Briz 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.010
9.5 Numurs
9.5 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Breeze" atrodas jaunajā Sozopoles pilsētas daļā, netālu no Harmani pludmales, piekrastes joslā. Uzcelta 2004. gadā. Viesnīcas arhitektoniskais izskats apvieno gan tradicionālās bulgāru, gan mūsdienu būvniecības elementus.Vairāk →
аватар karnak
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es ļ oti ilgu laiku izvē lē jos viesnī cu un tū risma operatoru, lai apmeklē tu Bulgā riju. Mē s trī s devā mies ilgi gaidī tajā atvaļ inā jumā - es, mans vī rs (kurš pirmo reizi bija ā rzemē s) un mans 9 gadus vecais dē ls. … Tomēr ▾ Es ļ oti ilgu laiku izvē lē jos viesnī cu un tū risma operatoru, lai apmeklē tu Bulgā riju.
Mē s trī s devā mies ilgi gaidī tajā atvaļ inā jumā - es, mans vī rs (kurš pirmo reizi bija ā rzemē s) un mans 9 gadus vecais dē ls.
Mums bija ierobež otas finanses, tā pē c es apsvē ru ekonomiskā s klases viesnī cas, lasī ju atsauksmes par daž ā dā m vietnē m, runā ju ar viesnī cas apmeklē tā jiem un izdarī ju savus secinā jumus.
No tū roperatoriem es atmetu tā lā kpā rdevē jus, izvē lē jos tū res no pirmavotiem un meklē ju lē tā kas cenas (faktiski vienas un tā s paš as viesnī cas cenu starpī ba no daž ā diem tū risma operatoriem sasniedz pat 100% vai pat vairā k).
Š ogad Intourist bija visinteresantā kie Bulgā rijas piedā vā jumi cenu ziņ ā , salī dzinot ar citiem tū roperatoriem, izbraucot no Maskavas. Mē s esam no Petrozavodskas, tā pē c mums bija vienalga lidot no Maskavas vai Sanktpē terburgas, bet nez kā pē c cenu lī menis no Sanktpē terburgas bija daudz augstā ks visiem tū roperatoriem.
Intourist bija apmē ram 15 viesnī cas par aptuveni tā du paš u cenu. Izlasot atsauksmes, izvē lē jā mies viesnī cu Briz Sozopoles pilsē tā .
Interesants moments, rezervā cijas dienā cena trī s personā m ar avioreisu brokastī s uz 15 dienā m bija 865 eiro (papildu vī za, bet š ogad iespē jama Š engena - 35 eiro no cilvē ka), un nā kamajā dienā plkst. Intourist tā pati viesnī ca maksā ja 10 tū kstoš us eiro. rubļ us vairā k.
Par tū roperatoru - viss lieliski, tikš anā s ballī te Bulgā rijā ir Alma Holidays, transfē rs uz viesnī cu ar mikroautobusu, ceļ ojumu aģ entes pavadī bā , kura iedeva savu kontaktinformā ciju, treš ajā uzturē š anā s dienā tikš anā s ar viņ u, ekskursiju piedā vā jums, un dienu pirms mū su izbraukš anas reģ istratū rā bija informā cija par mū su izbraukš anas laiku no viesnī cas. Viss ir lieliski, neuzkrī toš i.
Briz Hotel ir ģ imenes tipa viesnī ca, 4 stā vi, katrā pa 4 istabā m, lifts! ! ! ar panorā mas skatu uz jū ru. Mū su istaba ir 3 stā vā , mē s iegā jā m istabā un apstulbā m - pasaka! Par 3* Bulgā rijā , kur serviss ir padomju, vai pat, kā likums, bijuš ā s pionieru nometnes ar brū koš ā m padomju laika mē belē m bez kondicioniera un salauztā m TV pultī m, viesnī ca Briz ir vienkā rš i brī nums! Kapitā la bū vniecī bas ē ka ar nulles dzirdamī bu no blakus istabā m, jauna santehnika, apvienota sanmezgla, plaš a, slē dzama duš a! ! ! (Bulgā rijā , kā likums, viesnī cā s nav kajī š u, ir tikai noteka - caurums grī dā , mani tas netraucē , bet duš as kabī ne ir tikai cieņ a pret viesnī cu! ). Istaba ir plaš a, divguļ amā gulta un vienvietī ga gulta, papildus divguļ amā dī vā ngulta. No mē belē m - divviru skapis, tualetes galdiņ š , trī s lapu aizslietnis (forš i, pirmo reizi redzu, un kā pē c tā ? ), rakstā mgalds, spogulis virs tā , apaļ ais galds, pufas, naktsgaldiņ š . No aprī kojuma - naktsskapī paslē pts mini ledusskapis, televizors ar kaudzi kanā lu, tai skaitā.4 krievu, kondicionieris. Viesnī ca ir jauna, tā pē c mē beles un tehnika ir jaunas un viss ir lieliskā stā voklī . Istabā ieslē dzot elektrī bu - ievietoju atslē gas piekariņ u slē dž a rievā - visā telpā parā dī jā s gaisma, izņ ē ma atslē gu piekariņ u, istaba tika atslē gta, bet ledusskapis turpina strā dā t, viss tika darī ts saskaņ ā ar prā ts.
Atseviš ķ s stū ra balkons (nav neviena, kas izgā ja uz balkona, un kaimiņ i pa kreisi un pa labi redz, ko tu dari), augstas margas (daž reiz lasu negatī vas lietas par citā m viesnī cā m, ka margas ir zemas un bē rni var izkrist). Bezdelī gas uzcē la ligzdu uz balkona stū rī , bulgā ri ļ oti mī l š os putnus un ir laipni pret savā m ligzdā m, ligzdā dzī voja 2 mazi cā lē ni, kurus viņ u vecā ki lidoja pabarot, mū su uzturē š anā s laikā cā ļ i izauga un lidoja ā rā no ligzdas, bija interesanti skatī ties)) .
Apkalpoš ana: grī das istabā ir flī zes (kas, manuprā t, ir vispieņ emamā kais pludmales brī vdienā s), uzkopš ana ir ikdienas, brī niš ķ ī ga. Veļ as maiņ a - man likā s, ka sasmē rē jā s, jo 3. dienā ar krē mu sasmē rē tā veļ a (pludmales brī vdienu izmaksas) tika nomainī ta uzreiz mums visiem. Veļ a ir jauna un balta. Tualetes papī rs (atvainojos par detaļ ā m) ir divslā ņ u un perforē ts (tā du pat Bulgā rijas veikalos nebiju redzē jusi) lietoš anā viens rullī tis, visu laiku dež urē ja dež urants.
Viesnī cas atraš anā s vieta: skats uz jū ru, jū ra mums bija redzama no balkona spraugā starp divā m priekš ā esoš ajā m viesnī cā m. Pludmale pie izejas no viesnī cas ir pavisam tuvu, 70 metri. Un ejot gar krastu kā dus 200-300 metrus var atrast jū ru katrai gaumei, ar un bez aļ ģ ē m, ieeja ir gliemež vā ki vai smiltis, dziļ ums ir lī dz ceļ iem vai uzreiz dziļ š , un pat vē trā var atrast kur peldē t tajā paš ā intervā lā , turpat ir milzī gs vilnis, un tu ej pa labi 2 soļ os, un tas nevē tras (vilnis , bet mierī gi). Piekrastē lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas, 6 lauvā m sauļ oš anā s krē sls un lietussargs, bet virs un zem lietussargiem - brī va zona bez ē nas, to iespē jams izmantot bez maksas. Lietussargs tirgū maksā.8 levas, daudzi to pē rk uz atvaļ inā juma laiku, tad izmet.
Darbinieki: Ierodoties satiek skaistu krievvalodī go sievieti Nadju, vienmē r smaida, ar viņ u var sazinā ties ar jebkuru jautā jumu - ikdienas jautā jumi, kā nokļ ū t kurp, bez maksas dod portatī vo datoru arī tiem, kam tā nav ar viņ iem (viesnī cā wi-fi ir bezmaksas) . Arī viesnī cas saimnieces - 2 sievietes, arī ļ oti labi runā krieviski, biež i parā dā s viesnī cā , vienmē r ir draudzī gas, draudzī gas, un gatavas palī dzē t it visā . Pā rē jais personā ls (bā ra serviss, istabenes) mazā k runā krieviski, bet krievu un bulgā ru valodas ir tik tuvas izcelsmes, ka vienmē r visu var saprast pantomī mas un intuī cijas lī menī . Visi ir ļ oti draudzī gi un smaidī gi. Un, kad mē s atpū tā mies un mū su dē ls kategoriski atteicā s gulē t istabā , viņ š reģ istratū rā pavadī ja laiku kopā ar Nadiju, kura mums kļ uva kā ģ imene.
Brokastis: No rī tiem mums nav brokastis, tā pē c š is jautā jums mums nebija aktuā ls. Viesnī cā nav restorā na, ir tikai bā rs, un š ā da veida brokastis - termosi ar kafiju, verdoš s ū dens tē jai vairā ku š ķ irņ u maisiņ os, augļ u dzē rieni karafē , piens - tie ir dzē rieni. Maize, sviests, ievā rī jums, gurķ i, tomā ti, siers, aukstie gaļ as gabaliņ i, kū kas, daž as mikroviļ ņ u desiņ as, augļ i (viss ļ oti svaigs), varbū t kaut ko palaidu garā m, jo ​ ​ viņ i brokastoja reti, vispā r brokastis ģ imenes gaumē . Mū su bē rns 9 gadus vecs tur gā ja katru dienu un aprija visu un bija laimī gs. Mums bija lī dzi sava somu š ķ ī stoš ā kafija, pie kuras esam pieraduš i, mums reģ istratū rā vienmē r aplē ja karstu verdoš u ū deni, ko varē jā m paņ emt lī dzi uz istabu.
Atpū ta viesnī cā Breeze mums bija pasaka! ! ! Un kas var bū t labā ks ģ imenei par atpū tu lieliskos apstā kļ os ar izcilu apkalpoš anu, izcilu personā lu paš ā pludmalē! ! !
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jums Bulgā rijā bija mans sapnis veselu gadu! Tas bija mans pirmais atvaļ inā jums bez vecā kiem, braucu ar draugu. Draugi ieteica Breeze Hotel, atsauksmes bija ļ oti labas. Piemē ram, mā jī ga viesnī ca. Ir viss nepiecieš amais. Bū tī bā tas izrā dī jā s tā . … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums Bulgā rijā bija mans sapnis veselu gadu! Tas bija mans pirmais atvaļ inā jums bez vecā kiem, braucu ar draugu. Draugi ieteica Breeze Hotel, atsauksmes bija ļ oti labas. Piemē ram, mā jī ga viesnī ca. Ir viss nepiecieš amais. Bū tī bā tas izrā dī jā s tā . Sozopoles pilsē tā ieradā mies vē lā pē cpusdienā , izpakojā m mantas, pā rbaudī jā m, vai viss ir istabā . Viss bija savā s vietā s: fē ns, solī tais seifs. Viss tī rs, jauki. Telpas ir diezgan gaiš as. Pē c tam paē dā m vakariņ as un devā mies pastaigā pa pilsē tu. Starp citu, viesnī cā ir stikla lifts (vai no kā tas ir izgatavots? ), caur kuru viss ir redzams. Sajū ta ir pā rsteidzoš a! No rī ta dzē rā m kafiju uz balkona: skats uz jū ru, brī niš ķ ī gs gaiss. Viesnī ca nav ļ oti liela, tā pē c nebija 24/7 trokš ņ a. Ē diens bija labs, bet mē s vairā k laika pavadī jā m ā rpus viesnī cas. Telpā bija kondicionieris, bet tas arī praktiski netika lietots. Biju pā ris reizes uz masā ž u. Man ļ oti patika masieri. Turklā t blakus istabā bija bē rni. Sā kumā draudzene baidī jā s, ka nemitī gi trokš ņ os, bet meitenes pa dienu bija tik noguruš as, ka jau 8os aizmieg. . Satikā m viņ us no rī ta koridorā , vienmē r sasveicinā jā mies angliski. Tik mī ļ i! Kopumā mans pirmais patstā vī gais atvaļ inā jums bija izdevies! Nā kamgad plā nojam ar draudzeni atkal doties uz Breeze Hotel.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mans draugs katru vasaru dodas uz Eiropu. Š ogad viņ a mani uzaicinā ja lī dzi. Brī vdienas Bulgā rijā vasarā ir sapnis, kas mani ir atbalstī jis darbā visu gadu. Mē s lasā m atsauksmes par viesnī cā m Sozopolē . Apskatī jā m cenas atvaļ inā jumiem vasarā Bulgā rijā un bijā m ļ oti apmierinā ti. … Tomēr ▾ Mans draugs katru vasaru dodas uz Eiropu. Š ogad viņ a mani uzaicinā ja lī dzi. Brī vdienas Bulgā rijā vasarā ir sapnis, kas mani ir atbalstī jis darbā visu gadu. Mē s lasā m atsauksmes par viesnī cā m Sozopolē . Apskatī jā m cenas atvaļ inā jumiem vasarā Bulgā rijā un bijā m ļ oti apmierinā ti. Interesē viesnī ca Briz. Kad ieradā mies, nebijā m vī luš ies. Tī rs, mā jī gs. Atrodas kū rorta zonā "Zelta smiltis". Ļ oti tuvu jū rai. Viesnī cā : restorā ns, vestibila bā rs, naktsklubs, ā ra baseins ar bē rnu zonu, sauna, dž akuzi, masā ž a, fitnesa centrs, veikali, rotaļ u laukums, autostā vvieta, valū tas maiņ a. Numuri ir tī ri un plaš i. Numurā ir satelī ttelevī zija, gaisa kondicionieris, ledusskapis, vairā ki koka krē sli un galds uz balkona, kā arī vannas istaba ar duš u. Un tā kā manai draudzenei patī k labi paē st, viņ a bija ļ oti apmierinā ta ar bufetes tipa ē dinā š anas sistē mu. Baseins ir ideā lā stā voklī . Ļ oti labas sporta programmas. Un tas ir svarī gi, lai atvaļ inā juma laikā jū s nezaudē tu savu figū ru. Bija daudz atpū tnieku ar bē rniem. Un tas ir pareizi. Akvaparks ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs! ! Viņ i atgriezā s apmierinā ti, iedeguš i, atpū tuš ies. Nolē mā m, ka tad, kad bū s bē rni, noteikti tur atgriezī simies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mrSnape
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Plusi: 1) Plaš i, moderni numuri 2) Istabas ir labi aprī kotas (TV, kondicionieris, ledusskapis) 3) Kvalitatī va apkalpoš ana (savlaicī ga uzkopš ana, vienmē r smaidī ga, pieklā jī ga un izpalī dzī ga meitene reģ istratū rā ) Mī nusi: 1) Ne pā rā k bagā tī ga brokastu ē dienkarte Secinā jums: Mū sdienī ga lē ta viesnī ca, ir vē rts tajā apmesties. … Tomēr ▾ Plusi:
1) Plaš i, moderni numuri
2) Istabas ir labi aprī kotas (TV, kondicionieris, ledusskapis)
3) Kvalitatī va apkalpoš ana (savlaicī ga uzkopš ana, vienmē r smaidī ga, pieklā jī ga un izpalī dzī ga meitene reģ istratū rā )
Mī nusi:
1) Ne pā rā k bagā tī ga brokastu ē dienkarte
Secinā jums: Mū sdienī ga lē ta viesnī ca, ir vē rts tajā apmesties.


iemiesojums karnak
rezervējis ekskursiju, vēlētos uzzināt vairāk par viesnīcu
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums merihor
augustā braucam uz Breeze, ļoti maz informācijas
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taverna Mehana Sozopol
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Sozopole
Restorāni, kafejnīcas
Ravadinovas pils
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats
Sozopoles cietokšņa sienas
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats

Отель «Бриз» расположен в новой части города Созополя, в непосредственной близости от пляжа Хармани, на прибрежной полосе. Построен в 2004 году. Архитектурный облик отеля сочетает в себе элементы как традиционного болгарского, так и современного строительства.

Atrašanās vieta 20 м до пляжа.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Дневной бар в холле.

Круглосуточная стойка регистрации/

  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего в 18 стандартных номеров и 1 апартамент.

Adrese ул. Одеса 26, Созополь, България
Tālruņi: тел: +359 550 22586, +359 550 22493,
факс: +359 550 22493,
моб: +359 886 407 296
Tīmekļa vietne: Briz
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.