2012 г На море, май 2012 монастырь, май 2012 г Несебр, май 2012 парк, Варна, май 2012г май 2012г, дорога в монастырь Аладжа монастырь, май 2012 г
Parādīt vairāk »


iemiesojums kozlyanskiy
AUTOBUSA EKSURĒJUMS NO DŅEPROPETROVSKAS, IZMITINĀŠANA VIESNĪCĀ "VARŠAVA" (9.-20.AUGUSTS) MTS ZVANU IESPĒJA...
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
iemiesojums galushko4
Vai reģistratūrā ir gludeklis?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель находится в южной части курорта Золотые Пески, в парковой зоне. Рядом находится аквапарк "Акваполис". Рекомендуется для экономичного отдыха. Представляет собой 11-ти этажное здание.

Atrašanās vieta Отель находится в 16 км к северу от Варны и в 21 км от аэропорта.
Pludmales apraksts 350 м до пляжа.
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Супермаркет, 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Игровая комната, библиотека.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 147 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • ventilators $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija $
  • tālrunis
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Golden Sands Resort, 9007, Болгария
Tālruņi: (359) 52 357141
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).