Andonov Guest House (Rai) 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.110
№9 viesnīcas reitingā Sozopole
7.0 Numurs
7.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
1.8 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesu nams atrodas jaunajā pilsētas daļā, 100 metru attālumā no pludmales. Renovēts 2006. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas, ir savs apzaļumots pagalms.Vairāk →
аватар gvjunnik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū s apsē dinā ja uzreiz pē c ieraš anā s, kas bija agrā k par noteikto reģ istrē š anā s laiku. Istaba nav liela, bet mā jī ga. No trū kumiem vienai gultas pusei var pieiet no sā niem, bet otrā ir jā rā pjas no pē das. … Tomēr ▾ Mū s apsē dinā ja uzreiz pē c ieraš anā s, kas bija agrā k par noteikto reģ istrē š anā s laiku.
Istaba nav liela, bet mā jī ga. No trū kumiem vienai gultas pusei var pieiet no sā niem, bet otrā ir jā rā pjas no pē das. Labas kvalitā tes koka mē beles. Ir tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns, trauku komplekts un galda piederumi.
Vannas istaba ir diezgan maza. Duš a a la caurums grī dā , nav aizkaru, viss apkā rt slapjš .
Gultas veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā , dvieļ i - pē c pieprasī juma.
WI-FI ir labs, tikai pā ris reizes bija problē mas.
Paņ ē ma puspansiju. Kā izrā dī jā s, jā dodas uz tuvē jo viesnī cu Sveti Nikola, par kuru atsauksmes nelasī jā m, jo ​ ​ nezinā jā m, ka paē st var kur citur.
Brokastis - bufete ļ oti mazā sortimentā , salī dzinot ar citā m Bulgā rijas viesnī cā m (nav mazs piedzī vojums), turklā t tas viss tiek nolikts uz viena maza galdiņ a un cilvē ki ir spiesti stā vē t rindā , lai savā ktu š ķ ī vjus. pā rē jā vidū saplī sa kafijas automā ts, kafija bija iekš ā , pareizā k sakot, bija š ļ akatas un nesteidzā s labot - sezonas beigas, naudu jau samaksā jā t tik un tā - mē s ne aprū pi. Lī dz ar to pē c apmaksā tā m brokastī m tomē r jā dodas pē c papildus maksas meklē t, kur padzerties kafiju.
Vakariņ u ē dienkarte. Porcijas ir tik mazas, ka apē st nebija iespē jams. Vī rietim tā nemaz nav porcija. Nelieli salā ti, nedaudz gaļ as un piedeva.
аватар s.solodky
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz cenu un atsauksmē m. Sozopolē ieradā mies 9.00. Mū su istaba joprojā m bija aizņ emta (izrakstī š anā s pē c 11.00). Saimniece piedā vā ja atstā t mantas mā jā s. Aizgā jā m paē st brokastis, apskatī jā m apkā rtni, kad atgriezā mies - istabiņ a jau gatava. … Tomēr ▾ Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz cenu un atsauksmē m. Sozopolē ieradā mies 9.00. Mū su istaba joprojā m bija aizņ emta (izrakstī š anā s pē c 11.00). Saimniece piedā vā ja atstā t mantas mā jā s. Aizgā jā m paē st brokastis, apskatī jā m apkā rtni, kad atgriezā mies - istabiņ a jau gatava. Numurā ir gaisa kondicionē tā js, satelī ttelevī zija, bezmaksas Wi-Fi, ledusskapis un mikroviļ ņ u krā sns. Vannasistaba ir apvienota un duš a nekas nav norobež ots, pat aizkars nav paredzē ts. Istaba tiek uzkopta katru dienu, dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ta pē c vajadzī bas. Viesnī cai nav sava restorā na. Var paē st neskaitā mā s kafejnī cā s un restorā nos. Bijā m apmierinā ti. Viesnī ca ir pelnī jusi 9 balles no 10.
аватар Elena55633
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jos labu atsauksmju dē ļ un tā pē c, ka tā atrodas tuvu jū rai. Reģ istrē š anā s bija lieliska, pietiek pateikt, ka es tiku reģ istrē ts 6:00, nevis 14:00, kā gaidī ts. Runā jot par istabu, vienī gais mī nuss ir ļ oti plā nā s sienas. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos labu atsauksmju dē ļ un tā pē c, ka tā atrodas tuvu jū rai. Reģ istrē š anā s bija lieliska, pietiek pateikt, ka es tiku reģ istrē ts 6:00, nevis 14:00, kā gaidī ts. Runā jot par istabu, vienī gais mī nuss ir ļ oti plā nā s sienas. Man bija ekskursija bez ē š anas, apkalpoš ana bija brī niš ķ ī ga. Veikali atradā s iepretim viesnī cai, netā lu no tirgus. Teritorijas kā tā das nav, pat pagalma nav. Pati ē ka un uz ielas bija neliela virtuvī te, ja vē lē jā s, varē ja izmantot, bet neizmantoju. Viesnī cas teritorijā nebija gida, bet bija sanā kš anas kompā nija, 2 soļ us no viesnī cas, bet tā kā bija jau sezonas beigas, tad ekskursijas tur vairs nepā rdeva. Viesnī ca ir pelnī jusi 9 no 10.
аватар Oksana240968
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo par to Booking. com bija labas atsauksmes. Mū su viesnī cā nebija ne teritorijas, ne baseina, ne animā cijas, ne gida, ne ē dinā š anas, drī zā k tas bija dzī voklis, kā privā tmā jā . … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo par to Booking. com bija labas atsauksmes. Mū su viesnī cā nebija ne teritorijas, ne baseina, ne animā cijas, ne gida, ne ē dinā š anas, drī zā k tas bija dzī voklis, kā privā tmā jā . Tas bija ļ oti tuvu jū rai, kas man patika, kaut kur 2 minū š u gā jienā . Viss bija tuvu: veikali, restorā ni. Ar numuru - viss kā rtī bā , bija viss nepiecieš amais, trū kumus neatradu. Nekas ī paš s, budž eta atvaļ inā jums, normā ls, pieklā jī gs, bez sū dzī bā m. Vienī gais ne lielais mī nuss ir tas, ka viņ i bija trokš ņ aini no rī ta, tieš i 9:00, viņ i nevis klauvē ja, bet ielika atslē gu istabā un grasī jā s to tī rī t. Man tas bija agrs, man trokš ņ ains. . . visu laiku kaut kas tika tī rī ts uz grī das, viņ i ļ oti gribē ja to tī rī t : )) Bet labi iztī rī ja.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2013. gadā atpū tos pie vī ra un 2014. gadā nolē mu uz turieni doties! Viņ i atkal atstā ja savu izvē li viesu namā Andon! Tī ri, vienkā rš i un mā jī gi! mierī gi! Viesmī lī gā saimniece Minka un viņ as darbinieki bija neuzkrī toš i, tač u ī stajā brī dī varē ja paļ auties uz palī dzī bu. … Tomēr ▾ 2013. gadā atpū tos pie vī ra un 2014. gadā nolē mu uz turieni doties! Viņ i atkal atstā ja savu izvē li viesu namā Andon! Tī ri, vienkā rš i un mā jī gi! mierī gi! Viesmī lī gā saimniece Minka un viņ as darbinieki bija neuzkrī toš i, tač u ī stajā brī dī varē ja paļ auties uz palī dzī bu. Bijā m ļ oti apmierinā ti un pateicī gi par komfortablu uzturē š anos! Paldies! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар goncharenko17
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tas 2014. gada jū nijā divvietī gā numurā.2. stā vā . No plusiem: Telpā ir mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, gludeklis, ledusskapis, trauku komplekts divā m personā m, WI-FI, LCD televizors un kondicionieris (tā lvadī bas pults tomē r nedarbojā s). … Tomēr ▾ Atpū tas 2014. gada jū nijā divvietī gā numurā.2. stā vā .
No plusiem:
Telpā ir mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, gludeklis, ledusskapis, trauku komplekts divā m personā m, WI-FI, LCD televizors un kondicionieris (tā lvadī bas pults tomē r nedarbojā s).
Neliels balkons ar veļ as ž ā vē tā ju, galdu un diviem krē sliem.
Uz grī das ir galds ar grā matā m (romā niem) vairā kā s valodā s, ja vē laties, varat palasī t.
Pagalmā zem nojumes ir vasaras virtuve ar lielu pusdienu galdu, viena degļ a gā zes plī ti un izlietni. Neizmantojā m, bet pā ris reizes paslē pā mies no lietus.
Salī dzinot ar citā m Bulgā rijas viesnī cā m, kur atpū tā mies š ajā viesu namā , tur bija visē rtā kais matracis (cietais) - dē lis un 5 cm porolona, ​ ​ citā s villā s 30 cm putuplasta gumija, no kuras no rī ta "kā jas izvilka" no neē rtī bā m.
Viesu nams ir pievienots viesnī cai "Elena" un atrodas netā lu no pludmalē m, 5 minū tes lī dz mazai un 1 minū tei lī dz lielai.
No mī nusiem:
Ļ oti č ī kstē ja gulta, bija bail naktī apgā zties - visi pamodā s.
Ļ oti spē cī gi č ī kstē ja arī skapja un naktsgaldiņ u durvis.
Pirmajā un pagrabstā vā , kā sapratā m, dzī voja bulgā ri, kuriem tur bija savi dzī vokļ i. Tā š ie bulgā ri ļ oti biež i pulcē jā s vasaras virtuvē , lielā s, jautrā s kompā nijā s un smē jā s lī dz diviem naktī , kas apgrū tinā ja miegu ar atvē rtu balkonu.
Tā kā pludmalē nesteidzā mies bū t pirmie, tad cē lā mies tikai 9os, stunda tika pavadī ta brokastī m istabiņ ā un maksas par pludmali. 10 saimniece jau pieklauvē ja pie istabas vai mē ģ inā ja to atvē rt no otras puses ar savu atslē gu ar vā rdiem "vai tu vē l esi š eit? . . jū ra, jū ra...tī rī š ana, tī rī š ana..." Tas ir, aiziet drī zumā istabiņ a, man jā tī ra.
Mē beles bija ļ oti putekļ ainas, zem gultas varē ja zī mē t rakstus. Ikdienas tī rī š ana, kā jau rakstī ju, bija klā t, bet, atkal, viens nosaukums ir "tī rī š ana". Bet katru dienu viņ i dezinficē ja tualeti un iznesa atkritumus. Pē c nedē ļ as nomainī jā m gultas veļ u un dvieļ us. Ja nepiecieš ams, dvieļ us var nomainī t agrā k.
Kopumā viesnī ca nav slikta un velk savu naudu. Mikroviļ ņ u krā sns izmantoš ana ir tā vē rts. Lielveikalā var iegā dā ties gatavu ē dienu (ir izvē le no piedevā m lī dz desertiem) un pē c vajadzī bas uzsildī t.
Ja visu dienu aktī vi pavadā t jū rā , ekskursijā s, iepē rkoties, restorā nos, tad visus trū kumus var palaist garā m. Naktī s guli mierī gi un nedzirdi ne kaimiņ u kliedzieni, ne gultas č ī kstē š anu. Un putekļ i - nu kur nav *)
аватар Golubchik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Sā kš u no tā lienes : ) Ar vī ru vasaras brī vlaikam valsti izvē lē jā mies jau sen: gribē jā m uz 2 nedē ļ ā m uz jū ru, sezonā un nedā rgi : ) Tā pē c izvē lē jā mies Bulgā riju, un nenož ē loju. … Tomēr ▾ Labdien!
Sā kš u no tā lienes : ) Ar vī ru vasaras brī vlaikam valsti izvē lē jā mies jau sen: gribē jā m uz 2 nedē ļ ā m uz jū ru, sezonā un nedā rgi : ) Tā pē c izvē lē jā mies Bulgā riju, un nenož ē loju.
Tagad kā rtī bā .
1) Pilsē ta: Ļ oti jauka. Ī paš i iepriecinā ja vecpilsē ta - ja izbrauc no pā rpildī tajā m ielā m, tad ir tikai prieks. Skaistas mā jas, klusums, skaistas baznī cas, veikali, restorā ni krastmalā . Labi darī ts, vā rdu sakot. Ir vietas, kur pavadī t vakarus. Jauna pilsē ta - viesnī cas, jaunas kotedž as, veikali. Uzmanī gi, glī ti.
2) Pludmale: pilsē tā ir 2 pludmales - Centrā lā un Jaunajā pilsē tas daļ ā . No viesnī cas lī dz "Jaunajai" pludmalei - pusminū tes gā jiens. Ap pludmali ir daudz kafejnī cu ar saprā tī gā m cenā m. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi ir maksas, bet ir pludmales daļ a, kur var sauļ oties ar saviem saulessargiem. Bet Centrā lā pludmale mums patika, jo tā atrodas skaistā lī cī ar skatu uz Stray pilsē tu. Tas tieš ā m ir ļ oti sekls, bet ū dens ir tī rs, un bē rni (kuriem pilsē tā vienkā rš i ir tumsa) joprojā m peldas pie krasta. Zivju nav, bet tas nepā rsteidz : ) Smiltis ir tī ras. Katru dienu viņ i to tī ra ar ī paš u maš ī nu.
3) Ē dinā š ana: rezervē jā m ekskursiju bez ē dienreizē m. Jū s varat ē st daudzā s kafejnī cā s, restorā nos, ē dinā š anas iestā dē s. Biež i pirkā m augļ us (ak, cik garš ī gi medus persiki : )) un smalkmaizī tes no vietē jā m maiznī cā m. Mū su mī ļ ā kā ir kurabiyka (tā ir tā da maza kū ciņ a). Pā rtikas cenas ir gandrī z vienā das. Vecrī gā interese par 30% lielā ka (bet tur virtuve ir labā ka, un augstā ka lī meņ a iestā des jau ir restorā ni). Bija ļ oti garš ī gi pavakariņ ot, apbrī nojot pilsē tas panorā mu. . . Arī mā jā s gatavot ir pilnī gi iespē jams. Veikalos un veikalos tiek pasniegta visa nepiecieš amā pā rtika.
4) Izklaide: galvenā ziņ a - nemeklē jiet Sozopolē spilgtus klubus. Viņ iem jums jā dodas uz Nesebā ru - Sunny Beach. Sozopolē no pludmales aktivitā tē m - katamarā ni, zorbings, Jaunajā pludmalē - skrejriteņ i, izpletņ i utt. Vakaros - pastaigas pa Vecrī gu, Jaunpilsē tā ir arī pā ris klubi, kā arī neliels atrakciju parks.
5) Apkā rtne: tū risma operatori piedā vā daudzas ekskursijas. Uz Nesebā ru devā mies paš i (brauciens mums izmaksā ja 18 lev (ceļ š no Sozopoles lī dz Burgasai, un no Burgasas uz Nesebā ru ar autobusu - autobusi kursē precī zi pē c grafika - var pā rbaudī t autoostā ). Tū risma operators prasī ja 55 leva no cilvē ka. Izlemiet paš i. Bet ļ oti neiesaku braukt svē tdien-tur daudz tū ristu. Pastaigā jā m bez problē mā m, papusdienojā m, pirkā m suvenī rus. Skaista vecpilsē ta-Sozopoles mā sa : ) brauca ar laivu pa Rapotamo upi (arī ar autobusu apmē ram 20 minū tes lī dz upei). arī.3x lē tā k nekā operatoram. Skaista upe, bagā ta flora un fauna. Ja grasā ties doties paš i – labā k pē c pusdienā m, lai neapdedzinā tu sevi saulē .
6) Viesnī ca: ak. . . atklā ti sakot, Paradise nav 3* viesnī ca, bet gan licencē ts 2* dzī voklis. Bet pretenziju nav. Tī ra, katru dienu viegla tī rī š ana, dvieļ u maiņ a - pē c pieprasī juma, veļ as maiņ a - reizi nedē ļ ā . Istaba, protams, maza, bet mā jī ga, + ir viss nepiecieš amais. Mē beles ir jaunas. Balkons (ņ emt augstā kas istabas, no balkona var redzē t jū ru : ). Ir svarī gi saprast, ka š ī viesnī ca ir tā lu no dā rgas, cena ir vairā k nekā pieņ emama. Tā pē c pilnī gi nav par ko sū dzē ties. Pagalmā ir lapene, kur var gatavot ē st, ir trauki. Tie. viss, kas nepiecieš ams ē rtai atpū tai, tač u bez liekā m problē mā m. Tā pē c negaidiet baseinus, ā das mē beles un 50 kv. metri : ) Izlasi kā rtī gi nosacī jumus un visu prasi operatoram. Bet, godī gi sakot, š ajā cenu diapazonā gandrī z visas viesnī cas piedā vā gandrī z vienā dus nosacī jumus.
Ko vē l piebilst. . . Bijā m ļ oti apmierinā ti. Lielisks atvaļ inā jums, 2 nedē ļ as saules, jū ra. . . Kas var bū t labā ks?
Tā pē c izklaidē jieties un veiksmi : )
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti patika Andonova viesnī ca, patī kami saimnieki, mā jī gi, ē rti. Katru dienu istabā notika tī rī š ana, un saimniekus praktiski neredzē ja, jo. tī rī š ana notika, tiklī dz mē s devā mies uz pludmali. Vispā r par svē tkiem palika tikai patī kamā kā s atmiņ as! ! !. … Tomēr ▾ Ļ oti patika Andonova viesnī ca, patī kami saimnieki, mā jī gi, ē rti. Katru dienu istabā notika tī rī š ana, un saimniekus praktiski neredzē ja, jo. tī rī š ana notika, tiklī dz mē s devā mies uz pludmali. Vispā r par svē tkiem palika tikai patī kamā kā s atmiņ as! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taverna Mehana Sozopol
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Sozopole
Restorāni, kafejnīcas
Ravadinovas pils
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats
Sozopoles cietokšņa sienas
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats

Гостевой дом расположен в новой части города, в 100 метрах от пляжа. Реконструирован в 2006 году. Состоит из одного 4-этажного здания, имеет свой зеленый дворик.

Atrašanās vieta В 44 км от аэропорта г. Бургас, в 200 метров от магазинов, баров, ресторанов. До Старого города 5 минут ходьбы.
Pludmales apraksts В 100 метрах от пляжа Хармани.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (бесплатно), Wi-Fi в номерах отеля (бесплатно), ежедневная уборка номера (бесплатно), утюг (бесплатно), общая кухня, терраса, места для курения.

  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

В отеле 8 номеров: 4 2-х местных номера, 4 апартамента.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 41 Odesa Str, 8130 Sozopol, Bulgaria
Tālruņi: Tel: +359 88 692 6979
Tīmekļa vietne: Andonov Guest House (Rai)
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.