Lieliska cenas un kvalitātes attiecība

Rakstīts: 21 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 27 jūnijs — 7 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo:
1. Cena - 200 eiro par 10 naktī m diviem (nu, atrodiet lē tā k, ja varat).
2. Izskats. Ļ oti skaista, liela, divi baseini, daudz ziedu, koku, lavandas un arborvitae smarž a ir vienkā rš i nesalī dzinā ma.
3. Istabas - dzī vokļ i. Pieejama virtuves iekā rta ar nepiecieš amo trauku komplektu, katliem, pannā m, tē jkannu un visu pā rē jo. Skaistas mē beles, gaisa kondicionieris, balkons, LCD televizors. Mums bija 187. istaba piektajā stā vā . Ļ oti laba atraš anā s vieta, saule spī dē ja tikai no rī ta. Tā pē c bija ļ oti ē rti, nebija karsti, pat kondicionieris gandrī z nebija lietots, lai gan darbojā s ideā li.

4. Jū ras tuvums. 3 minū š u gā jiena attā lumā pa skaistu ielu, kas pilna ar rozē m, lavandā m un skuju kokiem, un jū s esat Daiquiri pludmalē . Bet mums š ī pludmale nemaz nepatika - š aura, š aura un netī ra. Bet ja pastaigā piecpadsmit minū tes gar krastu pie viesnī cas Riu, pludmale ir vienkā rš i lieliska, ļ oti tī ra, liela, cilvē ku nav tik daudz, jo blakus š ai pludmalei ir tikai š ī viesnī ca, ieeja jū rā ir ļ oti gluds, ū dens ir ļ oti tī rs un silts.
5. Labvē lī ga administrā cija. Tikā m nokā rtoti uzreiz pē c ieraš anā s pulksten 7.30, varbū t vienkā rš i paveicā s. Izgā jā m no istabiņ as 12.00 atstā jā m mantas reģ istratū rā , paš i staigā jā m pa viesnī cu un pie baseiniem, laiks pirms izbraukš anas, kas ir nedaudz 7 stundas, kaut kā paskrē ja garā m. Jā , viesnī cā ir valū tas maiņ as punkts ar patī kamu likmi.
Sv. Vlas mū s pā rsteidza ar savu skaistumu, ļ oti kopts, zaļ š , uz jahtklubu var aizbraukt, uz Nesebā ru ar autobusu Nr. 5, Nr. 8 apmē ram 20 minū tes, cena 2 levas. Daudz konditorejas izstrā dā jumu, nu ļ oti garš ī gi, iesaku pamē ģ inā t tutmannik ar bulgā ru sieru, un arī bulgā ru auksto zupu Tarator. Mā jas vī ns ir arī ļ oti garš o Augļ i dā rzeņ i , mazi veikaliņ i ir gandrī z katras viesnī cas griba. Apmē ram 15-20 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas atrodas lielveikals Mercury. Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu