Rome Palace Hotel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
9.5 Numurs
9.5 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Dzīvokļu viesnīca Rome Palace atrodas Saulainā Krasta kūrorta austrumu daļā. Tuvākā pludmale ir aptuveni 200 metru attālumā. Pilsētas centrs ir Saulainais krasts 15 minūšu gājiena attālumā. Viesnīca tika dibināta 2017. gadā. Tās teritorijas kopējā platība ir 6973 kvadrātmetri. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Nastin
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es devos atvaļ inā jumā ar vī ru un vecā kiem - 4 cilvē ki. Ap pulksten 9 mū s aizveda uz viesnī cu. Ļ oti skaista viesnī ca gan ā rpusē , gan iekš ā . Reģ istratū rā sieviete stā stī ja, ka reģ istrē š anā s notiek pē c diviem pē cpusdienā un brī vu istabu vē l nav, piereģ istrē jā s un lū dza nā kt pē c 30-40 minū tē m. … Tomēr ▾ Es devos atvaļ inā jumā ar vī ru un vecā kiem - 4 cilvē ki. Ap pulksten 9 mū s aizveda uz viesnī cu. Ļ oti skaista viesnī ca gan ā rpusē , gan iekš ā . Reģ istratū rā sieviete stā stī ja, ka reģ istrē š anā s notiek pē c diviem pē cpusdienā un brī vu istabu vē l nav, piereģ istrē jā s un lū dza nā kt pē c 30-40 minū tē m. Ieradā mies norā dī tajā laika intervā lā un. . mums iedeva atslē gas no 2 istabā m viena otrai pretī!! ! Istabas nav lielas, bet ir viss ē rtai atpū tai. Istabā ir skapis, gulta diviem ar masī vu matraci!! ! Nebija neviena krustojuma, kurā jū s iekrī tat! Tas ir lieliski pā rim! ! Ir arī.2 naktsgaldiņ i, atzveltnes krē sls, galds un krē sls, liels televizors, gaisa kondicionieris. Starp citu, uz galda mū s gaidī ja pā rsteigums - tē jkanna, tē ja, kafija un cukurs maisiņ os, plus krū zes ar karotē m un glā zē m. Arī balkons ir pietiekami liels. Ir galds, 2 krē sli - ne plastmasas, un veļ as ž ā vē tā js. No patī kamajā m lietā m - radio, kuru ieslē dzot skan istabā un vannasistabā , atskan zvans uz istabu, tas ir, nav jā klauvē pie durvī m, kamē r nav zils. . Par tī rī š anu - dvieļ us mums mainī ja 3dien, tad nā kamajā un atkal pē c 2 dienā m gultas veļ a vienu reizi uz 9 atpū tas dienā m. Viņ i katru dienu mazgā grī das, noslauka galdu istabā un uz balkona, saklā j gultu, lai kā jū s mē ģ inā tu, viņ i vienalga uztaisī s to savā veidā , 3 dienā es nospļ ā vu uz tā gatavoš anu)) ). Dabiski, ka izved atkritumus, mazgā grī das vannas istabā , izmazgā izlietni, ziņ o par higiē nas piederumiem, ja tie beiguš ies. Mū s netī rī ja tikai vienu dienu, un tad tā pē c, ka mums nebija laika, kamē r bijā m jū rā un atbraucā m, kad atpū tā mies pē c vakariņ ā m. Mums jautā ja, kad varam nā kt sakopt, lai netraucē tu, bet mē s atteicā mies. Restorā ns - ē dienu vienmē r ir daudz un tas neatkā rtojas. Izvē le patieš ā m ir milzī ga katrai gaumei – visu veidu gaļ a, jū ras veltes, sā nu ē dieni, dā rzeņ i, augļ i, sieri, siers, kū kas. Vienkā rš i paradī ze tiem, kas baidā s notievē t! Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs, vienmē r gatavs uzklausī t un palī dzē t. Citā s viesnī cā s darbinieki spī tī gi izlikā s, ka nesaprot lū gumus. Viesi pā rsvarā krievvalodī gi, par laimi nebija trokš ņ ainu vā cieš u! Ceļ š lī dz jū rai mierī gā tempā aizņ em apmē ram 10-15 minū tes, ļ oti viegls ceļ š , daļ ē ji ē nā . Pludmalē ir liela platī ba, kur var nolikt dvieļ us.
аватар katerinamark
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar ģ imeni viesojā s 2018. Divi bē rni un pieauguš ie pirmo reizi devā s uz Bulgā riju, kā saka, traki. Un mū s patī kami pā rsteidza apkalpoš ana, tī rī ba, kā rtī ba, lojā la attieksme pret lū gumiem, piemē ram, bē rns saslima un istabā bez problē mā m varē ja pabarot mazo. … Tomēr ▾ Kopā ar ģ imeni viesojā s 2018. Divi bē rni un pieauguš ie pirmo reizi devā s uz Bulgā riju, kā saka, traki. Un mū s patī kami pā rsteidza apkalpoš ana, tī rī ba, kā rtī ba, lojā la attieksme pret lū gumiem, piemē ram, bē rns saslima un istabā bez problē mā m varē ja pabarot mazo. Ē diens bija garš ī gs un bagā tī gs, neskatoties uz to, ka viesu nebija daudz. Š efpavā rs pastā vī gi atradā s istabā . Ū dens, dzē rieni, saldē jums vairā k nekā pietiekami, visu varē ja paņ emt pats. Neliela platī ba, viss ir kompakts, un, lai gan bijā m jū nija sā kumā , tas ir no 2. jū nija, animatori jau strā dā ja. Pica un uzkodas pē c vakariņ ā m tika atnestas tieš i uz baseinu. Nā kamā pietura, veikals. Viesnī ca atrodas klusā vietā , netā lu no jū ras. Ļ oti iesakā m ģ imenē m ar bē rniem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Апарт-отель Rome Palace расположен в восточной части курорта Солнечный берег. До ближайшего пляжа около 200 метров. Центр города находится Солнечный берег в 15 минутах ходьбы. Отель основан в 2017 году. Общая площадь его территории составляет 6 973 квадратных метров. Отель отлично подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 27 км от аэропорта г. Бургас. 3 км от г. Несебр.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м. Между пляжем и отелем проходит дорога и променад.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 60 номеров и апартаментов: 20 superior room, 23 one-bedroom apartment (60 кв. м), 13 two-bedroom apartment (90 кв. м), 4 two-bedroom apartment (100 кв. м).

1 номер для людей с ограниченными возможностями (superior room).

Istabās

Спутниковое телевидение, кондиционер-сплит, душ, телефон, сейф (бесплатно), балкон, фен, мини-холодильник, кухонный блок, Wi-Fi бесплатно).

Adrese 8240 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: (359)887 890 156
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.