laba viesnīca par šo naudu

Rakstīts: 20 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 9 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
Tikko sestdien atgriezos no atvaļ inā juma. Daudz pozitī vu iespaidu, nedaudz padalī š os ar viesnī cas plusiem un mī nusiem, manuprā t)

1. Pretī ga mā jturī ba. Kalpones ir slinki ē zeļ i (piedodiet! Es katru gadu ceļ oju uz daž ā dā m valstī m un š ī ir pirmā reize). Tajā paš ā laikā , ja uz pjedestā la atstā jat 10 lauvas, viņ u tur nebū s)))) Un es neredzu jē gu atstā t š ā du “tī rī š anu”. Paš i dvieļ us nemaina, jā prasa, arī gultas veļ u nemainī ja nedē ļ u. Vienī gais, viņ i iznesa miskasti. Pē dē jā s divas dienas viņ i pat nelika papī ru.

2. Ē diens. Paņ ē mā m tikai brokastis un vakariņ as, ko nenož ē loju ne mazums. Ē diens diezgan vienmuļ š - ja vismaz pusdienā s un vakariņ ā s kaut kas mainī jā s, tad brokastī s tika mainī ti tikai desu veidi (Pē dē jā s dienas pat brokastī s negā ju, labā k jau ē st svaigus augļ us. Ir pietiekami daudz kafejnī cas, kur var paē st garš ī gi un nedā rgi.
Uzreiz ieteikš u omulī gu vietu, devā mies tur pusdienot) Netā lu no viesnī cas atrodas omulī gs mā jas restorā ns, to vada ģ imene, ģ imenes galva Mihails (pavā ra sieva un vī ramā te). Viņ i gatavo gardus, mā jā s gatavotus ē dienus un par atbilstoš u naudu. Porcijas ir lielas, pirmo reizi nesteidzieties savā kt daudzas lietas)))
3. Viesnī cā ir "vingroš anas zā le", neliela istabiņ a, kur ir trenaž ieri - velosipē ds, steperis, roku pumpē š anai utt. Tas ir, minimā lais komplekts, lai uzturē tu sevi formā , ir piemē rots, lietoš ana ir bez maksas. Ir tenisa galds, bet rakete un bumbiņ as ...es kā labs spē lē tā js nevarē ju spē lē t)
4. Baseini: viens pieauguš ajiem un viens airu baseins. No rī ta tie tiek sakopti, teritorija tiek uzraudzī ta. Sauļ oš anā s krē slu ir pietiekami daudz, bet daudziem ir sajū ta, ka viņ i tur nemitī gi guļ (to aizņ em no paš a agra rī ta), tā pē c pusdienā s neatradī siet vietu)
5. Pati istabiņ a man pilnī bā piestā vē ja, bet bija par lielu))) Nez kā pē c bijā m iekā rtojuš ies 4-vietī gā istabā...
Tas ir, ir koridors + liela viesistaba, balkons un 2 istabas ...Mē s izmantojā m tikai vienu istabu, otrā bija vienkā rš i slē gta) Skats ir lielisks, jū ra. Bija patī kami vakarā pasē dē t uz balkona.

6. Attā lums lī dz jū rai. Lai visi raksta tieš i, ka blabla tik tuvu. BET!!! ! Tur jā kā pj pa kā pnē m, jā kā pj lejā un augš ā (un tur ir kā di 190 pakā pieni). Esmu pietiekami daudz redzē jis astmas slimniekus, hipertensijas pacientus un tos, kuriem ir liekais svars (((nabagie vienkā rš i stā vē ja pa vidu un mē ģ inā ja atvilkt elpu. Pat skrienot 4x dienā vienā virzienā , beigā s sā p kā jas)) ) Bet kā alternatī va fiziskajai. Man patika treniņ i. Turklā t, ja jums ir rati, tad no kā pņ u vidus nav rampas! Vī rieš i nē sā ja š os ratiņ us uz rokā m (

Vispā r, ja neķ eksē , pā rē jais ir brī niš ķ ī gs) Cenas kū rortā patī kamas, bijā m uz akvaparku (tur pietiek ar 3 stundā m), interesanta ekskursija uz Balč iku.
Un NEŅ EMT, kas nav paš pā rliecinā ts, ekskursijā Makš ķ erē š ana (peldē š anā s uz š ū pojoš as jahtas atklā tā jū rā ). Daudzi cilvē ki saslima, nauda tika izmesta)
No iestā dē m - ir cienī gas. Ļ oti nož ē loju, ka tikai izbraukš anas dienā atklā ju kafejnī cu Seven - garš ī gi ē dieni, pieejamas cenas un tā ds retums - iespē ja norē ķ inā ties ar karti, kas ir svarī gi, kad nauda beigsies)))) Aktī vi aicinā s uz salas kafejnī cu - godī gi sakot, vispretī gā kā vieta manu ceļ ojumu laikā (
Uz katra soļ a ir pietiekami daudz veikalu, lielveikalu. Cenas tajā pusē , kur Breeze ir zemā ka. Ja ej lī dz galam, tad Admiral Hotel - cenas uzreiz augstā kas!
Ja vē laties mainī t naudu izdevī gā k - banku viesnī cā Admiral vai citu lielisku iespē ju - apmeklē jiet Varnas pilsē tu. Brauciens nav garš , kurs tur augstā ks, ir kur pastaigā ties. Viesnī cā ir taksometrs, kurā š oferis strā dā jau gadiem - aizvedī s par 20 lev un paņ ems noteiktajā laikā (arī.20 lev).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu