Jautājums o Albena

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
99 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Kas jums jāzina par autobusu ceļojumu uz Bulgāriju? Kam jābūt gatavam?
Mēs devāmies ceļojumā uz Albenu uz 2 nedēļām. Ceļš ar autobusu Kijeva-Sizopole (iespējams, mēs vēl īsti nezinām). Apskatos lasām, cik šajos autobusos viss ir slikti. Kas jāņem līdzi? Kas ir autobusos? Kādi ir transportēšanas nosacījumi? Kuras ir labākās vietas, ko izvēlēties? 26 stundu brauciens ir daudz. Gaidu padomus, pirmo reizi braucam uz jūru ar autobusu - gaiss kļuvis ļoti dārgs.Paldies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2015-05-249 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  35
аватар babol
Uz Bulgāriju nebraucu,bet bija jābrauc uz Pēterburgu.Aizbraucām arī uz dienu,paņēmām līdzi ēst(labāk pieturās paņemt aukstuma somu,viss dārgs,vairāk dzer)Šo ir nogurdinošs bizness, braucieni ar autobusu lielos attālumos.
аватар Alisa-Asol
aukstuma soma - labs padoms - paldies.
аватар irina_1901
Negāju, bet zinu, ka autobuss pietur ik pēc 3 stundām, lai izmantotu tualeti un uzkostu. Ikviens iesaka ņemt līdzi mazus eiro vai dolārus paēst uz Rumānijas teritoriju, kur par tualetēm maksā. Mums ir aukstuma soma, bet, manuprāt, tā aukstumu netur ilgi, pietiek dienai, ja ne mazāk.
аватар galja20
ņem līdzi ceļojumu spilvenus – piemēram, pakaviņu – noteikti noderēs. Ar ēdienu un dzērienu arī ir glīti - pieturas ir reti un vienmēr ir rindas uz tualeti. Būtībā izbraucot agri no rīta un ierodoties vietā tajā pašā laikā, varbūt pat ātrāk - Albena ir viena no pirmajām pieturām Bulgārijā. Kājas pietūkst no ilgstošas ​​sēdēšanas un var sākt sāpēt vai pārgriezt vēderu – noteikti paņemiet līdzi aptieciņu.
аватар Igor_m
Sveiki, pa kuru maršrutu brauc autobuss?
аватар Natassha_Kiev
tikko atbraucu no Bulgārijas uz Kijevu, 22 stundas ceļā (braucu no Ruses). Es braucu ar mikroautobusu. Galvenais. kas grūts ir nakts. Bet man blakus bija brīva vieta un es gulēju mierīgi. Neuztraucieties, jūs kaut kā izdzīvosit! Es atbalstīšu labu padomu.
аватар irina_1901
Nataša, vai nav labāk uz Ļvovu nokļūt ar vilcienu? Jā, es arī atcerējos, ka viņi iesaka ņemt segu, ja iespējams. Noderīga naktī.
аватар Natassha_Kiev
jā sega laba, mani izglāba šofera laipni sagādātā sega))) Var aizbraukt uz Čerņivci (tie ir tuvāk robežai nekā Ļvova), bet cik saprotu viss jau ir nopirkts no autors
аватар 19062005
Ceļš ir labi panesams. Visi padomi ir pamatoti. Ņemiet pārtiku, kas nebojājas. Standarta sausā deva. Dažkārt autovadītāji piestāj paēst kafejnīcā Ukrainas teritorijā kaut kur netālu no Moldovas. Paņemiet termosu ar kafiju - tēju. Konjaka kolba arī netraucē agri ierasties. Paņemiet kādu izklaidi ceļā – planšetdatoru, spēles, grāmatu. Visvairāk mūs nogurdināja nakts paražas. Ir nepieciešams pacelt sēdekli, atvērt acis, lai izskats atbilstu pasē esošajam fotoattēlam. Un tā jūs varat nakts un plūsmas. Ietaupījumi ir ievērojami. Tiesa, visi saka, ka mums ceļu vairs nav palicis vispār, taču pieaugs arī brauciena laiks. Šogad ar auto dodamies uz Zelta smiltīm. Padalīšos savos iespaidos. Jauku atpūtu!!!
