Albizia Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Albizia tika uzcelta 2009. gadā un atrodas tieši Melnās jūras piekrastē, uz dienvidiem no Varnas, rajonā "Priboy" un tikai 12 km attālumā no pilsētas centra. Mūsdienīgs dizains un elegants interjers ļaus justies kā mājās. Viesnīca atrodas netālu no pludmales un liela skujkoku meža. Brokastis - bufete, tiek pasniegtas no 7.30 līdz 10.30 restorānā ar gaisa kondicionētāju ar TV vai terasē ar tiešu skatu uz jūru. Viesiem ir pieejama bezmaksas autostāvvieta. Blakus - 20m un 100m, atrodas divi restorāni, kas nepieder viesnīcai. Tie piedāvā tradicionālos bulgāru virtuvi, kā arī klasiskos ēdienus; kebabi, salāti, picas.Vairāk →
аватар Shturmovik
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti patī kama viesnī ca tiem, kas vē las pavadī t laiku jū rā bez liekiem pakalpojumiem. Kas ir: lielisks skats uz jū ru, 24/7 dž akuzi, sauna, jauka jumta terase ar vē l vienu dž akuzi, ļ oti jauks personā ls, mā jī ga attieksme, brī niš ķ ī gas brokastis, tī rs un ē rts numurs ar balkonu, internets un viss. … Tomēr ▾ Ļ oti patī kama viesnī ca tiem, kas vē las pavadī t laiku jū rā bez liekiem pakalpojumiem.
Kas ir:
lielisks skats uz jū ru, 24/7 dž akuzi, sauna, jauka jumta terase ar vē l vienu dž akuzi, ļ oti jauks personā ls, mā jī ga attieksme, brī niš ķ ī gas brokastis, tī rs un ē rts numurs ar balkonu, internets un viss. Lieliska milzī ga pludmale. Restorā ns, kas atrodas pretī , Sofija apskaudī s tik daudzveidī gu ē dienkarti.
Kas trū kst:
animā cijas (urrā ! ), ol inclusive (urā -urā ! ), kaudzē m iereibuš u cilvē ku un nesaprotamu personī bu.
Tiem, kas meklē vietu bez lieka trokš ņ a, un dodas uz jū ru jū ras dē ļ - iesaku!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pliskas nacionālais vēsturiskais un arheoloģiskais rezervāts
Novērtējums 10.0
Bulgārija, Varna
Muzeji, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Šumenas cietoksnis
Novērtējums 6.0
Bulgārija, Varna
Arhitektūra, Muzeji

Отель Альбиция построен в 2009 г. и расположен непосредственно на берегу Черного моря, южнее г. Варна, в местности "Прибой" и всего в 12 км от центра города. Современный дизайн и элегантный интерьер помогут Вам почувствовать себя как дома. Отель находится в непосредственной близости к пляжу и большому хвойному лесу. Завтрак - шведский стол, подается с 7.30 до 10.30 в кондиционируемом ресторане с телевизором или на террасе с фронтальным видом на море. К услугам гостей имеется бесплатная стоянка для машин.

Недалеко - в 20м и 100м, находятся два ресторана, не принадлежащие гостинице. Они предлагают традиционную болгарскую кухню, а также классические блюда; шашлыки, салаты, пиццы.

Pludmales apraksts Мелкий песок.
Viesnīcā
  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
Telpu apraksts

В отеле 16 двухместных номеров с дополнительными кроватями для одного ребенка и 2 больших семейных апартамента. Из всех номеров и апартаментов открывается вид на море.

Istabās

кондиционер, ванная комната с душем, телевизор, бесплатный беспроводной интернет, фен, минибар.

Adrese Fichoza, Priboy area 151, Galata, 9003 Варна, Болгария
Tālruņi: +359 529 118 24 +359 882 570 277
Tīmekļa vietne: Albizia Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes.