Parnas 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 4.910
№25 viesnīcas reitingā Sozopole
5.8 Numurs
5.3 apkalpošana
6.3 Tīrība
5.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sozopoles pilsētā uz klints pie jūras, 100 metru attālumā no centrālās pludmales. No lielākās daļas numuru paveras skats uz Sozopoles vecpilsētu. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар Natalija170630
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz cenu un atraš anā s vietu. Viesnī cā viss vecs, C pakā pe, bet par naudu normā ls variants. Viss ir vecs, un pati viesnī ca, un numuriņ i, tur nav nekā das teritorijas. Viesnī ca atrodas piekrastē , tas ir tā pluss, pludmale ir pilsē tnieciska, tī ra, laba. … Tomēr ▾ Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz cenu un atraš anā s vietu. Viesnī cā viss vecs, C pakā pe, bet par naudu normā ls variants. Viss ir vecs, un pati viesnī ca, un numuriņ i, tur nav nekā das teritorijas. Viesnī ca atrodas piekrastē , tas ir tā pluss, pludmale ir pilsē tnieciska, tī ra, laba. Ē diens nav garš ī gs un vienmuļ š .
аватар Adelia
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Mē s ieradā mies vakarā un uzreiz tikā m apsē duš ies. Personā ls reģ istratū rā ir pieklā jī gs, runā krieviski. Skats vienkā rš i nereā ls! Jū s varat stundā m ilgi sē dē t uz terases un apbrī not. Man patika brokastis, es, protams, nezinu, kas ko ē d brokastī s, bet tā s man bija diezgan piemē rotas. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies vakarā un uzreiz tikā m apsē duš ies. Personā ls reģ istratū rā ir pieklā jī gs, runā krieviski.
Skats vienkā rš i nereā ls! Jū s varat stundā m ilgi sē dē t uz terases un apbrī not.
Man patika brokastis, es, protams, nezinu, kas ko ē d brokastī s, bet tā s man bija diezgan piemē rotas.
Internets ķ er krietni tuvā k reģ istratū rai, manā istabā daž viet aizķ ē rā s.
Kas grib naktī s gulē t ar atvē rtiem logiem un balkoniem - ņ emiet ausu aizbā ž ņ us, mū zika no tuvē jā m kafejnī cā m bļ auj lī dz 5 no rī ta. Gaisa kondicionieris darbojas pareizi.
Š ī ir budž eta viesnī ca - tas ir vē rts apsvē rt un negaidiet 5 zvaigž ņ u greznī bu.
Esmu ļ oti apmierinā ta ar viesnī cu, man viss atbilst, iesaku budž eta brī vdienā m!
аватар rectym
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Apmeklē ja š o viesnī cu no 04.07. 2016 lī dz 14.07. 2016. Viesnī cas priekš rocī ba ir tikai viena – skaists skats no balkona, protams, ja no balkona paveras skats uz jū ru. Telpas-bū ri. Lai izņ emtu miskasti, tas ir vairā kkā rt jā atgā dina. … Tomēr ▾ Apmeklē ja š o viesnī cu no 04.07. 2016 lī dz 14.07. 2016. Viesnī cas priekš rocī ba ir tikai viena – skaists skats no balkona, protams, ja no balkona paveras skats uz jū ru. Telpas-bū ri. Lai izņ emtu miskasti, tas ir vairā kkā rt jā atgā dina. Uzturē š anā s laikā numurs tika iztī rī ts tikai divas reizes, un pē c tam pē c daudziem pieprasī jumiem. Bija tikai viena veļ as maiņ a. Dvieļ i mainī ti divas reizes. Brokastis - trī s š ķ ē les maizes, divas š ķ ē les sviesta, vā rī ta vai cepta ola, divas š ķ ē les desas vai lē ts š ķ iņ ķ is. No aukstas kafijas un uzaicinā tajiem dzē rieniem vienkā rš i pievienojiet ū deni. Pē c daudzajiem lū gumiem nodroš inā t tualetes papī ru un š ampū nu ar ziepē m, tualetes papī rs tika nolikts, bet š ampū ns un ziepes bija jā pē rk.
аватар Lettar
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies no 27. jū nija lī dz 11. jū lijam 2014. Viesnī ca pā rsteidz ar savu atraš anā s vietu - skats no klints uz jū ru un veco Sozopoli ir skaists. Norē ķ inu laikā nekā du problē mu nebija. Pat mū su vē lmes tika ņ emtas vē rā - istaba augš ē jā stā vā un skats uz jū ru. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 27. jū nija lī dz 11. jū lijam 2014. Viesnī ca pā rsteidz ar savu atraš anā s vietu - skats no klints uz jū ru un veco Sozopoli ir skaists. Norē ķ inu laikā nekā du problē mu nebija. Pat mū su vē lmes tika ņ emtas vē rā - istaba augš ē jā stā vā un skats uz jū ru. Dzī vojā m istabā B5.5. stā vā . No logiem paveras skats uz jū ru un Lazuren Bryag ielu. Pē c reģ istrā cijas reģ istratū rā lifts uzkā pa lī dz stā vam. Lietas palī dzē ja nodot vienu no viesnī cas darbiniekiem. Ieeja istabā no kopē jā s terases. Skats no terases uz jū ru un ielu. Tā kā viesnī cai ir neparasta arhitektū ra, mē s redzē jā m daļ u lī č a un veco Sozopoli, bet neredzē jā m pilsē tas pludmali. Tas nav trū kums, jo viļ ņ u troksnis un patī kamā jū ras brī ze mani priecē ja katru rī tu. Neticama sajū ta, pamostoties no viļ ņ u skaņ as. Logi vienmē r bija vaļ ā . Istaba mums par lielu prieku izrā dī jā s divistabu svī ta. Pirmajā istabā ir divguļ amā gulta, tualetes galdiņ š ar spoguli, naktsgaldiņ i ar lampā m, televizors, drē bju skapis. No tā ir ieeja citā istabā un vannas istabā . Mē s bijā m trī s, tā pē c vietas bija daudz. Otrajā istabā ir divas gultas, naktsgaldiņ i ar lampā m, skapis un sols drē bē m, veļ as ž ā vē tā js. Parnassus ir spā ņ u stila mā kslas viesnī ca, tā pē c mē beles tur nav gluž i parastas. Gultas ar kaltas dzelzs galvā m, kaltas dzelzs krē sli, naktsgaldiņ i, mē beļ u krā sa tā dā paš ā stilā . Man patika - neparasti. Duš a izrā dī jā s neparasta - noteka ir bedre grī dā , tā pē c peldē jā mies slā nekļ os. Ne pā rā k ē rti hermē tiskuma dē ļ , bet cik daudz laika pavadā t duš ā ? Fē na nebija, bet man bija savs. Varbū t varat pajautā t reģ istratū rā . Mē s prasī jā m tikai gludekli.
TV kanā li pā rsvarā bulgā ru, 3 krievu, bet gandrī z neskatī jā mies. Kopumā viesnī cā pavadī jā m maz laika. Dvieļ i tika mainī ti ik pē c trim dienā m, gultas veļ a - reizi nedē ļ ā . Atkritumi tika izvesti katru dienu. uz tī rī š anas rē ķ ina, manā laikā uz visu uzturē š anā s laiku, bet bijā m tī ri. Vakaros nebija skaļ š . Tiesa, reizē m istabā varē ja dzirdē t mū ziku no Selē nas, kas izgā ja uz ielas, tač u uzreiz aizmiga, jo. noguris uz dienu.
Mums bija tikai brokastis. Trī s kompleksu varianti. Tas nav garš ī gi. Olas ē da ilgu laiku. Pē c kā da laika viņ i vienkā rš i paņ ē ma lī dzi Kiselo Mlyako vai Ayran un izvē lē jā s sausā s brokastis (vienmē r bija š okolā des bumbiņ as). Ja bumbiņ as nebū tu ē st visvairā k ē damo un augļ us. Viņ i nebija izsalkuš i. Kafija nav ļ oti, kā man, tā pē c viņ i to dzē ra ar pienu. Pienu lū dza atnest atseviš ķ i, ja tas nav kompleksā . Darbinieki atcerē jā s un tad vienmē r atnesa melnu kafiju un pienu atseviš ķ i. Patiesais glā biņ š bija viesmī le Maryana. Viņ a nedaudz runā krieviski un ir ļ oti jauks cilvē ks. Vairā kas reizes pusdienojā m viesnī cas restorā nā . Uz terases vakarā tas ir pā rsteidzoš s, un Maryana ieteica ē dienu izvē li. Nekas ī paš s, bet varē ja ilgi, ilgi sē dē t un tad vienkā rš i uzkā pt uz istabu.
Personā ls ir draudzī gs, ne visi saprot krievu valodu, bet tā nav problē ma. Visi mū su jautā jumi tika atrisinā ti.
Galvenā atrakcija ir bē rnu iecienī tais papagailis Ž ora.
Viesnī ca atrodas uz klints, tā pē c tai ir trī s lī meņ u iekš pagalms, kur var pasē dē t ar saldē jumu vai dzē rieniem, kā arī ieturē t pusdienas un vakariņ as.
Saimnieku vē lme ir rast iespē ju veikt ne tikai kosmē tisko remontu, jo viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā un uzbū vē ta oriģ inā lā veidā . Vairā k brokastis - man š ķ iet, ka var izdomā t ko garš ī gā ku un ne obligā ti 3 varianti. Labā k mazā k ir labā k.
Pie mums atpū tā s krievi, vā cieš i, briti, bulgā ri.
Sozopole ir pā rsteidzoš a pilsē ta, kurā vē laties atgriezties vē lreiz.
Жора Выход из второй комнаты в первую Вторая комната Вид в первую комнату из ванной Санузел Санузел Парнас с городского пляжа
аватар alevtisha
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s dzī vojā m kopā č etrvietī gā istabā . Jo augstā ks stā vs, jo skaistā ks skats pa logu. . Paņ ē mā m tikai brokastis. Ir pieejamas 3 brokastu iespē jas. Pirmais variants ir kukurū zas pā rslas ar pienu un augļ iem. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m kopā č etrvietī gā istabā . Jo augstā ks stā vs, jo skaistā ks skats pa logu. . Paņ ē mā m tikai brokastis. Ir pieejamas 3 brokastu iespē jas. Pirmais variants ir kukurū zas pā rslas ar pienu un augļ iem. Otrais variants ir olu kultenis, bekons, siers. Treš ais variants parasti ir arī cepta ola ar kaut ko. Ē dienu labā k neņ emt, uz ielas ir daudz kafejnī cu, kur var paē st lē ti. Vistas zupa - 1.8 levas piemē ram. Sozopolē eiro kurss pret rubli ir 1.93. Tas ir maksimums, ko esmu redzē jis. Š ķ iet, ka Burgasas lidostā kurss bija augstā ks. Viesnī ca patika, ļ oti mā jī ga. Laips personā ls. Tuvumā ir daudz kafejnī cu un restorā nu, netā lu ir divas pludmales. Tī rī š ana istabā reizi divā s vai trī s dienā s.
Ночной Созополь.Вся набережная в многочисленных кафе пляж Хармани имеет сильные волны.Зонтик+2 лежака - 20 лева Вид в балкона. Балкон общий на 3 номера был.На балконе имеется стол и стулья. Вид с лобби бара на 6 этаже.Нужно сфотографироваться) красивый пейзаж это нужно увидеть Вид из окна номера на пятом этаже Вид из другого окна
аватар ella-net
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ogad uz PARNAS devā mies otro reizi kā ģ imene. Pirmā reize bija tieš i pirms gada. Es jums visu izstā stī š u kā rtī bā . Mē s rezervē jā m viesnī cu aprī lī , veicot agrī nu rezervā ciju. Attiecī gi viņ i maksā ja arī aprī lī . … Tomēr ▾ Š ogad uz PARNAS devā mies otro reizi kā ģ imene. Pirmā reize bija tieš i pirms gada. Es jums visu izstā stī š u kā rtī bā . Mē s rezervē jā m viesnī cu aprī lī , veicot agrī nu rezervā ciju. Attiecī gi viņ i maksā ja arī aprī lī . Mē s plā nojā m iet dubultā + papildus. gulta bē rnam. Mē s ļ oti vē lē jā mies rezervē t ar skatu uz jū ru, bet mē s to nevarē jā m izdarī t, jo NVS tirgū viesnī ca piedā vā tikai DIVvietī gus vai DZĪ VOKĻ US (tie var ! ! bet no tiem ne vienmē r bū s skats uz jū ru). Pē c ieraš anā s viņ i reģ istratū rā ieraudzī ja, ka viesnī cā ir vairā k nekā.5 numuru veidi! Mē s ieradā mies un tikā m izmitinā ti 104. istabā ! TAS IR TIKAI MURGS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! Maza istabiņ a 1. stā vā tikai ar vienu logu uz kopē jo "terasi" kur iet VISAS VIESNĪ CAS! ! ! Un blakus ir arī masā ž as telpa un pirts! Un no otras puses - tikai tukš a siena, jo 1. stā vs atrodas zem ceļ a lī meņ a un tualetē ir Ļ OTI mazs logs, kas nepalī dz gaisa apmaiņ ai telpā . Nelī dz arī logs ar skatu uz terasi, jo istabā VISU DIENU ir tumš s, un, ja atver aizkarus, VISA VIESNĪ CA skatā s, kas notiek istabā . Tā tad GAISMI 24/7 un SLĒ GTI AIZKARI jums tiks nodroš inā ts viss pā rē jais. Netā lu atradā s vē l viens lī dzī gs numurs 106! Pē c ilgstoš as ​ ​ izjaukš anas, ka uz 3 mē neš iem rezervē jā m DOUBLE, nevis "ekonomisko DOUBLU", kā viņ i to sauc (lē tā kais - š ogad maksā ja 75 levas, un DOUBLE - 90 levas), nā kamajā dienā bijā m ar atvainoš anos. un saimnieka puses viesnī cas vadī tā ja iejaukš anā s, viņ i pā rcē lā s uz SUITE DZĪ VOKLI no 2 istabā m ar 2 divguļ amajā m gultā m un 2-guļ amā m dī vā ngultu citā istabā , dž akuzi un 3 logiem otrajā istabā un papildus kopē jā terase, bija vē l un sava terase pat ar SĀ NU : ) skatu uz jū ru. Un viss š is "skaistums" atradā s 3. stā vā A blokā (mums nav skata uz jū ru, izņ emot varbū t tikai sā nu), un A sē rija ir ar iespē jamu skatu uz jū ru. Tad visi svē tki mums smaidī ja un mē s pat noticē jā m, ka TAS VISS ir tikai pā rpratums. BET!!! !
Š ogad aprī lī nopirkā m arī DOUBLE + papildus priekš agrā s rezervā cijas. gulta. Mū su tū roperators ilgi rakstī ja, ka neatkā rtojas pagā juš ā gada situā cija! Un ko jū s domā jat? Atbraucam un mū s nokā rto, bet jau uz 106!! ! ! Un viņ i to dara Ļ OTI smalki. Atslē gas klusiņ ā m iedod reģ istratū rā , kura, starp citu, pagā juš ajā gadā ne tikai ļ oti labi saprata krieviski, bet arī runā ja krieviski, un tagad saprot tikai angliski : ), un š ī s atslē gas viņ š uzreiz ieslidina kabatā . Ļ oti ilgi nā cā s prasī t uzrā dī t mū su dzī vokļ u skaitu! ! ! Kopš pagā juš ā gada man bija aizdomas, ka viss nav tik vienkā rš i! ! ! Un ko es redzē ju - NUMURS 106!!!! ! ! Meitene reģ istratū rā pē kš ņ i pā rstā ja saprast krievu valodu. Viesnī cā nav cita veida numuru. Bet es stā vē ju uz savu pusi. 3 mē neš us nerezervē ju istabu, lai 10 dienas pavadī tu "gaisa, pareizā k sakot bezgaisa un bezgaismas bū dā ", kur 3 cilvē ki viens otram pat nevar paiet garā m! ! Pē c tam, kad viņ i reģ istratū rā saprata, ka mē s nereģ istrē simies š ajā numurā , ieradā s viena viesnī cas ī paš nieka sieva (starp citu, tur dzī vo 2 ī paš nieki ar savā m sievā m, radiniekiem, kas strā dā viesnī cā , un mazbē rniem, kuri sē ž dienā m internetā , ka nebija iespē jams pat paskatī ties uz tavu pastu, jo "vā jš signā ls" to nesauca) un iekā rtoja mū s 5 stā vā dzī voklī , bez dž akuzi : ), bet ar 2 logiem sā nskats uz jū ru : )
Nā kamajā dienā sapratā m, ka viesnī ca ir vienkā rš i tukš a, jo ī rniekus gandrī z nesatikā m un logi vakarā nebija apgaismoti. Brokastī s 8 no rī ta bijā m vieni, cilvē ki sā ka vilkt augš ā pē c 15. datuma, un tad viņ i visi bija bulgā ri.
Starp citu, mums paveicā s, ka atradā mies 5. stā vā , jo tagad pretī "sā nu skatiem uz jū ru" jau ir uzcelti 5 stā vi citai Ļ OTI LIELAI viesnī cai. Tā tad ar pagā juš ā gada 3. stā vu mums pat jū ras gabaliņ u nebū tu jā redz : )
Jā , un tomē r no 13. -20. jū lijam viesnī cā tika ieviesta akcija - numura cenā bija iekļ auta arī PUSDIENU Ē DIENKARTE un 10% atlaide restorā na pakalpojumiem. Tā tad viss no NVS ir daudz dā rgā ks. Pē c 20. pludmalē un pilsē tā bija daudz vietē jo, un viesnī cā acī mredzot AKCIJA nostrā dā ja : ) Un varam bū t arī.104 vai 106 istabā!!! !
Un tomē r, š ogad mans vī rs pludmalē gandrī z uzkā pa uz Č Ū SKAS, kura aizpeldē ja gar krastu lī dz akmeņ iem, uz kuriem stā v š ī viesnī ca : ( Pē c citu sarunā m, č ū skas redzē jis ne tikai vī rs, bet pat ligzdas. akmeņ i ar olā m, bet tas ir lielajā HARMONI pludmalē pa kreisi. Jā , un tur bija Ļ OTI DAUDZ zaļ o aļ ģ u un VISU PĀ RĀ JU. Jā , starp citu, ja sā kā s mazi viļ ņ i, tad tika izkā rts "dzeltenais karogs" un , uz glā bē ja svilpes, drī kstē ja peldē t lī dz krū š u lī menim un, ja viļ ņ i kļ uva stiprā ki ( tie bija 0.4 m augstumā , bet zemā kais kurss), tad tika izkā rts "sarkanais karogs", un mums tika atļ auts. ; ) peldē t tikai paaudze
Un pā rē jais - viss ir kā rakstī ts citos komentā ros. Pā rtika - normā la, augļ i - lē tā ki. Bet, š ogad visos veikalos ir izņ emti terminā ļ i norē ķ iniem ar karti, acī mredzot viņ iem Ļ OTI vajag skaidru naudu pirms iestā š anā s ES : )
Vē l viena, iespē jams, lielā kā mū su kļ ū da bija vauč eru iegā de no vietē jā tū roperatora Go2Holiday, ne viesnī cas gids, ne centrā lais birojs nevē lē jā s risinā t mū su problē mas. Gids Ivans, kuram radā s problē mas ar numuru, ieteica iekā rtoties un nakš ņ ot 106, jo viesnī cā nebija neviena, ar ko vakarā š o problē mu atrisinā t, kaut gan jau pirms pagā juš ā gada brauciena, pē c komentā ru izlasī š anas par zinā jā m, ka ī paš nieki dzī vo vienā viesnī cā mā jas lapā mū s vē l aizveda 6!!! ! ! stundas pirms izlidoš anas ar BĒ RNU!!!!! ! ! uz lidostu un viņ i tikko viņ us ielaida. Visu dienu iepriekš mū su operators no Kijevas un mē s uz vietas zvanī jā m abiem IVAN un MIKHAILS, kurš bija atbildī gs par transfē riem, vienkā rš i pat negribē ja pā rbaudī t saņ emto informā ciju. VIŅ I pat nenož ē loja 2! maš ī nu uz viesnī cu, lai mū s ā trā k aizvestu uz lidostu! ! Mē s 3 un 6 izgā jā m no viesnī cas uz lidojums, kas arī tika pā rcelts par 3 stundā m, tā pē c tikai Go2Holiday tū risti slē jā s pa bī stamo vietu, kur pirms 24 stundā m notika sprā dziens! ! ar maziem bē rniem vairā k nekā.4-5 stundas par reģ istrā cijas sā kumu, nevis 2 stundas, kā paredzē ts. Turklā t pa telefonu MIKHAILS vienkā rš i bija atklā ti rupjš un draudē ja!! ! ! Un kā pē c bū t pieklā jī gam, nauda saņ emta jau aprī lī - ā tri jā tiek vaļ ā no jau tā neinteresantajiem tū ristiem : (
Mē s paš i, ģ imene, nolē mā m - bulgā riem naudu nevajag, un viņ i Krimā sā ka pā rvē rsties par privā to sektoru! MĒ S NEGRIBAM DĀ T TUR BRĪ VDIENĀ S! ! ! Un tu?
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ogad uz PARNAS devā mies otro reizi kā ģ imene. Pirmā reize bija tieš i pirms gada. Es jums visu izstā stī š u kā rtī bā . Mē s rezervē jā m viesnī cu aprī lī , veicot agrī nu rezervā ciju. Attiecī gi viņ i maksā ja arī aprī lī . … Tomēr ▾ Š ogad uz PARNAS devā mies otro reizi kā ģ imene. Pirmā reize bija tieš i pirms gada. Es jums visu izstā stī š u kā rtī bā . Mē s rezervē jā m viesnī cu aprī lī , veicot agrī nu rezervā ciju. Attiecī gi viņ i maksā ja arī aprī lī . Mē s plā nojā m iet dubultā + papildus. gulta bē rnam. Mē s ļ oti vē lē jā mies rezervē t ar skatu uz jū ru, bet mē s to nevarē jā m izdarī t, jo NVS tirgū viesnī ca piedā vā tikai DIVvietī gus vai DZĪ VOKĻ US (tie var ! ! bet no tiem ne vienmē r bū s skats uz jū ru). Pē c ieraš anā s viņ i reģ istratū rā ieraudzī ja, ka viesnī cā ir vairā k nekā.5 numuru veidi! Mē s ieradā mies un tikā m izmitinā ti 104. istabā ! TAS IR TIKAI MURGS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! Maza istabiņ a 1. stā vā tikai ar vienu logu uz kopē jo "terasi" kur iet VISAS VIESNĪ CAS! ! ! Un blakus ir arī masā ž as telpa un pirts! Un no otras puses - tikai tukš a siena, jo 1. stā vs atrodas zem ceļ a lī meņ a un tualetē ir Ļ OTI mazs logs, kas nepalī dz gaisa apmaiņ ai telpā . Nelī dz arī logs ar skatu uz terasi, jo istabā VISU DIENU ir tumš s, un ja atver aizkarus, tad VISA VIESNĪ CA skatā s, kas notiek istabā . . Tā tad GAISMI 24/7 un SLĒ GTI AIZKARI jums tiks nodroš inā ts viss pā rē jais. Netā lu atradā s vē l viens lī dzī gs numurs 106! Pē c ilgstoš as ​ ​ izjaukš anas, ka uz 3 mē neš iem rezervē jā m DOUBLE, nevis "ekonomisko DOUBLU", kā viņ i to sauc (lē tā kais - š ogad maksā ja 75 levas, un DOUBLE - 90 levas), nā kamajā dienā bijā m ar atvainoš anos. un saimnieka puses viesnī cas vadī tā ja iejaukš anā s, viņ i pā rcē lā s uz SUITE DZĪ VOKLI no 2 istabā m ar 2 divguļ amajā m gultā m un 2-guļ amā m dī vā ngultu citā istabā , dž akuzi un 3 logiem otrajā istabā un papildus kopē jā terase, bija vē l un sava terase pat ar SĀ NU : ) skatu uz jū ru. Un viss š is "skaistums" atradā s 3. stā vā A blokā (mums nav skata uz jū ru, izņ emot varbū t tikai sā nu), un A sē rija ir ar iespē jamu skatu uz jū ru. Tad visi svē tki mums smaidī ja un mē s pat noticē jā m, ka TAS VISS ir tikai pā rpratums. BET!!! ! Š ogad mē s arī iegā dā jā mies DOUBLE + extra aprī lī pē c agrā s rezervā cijas. gulta. Mū su tū roperators ilgi rakstī ja, ka neatkā rtojas pagā juš ā gada situā cija! Un ko jū s domā jat? Atbraucam un mū s nokā rto, bet jau uz 106!! ! ! Un viņ i to dara Ļ OTI zemiski. Atslē gas klusiņ ā m iedod reģ istratū rā , kura, starp citu, pagā juš ajā gadā ne tikai ļ oti labi saprata krieviski, bet arī runā ja krieviski, un tagad saprot tikai angliski : ), un š ī s atslē gas viņ š uzreiz ieslidina kabatā . Ļ oti ilgi nā cā s prasī t uzrā dī t mū su dzī vokļ u skaitu! ! ! Kopš pagā juš ā gada man bija aizdomas, ka viss nav tik vienkā rš i! ! ! Un ko es redzē ju - NUMURS 106!!!! ! ! Meitene reģ istratū rā pē kš ņ i pā rstā ja saprast krievu valodu. Viesnī cā nav cita veida numuru. Bet es stā vē ju uz savu pusi. 3 mē neš us nerezervē ju istabu, lai 10 dienas pavadī tu "gaisa, pareizā k sakot bezgaisa un bezgaismas bū dā ", kur 3 cilvē ki viens otram pat nevar paiet garā m! ! Pē c tam, kad viņ i reģ istratū rā saprata, ka mē s nereģ istrē simies š ajā numurā , ieradā s viena viesnī cas ī paš nieka sieva (starp citu, tur dzī vo 2 ī paš nieki ar savā m sievā m, radiniekiem, kas strā dā viesnī cā , un mazbē rniem, kuri sē ž dienā m internetā , ka nebija iespē jams pat paskatī ties uz tavu pastu, jo "vā jš signā ls" nezvanī ja) un iekā rtoja mū s 5 stā vā dzī vokļ os, lai arī bez dž akuzi : ), bet ar 2 logiem sā nskats uz jū ru : ) Nā kamajā dienā sapratā m, ka viesnī ca ir vienkā rš i tukš a, jo iemī tniekus gandrī z nesatikā m un logi vakarā nebija apgaismoti. Brokastī s 8 no rī ta bijā m vieni, cilvē ki sā ka vilkt augš ā pē c 15. datuma, un tad viņ i visi bija bulgā ri. Starp citu, mums paveicā s, ka atradā mies 5. stā vā , jo tagad pretī "sā nu skatiem uz jū ru" jau ir uzcelti 5 stā vi citai Ļ OTI LIELAI viesnī cai. Tā tad ar pagā juš ā gada 3. stā vu mums nebū tu nā cies redzē t jū ras gabaliņ u : ) Jā , un arī no 13. -20. jū lijam viesnī cā tika ieviesta akcija - numura cenā bija iekļ auta arī PUSDIENU Ē DIENA un 10% atlaide restorā na pakalpojumiem. Tā tad viss no NVS ir daudz dā rgā ks. Pē c 20. datuma pludmalē un pilsē tā bija daudz vietē jo un viesnī cā acī mredzot AKCIJA nostrā dā ja : ) Un varam bū t arī.104 vai 106 istabā!!! ! : Pludmalē es gandrī z uzkā pa č ū skai, kura aizpeldē ja gar krastu lī dz akmeņ iem, uz kuriem stā v š ī viesnī ca : ( Pē c apkā rtē jo teiktā , ne tikai mans vī rs redzē ja č ū skas, bet pat ligzdo akmeņ os ar olā m, bet š ī ir lielajā HARMONI pludmalē pa kreisi. Jā un zaļ aļ ģ es bija Ļ OTI DAUDZ un VISAS ATPŪ TAS Jā , starp citu, ja sā kā s nelieli viļ ņ i, tad tika izkā rts "dzeltenais karogs" un, glā bē ja svilpei, ļ ā va uzpeldē t lī dz krū š u lī menim, un ja viļ ņ i kļ uva stiprā ki (bija 0.4 m augstumā , bet pa straumi), tad tika izkā rts "sarkanais karogs", un mums ļ ā va; ) peldē t tikai paaudze, bet citā di - viss ir kā tā rakstī ts citos komentā ros. Ē diens - normā ls, augļ i - lē tā k. Bet, š ogad visos veikalos ir izņ emti terminā ļ i norē ķ iniem ar karti, acī mredzot Ļ OTI vajag skaidru naudu pirms iestā š anā s ES : ) problē mas. Gids Ivans, kuram radā s problē mas ar numuru, ieteica iekā rtoties un nakš ņ ot 106, jo viesnī cā nebija neviena, ar ko vakarā š o problē mu atrisinā t, kaut gan jau pirms pagā juš ā gada brauciena, pē c komentā ru izlasī š anas par mē s zinā jā m, ka ī paš nieki dzī vo vienā viesnī cā . : ( Un kad BURGAS lidostā notika teroristu sprā dziens un notika izmaiņ as lidojumu datos, kas bija zinā mi ne tikai mū su operatoram Kijevā , bet arī tika ievietoti lidostas mā jaslapā , mums joprojā m tika paņ emtas 6!!! ! ! stundas pirms izlidoš anas ar BĒ RNU!!! ! ! uz lidostu un viņ i tikko ielaida. Visu dienu iepriekš mū su operators no Kijevas un mē s uz vietas zvanī jā m gan IVANam, gan MIKHAILAM, kurš bija atbildī gs par transfē riem, viņ š vienkā rš i darī ja pat negribas pā rbaudī t saņ emto informā ciju. VIŅ I to pat nenož ē loja! laiks braukt ar maš ī nu uz viesnī cu, lai mū s ā trā k aizvestu uz lidostu! ! No viesnī cas uz reisu izbraucā m 3 un 6, kas arī tika pā rcelts par 3 stundā m, tā pē c pa bī stamo vietu, kur pirms 24 stundā m bija notikusi sprā dziens, slē jā s tikai Go2Holiday tū risti! ! ar maziem bē rniem vairā k nekā.4-5 stundas pirms reģ istrē š anā s, nevis 2 stundas, kā paredzē ts. Turklā t pa telefonu MIKHAILS vienkā rš i bija atklā ti rupjš un draudē ja!! ! ! Un kā pē c bū t pieklā jī gam, nauda tika saņ emta jau aprī lī - ā tri jā atbrī vojas no jau tā neinteresantajiem tū ristiem: (Paš i nolē mā m, ka bulgā riem naudu nevajag un viņ i Krimā sā ka pā rvē rsties par privā to sektoru! VAIRS NEGRIBAS DĀ T TUR ATPŪ TAS!! ! Un tu?
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар CoolNeva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s devā mies no tū risma operatora News Travel, viņ u vietnē š ī viesnī ca ir deklarē ta kā.3 * +, kur + nav skaidrs)) parastie trī s. Tā tad secī bā : 1. Viesnī ca. Viesnī ca nav liela. Laba vieta - it kā Jaunpilsē tas sā kumā , izrā dā s, ka Vecrī ga nav tā lu un Jaunā . … Tomēr ▾ Mē s devā mies no tū risma operatora News Travel, viņ u vietnē š ī viesnī ca ir deklarē ta kā.3 * +, kur + nav skaidrs)) parastie trī s.
Tā tad secī bā :
1. Viesnī ca.
Viesnī ca nav liela. Laba vieta - it kā Jaunpilsē tas sā kumā , izrā dā s, ka Vecrī ga nav tā lu un Jaunā .
Pirmajā stā vā atrodas panorā mas restorā ns ar skatu uz jū ru, tā pē c bija patī kami ieturē t brokastis.
Vestibilā ir vestibila bā rs, kokteiļ us tajā nepasū tiet! Viņ i vienkā rš i nezina, kā to izdarī t. Apkā rt ir daudz iestā ž u, un viņ i to darī s lē tā k un labā k.
Uz jumta atrodas kokteiļ u bā rs, no kura paveras brī niš ķ ī gs skats uz Sozopoli un piekrasti.
Panorā mas lifts - laba ideja, bet ne ar skatu uz bū vlaukumu)))
2. Skaitļ i.
Istabā s ir kaltas mē beles, principā nav sliktas. Paš as telpas ir vecas un uz sienā m daudzviet ir traipi, ilgi jā remontē . Mums iedeva 2 istabu apartamentu uz 3. Numuriņ ā bija minibā rs (tukš s), TV (vienā istabā mazs un vecs), 3 krievu kanā li, kondicionieris, vairā kā m istabā m kopī gs balkons.
3. Personā ls.
Personā ls ir draudzī gs. Mū su istabā nebija duš as aizkara, viņ i teica reģ istratū rā , viņ i nekavē joties mū s nolika. Arī pultī no televizora baterijas beiguš ā s, mums uzreiz iedeva jaunas. Tā tad darbinieki iet uz sapulci, ja kaut kas ir vajadzī gs vai kaut kā trū kst, viņ i to darī s.
4. Uzturs.
Brokastī s tika piedā vā tas 3 ē dienkartes, no kurā m katru dienu nedaudz mainī jā s, bet galvenā s bija grauzdiņ i, siers, ievā rī jums, medus, olu kultenis (neprot gatavot), bija arī pankū kas. No dzē rieniem vislabā k ņ emt kafiju vai kafiju ar pienu, bija arī sula (ķ ī miskā ), tē jas maisiņ i (briesmī gie) un piens, no kuriem izvē lē ties. Protams, salī dzinot ar ē dienu visā s tuvē jā s iestā dē s, tas ir ļ oti slikts, bet, kas attiecas uz brokastī m, tas ir tik normā li, vienkā rš i ir labi uzreiz doties uz jū ru.
Ē dā m galvenokā rt tuvē jā Papa Joe iestā dē , no tā s paveras skats uz bū vlaukumu, bet interjers nav slikts, ē diens izcils, ē dienu izvē le liela, visi atnes ļ oti ā tri un porcijas milzī gas (Bulgā rijā , acī mredzot, š ā das porcijas ir visur), demokrā tiskas cenas.
Vispā r nav jē gas doties uz viesnī cu ar ē dinā š anu Bulgā rijā , maksimums brokastis, jo. apkā rt ir daudz daž ā du iestā ž u un tas viss par smieklī gā m cenā m.
5. Cenas.
Sarež ģ ī tas pusdienas gandrī z visur par 6 levā m – tas ir aptuveni 3 eiro jeb 30 UAH. Ja pasū tā t š ā dā veidā , atseviš ķ us traukus, tad par 20 levā m varat ē st un dzert kopā , tas ir apmē ram 100 UAH.
Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi 6 levas dienā , matrač i 2 levas. Ja ņ emat komplektu (2 guļ amkrē sli, 2 matrač i, lietussargs) - 20 levas.
6. Pludmale.
Netā lu atrodas 2 pludmales, abas pilsē tas. Viens ir ļ oti tuvu viesnī cai, otrs ir nedaudz tā lā k, 5-7 minū tes. staigā t. Pludmales ir smilš ainas. Mums abiem patika. Vienī gais, ka tikā m uz aļ ģ ē m, krastā izskaloja daudz mazu zaļ aļ ģ u, acī mredzot, tā s no akmeņ iem izņ ē ma vē tra. Bet tā s bija daž as dienas, citā di pludmales mazas, bē rniem ļ oti labi. Starp citu, lielā kā daļ a atpū tnieku ir ģ imenes ar bē rniem.
Kopumā pā rē jais man patika. Uzreiz devā mies ar domu pē c ekonomiska atvaļ inā juma, sanā ca pat labā k, nekā domā jā m. Un jū rā viņ i peldē jā s un staigā ja pa vecpilsē tu. Sozopole ir ļ oti skaista vieta, ī paš i vecpilsē ta.
Tā tad, ja jums nav vajadzī gas nekā das izmitinā š anas iespē jas un jums ir piemē roti minimā lie nosacī jumi, ko 3 var piedā vā t, varat droš i izvē lē ties š o viesnī cu.
Бар на пляже Отель :) по центру слева от стройки Старый город Старый город Вот такое заведение в Старом городе - К. Сантана Старый город В Археологическом музее (Старый город) Вид с коктейль-бара отеля
аватар kovalenko_1982
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Hotel Parnassus........ Tā tad, brokastis, olu kultenis visos variantos, olu kultenis ar sieru, olu kultenis ar speķ i, olu kultenis ar sē nē m utt. Kas ir makaroni, kartupeļ iem nav ne jausmas. Apkalpoš ana restorā nā , atnes š ķ ī vjus, aizmirst dakš iņ as, atnesa tē ju, aizmirsa cukuru, augļ i iedeva ā bolu, sagriež. … Tomēr ▾ Hotel Parnassus........ Tā tad, brokastis, olu kultenis visos variantos, olu kultenis ar sieru, olu kultenis ar speķ i, olu kultenis ar sē nē m utt. Kas ir makaroni, kartupeļ iem nav ne jausmas.
Apkalpoš ana restorā nā , atnes š ķ ī vjus, aizmirst dakš iņ as, atnesa tē ju, aizmirsa cukuru, augļ i iedeva ā bolu, sagriež.1/8 no tā paš a un citus augļ us. Pastā vī gi jā atgā dina viesmī lim, ka viņ š aizmirsa atnest. Vē rtē jums ir ļ oti........
Tur istabas kā da gadsimta spā ņ u stilā , dzelzs krē sli, galdi, skapji. Telpu uzkopš ana, kamē r nepasaka, ka jā tī ra, viņ i pat nesteidzas. kad jums ir nepiecieš ams iztī rī t istabu, ko jū s sakā t konkrē ti, tī rī š ana, dvieļ u, gultas veļ as maiņ a, ziepju un š ampū nu pievienoš ana. Ja viņ i kaut ko nesaka, viņ i to nedarī s.
pludmale ir tuvu, blakus viesnī cai ir bū vlaukums, lai gan bildē nekur nav. smilš u pludmale, akmeņ i ū denī krastā , daudz aļ ģ u.
аватар e1merson
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ceļ ojā m kā pā ris! Gribē jā m uz Sozopoli, bet kā izvē lē ties viesnī cu un nepalikt badā ? ? Apstā jā s pie Parnassus! Viesnī ca atrodas burtiski 30 metrus no jū ras, un, kas interesanti, ja paskatā s no pludmales vai jū ras, rodas sajū ta, ka tā stā vē tu tieš i virs kalna klints, un vakarā rodas sajū ta, ka viesnī ca ir daļ a no kalnu kompleksa! Ļ oti skaisti izskatā s! - Tā da pils pā ri klints! Viesnī ca diezgan laba, ar remontu nav nekā du problē mu, man personī gi ļ oti patika mē beles - nevis standarta "brū nā " gulta un naktsskapī tis, bet izgatavotas spā ņ u gaumē - kaltas mē beles, kā man ļ oti oriģ inā las! Nekas lieks, viss nepiecieš amais- pieklā jī ga vannasistaba, pat logs ir : ) Mā jā s š ito nevar redzē t : ) Istaba glī ta, diezgan svaigs remonts! Pā rsteigums tikai tas, ka istabā m nav atseviš ķ u balkonu, tas ir, ap visu istabu perimetru ir lodž ija, un atkā pieties uz balkona, nedarbosies ar skatu tā lumā (izņ ē mums ir tikai dzī vokļ i). … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m kā pā ris! Gribē jā m uz Sozopoli, bet kā izvē lē ties viesnī cu un nepalikt badā ? ? Apstā jā s pie Parnassus! Viesnī ca atrodas burtiski 30 metrus no jū ras, un, kas interesanti, ja paskatā s no pludmales vai jū ras, rodas sajū ta, ka tā stā vē tu tieš i virs kalna klints, un vakarā rodas sajū ta, ka viesnī ca ir daļ a no kalnu kompleksa! Ļ oti skaisti izskatā s! - Tā da pils pā ri klints! Viesnī ca diezgan laba, ar remontu nav nekā du problē mu, man personī gi ļ oti patika mē beles - nevis standarta "brū nā " gulta un naktsskapī tis, bet izgatavotas spā ņ u gaumē - kaltas mē beles, kā man ļ oti oriģ inā las! Nekas lieks, viss nepiecieš amais- pieklā jī ga vannasistaba, pat logs ir : ) Mā jā s š ito nevar redzē t : ) Istaba glī ta, diezgan svaigs remonts! Pā rsteigums tikai tas, ka istabā m nav atseviš ķ u balkonu, tas ir, ap visu istabu perimetru ir lodž ija, un atkā pieties uz balkona, nedarbosies ar skatu tā lumā (izņ ē mums ir tikai dzī vokļ i). Š ī ir vienī gā vilš anā s! Personā ls ir dī vains! Š ķ iet, ka viņ i ar tevi runā , bet tā da sajū ta, ka viņ i ir kaut kur mā koņ os! Viesnī cā ir restorā ns - zā le zem jumta (ir attiecī gi brokastis, pusdienas un vakariņ as), vasaras terase (mū s tur nekad neapkalpoja), un sky bā rs uz jumta, bet augustā , kad mē s bija, nez kā pē c nestrā dā ja! Vestibilā ir dators ar internetu, ir rindas, bet tas arī viss. . . Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba, un man nav nopietnu komentā ru! vienī gais savā cenu segmentā ir Villa List, kas ir ļ oti tuvu, es arī gribē tu to izpē tī t! bet vispā r jau 1. reizi izcili : )
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taverna Mehana Sozopol
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Sozopole
Restorāni, kafejnīcas
Ravadinovas pils
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats
Sozopoles cietokšņa sienas
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в городе Созополь на скале на берегу моря, в 100 метрах от центрального пляжа. Из большинства номеров открывается вид на Старый город Созополя. Отель подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 9 минутах ходьбы от Старого города Созополя, в 500 метрах от Амфитеатра Аполлония и в 300 метрах от автобусного вокзала. Расстояние до аэропорта города Бургас — 45 км.
Pludmales apraksts Центральный пляж в 100 метрах от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Бербекю, магазины, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Шахматы (бесплатно).
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 37 номеров и апартаментов.

Istabās

Кондиционер, холодильник, телевизор, кабельное телевидение, телефон, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese ул. Лазурный берег, 3, Созополь 8130, Болгария
Tālruņi: Тел. +359 550 2 44 12, +359 550 2 44 13 Факс: + 359 550 2 23 58
Tīmekļa vietne: Parnas
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).