Siniger 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
Viesnīca atrodas Zelta smilšu kūrortā, parkā. Tuvumā atrodas daudzi restorāni, bāri un izklaides vietas, piemēram, bāri Gypsy Tabor un Russian Troika, Pliska un Gdaņskas diskotēkas. Viesnīca ir piemērota ģimenēm vai draugiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 2007. gada septembrī . ļ oti patika. Istaba bija tī ra, labi uzkopta, biež i tika mainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Negaidiet, ka istabā bū s volā ni, nav gaisa kondicionē tā ju. Neliels numurs ar balkonu, mini bā ru. Tuvu jū rai. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2007. gada septembrī . ļ oti patika. Istaba bija tī ra, labi uzkopta, biež i tika mainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Negaidiet, ka istabā bū s volā ni, nav gaisa kondicionē tā ju. Neliels numurs ar balkonu, mini bā ru. Tuvu jū rai. Diezgan kluss. Iesaku kā labu budž eta variantu. PS: viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums tiek uzskatī ts 2+, 3 zvaigznes viņ iem netiek dotas istabu lieluma dē ļ .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2007. gada jū lijā atpū tos ar dē lu. No viesnī cas labajā m lietā m - ē dinā š anas un atraš anā s vietas, var aiziet lī dz akvaparkam, netā lu no jū ras un tajā paš ā laikā kluss. Istabā vannas istabā bija spē cī ga pelē juma smaka, tā nebija labi iztī rī ta. … Tomēr ▾ 2007. gada jū lijā atpū tos ar dē lu. No viesnī cas labajā m lietā m - ē dinā š anas un atraš anā s vietas, var aiziet lī dz akvaparkam, netā lu no jū ras un tajā paš ā laikā kluss. Istabā vannas istabā bija spē cī ga pelē juma smaka, tā nebija labi iztī rī ta. 2 zvaigznes ir divas zvaigznes. Ja brauc uz Bulgā riju, tas ir tikai “viss iekļ auts”, paē st kaut kur kafejnī cā ir dā rgi un ne vienmē r labi paē duš i, viss ir vē rsts uz vā cieš iem, pret krieviem izturas slikti. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir traki dā rgi, citā di viņ i aizvedī s š auru strī piņ u pie ū dens un nogulē sies uz slapjajā m smiltī m. Lidojā m no atlanta - draņ ķ ī gs gids, nedodiet par tū ristiem figaro te, figaro tur.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар fgfd
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Piecstā vu ē ka, katrā stā vā.38 istabas: pā ra numuri ar skatu uz jū ru, nepā ra numuri ar skatu uz kū rortu. Istabas mazas, bet tī ras, katru dienu tī ra labi, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m, gultas veļ a reizi nedē ļ ā . … Tomēr ▾ Piecstā vu ē ka, katrā stā vā.38 istabas: pā ra numuri ar skatu uz jū ru, nepā ra numuri ar skatu uz kū rortu. Istabas mazas, bet tī ras, katru dienu tī ra labi, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m, gultas veļ a reizi nedē ļ ā . Plkst. viesnī cā ir baseins ar bē rnu sekciju, neliels rotaļ u laukums. Mums uzreiz nepatika, ka istabā gar sienu divas gultas. Un kad mums piedā vā ja atvest bē rnam vē l vienu gultiņ u, pajautā ju un viņ i pā rvā cā s. gultas mums: sanā ca viena liela. Balkoni istabā m pā ra pusē ļ oti mazi, bet ar nepā ra (dzī vojā m 407. istabā ) vairā k. Uz balkona ir galds un divi krē sli.
Brokastis: katru dienu vienā das, nav daudzveidī bas un tā pē c nevienam neiesaku doties ekskursijā "viss iekļ auts". Tagad paskaidroš u kā pē c. Vispirms runā jā m ar ģ imenē m no "viss iekļ auts" viesnī cā m un noskaidrojā m, ka gan pusdienas, gan vakariņ as arī ir vienmuļ as. Š eit no rī tiem dodies uz pludmali. Pludmales zonā ir milzī gs skaits daž ā du bā ru, restorā nu, kur gatavo daudzveidī gu, garš u un nepavisam ne dā rgu ē dienu, bet tomē r ir samaksā t par lietussargiem, sauļ oš anā s krē sliem. Uzreiz par cenā m: lietussargs un guļ amkrē sls maksā.6 levas uz visu dienu, matrač i 3 levas (2 dolā ri). -$1, augļ i-1-2$ par lielo plastmasas krū zi. Pankū kas tiek cepti-ļ oti garš ī gi! Š eit jums ir "viss iekļ auts", un kā rdinā jumu pludmalē , pā ri malai!
Noteikti nopē rc kaut ko. Zelta smiltī s ir milzī gs daudzums visā du izklaidi-tur aiziet lielā kā daļ a tavas naudas. Braucā m ar bē rnu un viņ š bija sajū smā ! Vidē ji 30-40$ dienā mē s iztē rē ja bē rnu atrakcijā m. Bet pietiks apē st 20 dolā rus ģ imenei, kopā ar alu. gatavo izcili un vienmē r ir pieejams viss kas norā dī ts ē dienkartē . Piekrastē ir ī paš s restorā ns "PARMY". I ļ oti iesaku to apmeklē t, un tā atrodas netā lu no Hermitage hotel Kempinski, tuvumā ir golfa laukumi, iesaku arī apmeklē t! ~ 5 $.
Vispā r, ja brauc atpū sties un izklaidē ties, nevis sē dē t viesnī cā , tad esi klā t. Ja esi izvē lī gs cilvē ks tad ņ em 5 zvaigznes un negaidi vairā k no 2* viesnī cas! Mē s tikai gulē jā m viesnī cā , pā rē jais laiks pludmalē un piekrastē . Vispā r iesaku visiem, kas nav bijuš i Bulgā rijā , iesaku jums patiks. Tur ir daudz jaunieš u un tas arī ir pluss. Ir lielveikali un aptiekas, kur cenas ir gandrī z tā das paš as kā pie mums veikalos(esam no Maskavas). ledusskapis(par brī vu, nevis ī rē , kā norā dī ts tū risma aģ entū ru cenrā ž os). Tie tieš ā m ir mazi, bet viņ i ir.
Seifa ī re (uz 15 dienā m 35 leva-23$). Apkalpoš ana draudzī ga un visi bulgā ri mierī gi runā krieviski, tas arī ir milzī gs pluss. Esmu pā rņ emts ar atmiņ ā m un vē los uz Bulgā riju!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен на курорте Золотые пески, в парке. Рядом находится множество ресторанов, баров и развлекательных заведений, например, бары «Цыганский табор» и «Русская тройка», дискотеки «Плиска» и «Гданск». Отель подойдет для семейного отдыха или для отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Расстояние от курорта Золотые пески до аэропорта Варны составляет 25 км.
Pludmales apraksts На пляже есть водные горки, детские аттракционы, морские прогулки.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • ārsts
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • biljards
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 94 двухместных номеров «Стандарт» и 3 «Апартамента».

  • vanna/duša
  • droši $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Hotel Siniger, Golden Sands, Varna 9007, Bulgaria.
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.