Bonita Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.710
№22 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Zelta smilšu kūrorta jūras krastā, tieši blakus pludmalei. Uzcelta 1963. gadā. Pēdējā restaurācija tika veikta 2000. gadā. Ideāli piemērots jauniešiem.Vairāk →
аватар Alina961710
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Normā la ekskursija, normā la uzturē š anā s. Š ī nav mana pirmā reize Bulgā rijā . Pā rtika visā Bulgā rijā ir kļ uvusi sliktā ka nekā pirms 5 gadiem, tā pē c jums ir jā ē d paš am. Viesnī ca ir parasta, bet nez kā pē c numuriņ i ukraiņ iem ir labā ki nekā visiem pā rē jiem, vai man tā gadī jā s. … Tomēr ▾ Normā la ekskursija, normā la uzturē š anā s. Š ī nav mana pirmā reize Bulgā rijā . Pā rtika visā Bulgā rijā ir kļ uvusi sliktā ka nekā pirms 5 gadiem, tā pē c jums ir jā ē d paš am. Viesnī ca ir parasta, bet nez kā pē c numuriņ i ukraiņ iem ir labā ki nekā visiem pā rē jiem, vai man tā gadī jā s. Lī dz 6. stā vam š ajā viesnī cā numuriņ i ir labā ki. Viesnī ca atrodas promenā des galā , ļ oti ē rti, izej ā rā un uzreiz dodies uz pludmali.
аватар tourist_2015
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska, ņ emot vē rā tā s 3 zvaigznes. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Cenas restorā nā ir zemā kas nekā kafejnī cā . Lielisks skats no istabiņ as - dzī vojā m 821. Pieklā jī gs personā ls, saprot krieviski. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, ņ emot vē rā tā s 3 zvaigznes. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Cenas restorā nā ir zemā kas nekā kafejnī cā . Lielisks skats no istabiņ as - dzī vojā m 821. Pieklā jī gs personā ls, saprot krieviski. Tī rī š ana katru otro dienu, atkritumu izveš ana katru dienu, dvieļ u maiņ a. Baseins mazs, jū ra pavisam tuvu. Vienī gais negatī vais, no mana viedokļ a, ir tas, ka nav pludmales. Numurā ir kondicionieris, ledusskapis, mini bā rs, TV, labi matrač i. Es iesaku š o viesnī cu budž etam.
Вид с балкона Вид с балкона Вид с балкона
аватар foxxy.fes
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ajā viesnī cā atpū tā s trī s sievieš u kompā nijas. Izvē lē jā mies viesnī cu tuvu jū rai un neizdevā s - atraš anā s vieta lieliska, pā ri nelielai brauktuvei aiz mī lī ga restorā na - pludmale un jū ra. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā s trī s sievieš u kompā nijas. Izvē lē jā mies viesnī cu tuvu jū rai un neizdevā s - atraš anā s vieta lieliska, pā ri nelielai brauktuvei aiz mī lī ga restorā na - pludmale un jū ra.
Viesnī ca atrodas tuvā k Zelta smilš u nomalei, un tas ir tā s pluss - tur nav tik trokš ņ ains, kā tuvā k centram un tornim. Un, ja istaba ir vē rsta arī uz labo pusi, parku, tad jums ir garantē ts mierī gs miegs.
Viesnī cu iecienī juš i vā cu jaunieš i, mums tas netraucē ja, pā ris reizes sacē lā m kā du troksni.
No ē diena bija tikai brokastis, un tā s bija diezgan labas, kaut arī standarta. Vienmē r bija arbū zi, melones un apelsī ni. Bija patī kami pē c brokastī m iziet uz vasaras terasi un malkot kafiju ar skatu uz zaļ umiem un pludmali.
Devā mies paē st uz jū ras velš u restorā nu pretī (dā rgā k) vai augš ā pa kreisi no viesnī cas Krivata Lipa kafejnī cā . Ļ oti iesaku mī dijas ar rī siem (tieš ā m, ē diens diviem) un Ā zijas jū ras velš u zupu.
No viesnī cas 5-7 minū š u gā jiens lī dz klubam Arrogans, kur vakaros atpū tā mies, un bā ram Mojito, kur izklaidē jā mies pē cpusdienā . Netā lu atrodas autobusu pietura, no kuras varat doties uz Varnu, lai iepirktos un pastaigā tos. Televizors toreiz vē l bija kineskops, bet mums to vajadzē ja tikai, lai ieslē gtu mū ziku fonam. Trī s istabā noteikti ir š aurs, bet mums tas bija vajadzī gs gulē š anai un lietu glabā š anai, nekas vairā k. Bet uz balkona vienmē r varē ja pasē dē t ar mums trī s vai pieci, iedzert aukstu vī nu un vē rot skaisto skatu.
Baseins nebija pā rpildī ts, vienu reizi bā rā varē ja paņ emt kā du bezmaksas kokteili. Sauļ oš anā s krē slus ieskauj zaļ umi, valda patī kams vē sums.
Kopumā iesaku atpū tai tiem, kas dodas atvaļ inā jumā aktī vi atpū sties un izklaidē ties, viņ i paš i ir jauni vai pē c pases vai dvē seles) ir lieliski piemē rots tiem, kas vē las atrasties pē c iespē jas tuvā k pludmalei.
аватар arnold_zaykova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
"Bonī tē " esam jau 3 reizes atpū tuš ies. . . Patī k, ka blakus ir jū ra, ir ko redzē t Zelta smiltī s. . . numuriņ i nav grezni, bet par 3* nav slikti, personā ls labs, patī kami, ka runā daudzā s valodā s. . . talonus pē rkam tikai ar brokastī m, tk. … Tomēr ▾ "Bonī tē " esam jau 3 reizes atpū tuš ies. . . Patī k, ka blakus ir jū ra, ir ko redzē t Zelta smiltī s. . . numuriņ i nav grezni, bet par 3* nav slikti, personā ls labs, patī kami, ka runā daudzā s valodā s. . . talonus pē rkam tikai ar brokastī m, tk. Man nepatī k vienmuļ ī ba ē dienā , bet Golden Sands dod iespē ju ar lielu kafejnī cu un restorā nu izvē li. . . katru vakaru var paē st garš ī gi un lē ti. Man ir svarī gi, lai viesnī cā bū tu atvē rts interneta pieslē gums, tas ļ auj pastā vī gi sazinā ties ar ģ imeni un draugiem, netē rē jot naudu pa tā lruni. Kopumā iesaku. . .
аватар Zhanna1503
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā , kopumā esam apmierinā ti, bet ir komentā ri. Brokastis no 7.30 lī dz 10.00. Ē diens viesnī cā ir bufetes sistē ma. Ir bē rnu baseins. Netā lu no viesnī cas atrodas mini delfī nu parks. Viesnī ca atrodas pirmajā rindā . … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā , kopumā esam apmierinā ti, bet ir komentā ri. Brokastis no 7.30 lī dz 10.00. Ē diens viesnī cā ir bufetes sistē ma. Ir bē rnu baseins. Netā lu no viesnī cas atrodas mini delfī nu parks. Viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Ja nepiecieš ams, jū s varat nokļ ū t otrajā lī nijā ar mini vilcienu par 6 USD. Viesnī cas vestibilā ir pieejams Wi-Fi.
Viesnī ca paredzē ta atpū tai jaunieš iem vai vientuļ iem cilvē kiem, ģ imenē m ar bē rniem tur vienkā rš i nebū s ko darī t. Un, ja neizmantojat mini bā ru, esiet gatavi tam, ka uzturē š anā s beigā s jums vienkā rš i tiks iekasē ts rē ķ ins par apmaksu, kas pats par sevi ir ļ oti zems. No plusiem viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , ļ oti daudzveidī gs ē diens, ir baseins. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a tikai ar uzgali. Otro reizi uz viesnī cu neieš u, jo ir nosē dumi. Bet no pā rē jā m bija tikai pozitī vas emocijas un iespaidi, jo. atpū š amies jau treš o sezonu, vē l plusu ir.
аватар madam-lena
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba, ja runā jam par cenas un kvalitā tes attiecī bu. Tiesa, caur internetu standarta numura cena ir 46 eiro ar brokastī m, un paš ā viesnī cā viss 75 eiro, starpī ba liela, bija jauki. Tī rī ts katru dienu, kondicionieris, ledusskapis, skaists skats uz jū ru – galvenā viesnī cas atrakcija ir tā s atraš anā s vieta, tuvā k tikt droš i vien nav iespē jams. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, ja runā jam par cenas un kvalitā tes attiecī bu. Tiesa, caur internetu standarta numura cena ir 46 eiro ar brokastī m, un paš ā viesnī cā viss 75 eiro, starpī ba liela, bija jauki. Tī rī ts katru dienu, kondicionieris, ledusskapis, skaists skats uz jū ru – galvenā viesnī cas atrakcija ir tā s atraš anā s vieta, tuvā k tikt droš i vien nav iespē jams. Nedaudz atkā rtojoš as brokastis.
вид на пляжи закат


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен на самом берегу моря курорта Золотые пески, прямо рядом с пляжем. Построен в 1963 году. Последняя реставрация сделана в 2000 году. Идеально подойдёт для молодёжи.

Atrašanās vieta 27 км от аэропорта г. Варна. 128 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Пляж в 20 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, магазин, доставка прессы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего 164 номера в 15-этажном здании отеля.

Istabās

телефон, кондиционер: индивидуальный, Wi-Fi, душ, мини-бар платно, фен, балкон, телевизор.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Golden Sands, 9007 Golden Sands, Bulgaria
Tālruņi: +359 52 916 348
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.