Family Victoria Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.310
8.3 Numurs
5.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
6.3 Infrastruktūra
Ģimenes viesnīca Victoria atrodas Sozopoles jaunajā daļā, 150 metru attālumā no pludmales.Vairāk →
аватар anolga
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s paņ ē mā m biļ eti no Kiš iņ evas tū risma aģ entū ras Simexim-Tur priekš laicī gai rezervē š anai februā ra sā kumā . Biļ etes mums iedeva tikai pē c tam, kad atgā dinā ju, ka vē l neesam saņ ē muš i, vī zas tika izsniegtas uz vairā k kā mē nesi, jo aizmirsa pateikt, ka vajag paņ emt lī dzi arī izziņ as no darba, un radā s iespaids, ka ja es periodiski nezvanī ja, tad vienkā rš i aizmirsa par mums, kaut gan naudu par biļ eti iepriekš paņ ē ma jau februā rī . … Tomēr ▾ Mē s paņ ē mā m biļ eti no Kiš iņ evas tū risma aģ entū ras Simexim-Tur priekš laicī gai rezervē š anai februā ra sā kumā . Biļ etes mums iedeva tikai pē c tam, kad atgā dinā ju, ka vē l neesam saņ ē muš i, vī zas tika izsniegtas uz vairā k kā mē nesi, jo aizmirsa pateikt, ka vajag paņ emt lī dzi arī izziņ as no darba, un radā s iespaids, ka ja es periodiski nezvanī ja, tad vienkā rš i aizmirsa par mums, kaut gan naudu par biļ eti iepriekš paņ ē ma jau februā rī .
Pē dē jā brī dī izrā dī jā s, ka mums nebū s pā rsē š anā s, lai gan es par to samaksā ju un pat noskaidroju. . Izrā dī jā s, ka tajā laikā mē s vienī gie braucā m uz Sozopoli un neviens mums tur nebrauks. Pē c manas uzstā jī bas vismaz nauda par pā rskaitī jumu tika atgriezta.
Piedzī vojumi ar to nebeidzā s - mū s izsē dinā ja 5 no rī ta Saulainajā krastā pie autobusa pieturas. Pie mums uzreiz pienā ca viens no š oferiem un piedā vā ja par 100 eiro aizvest lī dz Sozopolei. Bet gaidī jā m lī dz 6 no rī ta, kad plkst. pilsē tas autobuss brauca, samaksā ja 1 levu par biļ eti lī dz autoostai, 6 lev lī dz Burgasai un vē l 4.5 levas uz Sozopolu. Tā mums brauciens kopumā izmaksā ja 23 levas jeb 11 eiro diviem.
1 leva = 0.5 eiro. Starp citu, autobuss kursē precī zi pē c grafika ik pē c pusstundas.
Bijā m Sozopolē ap 9 no rī ta, ā tri atradā m savu viesnī cu, bet tas nebija viss! Saimniece Bonka pateica, ka jā brauc uz citu viesnī cu - Starfish, jo viņ i ir saimnieki. Braucam tur. , un tur mē s Teica, ka par mums neviens nemaksā ja un varam doties mā jā s!
Saimniece teica, ka ir vē l viens Teddy Kam starpnieks, kuram ir problē mas un mū su viesnī cas numuriņ i netiek apmaksā ti. Bez mums tā dā paš ā situā cijā bija vē l 22 cilvē ki no daž ā dā m valstī m. Gā jā m meklē t kur var nopirkt karti kā dam mob. tel. piezvanī ja Kiš iņ evai firmas direktorei, viņ a teica, ka tā nevar bū t, viss ir samaksā ts. Vispā r mums bija vajadzī gas divas dienas lī dz sarunā m, tad viens no "cietuš ajiem" iesniedza pieteikumu tiesā . un sā ka ar mums nodarboties personī gi. Ī si sakot, mums samaksā ja tikai pē c 6dienā m, visu š o laiku dzī vojā m uz putna tiesī bā m un uz nerviem. Pā rē jais protams bija izlutinā ts.
Tagad par paš u atpū tu-viesnī ca mums patika, tomē r bija problē mas ar santehniku-mazgā jot seju nepā rtraukti tecē ja ū dens zem kā jā m. Duš u neatdala neviens aizkars, tā pē c pē c nomazgā š anā s visa vannasistaba ir pā rpludinā ts ar ū deni. Kaitina arī "izcilā " skaņ as caurlaidī ba - bija dzirdamas pat balsis aiz sienas un gaitenī , nemaz nerunā jot par ū dens novadī š anu kaimiņ u vannas istabā un tualetē visos stā vos. Turklā t kaimiņ u viesnī cā periodiski tika ieslē gts trokš ņ ains sū knis, kas arī ļ oti traucē ja, it ī paš i naktī . Bijā m septembrī , viesnī cā praktiski nebija cilvē ku, un ko es varu teikt sezonā ? !
Viesnī cas atraš anā s vieta ļ oti laba, tuvu jū rai. Gar krastmalu veikali, bodes ar precē m un pā rtiku.
Tiesa, kaut kur ap 15. septembri viņ i visi saritinā jā s.
Produktus brokastī m iegā dā jā mies lielveikalā "Bolero" Republicanskaya ielā , Odesas ielas 10 stū rī . Ir ļ oti liela izvē le un labas cenas: grieķ u dabī gā s olī vas - 6.6 lev / kg, Camembert siers 2.69 lev / 400g, kaste Turku siers - lukuma 1.25 lev. , bekons 4.10 lev/300g, graudu maize 1.23 lev, airan 0.99 lev/500g, rū guš piens 2.9% 0.92 lev/400g, kazas siers 7 lev/kg, sarkanvī ns 7 lev/kg Mavrud 7099 lev. l, vistas kotletes 0.85 lev/gab.
Pusdienojā m daž ā dā s vietā s: vispirms Starfish, jo mū su nepatikš anas dē ļ mums iedeva kuponu 10% atlaidei - pileshki zupa - 2.2 lev, pileshki sach - 13.8 lev, pirzhola (cepetis) 15.6 lev , ganu salā ti - 5.4. lev, cū kgaļ as kyufte (kotletes) - 1.8 lev. Bet visbiež ā k bistro Milena uz Republicanskaya un Odesas ielas stū ra. ciema salā ti - 2.6 lev, ganu salā ti - 4 lev, jauktie salā ti - 2.3 lev, man ļ oti garš oja cepts. sierā panē ta "kashkaval pane" 4 lev, aknas uz grila - 3 lev, kavurma (ļ oti nepatika) 4 lev, Muscat Burgas degvī ns - 2 lev / 50g, alus - 1.5-2.5 lev.
Pā ris reizes viņ i bija Borunā Odesas ielā , paņ ē ma mī dijas grieķ u mē rcē.6 lev, rapanov-8.5 lev (neiespaidoja, jo bija ļ oti skarbas), Rybarskaya Sreshcha autoostā viņ i paņ ē ma zivis tsatsu 4.7 lev. , eļ ļ a tika lietota vairā k nekā vienu reizi) un riben chorbu-2.9 lev, lai gan visur tas maksā no 1.5 lī dz 2 lev.
Pā ris reizes pavakariņ ojā m vecpilsē tā kafejnī cā "Zoya's", paņ ē mā m tur mī diju rū ti - 6.9 lev, namiņ ! Man tur patika stavridas - 11.9 lev.
Tirgū nopirkā m augļ us pa ceļ am uz vecpilsē tu. Aizgā jā m uz tirgu aiz autoostas, bet nepatika, maz izvē le. Un tā ē dā m vī ģ es no vē dera no 3.5 lī dz 8 levā m. , granā tā boli - 4 lev, arbū zi, melones, vī nogas, bumbieri , ā boli un persiki.
Izmē ģ inā jā m palanchinki (pankū kas), tač u tie uz mums neatstā ja nekā du iespaidu, tā pat kā bulgā ru saldē jums.
Ī paš as izklaides Sozopolā nav, izņ emot to kā vakarā aizbraukt uz vecpilsē tu vai klejot pa akmeņ iem. Vairā kas reizes gā jā m vilcienā š urpu, maldī jā mies gar jū ru. Vī ģ es, dateles, olī vas, hurma, jujube , granā tā boli, uz ielā m aug daudz puķ u . Pati vecpilsē ta ir skaista, atgā dina Nesebā ru.
аватар victori.bg
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
аватар Igor964
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Sozopolē neskaitā mas mazas viesnī cas (lielā kais vairums no tā m ir 3 zvaigznes) un "Viktorija" neizceļ as ne ar labu, ne sliktā k. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta - pā ris pilsē tas kvartā lu attā lumā no jū ras un liela pludmale. … Tomēr ▾ Sozopolē neskaitā mas mazas viesnī cas (lielā kais vairums no tā m ir 3 zvaigznes) un "Viktorija" neizceļ as ne ar labu, ne sliktā k. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta - pā ris pilsē tas kvartā lu attā lumā no jū ras un liela pludmale. Istabas ir nedaudz š auras, bet ar balkonu (no mū sē jā s varē ja redzē t jū ras krasta malu). Ir televizors ar 3-4 krievu kanā liem. Santehnika bija nedaudz nokarā jusies, bet karstais un aukstais ū dens plū da gludi. Vide ir diezgan klusa (ja vien nesaskrienas ar trokš ņ ainiem kaimiņ iem). Saimniece ir pieklā jī ga. Uzkopš ana notiek katru dienu, bet bez veļ as un dvieļ u maiņ as visu 7 dienu uzturē š anā s laiku.
аватар stela76
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
jauka klusa viesnī ca. tī ri, draudzī gi saimnieki, ī paš i saimniece Bonka --- ļ oti sabiedriska. neviens nav dvē selē . mums bija 2 nedē ļ as, mē s pat nepamanī jā m, kā laiks paskrē ja, mē s pat negribē jā m atgriezties. … Tomēr ▾ jauka klusa viesnī ca. tī ri, draudzī gi saimnieki, ī paš i saimniece Bonka --- ļ oti sabiedriska. neviens nav dvē selē . mums bija 2 nedē ļ as, mē s pat nepamanī jā m, kā laiks paskrē ja, mē s pat negribē jā m atgriezties. ar preses ū dens aku! ! ! ē du uz tuvē jā s ielas ģ imenes restorā nā (lē ti! ), vai restorā nā uz klints pie vecpilsē tas. Ja gribi atpū sties bez ballī tē m, aizbrauc, nenož ē losi! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taverna Mehana Sozopol
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Sozopole
Restorāni, kafejnīcas
Ravadinovas pils
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats
Sozopoles cietokšņa sienas
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats

Семейный отель Виктория находится в новой части города Созополь, в 150 метрах от пляжа.

Atrašanās vieta В 100 метрах от центра г. Созополь и автовокзала. Старый город находится в 7 минутах ходьбы. Аэропорт г. Бургас — в 43,6 км.
Pludmales apraksts До пляжа Хармани (Новый город) — 150 метров.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, ежедневная уборка номера, утюг (бесплатно).

  • restorāns
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports
Telpu apraksts

В отеле 12 двухместных номеров, (3 из них с доп. местом). Состоит из одного 5-этажного здания.

Istabās

В номерах установлены мини-бар, электрический чайник и телевизор с плоским экраном и кабельными каналами. Собственная ванная комната с душем укомплектована бесплатными туалетно-косметическими принадлежности.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese 8-A, Kapitan Petko Boivoda, str, 8130 Sozopol, Bulgaria
Tālruņi: Tel: 0550 2 28 06 Mob: 0898 694 599, 0878 692 422
E-pasts: victori.bgmail.bg victoria_szabv.bg
Tīmekļa vietne: Family Victoria Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.