Jautājums o Saulainā pludmale

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
777 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet labu C kategoriju Saulainajā krastā, labi, vai ne visdārgāko četrinieku
Mums nepatīk lielās viesnīcas, braucam jūnija otrajā pusē, esam 2. un 2 bērni. uz 9 gadiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-10-135 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  32
аватар 86jjj
Lenuta, va sfatui Trakia 3*. Destul de bun.
аватар 22s.v
Sunrise komplekss, 3*. Lieliska atrašanās vieta pie jūras, lielisks ēdiens un pieklājīgs bērnu animatoru darbs.
аватар __Lena__
Sveiki. Jā, ik pēc 10 metriem ir viesnīcas. Man patika Jaltas viesnīca, bet labāk ir ņemt dzīvokļus mājās. Un ir vieglāk veikt rezervāciju.
аватар Zebra203
Varu tikai ieteikt nepirkt Flamingo nekādā gadījumā. Viesnīca ir šausmīga
аватар lenuta
Mums iesaka Trakia Plaza, un arī Nessebar Beach, mums patika Nessebar Beach, bet varbūt ir vēl kādas C klases, nedaudz ar naudu, bet bērniem vajag jūru un vecākus arī ????, paldies par padomu.
аватар 86jjj
Lenuta, mai bine nu Trakia Plaza, da Trakia 3*, veti avea aceleasi bazine cu "gorki" pentru copii foarte bune si hranesc gustos. Noi vara asta am stat in Trakia 3* , 5 nopti, nu scump, pe urma am luat Laguna Park 3 nopti, ca e detul de scump, dar face toti banii si e super bun si pentru copii, si pentru voi cu sotul. Drumul intre hotele l-am facut pe jos, nu e nevoie de taxi. La noi, cele mai bune preturi la hotelele bulgaresti le au Gloria Tur si Larbi Tur.
аватар lenuta
Mersl mult pentru komentāri.
аватар Maie
Nesebāras pludmalē mums vairāk patika ēdiens, animācija un atrašanās vieta.
Bet Trāķijā ir slaidi ..
аватар lenuta
Un par istabām mēs esam 2 pieaugušie un 2 bērni, ko jūs varat teikt?
аватар lenuta
Vai piedāvāt Calypso 3*?
аватар irina_1901
Alena, laipni lūdzam. Trakia 3* neiesaku. Tur ir ļoti skaļš. No visiem logiem paveras skats uz ielu, pusnakts zirgu nagu klabēšana un gandrīz līdz rītam no lielām diskotēkām atgriežoties tūristu piedzērušies saucieni. Mēs tur bijām. Es zinu, ka jums nepatīk lielas viesnīcas, bet es tomēr piedāvāšu Longoza 4 *. tas ir lēts (vismaz kādreiz bija) ar ļoti pieklājīgu ēdienu, bērnu un pieaugušo animāciju. Ir labi ģimenes numuri, kas ir piemēroti jūsu draudzīgajai ģimenei. Man šeit ir pārskats, lūdzu, izlasiet to.
Nesebāras pludmali slavē, bet mēs tur nebijām. Trakia Plaza manuprāt ir sliktāks par Longozu.
аватар __Lena__
Piekrītu, Longoza 4 * ir forša viesnīca. Ar ēdienu un animāciju problēmu nav. Un līdz jūrai pāris minūšu gājiens. Bet man šķiet, ka viesnīca joprojām ir dārga.
аватар irina_1901
_Ļena_ Bijām jūnija otrajā pusē, 14 naktis, paņēmām agru rezervāciju ar labu atlaidi. Tas bija diezgan lēti. 3 * līmenī, bet pakalpojums joprojām ir 4 *. Un pats galvenais, ir ļoti labas ģimenes istabas ar vienu vai divām guļamistabām. Tieši tas, kas vajadzīgs Alenai.
аватар irina_1901
Jūs varat redzēt arī Orfeju Nesebārā. Viesnīca ir maza, ģimenes pārvaldīta, lēta, brokastīs, bet vakariņas labāk ņemt tur, kvalitatīvi un lēti, un bērniem atlaides. Kafejnīcā tāda nav. Vienīgais trūkums ir 500 metri līdz jūrai, gan dienvidu, gan ziemeļu pludmalēm. Nedaudz tuvāk dienvidiem. Mēs esam bijuši šajā viesnīcā daudzas reizes. Mums patīk.
аватар lenuta
Sveika Irina, man arī ļoti nepatika Trakia un ir trokšņains un ir viens baseins uz trim viesnīcām, un mazie kāps tur. Šodien tika saņemts vilinošs piedāvājums no TA, sēžam un domājam, bet apkauno, ka ļoti agrs no 31. maija tur uz 14 naktīm, 2 + 2 = 380 eiro bez ceļa, SUN PALACE CLUB HOTEL 4 *, reklāma piedāvājums uz trim dienām, rīt jāsniedz atbilde.
аватар irina_1901
Jā, vēl par agru. Mēs nebijām šajā viesnīcā, bet mūsu paziņas bija pirms trim gadiem. Viņi teica, ka tas ir ļoti vidēji. Viesnīca centrā. Mums ļoti patīk dienvidu daļa, tur nav tik trokšņains, un centrs nav īpaši tālu. Mēs arī gribam iet no 5. jūnija. Vēl par agru, bet šoreiz sanāca tā, ka jūlijā jābūt mājās, un braucam uz 25 dienām. Padomāju un nolēmu, ka viesnīcai jābūt ar labu baseinu. jo peldēties jūrā ir riskanti. 15. jūnijs būs labs. Es tev neieteiktu steigties. Citu variantu cenas labāk pagaidīt. Par cenām vēl neko neesam iedevuši, gaidām. Paskatīšos tavu Gloria tūri, varbūt kaut ko atcerēšos par viesnīcām, kuras piedāvā. Sestdienā ir Korona viesnīca, ļoti lēta 4 *, blakus Tiara pludmalei. Bijām tur divas reizes, bet Tiārā paņēmām all inclusive. Tur, protams, ir lieliski. Un viesnīca ir paredzēta tikai nakšņošanai, bet tur bija kondicionieris.
аватар irina_1901
Es paskatījos. Pēc Gloria cenām Sun Palace klubs nav īpaši lēts (akcijas nav) Ir Iskar ar slidkalniņiem apmēram par tādu pašu cenu. Nedaudz dārgāk nekā Longoza. Es atkārtoju, ka tas ir labs variants, un Nesebaras pludmale būs vēl dārgāka, gandrīz kā Tiara, bet šajā gadījumā es izvēlētos Tiara. Pārējais ir pieklājīgi dārgāks.
аватар irina_1901
Ir arī Trakijas dārzs. Ir arī citi īpašnieki. Viesnīca atrodas nevis uz ceļa, bet gan pagalmā. Baseins ir mazs. Sakopta teritorija, mazi dzīvnieciņi būros. Ēdināšana - puspansija. Mans draugs bija tur 2 reizes un brauca vēlreiz. Taču ēdiens, pēc viņas teiktā, ir zemniecisks.
аватар lenuta
Labdien, vēl nekas nav izlemts, ja brauc pēc 15. jūnija, tad pirms tam ir auksts. Viņi konsultē Rivu 3 *, bet viņai ir 4 * restorāns, trīs baseini, liela teritorija.
аватар 86jjj
Lenuta, eu am fost in Trakia 3* de doua ori cu nepoteii si va zic, ca e bine in acest hotel, nu e galagie. Altii sfatuitori nu au trait in Trakia 3* si va zic povesti. Anul acesta m-am scaldat in mare la 9 iunie (SvVlas) si 11 iunie-15 iunie - Solnecinii bereg. Apa e buna de scaldat si economisiti la cazare. Va rog, nu ascultati aici toate babele, care habar nu au de Nesebru, stand doar in un hotel si alergand cu sfaturi.
аватар 86jjj
Riva 3* e foarte bulciņa, dispuneti de teritoriul comun cu Riva 4* si e disponibil acum, dar vara e in stop. La fel longoza e bulciņa. Intrati pe booking sa Cititi descrierea cu recenziile turiștilor real.
аватар irina_1901
Zelta smiltīs varat apskatīt arī viesnīcu Gradina. Laba viesnīca un lēta. 6 stāvā ir dzīvokļi. Tas nav tikai lēts. Lifts tikai no 4. stāva, t.i. jums jāiet uz 4. stāvu un pēc tam jābrauc ar liftu. Ja tas netraucē, tad viss pārējais ir kārtībā.
аватар lenuta
86jjj Buna ziua,in Trakia 3*,noi 2+2 nu incapem,numai in Trakia 4*.
аватар 86jjj
Riva va pieņemta 2+2? Pt ca e un hotel forarte bulciņa. Oricum, aveti acum cele mai bune offererte. Noi din luna aprilie nu mai gaseam Riva 3* ca era in stop.
аватар lenuta
Izmēģināsim Trakia Plaza 4*, cena laba jau kopš jūnija sākuma, nezinu kā būs ar laikapstākļiem, bet nolēmām, lai visiem veicas!
аватар __Lena__
Veiksmi un labu atpūtu))
аватар 86jjj
Veti fi forarte multita. Dar Va previn sa nu luati mai devreme de 7 iunie sa nu fie cam rece. Vaurez un timp frumos si mare calda. Noi la fel abia asteptam vara sa plecam incolo ))
аватар lenuta
__Ļena__Paldies!!!
аватар lenuta
86jjj Mersi mult!!! Merjem la 11 zile de la 04.06.,sper că totul va fi bine!!!
аватар 86jjj
Lenuta, es nofotografēju atvadu fotoattēlus no atsauksmēm (ieskaitot savu atsauksmi ar savu mazmeitu) Trakia 3 * viesu grāmatā.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Saulainā pludmale
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl