Villa List 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.210
№16 viesnīcas reitingā Sozopole
7.4 Numurs
8.1 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 30 metru attālumā no Sozopoles jūras krasta. Vecpilsēta atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā, savukārt centrālā autoosta atrodas tikai 100 metru attālumā no viesnīcas. Uzcelta 1997. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2014. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар billy7pro
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Ē rtā vietā , jū ra (Centrā lā pludmale) atrodas 30 metru attā lumā no viesnī cas, netā lu no bankas, pasta nodaļ as, restorā niem, Ropotamo ielas ar daudziem veikaliem un Cherno More laukuma. Istabas ir tī ras ar labu tehniku. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Ē rtā vietā , jū ra (Centrā lā pludmale) atrodas 30 metru attā lumā no viesnī cas, netā lu no bankas, pasta nodaļ as, restorā niem, Ropotamo ielas ar daudziem veikaliem un Cherno More laukuma. Istabas ir tī ras ar labu tehniku. Ir Wi-Fi, bet savienojums ir lē ns, labā k ir iegā dā ties vietē jo SIM karti ar internetu, es paņ ē mu Telenor ar 15 GB, un jū s bū siet laimī gs. Ē dienu bufete, man bija vienas brokastis, nekā du sū dzī bu. Ir baseins, bet jū nija sā kumā ū dens bija auksts. No trū kumiem, ja atrodat vainu, var atzī mē t arī trokš ņ aino ielu zem logiem, tač u š eit viesnī ca vairs neatrodas pilsē tas centrā , ir jā izvē las, kurš mī l klusumu.
аватар d.stalmah
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vairā ku iemeslu dē ļ š ogad atvaļ inā jums izvē rtā s agrā k nekā parasti, un mē s nolē mā m doties uz Bulgā rijas dienvidu krastu. Mē s esam 4 cilvē ki: divi pieauguš ie un divi bē rni 5 un 9 gadus veci. Mū su izvē le krita uz mazo Sozopoles pilsē tiņ u. … Tomēr ▾ Vairā ku iemeslu dē ļ š ogad atvaļ inā jums izvē rtā s agrā k nekā parasti, un mē s nolē mā m doties uz Bulgā rijas dienvidu krastu. Mē s esam 4 cilvē ki: divi pieauguš ie un divi bē rni 5 un 9 gadus veci. Mū su izvē le krita uz mazo Sozopoles pilsē tiņ u. Un ļ aujiet man jums pateikt, mē s to nemaz nenož ē lojam. Sozopole ir viena no vecā kajā m pilsē tā m (apmetnē m) Bulgā rijā . To dibinā ja grieķ i pirms mū su ē ras. Pastā vī gi tajā dzī vo ap 6000 cilvē ku, pā rē jie ir apmeklē tā ji: vai nu atpū tnieki, vai uzņ ē mē ji, kas sniedz pakalpojumus un izklaidi svē tku laikā . Pilsē tiņ a ir maza, bet tī ra pat vietā s, kur pastā vī gi ir tū ristu sastrē gumi. Pirmajā uzturē š anā s rī tā es biju ļ oti pā rsteigts, jo biju liecinieks pludmales tī rī š anai. Pamostoties agri, izgā ju uz balkona pē c kafijas tases un ieraudzī ju pa pludmali braucam mazo traktoru ar papildierī cē m. Izrā dā s, pludmale tika attī rī ta no gruveš iem. Izsijā jis smiltis, traktors sā ka izlī dzinā t atpū tnieku pē dā m izraibinā to smilš u virsmu. Un tad es biju vē l vairā k pā rsteigts, jo divi jauni zē ni ar rokā m sijā ja smiltis caur ī paš u si-to, netā lu no bā riem, kā pnē m, pludmales malā m, labi, tas ir. kur traktors to nevarē ja izdarī t. Pilsē tā ir divas galvenā s pludmales: centrā lā un Harmanite pludmale. Devā mies uz centrā lo pludmali, jo viesnī ca Villa List atrodas centrā lā s pludmales pirmajā piekrastē . Kopumā ir vē rts atzī mē t, ka Sozopoles piekraste ir akmeņ aina, kas nodroš ina lielisku skatu uz lielā ko daļ u viesnī cu, kas atrodas pirmajā piekrastē . Tā tad, ja rezervē jat numurus pirmajā piekrastē , ņ emiet tos ar skatu uz jū ru. Dodieties nedaudz dā rgā k, tač u nenož ē losit, un katru rī tu un vakaru izbaudī siet burvī gā s jū ras ainavas.
Izvē loties viesnī cu, mē s noteicā m vairā kus kritē rijus. Tas ir peldbaseina klā tbū tne, neliels attā lums no pludmales, labu atsauksmju klā tbū tne, dzī vokļ u vai divistabu apartamentu pieejamī ba istabu skaitā un, vē lams, kategorija ir 4 zvaigznes. Pē c visiem kritē rijiem Villa List mums bija piemē rots. Viesnī ca atrodas ļ oti labi - uz vecpilsē tas un Harmanī tes robež as, paš ā pilsē tas centrā lajā daļ ā , no kurienes ē rti un ā tri nokļ ū t vecpilsē tas vecajā s ielā s, uz veikaliem pilno Ropotamo ielu. un kafejnī cas un Harmanite pludmales.
Ieradā mies Burgasas lidostā . Saimnieks bija firma "Teddy Kam". Viesnī ca tika piegā dā ta ā tri un bez pā rklā jumiem. Attā lums no lidostas lī dz Sozopolei ir aptuveni 45 km, laikā piegā de aizņ ē ma apmē ram 40 minū tes, jo. brauca cauri Burgasai. Viesnī cā ieradā mies pē c 14.00. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja jauka dā ma, kura paņ ē ma mū su pases un uzreiz iedeva istabiņ as atslē gas. Gribu teikt, ka tiklī dz piebraucā m un izkā pā m no mikroautobusa, pa viesnī cas kā pnē m uzreiz noskrē ja kā ds puisis, paņ ē ma mū su mantas un ziņ oja reģ istratū rā , un tad, uzzinot numuru, uz apartamentiem. Viņ š paskaidroja, kas un kur atrodas, kā arī kā izmantot sadalī to sistē mu. Dabiski, ka nā cā s š ķ irties no 2 levā m, kas man bija palikuš as no iepriekš ē jā brauciena. Mani pā rsteidza tas, ka istabā papildus multi-split sistē mai (abā s istabā s) dzī vojamajā istabā bija arī parasts kondicionieris, un uz balkona bija divi ā rē jie bloki. Sā kuš i iekā rtoties istabā , nedaudz nogurdinā jā m un nolē mā m ieslē gt split sistē mu. Tomē r viņ a nenopelnī ja. Mē ģ inā ju ieslē gt kondicionieri, bet arī tas bija veltī gi. Man bija jā iet lejā uz reģ istratū ru. Meitene uzreiz atsū tī ja palī gā mū su paziņ u, kura nesa koferus. Pē c tam, kad piedū ris "suteneru" pie sienas un nedabū jis nekā du rezultā tu, mazulis pievē rsa uzmanī bu gaisa kondicionierim, sita pa galvu un mē ģ inā ja to ieslē gt. Bet tā nebija, izrā dī jā s, ka tā lvadī bas pultī nebija bateriju, kas parā dī jā s burtiski piecu minū š u laikā . Dabū jā m strā dā još u kondicionieri, un puika vē l 2 levas par ā trumu. "Konderu" gan izmantojā m nedaudz, bet tomē r patī kami, ka mums tas ir darba kā rtī bā . Patiesī bā mums pietika ar atvē rtu balkonu, to ieslē dzā m tikai tad, kad devā mies ā rā pusdienot, lai nedaudz atvē sinā tu istabu. Pā rē jā laikā mums pastā vī gi bija atvē rts balkons, un jū ras vē sums un gaisa svaigums neļ ā va mums izgaist.
Starp citu, par padomiem, nevilcinieties tos sniegt apkalpojoš ajam personā lam. Jū s atpū š aties, un viņ i strā dā , lai padarī tu jū su atvaļ inā jumu patī kamu pieredzi. Daudzi teiks, ka nauda no gaisa nekrī t kabatā , lai to sadalī tu pa labi un pa kreisi. Tā pē c es nekrī tu. Bet jū s esat atvaļ inā jumā , tā pē c padariet to sev vē l patī kamā ku, un cilvē kiem patī k strā dā t. Un atvaļ inā jumā nav jā taupa, lai ietaupī tu, labā k nekur nebraukt. Tā tad, atstā jiet istabenei no rī ta istabā.2-3 levas, restorā nā ir pieņ emts atstā t apmē ram 10% viesmī lim, neņ emiet barmena sī knaudu bā rā , un š im nolū kam vienmē r ir maza nauda lī dzi, lai nav jā gaida maiņ a, un tad klā tbū tnē viesmī lis vai bā rmenis izdomā , cik viņ am atstā t dzeramnaudu. Ticiet man, tas viss padarī s jū su atvaļ inā jumu daudz patī kamā ku. Starp citu, mū su pē dē jā dienā , tieš i liftā , mū su kalpone mū s pieķ ē ra un nolē ma no mums sirsnī gi atvadī ties. Lai arī bijā m pā rsteigti par š ā du iznā kumu, tomē r kā cilvē ks pieņ ē mā m viņ as impulsu un piedzī vojā m patī kamu morā lu gandarī jumu.
Tagad par numuru. Istaba nebija tik lieliska, bet vairā k nekā laba, mums patika. Mē beles nav saskrā pē tas, sienas nav nobruž ā tas. Pirmajā istabā bija mī kstais stū rī tis, galds, divi pufi, drē bju skapis, neliela siena ar minibā ru (skapī ledusskapi) un LED televizoru (starp citu, Krievijā raž ots). Skapis mū s tomē r pievī la, mums tas likā s diezgan mazs, bet mums par pā rsteigumu ar grū tī bā m, bet tomē r visas mantas tajā salikā m. Mū su bē rniem ir arī divas saliekamā s gultas. Otrajā istabā bija divguļ amā gulta un divi naktsgaldiņ i, principā nekas cits š eit nederē ja, un arī nebija vajadzī bas. Vannas istaba ir apvienota, bet pietiekami liela. Balkons ir diezgan liels, salī dzinot ar citā m istabā m. Uz balkona bija divi ā rē jie gaisa kondicionē š anas bloki (pie sienas), galds un divi krē sli, sienas un grī das ž ā vē tā js. Tomē r vietas joprojā m bija daudz. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka š ie balkoni nebija visos numuros. Bija balkoni, kur gandrī z nevarē ja novietot galdu, krē slus un pie sienas piestiprinā tu ž ā vē tā ju. Otrajā stā vā , mana kvartā la priekš ā , apmetā s vā cu pā ris neformā lu cilvē ku, diezgan blī vas miesasbū ves, ī paš i “viņ a”. Tā viņ i uz sava balkona aukstumā izskatī jā s kā resni zvirbuļ i uz neliela laktiņ a, tā pē c saspiedā s kopā . Ar istabiņ as atraš anā s vietu, protams, viesnī cnieki slu-kavili. Mē s paņ ē mā m istabu ar skatu uz jū ru. Patiesī bā no balkona bija redzama tikai pludmales mala (kreisajā pusē ), pā rē jo sedza pati ē ka, bet labajā pusē - skats uz baseinu, bā ru un pilsē tu. Bet pat tas mū su svē tkus nesabojā ja. Istabu tī rī ja katru dienu, gultas veļ u mainī ja vienu reizi (reizi nedē ļ ā ), dvieļ us mainī ja biež ā k, piemē ram, 1 reizi 3 dienā s. Mū su kalpone no rī ta uzkopa. Pirms izbraukš anas uz pludmali ceļ i krustojā mies vairā kas reizes, pē c kā viņ a pati jautā ja, kad mums bū tu ē rtā k sakopt. Norunā ts tikš anā s pē c 10:00. Istaba tika iztī rī ta diezgan labi. Istabene pastā vī gi locī ja daž as figū riņ as uz gultā m, tauriņ us no dvieļ iem un palagiem, interesanti locī ja bē rnu pidž amas.
Atpū tnieku kontingents viesnī cā nebija pā rā k daudzveidī gs. Pā rsvarā tie bija vā cu pensionā ri un bulgā ru vai krievu pā ri ar maziem bē rniem (lī dz 10 gadiem). Tā pē c viesnī cā bija mierī gi. Viesnī cā nebija ikvakara diskotē ku, nebija trokš ņ ainu kompā niju, izņ emot paš us bulgā rus, kuri paš i taisa lielu troksni, it ī paš i, kad sanā k kopā .
Ē dinā š ana (restorā nā , bā rā ). Esot Bulgā rijā ne pirmo reizi, zinā jā m, ka ņ emt “viss iekļ auts” tū res paketi š ajā valstī , vismaz atņ emot sev visus vietē jā s virtuves priekus un daudzveidī bu, ir vienkā rš i stulbi. Kū rortos atrodas milzī gs skaits kafejnī cu, restorā nu, tavernu, mehā niķ u. Sozopolē jū s neatradī siet nevienu tukš u kvadrā tmetru. Ja tā du atradī si, tad nā kamajā dienā to aizņ ems galds un soliņ i, bet blakus ā rkā rtē jos gadī jumos bū s stends ar pankū kā m vai saldē jumu. Š ī iemesla dē ļ paciņ ā paņ ē mā m tikai brokastis. Jā saka, ka ē diens viesnī cā man nepatika, bija pā rā k vienmuļ š . Nē , izsalcis nepaliksi, darbinieki strikti uzrauga, lai paplā tes nebū tu tukš as, un automā tos ir kafija. Pretstatā man paš ai sievas viedoklis par ē dinā š anu viesnī cā izrā dī jā s nedaudz labā ks. Bet spriediet paš i. Brokastī s bija vienmē r un katru dienu: ceptas un vā rī tas olas, cepta speķ a gabaliņ i vai desiņ as, tomā ti, gurķ i, siers, siers, š ķ iņ ķ is, salami vai kaltē ta desa, graudaugi (2-3 veidi), 2-3 veidi vienkā rš ā s salā ti (godī gi sakot, tas negarš o ļ oti labi) - man š ķ ita, ka š efpavā rs tos pagatavoja no visa, ko atrada, paliekā m. Divreiz bija spageti (vienu reizi nesaņ ē ma, jo ieradā s vē lu - apmaiņ ā izņ ē ma ar sieru pildī tus tomā tus), vienreiz bija rī su putra. Brī niš ķ ī gas garš as konditorejas izstrā dā jumi 4-5 veidu, kū kas 2-3 veidi, augļ i (banā ni, ķ irš i un vē l kaut kas), sī rupi, mē rces utt. Nu principā ar vairā k visu. Kā jau teicu, izsalcis nevarē si palikt, bet ikdienā olu kultenis ar desā m man ir par daudz. Pā rē jais (kū kas, tomā ti, zaļ umi) man nav nopietni. Nu daž as reizes bija kaut kas cits, piemē ram, zivs, bet pē c garš as briesmī gs un kaut kas lī dzī gs leiš am. Es nezinu, kā das bija vakariņ as, bet, ja tas ir tas pats ierobež otais komplekts, tad mans vē rtē jums ir ne vairā k kā.3 no piecā m.
Vē l viena lieta ir kafejnī cu daudzveidī ba ā rpus viesnī cas. Mē s vienmē r gā jā m vakariņ ot vienā un tajā paš ā vietā , netā lu no viesnī cas. Neliela kafejnī ca, ko vada viena ģ imene. Es nezinu š ī s kafejnī cas nosaukumu. Es neredzē ju nosaukumu vai kaut ko tamlī dzī gu, kas izceltos uz fasā des. Tas arī neizskatā s pē c grezna restorā na. To atrast ir viegli. Izejiet no List, uzreiz pa kreisi, garā m Selena Hotel (blakus List pie sienas) un pagriezieties pa kreisi (apbrauciet apkā rt Selenai), pā ri ceļ am (pa labi) atrodas kafejnī ca. Attā lums ir tikai 30 metri no saraksta. Kā tas mums izskatī jā s? Ī paš nieks lieliski runā krieviski, daudzveidī ga bulgā ru virtuves ē dienkarte, lieliski pagatavota, pā rsteidzoš i garš ī ga. Bet galvenais nav tas. Saimnieks tevī redz nevis klientu, bet ikvienu – savu draugu un izturas pret tevi kā pret vecu draugu. Klienti pret viņ u izturas tā pat, izgatavo daž ā dus suvenī rus, lī dz pat kopī gā m fotogrā fijā m. Ļ oti iesaku apmeklē t. Starp citu, iepretim viesnī cas ieejai ir stends, kur gatavo ļ oti garš ī gas pankū kas - tas ir gadī jumā , ja nekur negribas iet. Vecpilsē tā ir milzī gs skaits kafejnī cu un mehā niķ u, ī paš i gar cietokš ņ a mū ra paliekā m, kas paceļ as virs jū ras. Tieš i uz tā vai tajā ir uzceltas daudzas mazas un lielas "kafejnī cas", un paš ā vecpilsē tā jū s atradī siet ne mazums tematisko restorā nu ar nacionā lu aizspriedumu, tostarp restorā nu Windmill - atrodas tieš i vecajā s dzirnavā s.
Pastaigā joties pa Ropotamo ielu gar Harmanite pludmali, jū s atradī siet daudz suvenī ru veikalu un daž ā du kafejnī cu. Tie atrodas blakus viens otram, izvē lieties jebkuru pē c savas gaumes. Tieš i pie ieejas jū s sauksiet par "barkeriem" skaistu meiteņ u vai smieklī gu puiš u izskatā . Vakaros gandrī z katrā kafejnī cā skanē s dzī vā skaņ a visā m gaumē m: roks, pops, nacionā lā mū zika utt. Š ajā ziņ ā ī paš i izceļ as kafejnī ca Ocean, kas atrodas pa ceļ am uz vecpilsē tu, ja pastaigā jat pa centrā lo pludmali. Tur vietē jā rokgrupa izpilda pasaules roka hitus. Ropotamo ielas kafejnī cas ir nedaudz lē tā kas nekā vecpilsē tas kafejnī cas. Tipiskas vakariņ as diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem mums izmaksā ja aptuveni 25-30 levas. Trauku izlaide ir ļ oti liela. No tā da trauku apjoma plī st vē deri. Salī dzinā jumam, vecpilsē tas mehanā (restorā nā ) par vakariņ ā m maksā jā m 100 levas. Tiesa, pasū tī jā m arī dā rgi: cienā ja ar daž ā diem gardumiem, tostarp uz iesma vā rī tu jē ra gaļ u, krā š ņ u mū ziķ u spē li un vī nu. Parastajā s vecpilsē tas kafejnī cā s par vakariņ ā m iedosiet 35-40 levas.
Atseviš ķ i es gribu atzī mē t vestibila bā ru vai drī zā k tā bā rmeni, kurš gatavo brī niš ķ ī gus kokteiļ us. Vakarā pasē dē t uz bā ra terases ar kokteili rokā s, apbrī not naksnī go jū ras un vecpilsē tas skaistumu ir tikai prieks.
Viesnī cai pietrū kst vismaz kaut kā das izklaides klientiem. Daž kā rt varē tu rī kot tematiskus bulgā ru vakarus, uzaicinā t mū ziķ us utt. Tie. š ajā ziņ ā viss ir "kurls". Viesnī cā ir bē rnu istaba, kur var atstā t bē rnu, ja vē laties atpū sties vai kaut kur aiziet. Darba laiks lī dz 18.00. Tač u nav arī bē rnu animā cijas kā tā das. Blakus esoš ajā "Selē nā " pludmales priekš ā ir neliela aina, kur vakarā tiek rī kota bē rnu animā cija. Vairā kas reizes nokļ uvā m tur uz bē rnu diskotē ku, ieeja visiem bija bez maksas. Bet, lū k, pā rē jais (spē les, konkursi) treš o puš u bē rniem tika apmaksā ts - 5 lev. Sarakstā ir trī s peldbaseini. Divas (pieauguš ajiem un bē rniem) atrodas 2. stā va terasē . Bē rnu baseinu neviens neizmanto, tas pastā vī gi atrodas ē nā , un tas nav redzams no sauļ oš anā s krē sliem - aizver tiltu. Sauļ oš anā s krē sli atrodas ap pieauguš o baseinu, kā arī zā lienā zem baseina, kurā var nokļ ū t pa kā pnē m no baseina terases vai ar liftu. No rī ta mē s vienmē r gā jā m uz jū ru, un pē c pusdienā m bē rni vienmē r lū dza doties uz baseinu. Vienmē r atradā m vietas pie baseina. Baseins tiek tī rī ts katru rī tu. Ir hlora smaka, bet ļ oti vā ja. Baseina terasē ir bā rs. Viesnī cā ir arī peldbaseins un dž akuzi. Bet tie vienmē r bija tukš i. Viesnī cas broš ū rā s redzē ju pirti un kaut kā du spa, bet vietu nemeklē ju.
Sozopolē ir maz izklaides un atrakciju. Centrā lajā pludmalē var braukt ar ripu un banā nu, lidot ar izpletni, vizinā ties ar katamarā nu, piedā vā s masā ž u. Paš ā Sozopolē jū s varat pastaigā ties pa vecpilsē tu, ē ku arhitektū ra ir ļ oti interesanta, apbrī not vecā s ielas un raudzī ties uz cietokš ņ a mū ra paliekā m. Varat arī apmeklē t mā kslas galeriju un arheoloģ ijas muzeju. Daž ā das tū risma aģ entū ras piedā vā s Jums ekskursijas: braucienu uz Stambulu no 1 lī dz 3 dienā m, braucienu uz Nesebā ru, Nesebras un Saulainā Krasta ū dens parkiem, Ropotamo rezervā tu, ekskursijas uz Sv. Jā nis, jū ras ekskursijas un makš ķ erē š anas braucieni uz Bulgā rijas ciemu. Sozopolē ir savs amfiteā tris, kurā notiek daž ā di radoš ie konkursi. Kā du vakaru klausī jā mies bē rnu kolektī vu priekš nesumu. Maza izklaide bē rniem. Ropotamo ielā ir daž i braucieni, bet to izskats un uzstā dī š ana mani radī ja mež onī gu š ausmu. Viņ us atrast nebija tik vienkā rš i. Batutu izmantojā m tikai 2 reizes. Gluž i pretē ji, ir spē ļ u automā ti, vienas spē les izmaksas ir 2 levas. Gar centrā lo pludmali (blakus Ocean kafejnī cai) ir arī neliels rotaļ u laukums, tur pā rsvarā gā jā m. Ir vairā ki slidkalniņ i, mazie batuti, tarzan-ki, fitnesa aprī kojums, zivju ķ erš ana, zī mē š ana, izjā des ar poniju, retro fotografē š ana, izjā des ar elektromobiļ iem. Turpat var nogarš ot arī Dippin' Dots saldē jumu - tas ir saldē jums mazu bumbiņ u formā , kas sasaldē ts ar š ķ idro slā pekli, bet jā dodas nedaudz tā lā k uz amfiteā tra zonu. 60 gr maksā.3 levas, bet ļ oti garš ī gi. Ir naktsklubi un diskotē kas. Netā lu no List (laukumā , blakus lielveikalam) ir viens no tiem. Skaņ a no klubu mū zikas Lista telpā s tikpat kā nav dzirdama, vismaz no jū ras puses. No pilsē tas puses nezinu.
Mazliet par cenā m. Centrā lajā pludmalē pludmales personī go mantu komplekts: divi sauļ oš anā s krē sli, lietussargs, galds tev izmaksā s 20 lev. Ir brī vā zona, kur var dabū t darbu bez maksas. Bā rā kafija maksā s 2-3 levas, piena kokteilis 4-5 levas, alus 2-3 levas, alkoholiskais kokteilis vidē ji 6.5-8 levas. Saldā s bageles, kuras nē sā gar pludmali 2-2.5 levas, "lauku karaliene" - 2.5 levas. Kafejnī cā salā ti, uzkodas no 2 lī dz 6.5 levas, zupas (ļ oti mazā izvē lē ) - 1.5 - 2.2 levas. Vistas ē dieni 6.5-8 levas, gaļ a 8-12 levas, zivis 12-18 levas, pica no 6 lī dz 12 levas, spageti 4.5-6 levas. Porcijas ļ oti lielas, droš i ņ emiet vienu ē dienu vairā kiem cilvē kiem, palū dziet viesmī ļ iem atnest tukš us š ķ ī vjus.
Apkopojot visu stā stu, es vē los atzī mē t, ka Sozopole ir lieliska vieta, kur atpū sties kopā ar bē rniem. Hotel Villa List neiebilst. Manā skatī jumā ir daž i trū kumi uzturā un animā cijā , tač u tas viss tiek atrisinā ts un papildinā ts no citiem avotiem. Ja atkal dosimies uz Sozopoli, noteikti piestā sim List.
улица Ропотамо улочки старого города старый город, архитектура зданий крепостная стена анимация в Селене ночной вид на старый город с террасы Лист центральный пляж
аватар lentr67
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uz Bulgā riju braucā m atpū sties 3 gadus, vienmē r atpū tā mies Obzorā . Š ogad nolē mā m doties uz Sozopoli, uz viesnī cu Villa List. Es izvē lē jos ļ oti ilgu laiku, lasī ju atsauksmes, izmantoju iespē ju. Laiks bija krā š ņ s lī dz 45 grā diem, jū rā. … Tomēr ▾ Uz Bulgā riju braucā m atpū sties 3 gadus, vienmē r atpū tā mies Obzorā . Š ogad nolē mā m doties uz Sozopoli, uz viesnī cu Villa List. Es izvē lē jos ļ oti ilgu laiku, lasī ju atsauksmes, izmantoju iespē ju. Laiks bija krā š ņ s lī dz 45 grā diem, jū rā.30 grā di. Bet es sā kš u no paš a sā kuma. Ieradā s Burgasā . Tā du kaunu lidostā nebiju redzē jis pat š eit, Sanktpē terburgā . Pasu kontrolē nostā vē jā m 2h, lidojā m ar diviem bē rniem 4.5 gadi un 9 gadi. terminā lis mazs, aizbā zts, simpā tisks, it kā mē s bū tu 90. gados rindā pē c desas (ja kā ds atceras). Viņ i ilgi meklē ja savu tū roperatoru, lī dz vē rsā s pie pirmā sastaptā aģ enta (palī dzē ja, parā dī ja). Beidzot iekā pā m maš ī nā , te bez problē mā m, labi nobraucā m. Pati viesnī ca atrodas labā vietā , netā lu no vecpilsē tas un centra. personā ls atsaucī gs, draudzī gs. Paņ ē mā m dzī vokli ar skatu uz jū ru. Istaba atradā s otrajā stā vā . Istaba nav slikta (sā nu), divas istabas, viena guļ amistaba, ar vienu lielu gultu uz klusas ielas, otrā ir viesistaba ar skatu uz restorā nu un gabals skatu uz lī ci. Dī vā ns gulta diviem bē rniem, bet kas ! ! Es domā ju, ka viņ i nolē ma, ka bē rni un š is derē s. Dī vā nam laikam ir 30 gadi vai pat vairā k, Pā ri sabā zts milzī gs stars, kastes zem tā izkliedē tas. Vispā r murgs. Visu dienu staigā jā m, prasī jā m nomainī t vai nolikt matrač us. Viņ i neatteicā s, bet palū dza pagaidī t, beidzot dienu vē lā k atnesa matrač us (paņ ē ma no sauļ oš anā s krē sliem). Tas ir lielā kais mī nuss istabā , viesu galds, izlietne, mini ledusskapis (kur č ipsi, snickers, dā vanu mini degvī ns, sulas ir par maksu), katrā istabā kondicionieri. Istaba tika tī rī ta katru dienu, gultas veļ a pē c 3 dienā m, dvieļ i pē c vē lē š anā s (vismaz katru dienu, tikai jā met uz grī das), fē ns, vanna. Š ampū ns un ž eleja tika izsniegti tikai pē c ieraš anā s. Liela lodž ija (divi krē sli, galds, veļ as ž ā vē tā js). Brokastis lieliskas, priekš ā tika izdzerti daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, pankū kas, daž ā di piedevi. Bē rniem bija no kā izvē lē ties. Baseins liels, pietiekami dziļ š.1. 40 dziļ š , vietas pietika visiem, bē rnu baseins ē nā , bet arī neslikti. Ir bē rnu istaba, bet tā ir maksas, ir dž akuzi un iekš telpu baseins. Pie baseina ir jauks baseina bā rs, kur varat ieturē t lē tas pusdienas. Mī nuss - baseins atvē rts tikai no 10 lī dz 18. Ir vestibila bā rs. Es neiesaku ē st restorā nā . jo tas ir dā rgi. Bet mē s paņ ē mā m bufetes tipa vakariņ as. Viss ir ļ oti lielas Eiropas virtuves izvē les cienī gs (es neiesaku ņ emt all inclusive, jo baseina bā rs un vestibila bā rs ir ī rē ts un par visu ir jā maksā . Viesnī cā s joprojā m ir trenaž ieru zā le, bet pamatā visi simulatori ir izslē gts vai salū zis, par pirti jau klusē ju, 2 nedē ļ as nekad netiku(bija ciet), masā ž a laba, maksa 30 levas. Mī nuss ņ emt sauļ oš anā s krē slus pie baseina, piecē los plkst. 6 no rī ta. Kad tika izslē gta gaisma. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, tas ir liels pluss, blakus viesnī cai Selena kur katru vakaru skan dzī vā mū zika. Katru otro dienu bezmaksas diskotē ka bē rniem. Tagad par jū ru. mums nepatika jū ra, daudz aļ ģ u un netī rs ū dens, pakas, glā zes un visā di atkritumi apakš ā , Tas ir lī cis, ļ oti sekls, bet maziem bē rniem pirmā s 5 dienas nepaveicā s, tā bija vē trains, jū rā neielaida, lai gan viļ ņ i nebija lieli. Pludmale maza, pā rsvarā ar maksas krē sliem, daudz stiklu, lai gan pludmali tī rī ja katru vakaru. Paņ ē mā m katamarā nu, netā lu redzē jā m jū ras č ū sku Pilsē ta ir ļ oti trokš ņ aina daudzi tū risti, lai gan vecpilsē ta ir ļ oti skaista, mazas klusas ieliņ as, vecas mā jas. Bē rniem ir parks ar atrakcijā m. Daudz kafejnī cu un restorā nu, daudz zivju ē dienu, lielas porcijas. Pilsē tā ir ļ oti maz apstā dī jumu, krastmalā nav neviena soliņ a, nemaz nerunā jot par miskastē m. Sozopole man š ķ ita dā rgs kū rorts gan ē dinā š anas, gan bē rnu izklaides ziņ ā . Bijā m Nesebā ras akvaparkā , man nepatika, Saulainajā krastā ir daudz labā k, bet ne visiem. Nā kamgad brauksim tikai uz Obzoru. Sozopolē var doties tikai ekskursijā , bet ne atpū sties. Bet, neskatoties uz visiem mī nusiem, mē s labi atpū tā mies. Ja jums ir kā di jautā jumi, lū dzu, sazinieties ar mani, es atbildē š u
море представления а аквапарке лимоны на балконе,старый город мы собираемся на пляж скалы вид с моря порт
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika Sozopols. Mā jī ga, klusa pilsē tiņ a. Ir interesanti klī st gan pa veco, gan jauno pilsē tu. Ē DIENS Ļ OTI NEPATIEK. VISS IR VIENĀ DI UN GARŠ Ī GI. Viesnī ca Villa List ir arī glī ta un mā jī ga. Tī rī ja katru otro dienu. … Tomēr ▾ Man patika Sozopols. Mā jī ga, klusa pilsē tiņ a. Ir interesanti klī st gan pa veco, gan jauno pilsē tu. Ē DIENS Ļ OTI NEPATIEK. VISS IR VIENĀ DI UN GARŠ Ī GI. Viesnī ca Villa List ir arī glī ta un mā jī ga. Tī rī ja katru otro dienu. Brokastis nebija pā rsteidzoš i daudzveidī gas, bet diezgan ē damas. Kopumā izbraukš anas dienā tika sabojā ts diezgan pozitī vs iespaids. Nododot istabas atslē gas, viņ i mums parā dī ja palagu un dvieli. teica, ka esam par to parā dā.30 lev, it kā sabojā jā m. Uzmanī gā k apskatot vienojā s, ka jā , bē rns nosmē rē jis palagu - dzē ra jogurtu, bet dvielis bija nepieklā jī gs un nepā rprotami ne mū su. . . pē c ilgas ķ ildas samaksā ja par palagu. . laikam nezina kā uzvā rī t gultas veļ u. . reiz divi pilieni jogurta - un palags izmest. Paš ai viesnī cai ir ļ oti interesants plā nojums ē damistabā , kā arī savā istabā , varē ja dabū t visā di un katru reizi jaunus. . sā kumā noklī da, tad pieradā s un kļ uva pat interesanti. 2 dienas vakaros nebija gaismas. Atraš anā s vieta uz jū ru ļ oti ē rta, viena no retajā m viesnī cā m, kurai ir tieš a izeja uz jū ru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар twistolga
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es atpū tos ar savu mazmeitu (5 mā jdzī vnieki) Sozopolē . Iespaids ir divē jā ds. Sozopole ir laba pilsē tiņ a, vairā k vai mazā k tī ra, diezgan zaļ a, jū ra sekla, silta, bet. . . Pludmale 34 ir aizņ emta ar privā tiem saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem, kuru izmaksas svā rstā s no 7 lī dz 10 eiro dienā . … Tomēr ▾ Es atpū tos ar savu mazmeitu (5 mā jdzī vnieki) Sozopolē . Iespaids ir divē jā ds. Sozopole ir laba pilsē tiņ a, vairā k vai mazā k tī ra, diezgan zaļ a, jū ra sekla, silta, bet. . . Pludmale 34 ir aizņ emta ar privā tiem saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem, kuru izmaksas svā rstā s no 7 lī dz 10 eiro dienā . . Tā pē c lielā kā daļ a atpū tnieku spiež as atlikuš ajā teritorijā , kur tā ir ļ oti pā rpildī ta.
Pilsē tas viesnī cā m nav savas pludmales. Viesnī cu "Villa List" var novē rtē t ar 2+ Pozitī vi - tuvu jū rai, peldē š anā s un bē rnu izklaides. Istaba - 10 kv. m, vannas istaba - 3 kv. m, balkons un priekš nams - 1 kv. m. Gultas veļ a netika mainī ta 9 dienas, lai gan tika tī rī ta katru dienu. Kondicionieris strā dā no 14 lī dz 18 stundā m un no 12 lī dz 6 no rī ta. Lielā kā daļ a istabu ir vē rstas uz ielu, kur ir ļ oti trokš ņ ains un ir nav zaļ umu. Nav ne miņ as par kā du parka zonu. Ziepes, ž eleju, š ampū nu dod tikai ierodoties, un tad pē rc paš am. . . Ē diens tik-tā , izsalcis nebū si, bet var rasties problē mas ar bē rnu bulgā ru virtuves specifikas dē ļ . Mana mazmeita atteicā s ē st un nā cā s meklē t restorā nu ar krievu-ukraiņ u virtuvi. Grū ti normā li paē st par 6 levā m, tieš ā m, par 10-12 levā m. . Principā par visā m neē rtī bā m nesaņ ē mos un normā li atpū tos, bet tur vairs neieš u.
аватар Mona33
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies Sozopolē.2010. gada septembrī . Vā rdu sakot, mums viss patika. Mē s neesam izlutinā ti cilvē ki, varē tu teikt, padomju, tā pē c esam apmierinā ti ar visu. Viesnī ca: atbilst viņ u mā jaslapā rakstī tajam. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies Sozopolē.2010. gada septembrī . Vā rdu sakot, mums viss patika. Mē s neesam izlutinā ti cilvē ki, varē tu teikt, padomju, tā pē c esam apmierinā ti ar visu.
Viesnī ca: atbilst viņ u mā jaslapā rakstī tajam. Tī rs, kā rtī gs, tī rī ts katru dienu, pieklā jī ga bufete, neviens nesū dzē jā s, pieklā jī gs draudzī gs personā ls. Vā cieš u, angļ u bija daudz, tomē r arī krievu bija pietiekami daudz. Viesnī ca nav jauna, to var just istabu piepildī jumā . Bet principā viss darbojā s, un televizors, un fē ns vannā utt. . Istaba bija ar skatu uz jū ru, bija brī niš ķ ī gi!
Pludmale: smilš aina, ne pā rā k tī ra, pateicoties paš iem tū ristiem, kuri ierok savus izsmē ķ us smiltī s, neskatoties uz to, ka apkā rt ir atkritumu tvertnes. Katru vakaru pludmali tī rī ja, skatī jos š o no balkona.
Skaista pilsē ta. Senas ē kas, sarkani dakstiņ u jumti. Vī ģ es, granā tā boli, persiki, vī nogas aug tieš i uz ielā m. Neskatoties uz to, ka bija sezonas beigas, ielā s ir daudz zaļ umu un ziedu.
Cilvē ki: ļ oti draudzī gi, neuzbā zī gi. Godī gi. Varbū t mums ir tik paveicies? Nezinu. Es rakstu to, ko esmu pieredzē jis.
Lietas: pā rsvarā patē riņ a preces, daž i volā ni ir reti. Iesaku pievē rst uzmanī bu somā m un bulgā ru apaviem.
Nauda: pieņ em eiro un dolā rus. Bet eiro ir izdevī gā k mainī t, kurss ir stabils.
Laikapstā kļ i un klimats ir brī niš ķ ī gi.
Ģ imenes pā riem iesaku doties uz Sozopoli klusai atpū tai. Jaunieš iem, manuprā t, bū s garlaicī gi.
аватар arsentii
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
laba viesnī ca, solī da, vā ciski orientē ta; bet pats interesantā kais ir tas, ka jū su iepazī š anā s ar viesnī cu turpinā š ana ir atkarī ga no vadī tā ja, kurš jū s sagaidī s reģ istratū rā , personī gā s pieredzes, no viņ a vē lmes sasniegt augstumus profesijā , iepriecinā t ī paš nieku. … Tomēr ▾ laba viesnī ca, solī da, vā ciski orientē ta; bet pats interesantā kais ir tas, ka jū su iepazī š anā s ar viesnī cu turpinā š ana ir atkarī ga no vadī tā ja, kurš jū s sagaidī s reģ istratū rā , personī gā s pieredzes, no viņ a vē lmes sasniegt augstumus profesijā , iepriecinā t ī paš nieku. glā bj viņ u, saimnieku, santī mus....Var bez sapraš anas ielikt istabiņ ā ar skatu uz atkritumiem, pat ja samaksā ji par skatu uz jū ru, tikai tā pē c, ka esi no NVS. Divus gadus atpū tos viesnī cā , aizmirstot visas regulā rā s aizvainojumus, gribu braukt vē lreiz, jo esmu iemī lē jusies Sozopolā un Listā , bet ne nelaimī gajos menedž eros, tā s ir viņ u personī gā s nepatikš anas, lai Dievs viņ u tiesnesis. . . Brokastis ir cienī gs bufete, 2011 dot * viss iekļ auts *, es neiesaku. tik daudz restorā nu, ullet. daž i tieš i klintī s. zem tevis sit viļ ņ i..... Ļ oti gleznaina lagū na, par pludmali bē rniem labā k nedomā t, dziļ ums tā lu no krasta, var droš i skatī ties kā bē rni guļ zem lietussarga. . . Ja istabā ir skats uz jū ru, vispā r paradī ze, nepasaulī gs skaistums, zila jū ra, sarkani dakstiņ u jumti. . . Drē bes un apavi sū dī gi, ja nu vienī gi bē rniem, bulgā ru drē bes. Nekad neatpū tieties Kallitē .
аватар Viking23
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atpū tos pie drauga Bulgā rijā . Pirms tam paspē jā m paviesoties ļ oti daudzā s vietā s, tā pē c uz Bulgā riju devā mies ī sti necerot sevi ar kaut ko pā rsteigt. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos pie drauga Bulgā rijā . Pirms tam paspē jā m paviesoties ļ oti daudzā s vietā s, tā pē c uz Bulgā riju devā mies ī sti necerot sevi ar kaut ko pā rsteigt. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m. Atlasī tais saraksts. Es nezinu, kā pē c mē s to saucam par 3*. Patiesī bā tas viss ir 4 *. Š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m Sozopolē . Tajā galvenokā rt atpū š as vā cieš i un zviedri. Tā pē c mē s viņ u izvē lē jā mies. Uzdā vinā ja lielisku istabu! Katru dienu ļ oti rū pī gi tī rī ja! Pateicī bā par uzkopš anu iedevā m 2 levas katru dienu (tas nav obligā ti). Ē diens bija labs (tikai brokastis). Pilsē tā var ieturē t pusdienas un vakariņ as – kafejnī cu un restorā nu izvē le ir liela. Mē s visu laiku apmeklē jā m daž ā das vietas. Visur ļ oti garš ī gi un lieli ē dieni. Viesnī ca atrodas tieš i blakus jū rai - nedaudz lejā pa kā pnē m lī dz promenā dei un uzreiz pludmale. Pludmale ir tī ra un tī rī ta katru rī tu. Bet jū rā bija aļ ģ es (pē c vē tras, ko tā izraisī ja). Vā cieš i viesnī cā bija nedaudz saspringti - jau pirmajā dienā gā ja pie mums sū dzē ties reģ istratū rā , ka pē c 18-00 iedzē rā m alu un lecam baseinā . Bet recepcijā vā cieš iem teica, ka krievi var peldē ties, kad grib un arī pie baseina drī kstē ja dzert alu. . Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs. Ne visi zina krievu valodu. Bet, ja paš i nesaprot, tad mē ģ ina saukt zinoš u krievu. Sozopols pati par sevi ir kompakta. Jū s varat apbraukt stundas laikā . Pilsē ta ir ļ oti jauka. Personī gi es biju apmierinā ts. Viesnī cā var noī rē t maš ī nu (bija tikai Smarts), paņ ē mā m uz dienu. Mē s devā mies ā rpus pilsē tas uz mež onī gā m pludmalē m, mums ļ oti patika! Un mē s devā mies arī uz Primorsko, kas arī ir ļ oti skaista pilsē tiņ a ar lieliskā m pludmalē m : -) Starp Sozopoli un Primorsko ir dabas liegums. To sauc par Ropotu. Mē s to atradā m nejauš i pē c zī mes uz š osejas. Iesaku apmeklē t. Tur var peldē t ar laivu pa upi un aizpeldē t lī dz upes ietekai jū rā . Ļ oti skaistas vietas! Paspē jā m pat stirnu krastā nobildē t : -) Vispā r bija ļ oti interesanti. Jā un Bulgā rija nepievī la, man tur patika! Kluss, kulturā ls un galvenais ne karsts : -) Klimats izcils!
Набередная возле отеля Отель Лист Заповедник Ропотами Пляж Отель Лист Отель Лист Созополь Заповедник Ропотами
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti mā jī ga un neparasti skaista pilsē tiņ a. Ir patī kami klī st pa š aurajā m vecpilsē tas ieliņ ā m ar interesantu arhitektū ru un Sozopoles jaunā s daļ as tī rajā m ieliņ ā m. Pilsē ta nav liela, tač u priecē vietē jo iedzī votā ju draudzī gums, pludmaļ u tī rī ba un diezgan zemā s cenas. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga un neparasti skaista pilsē tiņ a. Ir patī kami klī st pa š aurajā m vecpilsē tas ieliņ ā m ar interesantu arhitektū ru un Sozopoles jaunā s daļ as tī rajā m ieliņ ā m. Pilsē ta nav liela, tač u priecē vietē jo iedzī votā ju draudzī gums, pludmaļ u tī rī ba un diezgan zemā s cenas. Restorā ni katrai gaumei un budž etam. Tū ristu ir daudz, pā rsvarā poļ i, č ehi un paš i bulgā ri. Skaista jū ra, ī paš i mazā kais lī cis, sekla. Viesnī ca Villa List 4 atrodas ļ oti labā vietā - tieš i starp veco un jauno pilsē tas daļ u. Un tieš i pludmalē . Netā lu no Selē nas viesnī cas ar bē rnu animā ciju. Ē diens labs, uzkopš ana laba. Ļ oti labs Eiropas lī menis 3.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар barvinch
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi devā mies uz ā rzemē m. Istaba ir tieš i tā da, kā da bija reklā mā . Uzņ ē mā m ar skatu uz jū ru (skata uz jū ru nav, bet skats uz ielu ir : ( ) un bija ļ oti skaisti. Vā cieš i iejaucā s ikvakarā pie baseina, bet tie ir sī kumi. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devā mies uz ā rzemē m. Istaba ir tieš i tā da, kā da bija reklā mā . Uzņ ē mā m ar skatu uz jū ru (skata uz jū ru nav, bet skats uz ielu ir : ( ) un bija ļ oti skaisti. Vā cieš i iejaucā s ikvakarā pie baseina, bet tie ir sī kumi. Paē dā m tikai brokastis un tieš i tā . Garš ī gs ē diens piekrastes restorā nos viņ a bū tu mums pagā jusi garā m (10eiro ar salā tu porcijā m, pirmais un otrais 500gr katra un alus diviem). Tī ra KATRU dienu, dvieļ i arī mainī ti, gulta 1 reizi 3 dienā s. Krievu valoda, NEVIENS, izņ emot vadī tā ju, nerunā ja angliski tikai par 2, acī mredzot tā pē c, ka š ajā viesnī cā ļ oti patī k vā cieš i un dā ņ i.
Pludmale pie viesnī cas ir maza - tikai bē rniem, katru vakaru tika tī rī tas smieklī gas maš ī nas; Jaunpilsē tā pludmale ir dziļ ā ka, bet arī netī rā ka (buļ ļ i-teļ i vienkā rš i nemē rī ti), vai nu č igā ni vai iedeguš ie vietē jie tos sakopa. : ( Ļ OTI skaista vecpilsē tā ! Vakaros tur staigā daudz cilvē ku, bet mē s dodam priekš roku viesnī cai (kondicionieris darbojā s pareizi) : ). Sozopols ir labā kais!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taverna Mehana Sozopol
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Sozopole
Restorāni, kafejnīcas
Ravadinovas pils
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats
Sozopoles cietokšņa sienas
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats

Отель находится всего в 30 метрах от морского берега Созополя. Старый город находится в 5 минутах ходьбы, а центральный автобусный вокзал расположен всего в 100 метрах от гостиница. Построена в 1997 году. Последний ремонт был произведен в 2014 году. Отель подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в 45 км от аэропорта города Бургас.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 20 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по продаже билетов. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle  FREE 
  • kazino
Telpu apraksts

Отель предлагает 160 номеров.

Istabās

В номерах представлено: душ/ванна, кондиционер, фен, ТВ, телефон, бесплатный Wi-Fi, мини-бар (платно), сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 5 Yani Popov str., Sozopol 8130, Bulgaria
Tālruņi: +359 885 557862
Tīmekļa vietne: Villa List
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.