Panorama 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
9.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Neliela viesnīca St. Vlas jūras krastā. Uzcelta 2002. gadā. Pēdējā renovācija tika veikta 2006. gadā. Sastāv no vienas 3 stāvu ēkas. Teritorija - 1000 kv.m. No viesnīcas paveras brīnišķīgs skats uz jūru.Vairāk →
аватар 86jjj
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta (1) pē c tā s tuvuma jū rai, (2) pē c atsauksmē m un (3) pē c cenas. Nelika vilties : ) Ļ oti patika. Tī ri, ē rti, draudzī gi saimnieki. Garš ī gs ē diens. Atpū tnieki pā rsvarā ir gados vecā ki angļ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta (1) pē c tā s tuvuma jū rai, (2) pē c atsauksmē m un (3) pē c cenas.
Nelika vilties : )
Ļ oti patika. Tī ri, ē rti, draudzī gi saimnieki.
Garš ī gs ē diens.
Atpū tnieki pā rsvarā ir gados vecā ki angļ i.
Wi-Fi ir jā iegā dā jas.
Un man ļ oti patika St. Vlas pilsē tiņ a.
Общий вид.
аватар svetazv2
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem. Sā kš u savu apskatu par ceļ ojumu uz Bulgā riju. Atpū tā mies no 2014. gada 30. jū nija lī dz 11. jū lijam trī s cilvē ki: es, mans vī rs un mamma. Mums agrā rī tā bija lidojums uz Burgasu, izlidoš ana 7:30. Bet diemž ē l nā cā s palikt lidostā (I FLY firmas defekts, š ī ir aviokompā nija TEZTUR) un lidojums notika tikai 12:30. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Sā kš u savu apskatu par ceļ ojumu uz Bulgā riju. Atpū tā mies no 2014. gada 30. jū nija lī dz 11. jū lijam trī s cilvē ki: es, mans vī rs un mamma.
Mums agrā rī tā bija lidojums uz Burgasu, izlidoš ana 7:30. Bet diemž ē l nā cā s palikt lidostā (I FLY firmas defekts, š ī ir aviokompā nija TEZTUR) un lidojums notika tikai 12:30. Attiecī gi, Burgasā bija tikai pusdienlaikā . Transfē rs bija labi organizē ts, ā tri nokļ uvā m viesnī cā . Panorā mas viesnī cā nā cā s palikt vē l kā das 15 minū tes, jo istaba vē l nebija iztī rī ta. Lai gan atkā rtoju, mē s kavē jā mies un ieradā mies krietni vē lā k par noteikto laiku. Nu labi, pagaidī jā m, padzē rā m ū deni un devā mies apmesties.
Mū s izmitinā ja nevis Panorā mas viesnī cā , bet gan ē kā , kas atrodas pā ri mā jai - MARINA PARK. Panorama Hotel tur ī rē dzī vokļ us, jo tiem nav savu (tikai vienvietī gie numuriņ i). Bet mē s pat ļ oti priecā jā mies, ka esam tā iedzī vojuš ies. Dzī vokļ i labi, istabā ir viss nepiecieš amais (veļ as maš ī na, mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, plī ts, trauki, gludeklis, gludinā mais dē lis, grī das ž ā vē tā js drē bē m, gultas veļ a divā m gultā m, veļ as š ķ ipsnas, slota ar putekļ u slotiņ u un mops). Pilnī gi viss, lai dzī votu patstā vī gi bez viesnī cas palī dzī bas. Istaba sastā v no guļ amistabas un viesistabas, tā ir arī otrā istaba un virtuve apvienota. Daudz vietas un ļ oti ē rti.
Iedzī vojā s, sā ka iekā rtoties. Sā kumā papildus jū rai devā mies uz Panorā mas viesnī cas baseinu (varē jā m izmantot Panorama Hotel un Marina Park baseinu). Bet, kad devā mies uz Marinas baseinu, uzreiz tika izdarī ts secinā jums – tikai viņ š . Panorā mā baseins ir mazs, nav dziļ š , un pats nepatī kamā kais ir NETĪ RĪ GS. To tī ra ik pē c 3-4 dienā m, tajā peld muš as, visā das blaktis, lapas no kokiem un visā das š vakas, ko vē jš nes. Apakš ā ir daudz smilš u. Marina parkā baseins ir garš , apmē ram 20 metri; tī rs, lielā kais dziļ ums ir kaut kur ap 1.6 -1.7 m; ļ oti ē rti un patī kami. Starp citu, naktī var peldē ties, baseins ir izgaismots un visu var redzē t. Un ū dens ir ļ oti silts.
Panorā mā mū s pabaroja, jo. Mē s viņ us vienalga ā rstē jā m, tikai dzī vojā m citā vietā . Ē diens bija ļ oti trū cī gs. Gaļ as bija maz, un zivis kopumā tikai reizi 11 dienā s. Un tad mū su kaimiņ i (viņ i tur lidoja kopā , satikā s pludmalē , sadraudzē jā s) saindē jā s ar š o zivi tieš i lidoš anas uz Maskavu priekš vakarā . Mē s ar ģ imeni esam izvē lī gi ē dā ji, tā pē c vienmē r bijā m pilni. Bet tomē r es gribē ju vairā k gaļ as un daudzveidī bas. Bija augļ i, arbū zi, melones, aprikozes, plū mes. Bet viss ir ne pā rā k lielā daudzumā , un, kad kaut kas beidzā s, bija jā gaida, kamē r atnesī s.
Reģ istrē joties mums iedeva vienu atslē gu. Mē s esam trī s pieauguš ie. Kad pirmo reizi piegā jā m klā t un prasī jā m citu atslē gu, mums atbildē ja, ka tā s tur nav. Kopumā viņ i saka, divi: viens ar mums, viens ar kalponi. Mē s turpinā jā m spiest pē c otras atslē gas. Atstā jiet mū su atslē gu, lai izveidotu dublikā tu. Atbraucam, mums saka, lai uztaisī tu dublikā tu, jā bū t ī paš uma ī paš niekam, nevis ī rniekam. Š ķ iet, ka ir vē l kā ds uzņ ē mums, kas raž o atslē gas, un viss bū s kā rtī bā . Pa kreisi, aizgā ja uz jū ru. Nā c, tieš ā m iedod divas atslē gas. Tuvojamies numuram, mē ģ inā m to atvē rt ar “dublikā tu”, atslē gas caurumā tas nemaz neiederas. Pilnī gi cita atslē ga no citas slē dzenes. Jau noguruš i ar š o atslē gu, mē s nolē mā m atpū sties ar vienu. Vakariņ ā s iedeva "dublikā tu" un teica, ka tas nemaz neder. Tajā paš ā laikā viesnī cas darbinieks nebija pā rsteigts un viņ š mierī gi, bez papildu runas, viņ u aizveda. Sapratā m, ka neredzam otro atslē gu.
Es atkā rtoju, ka, neskatoties uz to, ka dzī vojā m dzī vokļ os, mē s piederē jā m viesnī cai Panorama, tā pē c viesnī ca mums nodroš inā ja visus pakalpojumus: ē dinā š anu, uzkopš anu utt. Tā tad dzī vojam 5 dienas - pie mums neviens nenā k. Tualetes papī rs beidzas. Pē c incidenta ar atslē gu nav vē lmes sazinā ties ar reģ istratū ru - mē s “zogam” papī ru no tualetes viesnī cas pirmajā stā vā . Tad tomē r nolē mā m pieteikties. Un tad mums saka, ka istabenei nav mū su istabas atslē gas. Š Ā DI MAN IR JAUTĀ JUMS???? ? ? Mums teica, ka istabenei ir atslē ga??? ? ? Mē s atstā jam savē jo noņ emt. Mē s ejam uz jū ru. Nā c, ak Kungs, labā k nelū gsim izkā pt. Gultas veļ a tika nomainī ta, bet nemaz ne tā , kā vajadzē ja: vienkā rš i atstā ja gultas veļ u uz gultas, izmazgā ja grī das un visus netī rumus (smiltis, matus) iemeta tualetē - nesanā ca nomazgā t. , viņ i atkal nelika tualetes papī ru. Izlamā jamies, mainā m gultas veļ u un vakariņ ā s sakā m, ka vajag tualetes papī ru. Gandrī z nekavē joties dodiet trī s ruļ ļ us. Lū k, patiesī bā mirkļ i, kas sabojā ja kopē jo iespaidu par viesnī cu.
Viesnī ca ir maza un klusa. Paredzē ts relaksē još ā m brī vdienā m. Vī rs un sieva viņ u uztur, dē ls strā dā reģ istratū rā , cits puisis (varbū t arī radinieks) strā dā virtuvē , un arī viņ a jaunā grū tniece palī dz reģ istratū rā . Saimnieks (ja es par tā du domā ju) smē ķ ē , dzer alu un uzvedas augstprā tī gi. Sieva palī dz virtuvē , uzkopj teritoriju. Tač u ir arī augstprā tī ba. Vienī gā meitene Tamā ra, kura strā dā virtuvē (vā c netī ros traukus no galdiem), atstā ja labu iespaidu. Ļ oti pareizi piegā ja pie galda pē c ē dieniem, netraucē jot maltī ti. Viņ a visu laiku smaidī ja. Jauka meitene.
Pati Bulgā rija atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu. Jauks Senvlasas kū rorts. Mierī gs, izmē rī ts. Lielisks klimats. Nav smacē još a karstuma un aizsmakuma (visu laiku viņ i nekad neieslē dza gaisa kondicionieri). Pa dienu ir karsts, vakarā un naktī patī kami vē ss. Nedā rgu mā jokli var nopirkt - miljons iespē ju. Varat arī ī rē t dzī vokļ us. Jo ilgā k ī rē , jo izdevī gā k, 3-4 mē neš i. Brī niš ķ ī gi atpū tā s. Visticamā k, ka nā ksim vē l.
аватар lucy00
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā bija mana pirmā reize Bulgā rijā , man ļ oti patika! Es sapņ oju par klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m - visi sapņ i piepildī jā s! Viesnī ca ļ oti tī ra, ē rta, laipni saimnieki un personā ls! Jū ra tuvu, burtiski 5 min. … Tomēr ▾ Tā bija mana pirmā reize Bulgā rijā , man ļ oti patika! Es sapņ oju par klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m - visi sapņ i piepildī jā s! Viesnī ca ļ oti tī ra, ē rta, laipni saimnieki un personā ls! Jū ra tuvu, burtiski 5 min. no viesnī cas. Pati Sv. Vlas pilsē ta (lai gan ļ oti grū ti to nosaukt par pilsē tu) ir ļ oti tī ra un sakopta! Bija ļ oti patī kami iespaidi!
аватар victosha
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Devos ar vē lmi apmesties klusā , mierī gā vietā un dzī vot omulī gā mazā viesnī cā . Cerī bas bija pilnī bā pamatotas. Paldies viesnī cas saimniekiem par tī rī bu, mā jī gumu un komfortu! Nav nejauš ī ba, ka pā ri no Norvē ģ ijas, Dā nijas, Zviedrijas tur brauc uz ilgu laiku un ne pirmo gadu. … Tomēr ▾ Devos ar vē lmi apmesties klusā , mierī gā vietā un dzī vot omulī gā mazā viesnī cā . Cerī bas bija pilnī bā pamatotas. Paldies viesnī cas saimniekiem par tī rī bu, mā jī gumu un komfortu! Nav nejauš ī ba, ka pā ri no Norvē ģ ijas, Dā nijas, Zviedrijas tur brauc uz ilgu laiku un ne pirmo gadu. Ž ē l, ka iespaidu par svē tkiem sabojā ja divi traki tautieš i, kuri vai nu pusdienā s prasī ja griķ us, vai izsauca policiju (atbrauca onkuļ i un nevarē ja saprast, kā pē c), vai arī lē ja ū deni no balkona atpū tniekiem lejā verandā...Kā pē c viņ us izlaiž ? Un tad brī nā mies, kā pē c ā rzemnieki pret mums izturas slikti. Tiesa, š ī s dā mas biež i atkā rtoja vā rdus par naudas kompensē š anu par savu "sabojā to" atvaļ inā jumu. . . Tač u rodas jautā jums, kam kam kompensā cija jā maksā : viesnī cas ī paš nieki bija š okē ti par š ā du rī cī bu, un mē s degam kaunā par savu. lī dzpilsoņ i. . .


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Небольшой отель в Св. Власе на берегу моря. Построен в 2002 году. Последний ремонт – 2006 году. Состоит из одного 3-этажного здания. Территория – 1000 кв.м. Из отеля открывается потрясающий вид на море.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта города Бургас, в 300 м от центра курорта.
Pludmales apraksts В 70 м от пляжа.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Барбекю, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, караоке.
  • kazino
Telpu apraksts

В отеле 24 номера.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese 11 Bor Str, Sveti Vlas, Bulgaria, 8256
Tālruņi: + 359 888 735 880
Tīmekļa vietne: Panorama
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.