Brīvdienas ģimenei

Rakstīts: 16 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 29 jūnijs — 13 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Tikko atgriezos no Bulgā rijas, atpū tos sezonā.2019. gada jū lijā , č etri (ar diviem bē rniem, 5 un 9 gadi). Sā kš u ar reģ istrē š anos, jo lasī ju negatī vas atsauksmes: visā s praktiskajā s viesnī cā s reģ istrē š anā s ir no 14.00-15.00, izbraukš ana ir 12.00. Viesnī cas nepielā gojas lidmaš ī nu un autobusu reisiem, tā pē c, ierodoties no rī ta, nā ksies kaut kur pastaigā ties, nevis dumpoties "esam noguruš i, izsalkuš i un dusmī gi". Var samierinā ties, ja viesnī cā ir brī va istabiņ a, kas sezonā ir retums. Mū su ieraš anā s bija vē la, ieradā mies viesnī cā naktī , un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, patiesī bā zaudē jā m vienu dienu, kas ir skumji, bet ne katastrofā li. Reģ istrē joties esi rokassprā dzes, jo viesnī cas sistē ma ir viss iekļ auts. Viņ i apmetā s D korpusā , tas ir bijuš ais Glarus. Nez kā pē c ne visi vē las tur apmesties, bet mums patika istabiņ a, rezervē jā m apartamentus. Dali ar skatu uz jū ru, pat no diviem balkoniem)) numurs 477. Istaba tī ra, divas istabas, viena kā standarta istaba, otrā viesistaba ar izvelkamo dī vā nu.
Istabas ir atdalī tas ar durvī m, katrā ir balkons, tualete, TV. Jū s varat atpū sties mierī gi un ar divā m ģ imenē m, tikai viena vanna un skapis) No trū kumiem, kurus mē s pamanī jā m, periodiski nokrita ekrā ns zem vannas istabas, un nav drē bju ž ā vē tā ja, kas arī nav katastrofā ls. Mē beles nav salauztas, viss kā rtī bā , kondicionieris centrā lais, katrā istabā pie sienas ir vadī bas sensors. Internets istabā , kas mums bija, bija lielisks, bet tie, kas bija no B korpusa, sū dzē jā s, ka viņ iem ir slikti.


Viņ i klibo ar tī rī š anu, bet š ī ir kā da maiņ a, vienreiz tī rī ja labi, otro ne tik ļ oti. Veļ u nemainī ja č etras piecas dienas, pajautā jā m reģ istratū rā , viss mainī jā s. Tā lā k par uzturu: vē lreiz, pirms rakstā t negatī vas atsauksmes, izlasiet informā ciju viesnī cas un tū risma firmu mā jaslapā s! Ē dinā š ana viesnī cā sā kas ar pusdienā m ieraš anā s dienā un beidzas ar brokastī m izbraukš anas dienā . Atkā rtoju, viesnī ca nepielā gosies lidojumiem.
Naktī mums iedeva sausā s devas (sviestmaizes un ā bolus), tas ir pusdienu un vakariņ u vietā , kuras palaidā m garā m. Skatoties uz priekš u, izbraukš anas dienā pusdienojā m bez maksas) viņ i aizmirsa novilkt mū su rokassprā dzes. Restorā nā sezonas laikā ir daudz cilvē ku, tač u tas vairā k ir viss iekļ auts sistē mas trū kums. Padoms, ja vakariņ ā s gribas sirdsmieru, jā ņ em bez ē diena, var doties uz restorā niem un kafejnī cā m, kuru arī piekrastē ir neskaitā mas. Nevajag pielā goties, ē st gribē jā s nevis 12.00, bet 15.00, no rī ta gribē jā s gulē t, nevis celties un skriet brokastī s. Lielapjoma pā rtika! Mā jā s tik daudz neē d, arī vē deru pildī jā m pirmā s trī s dienas, gribas visu pamē ģ inā t, tad nomierinā jā mies. Tur ir daudz cilvē ku, visi skrien kā skudras, kā ds stā v rindā , kā ds ir augstprā tī gs bez rindas, un tas nav atkarī gs no tautī bas (starp citu, slā vi uzvedā s pieklā jī gi) Ja trauks beigsies , atnesī s jaunu, varbū t tikai nedaudz jā pagaida. Viss ir daudzveidī gs, no zupā m lī dz desertiem un augļ iem.
Bē rni apē dī s frī kartupeļ us un piedzersies ar kolu))) Dzer sulas un soda bez ierobež ojumiem, karstos dzē rienus brokastī s, alkoholu pusdienā s un vakariņ ā s. Arī saldē jums pusdienā s un vakariņ ā s. Atradī siet arī vietas pie galdiņ a, kurš paē dis aizies, viesmī ļ i ā tri notī rī s galdus. Milzī gs lū gums, CILVĒ KI neķ er visu ar rokā m! Tam ir ī paš as knaibles un karotes. Manā klā tbū tnē pienā ca pieaudzis vī rietis, paglaudī ja ar rokā m desiņ as, nolika maizi, pirmkā rt, tas nav patī kami, otrkā rt, š eit jums ir saindē š anā s. No 10.00 lī dz 16.00 pludmalē pie D korpusa, burgeru bā rs, burguri, hotdogi, kukurū za. Dzē rieni, alus, kokteiļ i, stiprie alkoholiskie dzē rieni katras ē kas vestibilā un pludmalē . Tā lā k pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli - jā , to ir par maz, cilvē ki pirms brokastī m aizsprosto, un var arī nenā kt, nemazgā jā mies un atpū tu nebojā jā m, tikai paņ ē mā m dvieļ us un nolika tos smiltī s pie ū dens, vietas pietiek. Animā cija: mū su bē rniem patika) ī paš i diskotē ka vakarā , kas notiek pie otrā s Berlī nes zaļ ā parka viesnī cas.
Pieauguš am tas var bū t diezgan vā jš , bet jū s varat nā kt pasē dē t, piedalī ties, spē lē t volejbolu utt. Pa dienu ir ū dens aerobika, š autriņ as, loka š auš ana, ū denspolo, zī mē š ana. Sejas apgleznoš ana tiek apgleznota bē rniem) Animatori ir draudzī gi, treš ajā dienā bē rni turas pie viņ iem bez iemesla) Arī viesnī cas personā ls bū s draudzī gs, ja teiksiet viņ iem labus vā rdus un smaidī siet) Mū su vestibilā bā rmenis dā sns kokteiļ i)) Vispā r! Viesnī ca ir ģ imenei draudzī gā ka, ir izklaides bē rniem, ja nā kat tikai paē st un pagulē t pludmalē , tad š is ir priekš jums! Fotogrā fijas bū s vē lā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu