Marina 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 5.310
№2 viesnīcas reitingā Saulaina diena
7.0 Numurs
6.8 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.3 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sunny Day kūrorta kompleksā, 10 km no pilsētas centra, jūras krastā. Uzcelta 1967. gadā. Visa kompleksa kopējā platība ir 150 000 m2. Pēdējā renovācija tika veikta 2003. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai pludmalē.Vairāk →
аватар oksana405
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī ga attieksme pret ciemiņ iem, viss kas tev neder visas tavas problē mas....ē diens š ausmī gs, augļ i nav pirmais svaigums, viesnī cas menedž ere atbild uz viesu lū gumiem "nepatī k tā ir tava problē ma" jums liekas idiots par savu naudu. … Tomēr ▾ Briesmī ga attieksme pret ciemiņ iem, viss kas tev neder visas tavas problē mas....ē diens š ausmī gs, augļ i nav pirmais svaigums, viesnī cas menedž ere atbild uz viesu lū gumiem "nepatī k tā ir tava problē ma" jums liekas idiots par savu naudu. Š ī ir sliktā kā viesnī ca, kā da esmu bijusi savā dzī vē . Viesnī ca pozicionē sevi kā.4 zvaigznes, jū s varat droš i pieš ķ irt 2 zvaigznes. Cena neatbilst sniegto pakalpojumu kvalitā tei, ja vē lies "sabojā t savu atvaļ inā jumu droš i iedziļ inieties š ajā s š ausmā s". . .
аватар Angela_ZABULICA
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gribu atzī mē t viesnī cas vadī tā jas Mitkas Atanasova absolū ti niķ ī go un nezinoš o attieksmi pret viesiem. Fakts ir tā ds, ka starp mani un viņ u bija konflikts, kura laikā es kā kliente jutos aizvainota. Š is vadī tā js atzī mē ja, ka š ī ir viņ a viesnī ca un ka viņ š vē las to darī t. … Tomēr ▾ Gribu atzī mē t viesnī cas vadī tā jas Mitkas Atanasova absolū ti niķ ī go un nezinoš o attieksmi pret viesiem. Fakts ir tā ds, ka starp mani un viņ u bija konflikts, kura laikā es kā kliente jutos aizvainota. Š is vadī tā js atzī mē ja, ka š ī ir viņ a viesnī ca un ka viņ š vē las to darī t. Beigā s viņ š kļ uva nejauks un ņ irgā joties novē lē ja "labu dienu". Bet mans priekš likums attiecā s uz viesnī cas organizā ciju un bija nekaitī gs. Turklā t vē los atzī mē t, ka ar tū ristiem no Eiropas (vā cieš iem, bulgā riem, britiem) pret š o "bulgā rijas tū risma nozares darbinieku" izturas ļ oti cieņ pilni un ar ī paš u mī lestī bu, bet pret pā rē jiem - ar acī mredzamu naidu, kurā es paredz izteiktu rasismu.
Uz virtuves rē ķ ina --- ē diens slikts, vienmuļ š , nemaz neatbilst samaksā tajai naudai. Virtuvē ir muš as: tā s ir visur, pat ē dienā . Bē rnu galda nav. Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi pludmalē ir maksas (muļ ķ ī bas, nekur neesmu saskā ries, laikam no alkatī bas). Pati pludmale nav tī rī ta - tā ir piegruž ota. Animators ir amatieris. Pē c izvē lē tā personā la (nevis profesionā ļ u) domā m, par viņ iem var just ļ oti zemu samaksu.
аватар Natassha_Kiev
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē jos viesnī cu, jo bija jā brauc paš ai ar bē rniem 2 un 5 gadus veciem, un pat septembra vidū (agrā k nevarē ju aizbē gt) un gribē jā s vismaz paelpot jū rā , vairs necerē ju peldē ties. Tā pat piesaistī ja tas, ka viesnī cā ir iekš telpu baseins ar siltu minerā lū deni. … Tomēr ▾ Izvē lē jos viesnī cu, jo bija jā brauc paš ai ar bē rniem 2 un 5 gadus veciem, un pat septembra vidū (agrā k nevarē ju aizbē gt) un gribē jā s vismaz paelpot jū rā , vairs necerē ju peldē ties. Tā pat piesaistī ja tas, ka viesnī cā ir iekš telpu baseins ar siltu minerā lū deni. Papildus visam viņ i apsolī ja bezmaksas Wi-Fi istabā s - patiesī bā tas bija, un tas ir pluss. Pē dē jais pluss viesnī cas izvē lei bija piedā vā jums 7 = 6 naktis, rezervē jot numuru pē c 14.09, ko es izdarī ju, rezervē jot 10 naktis, no kurā m viena izrā dī jā s bezmaksas. Es rezervē ju tieš i Saulainā s dienas kū rorta rezervē š anas nodaļ ā .
Norē ķ ins bija ā trs, meitene reģ istratū rā jauka, visi dokumenti sagatavoti (pus summas samaksā ju avansā ar karti, kas ir ļ oti ē rti). Pikolo atnesa bagā ž u, par ko saņ ē ma 1 levu un bija apmierinā ts.
Istabas nav sliktas (mums vietas pietika), bet mī nuss ir tas, ka vannas istabā degot gaismai, arī ventilators ir diezgan skaļ š . Tā pat istabā nebija vispā rē ja apgaismojuma - tikai naktsgaldiņ a lampas un vē l 2 lampas pretī gultai.
Tā pat man ir noslē pums, kā pē c Bulgā rijā viesnī cā s televizori vē l nav nomainī ti uz jaunā kiem.
Par mī nusu uzskatu arī zemā s starpsienas starp balkoniem - bē rni redzē ja kaimiņ us, par laimi tie bija gados veci vā cieš i, un pieklā jī gi ģ ē rbuš ies (ne š ortos)
Istabas uzkopš ana - neko sliktu nevaru teikt - sadraudzē jā mies ar mū su istabenē m, abā m Rosicā m, viņ as bija ļ oti taktiskas, uzmanī gas, saimnieciskas, vienmē r bija tī rs un kā rtī gs, mē reni smarž ī gs, lai gan mums vienmē r istabā ir nekā rtī ba - bē rni vē l ir. . .
Man ļ oti patika skats pa logu - parks, skaists gaiss, nav trokš ņ ains, lai arī zem logiem ir ceļ š , bet Saulainā s dienas teritorijā drī kst iebraukt tikai tū risma autobusiem un taksometriem, turklā t ar tū ristiem.
Pludmale: Man nepatika slidenā s kā pnes uz pludmali, pietiekami pieklā jī gas, 30-40 pakā pieni..... Ļ oti neē rti. Otrā viesnī cas pusē , kur ir baseins, ir arī kā pnes, tā pē c vecajiem bū s grū ti nokā pt un jau droš i tikt augš ā . Nesaprotu, kā pē c nav paredzē ta uzbrauktuve....Man nepatika pludmales uzraugu attieksme pret atpū tniekiem - pludmalē kā tā da nebija tī rī š ana, atpū tnieku bija maz, bet š ie “vanagi” vienmē r ielidoja tiem tū ristiem, kuri gulē ja sauļ oš anā s krē slā - viņ i samaksā ja. Un tas izklausī jā s tik neglī ti, nepieklā jī gi..... Š os lietussargus iedomā jos sezonā - acī mredzot vajag laicī gi aizņ emt vietu, un visiem viennozī mī gi nepietiek. Un lietussargi ir tā di, ka ir bail pakā rt lietas - sarū sē juš i, naglas tur ā rā...
Jū ra bija brī niš ķ ī ga - bet vē sa, neuzdroš inā jos bē rnus vannot, bet ā ra baseinā tikko tika "ielaista" silts minerā lū dens - 42 grā di. Bē rnus nebija iespē jams izvilkt, bet tas ir arī slikti - jo ū dens joprojā m ir termisks un tas rada pienā cī gu slodzi sirdij, jū s nevarat ilgi sē dē t. Pā ris reizes bijā m uz iekš telpu baseinu, ū dens silts, minerā ls arī , bet kaut kā aizdomī gi duļ ķ ains, nezinu vai vispā r mainī ja? Vē l pamanī ju, ka daudzi tū risti atbrauca no pludmales un bez nomazgā š anā s duš ā uzreiz nokā pa baseinā . Duš as un ģ ē rbtuves ir briesmī gas. Veikali tik seni, par smaku nemaz nerunā jot....brrrr. Vē lme peldē ties š ajā baseinā pazuda gandrī z uzreiz.
Ē dieni: Teikš u vienu - mū su bulgā ru vecmā miņ a - manas vī ramā tes bufete ir 100 reizes labā ka))))) Un olinkusive - arī .
Ē dienu bija kaut kā daudz, bet tā pē c izvē lē ties kaut ko garš ī gu - nē . Ar visu bulgā ru virtuves daž ā dī bu viss ir kaut kā neē dams, pē c izskata neizskatī gs, nav garš ī gs. Zupas - jū s nevarat ē st vispā r, tā s parasti ir netradicionā las Bulgā rijas zupas vā cieš iem, kā es to saprotu. Pavā rs ir tikai -5 balles. Augļ u bija maz, vī nogas reizē m bija diezgan, pavisam sapuvuš as. Kū kas un konditorejas izstrā dā jumi ir bezgarš ī gi. Alus - vispā r nekā . Kā ds nevienam nezinā ms zī mols..... Saldē jums - tikai 5 daž ā du krā su saldē juma bļ odas. Tas nav garš ī gi! Uzkodas starp brokastī m un pusdienā m un starp pusdienā m un vakariņ ā m ir murgs! Tā s paš as sviestmaizes (ar sieru un gurķ i un sieru un tomā tu) visas 10 atpū tas dienas. Ak jā , arī pica. Vienmē r tas pats! Nu, biedri, kā tas iespē jams?? ? ? vairā ku veidu cepumi, kū ka, kū ciņ as, tē ja un kafija. Un tas arī viss! Trauki - daž i š ķ ī vji redzami jau zem 50 gadu vecuma - ar nolobī tu zeltī jumu un daž kā rt salauzti. Daž as krū zes uz letes bija netī ras - ar tē jas pieskā rienu, bija daudz saplī suš u. Krū zī š u izmē rs ļ ā va ieliet 1.5 dzē rienus, tā pē c daļ a no otrā dzē riena tika vienkā rš i ielieta automā tā .
Spilveni bē rniem - lai sē dē tu augstā k - bija netī ri, novalkā ti, nu vienkā rš i š ausmī gi. Starp citu, tā da pati bilde ir viesnī cas vestibilā - tur ir ļ oti maz vietu, kur apsē sties, neskatoties uz to, ka viesnī ca ir pustukš a, turklā t viss polsterē jums ir nepā rprotami vecs, briesmī gs, nolietots, taukains.
Vienī gais, ko gribu teikt, ka uzkopš ana restorā nā bija virsū - viss bija laikā , bez liekas trakulī bas, ar smaidu, vienmē r tī ri galdauti.
Papildus visam mū su atvaļ inā jumu aizē noja vī rusi: sā kumā kļ uva briesmī gi slikti vakarā - bez iemesla, bez iemesla - vē miens. Tad temperatū ra paaugstinā jā s, bet no rī ta pē c laforobiona (svecī te, pretvī rusu) bija kā gurķ is. Es domā ju, ka tas ir baseina dē ļ un nolē mu tur neiet. Tad pē kš ņ i man palika slikti - bez redzama iemesla - vē ders griež as, un arī vemš ana. Lī dz rī tam tas viss bija pagā jis. Pē c 2 dienā m un jaunā kais - vakarā , vakariņ u laikā.... Jau sauca dakteri pē c apdroš inā š anas. Atbrauca š oferis un aizveda mū s uz viesnī cu Azalea. Tur daktere, pat neapskatot bē rnu, izrakstī ja gentamicī nam kaudzi citu sū du - kā sveces pret vemš anu, smektī tu utt. . Š oferis laipni aizveda mū s uz aptieku uz Sv. Konstantī na, kur bijā m skopi un meita atkal vē ma. . Ieradā mies istabā - bē rnam joprojā m slikti..... Skatos internetā kas ir gentamicī ns un mati ceļ as stā vus - bē rniem lī dz 3 gadiem nevar izrakstī t, zā les var radī t dzirdes problē mas! Turklā t spē cī gā kā antibiotika nekā dā veidā neizraisa saindē š anos. Man ir panika - es nezinu, kā palī dzē t bē rnam - viņ a jau vemj ž ulti, viņ a dzer tikai ū deni - viņ ai uzreiz paliek slikti. Un tad es atceros doktoru Koparovsky, es slurd saldu ū deni un sā ku dzert pusi š ļ irces ik pē c 15 minū tē m - visu nakti. Vemš ana ir apstā jusies. Nā kamajā rī tā - bē rns ir kā gurķ is. Es vienkā rš i nevaru iedomā ties, kā š ī nakts beidzā s - ar pilinā tā jiem, slimnī cā m utt.......
Vienī gais pluss - paldies restorā na vadī tā jai par palī dzī bu - varē ja pasū tī t vā rī tus rī sus, iedeva termosu, tē ju, cukuru, ko vien gribi. Viņ a arī stā stī ja, ka viņ iem ir tā da vasaras gripa - slimo 1 dienu - vemš ana, drudzis....Un tad viss pā riet bez medikamentiem. Lepojaties ar labu, kā saka.....
Animā cija. Acī mredzot noguruš ie animatori rī koja vakara š ovus viesnī cā Veronica — blakus mū su viesnī cai. Bē rniem patika bē rnu diskotē ka – dejoja pat mazā kie! Bet, izņ emot vakara programmu, nekas cits nebija - ak, jā , zī mē š ana uz T-krekliem - tu nopē rc T-kreklu par 14 levā m un animators zī mē kopā ar bē rnu. Nu ko lai saka - ja ir citas izklaides, tad vismaz kaut kas. Bē rnu istaba ir š ausmī gi netī ra, smirdī ga, neskatoties uz to, ka Marinai ir arī bē rnistaba, bet tā tika slē gta - redz, izrā dei (
Galdi, uz kuriem bē rni zī mē ja, bija noklā ti ar plastmasas melniem atkritumu maisiem....Netī ri, saplē sti - š ausminoš i! Paš i animatori jau bija nepā rprotami izkļ uvuš i no sava veida un sapņ oja par sezonas beigā m, kas tā arī nepienā ca.
Rotaļ u laukumi - tā di ir 2 - pie Veronikas un pie Marinas - tikko no padomju laikiem. Paredzē ts maksimā li 3-4 bē rniem - maziem, salū zuš iem.
Kopumā viesnī ca acī mredzot nesasniedz 4 zvaigznes, apkalpoš ana nav slikta - visi smaida, cenš as. Liels pluss ir laba, slē gta teritorija, gleznaina vieta. Bet izklaide ir nulle. Lī dz Sv. Konstantī nam ir jā brauc apmē ram 20 minū tes, lai gan viņ i varē ja palaist vilcienu, tas, kas tur brauc par sliktu naudu, vienkā rš i aiziet kaut kur 40 minū tes, es to neiesaku.
Mū su aizieš ana bija pē dē jā muš a. Mums bija jā izreģ istrē jas no viesnī cas ap 8-30 un jā paspē j uz vilcienu no Varnas uz Ruse 9-55. Es piezvanī ju savam draugam taksometra vadī tā jam no Varnas tikai no mū su drauga, un viņ š arī mū s sagaidī ja lidostā . Mū su vī rietis ieradā s laicī gi, tač u pie ieejas kompleksā viņ u nelaida. Viņ š man zvana, es cenš os precizē t reģ istratū rā . Man piedā vā ja izsaukt viņ u taksometru par 15 levā m vai aiziet lī dz citai izejai no kompleksa - aiz viesnī cas Veronica - un ļ aut tur ierasties mū su taksometra vadī tā jam. 15 levas cena nekā dā ziņ ā nav augsta, lai gan š ī cena jau ir nosaukta pē c laba skandā la no manas puses. Shuttle-bus, kas ir 6-vietī gs mikroautobuss un tiek nodroš inā ts BEZMAKSAS izbraucieniem pa kompleksu viesnī cas viesiem - ir aizņ emts. Viņ i atsakā s aizvest jū s uz augš ē jo ieeju. Pat redzot 2 bē rnus, 10 iepirkumu maisiņ i nav atļ auti. Es jū tos neē rti vī rieš a priekš ā – atnā ca, nelaiž iekš ā . Kas par muļ ķ ī bā m! Nekur š is nav pieminē ts ar vienu vā rdu - saka, citi taksisti - izkā piet....Vispā r redzu, ka nav izejas, un ar jaunā ko eju augš ā , sasniedzu ieeju, un iekā pju. mū su taksometrs. Š ajā formā apsargs var palaist garā m automaš ī nu. Nu, vai tas nav gestapo? Un apsargs, jauns kazlē ns dž emperī - ar melnu muti, pierā dot, kā ds es esmu muļ ķ is, ka man jā iet uz citu izeju. Ko es tev varu pateikt. Es labi zinu par š ā da veida oficiā lajā m attiecī bā m Bulgā rijā . Pret viņ iem nav uzņ emš anas, var strī dē ties, strī dē ties, aizvainot – tas nepalī dzē s. Viņ i ir pieraduš i bū t komunistu dienestā (viesnī cas iepriekš bija pieejamas tikai partijas aparā tam, un tikai pē dē jos 10 gadus tajā s tika ielaisti tū risti). Bet svodepovskie ieradumi ir neizskauž ami, jū s redzat.
Vispā r knapi tikā m lī dz stacijai, vilciens jau stā vē ja, knapi paspē jā m dabū t biļ etes un iemest mantas vagonā . Bet pienā kš anas laiku esam saistī juš i ar cita vilciena laiku. Tā tad, ja mums nebija laika, es domā ju, ka savu atsauksmi uzrakstī jā t daudz agrā k. Un tagad tas jau ir atdzisis.
Š ī s fabulas morā li es redzu š ā di: es vairs neieš u uz "viss iekļ auts". Un uz viesnī cu arī neieš u. Tikai dzī vokļ os vai privā tā viesnī cā ar pā rbaudī tu ī paš nieku.
аватар webvetal
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2011. gadā un š ogad 2 reizes atpū ties kopā ar sievu š ajā viesnī cā . Pē c pirmā brauciena iespaidi bija daudz labā ki nekā pē c otrā . Š ogad ļ oti pievī la ē diens (ī paš i brokastis) un pludmales stā voklis. … Tomēr ▾ 2011. gadā un š ogad 2 reizes atpū ties kopā ar sievu š ajā viesnī cā . Pē c pirmā brauciena iespaidi bija daudz labā ki nekā pē c otrā . Š ogad ļ oti pievī la ē diens (ī paš i brokastis) un pludmales stā voklis. Pludmale ir nokaisī ta ar skaidā m, pudelē m, naglā m un citiem "patī kamiem" sī kumiem.
Esmu pā rliecinā ts, ka treš o reizi mē s tur nebrauksim!
аватар Veronique
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
plusi: labā kā pludmale ziemeļ u krastā - sekla jū ra lī dz vidukļ a augstumam, caurspī dī ga, maz medū zu, gandrī z tī ras smiltis (cigareš u izsmē ķ i acī mredzot ir neizbē gami). !!! ! tī rs un plaš s, istabā s, zā lē s, ē damistabā (valoda neceļ as saukties par restorā nu). … Tomēr ▾ plusi:
labā kā pludmale ziemeļ u krastā - sekla jū ra lī dz vidukļ a augstumam, caurspī dī ga, maz medū zu, gandrī z tī ras smiltis (cigareš u izsmē ķ i acī mredzot ir neizbē gami). !!! !
tī rs un plaš s, istabā s, zā lē s, ē damistabā (valoda neceļ as saukties par restorā nu).
istabiņ as vienkā rš i super - zilos toņ os, paklā js, milzī ga izlietne, atzveltnes krē sls ar kafijas galdiņ u. omulī gs. fantastisks skats uz jū ru! ! ! tikai jū ra un viss. bezgalī gs.
ir iekš telpu baseins ar siltu ū deni un silts un ļ oti patī kams glā bē js onkulis (tieš i pretī Bulgā rijai).
kopumā patī kami un cenš as apmierinā t visas personā la iegribas.
tas ir viss.
mī nusi:
balkonu dizains - istaba ir lieliski redzama no kaimiņ iem, jums ir jā aizver logi un jā liedz sev skati.
smē ķ ē visur un daudz. ventilā cija to dzen pie tevis un tu, atnā cis paelpot svaigu gaisu, guli ar dū coš u kondicionieri.
nož ē lojami rotaļ u laukumi visā kompleksā . tī ri š ovam. ilgu laiku prasī ja pakā rt š ū poles, kur bija rā mis ar eņ ģ ē m. apč akarē ja sliktā kos. ostas pils teritorijā , uz kurieni mū s nosū tī ja, atradā s batuts, kurš lī dz sezonas vidum bija saplī sis un par kuru visi cī nī jā s par dzī vī bu ar dzī vokļ u ī paš niekiem.
animā cija tikai pirmā sezonas diena bija jahtu piestā tnē , tad nedzirdē jā m un neredzē jā m. viss ir ar veroniku. un ko mē s maksā jā m par vazā š anos pa citu cilvē ku viesnī cā m ar zemā ku zvaigž ņ u vē rtē jumu, kur viss bija vienkā rš i sabā zts ar bē rniem un viņ u vecā kiem.
un animatori ir vā ji. un viņ iem bū tu kauns rakstī t sludinā jumus kaut kā dā ļ oti lauzī tā krievu valodā , nekas nebija skaidrs.
smē ķ ē š ana pludmalē . sods nav iespē jams. nevienam tas nerū p. š ķ ietami Bulgā rijā tas ir iespē jams.
Atseviš ķ a tē ma ir RESTORĀ NS UN Ē DIENS: ņ emsim vē rā , ka viesnī ca it kā paredzē ta bē rniem.
sulu vietā mucā s ar mē li krā sota inde no Dē rbijas.
divu veidu gaļ a. nav naudas liellopu gaļ ai. tī tars kā dreiz bija pē c mana lū guma
augļ i 2 veidi. vai nu ā boli un apelsī ni, vai arbū zs un persiki. bet viss ir ļ oti lē ts un nekvalitatī vs (kā skudra izrā pusies no persika sē klas). pankū kas brokastī s garš o š ausmī gi. pā rgatavojies un vienmē r stā v rindas pusstundu garumā . bū tu kaut kas.
viss ir vai nu pā rcepts, vai nepietiekams (pat kā posti un kartupeļ i). kā pabarot bē rnus viņ u putra ir stulbi auzas, kas pildī tas ar stulbi pienu. bē rns, kurš mī lē ja putru, tagad to ienī st. daž kā rt labī bas nodalī jumā varē ja atrast atš ķ aidī tu pastu ar kunkuļ iem. ka tas bija man nav ne jausmas.
pat makaronus bija jā mē ģ ina sabojā t. sajauca.
Es ļ oti mī lu zivis. bet kaut kā makrele bija nedaudz izmirusi.
un pats galvenais, neviens nevarē ja atbildē t uz jautā jumu, no kā kaut kas izgatavots. acī mredzot slē pts ar nolū ku.
lido visur.
š ķ ī vjus nomazgā ar indi, tad nevar š ņ aukt siltos traukus, var vemt. man tur nemitī gi dū ca.
deserti ir bezgarš ī gi.
sajū ta - pavā rs neprot gatavot, savukā rt vadī tā js ienī st cilvē kus un uzskata tos par muļ ķ iem, ne savā dā k. viņ i cenš as glā bt un krā pties par visu, bet tas vienkā rš i spī d cauri. tajā paš ā laikā viņ i nemaz nav informē ti par elementā riem veselī ga uztura pamatiem (hm, es pat domā ju par to, vai viesnī cā s vispā r jā bū t veselī gam ē dienam ?? ? )
tajā paš ā laikā vienmē r nav vietu, rindu, pā rpilnī ba kreiso kā saimnieku, jo kā zas un konferences nez kā pē c notiek brī vdienā s lī dz pat jū lija vidum.
un visbeidzot daudz cilvē ku vienmē r, visur. vispā r nav vietas, kur bū t vienam. kaut kā ds noslē pums, ka š ajā pasakainajā un uz elitā ro teritoriju pretendē još ā teritorijā staigā kaut kā di nepasakaini, vietā m vienkā rš i nekaunī gi cilvē ki, nemitī gi atgā dinot par savu dzimteni.
O jā . lifti ar durvī m ir kaut kas. č etrā m zvaigznē m manuprā t vajadzē tu automā tiskā s durvis un ietilpī gā kus liftus.
imo ir vienkā rš i neizbē gami). !!! !
tī rs un plaš s, istabā s, zā lē s, ē damistabā (valoda neceļ as saukties par restorā nu).
istabiņ as vienkā rš i super - zilos toņ os, paklā js, milzī ga izlietne, atzveltnes krē sls ar kafijas galdiņ u. omulī gs. fantastisks skats uz jū ru! ! ! tikai jū ra un viss. bezgalī gs.
ir iekš telpu baseins ar siltu ū deni un silts un ļ oti patī kams glā bē js onkulis (tieš i pretī Bulgā rijai).
kopumā patī kami un cenš as apmierinā t visas personā la iegribas.
tas ir viss.
mī nusi:
balkonu dizains - istaba ir lieliski redzama no kaimiņ iem, jums ir jā aizver logi un jā liedz sev skati.
smē ķ ē visur un daudz. ventilā cija to dzen pie tevis un tu, atnā cis paelpot svaigu gaisu, guli ar dū coš u kondicionieri.
nož ē lojami rotaļ u laukumi visā kompleksā . tī ri š ovam. ilgu laiku prasī ja pakā rt š ū poles, kur bija rā mis ar eņ ģ ē m. apč akarē ja sliktā kos. ostas pils teritorijā , uz kurieni mū s nosū tī ja, atradā s batuts, kurš lī dz sezonas vidum bija saplī sis un par kuru visi cī nī jā s par dzī vī bu ar dzī vokļ u ī paš niekiem.
animā cija tikai pirmā sezonas diena bija jahtu piestā tnē , tad nedzirdē jā m un neredzē jā m. visi jū s ver
аватар Alenka777
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Mē s atpū tā mies Marina 4 * ģ imenē ar 7 gadus vecu meitu. Man ļ oti patika viesnī ca un patika Saulainā diena un Svē tā Konstantī na un Helē nas rajons. Saulainā s dienas teritorija sastā v no 4 viesnī cā m, kas apvienotas vienotā zonā Marina 4*, Veronica 3*, Mirage 4* un Palace 5* un š ī zona ir atdalī ta no kopē jā ceļ a ar barjeru – tā pē c arī brī vdienā s praktiski neviena vietē jā pludmalē , kā citur (un kā visur Bulgā rijā , jo visas pludmales un viesnī cas ir vienā das, paš valdī bas un pieejamas visiem). … Tomēr ▾ Labdien!
Mē s atpū tā mies Marina 4 * ģ imenē ar 7 gadus vecu meitu. Man ļ oti patika viesnī ca un patika Saulainā diena un Svē tā Konstantī na un Helē nas rajons. Saulainā s dienas teritorija sastā v no 4 viesnī cā m, kas apvienotas vienotā zonā Marina 4*, Veronica 3*, Mirage 4* un Palace 5* un š ī zona ir atdalī ta no kopē jā ceļ a ar barjeru – tā pē c arī brī vdienā s praktiski neviena vietē jā pludmalē , kā citur (un kā visur Bulgā rijā , jo visas pludmales un viesnī cas ir vienā das, paš valdī bas un pieejamas visiem).
Iesaku Marinu, viņ ai, manuprā t, ir daudz priekš rocī bu gan atraš anā s vietas, gan apkalpoš anas ziņ ā . Un tikai viņ a stā v paš ā krastā , pareizā k sakot, pat pludmalē .
Par viesnī cu.
Pirms Bulgā rijas jau ir bijuš as daudzas vietas Eiropā , Grieķ ijā , Turcijā , Ā zijā , vienmē r paliekot 4 vai 5 zvaigznē s, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Marina Hotel ir pilnvē rtī gs č etrinieks un nevis, kā daudzi raksta citā s vietnē s, ka tā nevelk č etrinieku. Gribē tos jautā t - kā dos "forš os" č etriniekos tu iepriekš esi uzturē jies? Č etras viņ a un č etras Ā frikā ))
Viesnī cā ieradā mies 9.30, mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un aicinā ja brokastī s, teica, ka pirms reģ istrē š anā s varam atstā t mantas noliktavas telpā un nomazgā ties, jo mū su istaba bū s gatava lī dz 13.00. Es jautā ju, lai, ja iespē jams, esam iekā rtojuš ies pē c iespē jas agrā k, un pē c stundas mē s jau bijā m iekā rtojuš ies.
Istabas ir nedaudz mazas, bet mē s tur tikai gulē jā m, tā pē c tas nav svarī gi. No mū su istabas paveras skats uz jū ru, katru vakaru aizmigā m sē rfoš anas skaņ ā s, ī sta atpū ta! Bet, ja paņ emat istabu ar skatu uz parku, jū s iegū sit ne mazā ku prieku, tī ru gaisu, koku apstā dī jumus. Un atkal klusums, visur kluss!
Par uzturu. Esmu vienkā rš i pā rsteigts par atsauksmē m par pā rtikas trū kumu viesnī cā . Pusdienā s cilvē ki paspē j uz š ķ ī vja salikt trī s veidu gaļ u un 4 veidu piedevas, tad š ķ ī vi ar dā rzeņ u kalnu un salā tiem un tad vē l uzmet vismaz 2-3 veidu desertus un virsū.4 saldē juma veidi, vai konditorejas izstrā dā jumi (??? ! ! ! ) un tajā paš ā laikā viņ i raksta, ka nav ko ē st...Bū tu labā k, ja viņ i rū pē tos par savu figū ru, nebū tu slaidu uz pludmale)))
Starp citu, saldē jums ir ļ oti garš ī gs, turklā t garš o dabiski, tā pat kā iepriekš , vienmē r ir 4 veidi, no kuriem izvē lē ties. Es neesmu redzē jis, ka ar to nekad nepietiktu. Man negarš o saldē jums, bet es to izbaudu.
Augļ i - vienmē r svaigi ā boli, persiki, nektarī ni, arbū zi un pā ris reizes bija arī melone.
Dzē rieni ir tie, kas ir bulgā ru un ir iekļ auti "viss iekļ auts", ļ oti pieklā jī gi, nevis kā Turcijā . Ļ oti garš ī gs š ampanietis "Iskra" dzer cik gribi. Rakia, tekila, baltvī ns un sarkanvī ns ir ļ oti labi.
No 11.00 lī dz 16.30 uzkodas bā rā , cepumi (4-5 veidi), konditorejas izstrā dā jumi (kū kas, ā bolu rullī š i), uzkodas, kafija, tē ja.
Bē rnu animā cija tuvē jā Veronikā . Es atkal varu teikt tikai labus vā rdus 4 valodā s (ieskaitot krievu). Gandrī z divas reizes nedē ļ ā tiek gatavoti bē rnu vakara š ovi, kuros bē rni ir dalī bnieki, nevis tikai skatī tā ji. Bē rniem tas noteikti patiks!
Ž ē l, protams, ka paš ā Marina ir bē rnu klubs, bet tas nedarbojas.
Lietussargi pludmalē ir bez maksas, par tiem "cī ņ a" nebija un nav jā ceļ as rī tausmā , lai ieņ emtu vietu zem saules. Lai gan viesnī ca bija pilnī bā pilna un joprojā m sezonas.
Wi-Fi pirmā un otrā stā va vestibilā . Ir arī publiskie datori, 3 gab.
Istabu uzkopš ana katru dienu. Izkā rā m zī mi, lai mū s neapkopj, bet istabenes ļ oti pieklā jī gi tomē r prasī ja, vai var tevi sakopt? Personā ls kopumā ir pieklā jī gs un adekvā ts, to nevar salī dzinā t ar Turciju, kur izlikta pieklā jī ba beidzas, kad ir vismaz kā da problē ma. Kopumā Bulgā rijā droš ī bas sajū ta par sevi un par bē rnu ir daudz augstā ka nekā eksotiskā s valstī s. Š is man patika.

Viesnī cas kontingents - krievi, ukraiņ u un baltkrievu vienī bas, vā cieš i, daudzi emigranti. Publika pā rsvarā pieklā jī ga un mierī ga. Daudzi cilvē ki atpū š as daudzbē rnu ģ imenē s vai kompā nijā s - vectē vs, vecmā miņ a, mā te, tē vs, pā ris bē rni.
Vairā kas reizes devos uz spa pē c ietī š anas - ne ļ oti slikti un ne dā rgi, pē c Kijevas standartiem. Ir arī dubļ u un minerā lū dens baseins, kas viesnī cas iemī tniekiem ir bez maksas.
Ja vē lies sev un saviem bē rniem labas relaksē još as brī vdienas, pē c kurā m ilgosi nostalģ ija (kā mē s, kas tikko atgriezā mies iedeguš i un mierī gi), tad Bulgā rija ir tas, kas tev vajadzī gs ! ! ! Priecī gas brī vdienas!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
esam š eit no maija lī dz augusta vidum, tā pē c bilde kopumā ir redzama: man patika: telpas ir skaidri pē c zvaigznē m un ļ oti patī kamā krā sā (zilā skala). ļ oti plaš s, ē rts. kluss. zaļ š . vē ss. tī ras, ielas izslaucī tas, un dā rznieki ar mī lestī bu lolo dzimtā s plantā cijas. … Tomēr ▾ esam š eit no maija lī dz augusta vidum, tā pē c bilde kopumā ir redzama: man patika: telpas ir skaidri pē c zvaigznē m un ļ oti patī kamā krā sā (zilā skala). ļ oti plaš s, ē rts. kluss. zaļ š . vē ss. tī ras, ielas izslaucī tas, un dā rznieki ar mī lestī bu lolo dzimtā s plantā cijas. acs priecā jas!! ! )) un tas arī viss. personā ls ir ļ oti neuzbā zī gs un laipns, vienmē r centā s izpildī t vē lmes (pat ē diens istabā tika nē sā ts, kad slimoja). jū ra ir patī kama, tī ra un ilgu laiku sekla. pā rē jais vienkā rš i š ausmī gi!! ! nepatika: FOOD SUCK, ņ emot vē rā , ka viesnī ca ir bē rniem (lī dz 6 gadiem bez maksas). MĒ S PIEŅ Ē MUSIEM VĒ RUS, KAS NEVAR GATAVOT! ! TĀ BIJA! UN PĀ RTIKAS POLITIKU REDZAMĀ IZSTRĀ DĀ MISSERS. NAV CITAS IZVĒ LES. VISTA UN Cū kgaļ a. VISS PAR GATAVOTS, PĀ RSKATĪ TS, BŪ TI!! ! ! ATKLĀ JUMS SODĪ KA KAUT BRIESMU! ! ! VAI TAS IR IEDOMĀ MS NO VIRTUVES LOGIEM, PIRMS Ē DIENS IR TĀ DA SMARKA, KA IR VEMŠ ANA. AUGĻ I SEZONAS SĀ KUMĀ CITRUSI, Ā BOLI, DAŽ Ā R BANĀ NI, TAD NEDAUDZ Ķ IRŠ IEM, TAD ARBUZS. PERSIKI, RETI MELONE. VISI. TUNZIJĀ S SULU VIETĀ TIEK PIELĪ TOTA MĒ LES KRĀ SOŠ ANAS Ķ Ī MIJA NO DERBIJAS. BRIESMĪ GI! vietu nepietiek. rindas. kā zas viesnī cā katru sestdienu, jū nijā notiek arī konferences. sveš u cilvē ku pū ļ i kā ī paš nieki. balkonus izgudroja ģ ē nijs. kaimiņ u istabas ir redzamas no vidus, jums ir jā aizver logi. visi smē ķ ē . gulē t ar atvē rtu balkonu nav iespē jams! ! vispā r ļ oti pā rpildī ts. animā cija nez kā pē c tikai tuvē jā viesnī cā , uz to arī vajag aizbraukt. lifti č etrā s zvaigznē s nedrī kst bū t ar durvī m!!!!!! ! ! sē rū deņ raž a avots pludmalē nez kā pē c jū nija vidū tika izslē gts uz visiem laikiem. rotaļ u laukumi ir slikti. bē rniem ir garlaicī gi. pā rē jais ir sī kumi, bet kopumā neiesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pavadī jā m visu vasaru. Vispā r man patika viesnī ca, bet restorā nā š efpavā ri gatavoja tā , ka izdevā s sabojā t iespaidu par tieš ā m brī niš ķ ī gu bulgā ru virtuvi ! ! ! kauns viņ iem! Man arī nepatika, ka lielā teritorijā š ķ ita neiespē jami doties pensijā . … Tomēr ▾ Pavadī jā m visu vasaru. Vispā r man patika viesnī ca, bet restorā nā š efpavā ri gatavoja tā , ka izdevā s sabojā t iespaidu par tieš ā m brī niš ķ ī gu bulgā ru virtuvi ! ! ! kauns viņ iem! Man arī nepatika, ka lielā teritorijā š ķ ita neiespē jami doties pensijā . izstrā dā ts tā , lai cilvē ki bū tu visur, katrā stū rī , iekš pusē un ā rā . Un ī paš i daudz bija tautieš u ar bē rniem, ne tā s labā kā s kvalitā tes, drū mu un neapmierinā tu un rupju. Tas ir jā savā c. Tā dā debesu vietā un tā dā kontingentā . laikam jau lē tuma dē ļ . kamē r visā s kompleksa viesnī cā s paredzē tie animatori atradā s tikai Veronikas teritorijā . Pilnī gs negods! Es vairs tur neieš u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā.2010. gada augustā . Bijā m č etri (trī s pieauguš ie un bē rns 10 gadi. ) Atvainojos par iztē rē to naudu! patiesī bā viņ i tikai izlikā s iztī rī ti. 10 dienā s sakrā jā s netī rumi un putekļ i bija vienkā rš i š ausmī gi, bet maksā jā m katru dienu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā.2010. gada augustā . Bijā m č etri (trī s pieauguš ie un bē rns 10 gadi. ) Atvainojos par iztē rē to naudu! patiesī bā viņ i tikai izlikā s iztī rī ti. 10 dienā s sakrā jā s netī rumi un putekļ i bija vienkā rš i š ausmī gi, bet maksā jā m katru dienu. Par atpū tu nav ko runā t. Braucā m katru dienu pie Konstanti un Elena. . Viesnī cā ir tikai vā cu un krievu pensionā ri un ģ imenes ar maziem un zī daiņ iem bē rniem. Visi slimo klepo, ā trai nav laika izbraukt. Visapkā rt ir infekcija, tā pē c viņ i paš i bija slimi, bet vieglā formā . lai gan agrā k varē ju ē st visu. Tagad dzeru tabletes. Te tā ir valsts Bulgā rija un 4 * viesnī ca!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Pobuvavshaja
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Neskatoties uz "viss iekļ auts", gatavojieties katru dienu maksā t 6 levas (3 eiro) par sauļ oš anā s krē slu (bez matrač a, par to vē l 3 levas! ) Un cī nī ties par lietussargu, viņ u ir acī mredzami mazā k nekā to, kas gribas tos lietot. … Tomēr ▾ Neskatoties uz "viss iekļ auts", gatavojieties katru dienu maksā t 6 levas (3 eiro) par sauļ oš anā s krē slu (bez matrač a, par to vē l 3 levas! ) Un cī nī ties par lietussargu, viņ u ir acī mredzami mazā k nekā to, kas gribas tos lietot. Ē diens ir daudz, bet, tieš ā m, varē ja bū t labā k par 4+, ko viņ i apgalvo, kā arī uzkopš ana, kas tikai liek smieties. Kopē jais iespaids tā ds, ka kļ ū dī jā s pa vienai kad paš i novē rtē juš i. Cik viņ i kļ ū dī juš ies, izraujot no jums naudu, paskaitiet paš i ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums zvezda2202
Pēc neskaitāmajām atsauksmēm, atpūtnieki Marina 4 secināja, ka ēdiens tur nav īpaši labs, vai var aizbraukt paēst uz apkārtnes viesnīcām un vai tas tiešām ir tik slikts?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums yukka-68
Es plānoju doties 2011. gada jūlija beigās. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums ranets
хочу узнать брать собой ноутбук или нет
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель расположен в курортном комплексе Солнечный День, в 10 км от центра города, на самом берегу моря. Построен в 1967 году. Общая площадь всего комплекса 150 000 м2. Последний ремонт произведен в 2003 году. Отель подойдет для пляжного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Варны составляет 18,5 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

На территории есть торговый центр.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Отель состоит из одного 6-этажного корпуса. Всего 187 номеров: Standard, Apartment.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese КК Солнечный День, г. Варна 9006, Болгария
Tālruņi: Тел.: +359 52 361 971/5, 361 258 Факс: +359 52 361 376
Tīmekļa vietne: Marina
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.