аватар 19062005
izturēt nakti. .. nelabo
аватар Natassha_Kiev
par ceļiem: regulāri braucam uz Bulgāriju un atpakaļ ar mašīnu, vienmēr braucam cauri Čerņivcim, ceļš labs. Šķiet, ka tuvāk caur Odesu, bet Reni-Izmail posmā ir ļoti slikts ceļš, ir bedres, bedres, šausmas. Tagad eheli no Bulgārijas caur Yassy-Chisinau-Ataki (robežkontroles punkti Moldovā) un Mogiļeva-Podoļska-Vinnitsa-Kijeva. Moldovā un Ukrainā ceļi šajā posmā ir labi un ātri
аватар Tetyanka_
Mēs braucām no Dņepropetrovskas uz Sozopoli, apmēram 30 stundas. Ļoti grūti. Manas kājas ir ļoti pietūkušas, tāpēc neiesaku daudz dzert. Viņi paņēma spilvenu, bet neizmantoja, es to izmēģināju - man nepatika, nebija ērti. Mēs neņēmām daudz pārtikas, jo karstuma dēļ negribējām ēst. Autobusā nebija auksti, pietika ar plānu blūzi. Naktī visi logi bija ciet, jo bija daudz odu. Bija smacīgs aizvērto logu dēļ. Kopumā ceļu, protams, var izturēt, bet es vairs neriskēšu tik tālu braukt ar autobusu. Atbalstu ieteikumu ņemt mazo valūtu, Rumānijā tualetes ir maksas.
аватар 19062005
Nataša, paldies par padomu. Mēs dzīvojam Dņeprā un caur Čerņivci, aplis joprojām ir tas pats. Dosimies cauri Odesai
аватар Igor_m
19062005,tad brauciet nevis uz Izmailu,bet uz Vinogradovku-vismaz nedaudz atvieglojiet taku,varēsiet ātrāk iebraukt Rumānijā.Ceļš no Vulcanesti līdz Giurgiulesti ir slikts,bet tikai 50km,un varbūt arī tika salabots.
Allah, un jums pacietība un vēlreiz pacietība! 1999. gadā manas meitenes brauca no Obzoras uz Kijevu 36 stundas, iznesa pusmirušos no autobusa uz rokām.
аватар Alisa-Asol
šeit ir maršruts .. Kijeva - Žitomira - Vinnitse - Hmeļņicka - Kamenec Podoļskis - Čerņivci - virzās caur Moldovu / Rumāniju - Bulgāriju
mēs tur nokļūsim - viss būs labi - mēs ņemsim visu, kas tika ieteikts - cilvēki iet uz turieni ...
аватар ribylya
Mēs ceļojām 2013. gadā no Kijevas caur Čerņivci Rumānijā līdz Zelta smiltīm. Braucām dienu 8.00 no Kijevas un 11.00 jau pie viesnīcas)))), lai gan robeža ar Rumāniju gāja 3 stundas. Ņem pirmajā dienā sviestmaizes (tiem nebūs laika pazust), konjaku))) ūdeni, krekerus, augļus, pakava spilvenu un dvieli vai segu (nakts ir vēss, ieslēdz gaisa kondicionētāju), ērtus apavus , samīdīts))) (pēdas uzbriest). Pieturas pēc pieprasījuma degvielas uzpildes stacijās, bezmaksas tualetes .... tur var uzkost, ja kas. Braucām naktī cauri Rumānijai (benzīntankā tualete ir par brīvu, bet var atstāt pāris monētas uz galda - tā pieņemts, nav jābrauc prom....) Rumānijā neēda. (nakts)))). Kājas protams uzpampās, bet ne nāvējoši, izej ārā un pieturās sasildies. Īsāk sakot, pieļaujams)))
аватар izmir
Neuztraucieties, viss nav tik slikti. Uz Saulaino Krastu braucu ar autobusu 2 reizes (caur Čerņivci un caur Odesu), ceļš 24-27h, kā laimējās. Noteikti ņemiet līdzi piepūšamo spilvenu, kas tiek nēsāts ap kaklu, pretējā gadījumā jūs pats tur atlocīsit kaklu un, tas ļoti palīdz, autobusā uzvilksiet kaut ko a la piepūšamo vesti vai sporta jaku. Kā liecina prakse, autobuss būs diezgan ērts un nebūs karsts, un vasarā ir grūti nosalt pat naktī, bet ir ļoti ērti uztīt jaku / vesti un nolikt to zem muguras lejasdaļas. Esiet uzmanīgi ar ūdeni, pirmajā reizē dzērām daudz un kājas tiešām bija piepampušas, otrajā mēģinājām dzert mazāk un viss bija lieliski. Un tad, ja jūs ēdat bez bērniem, tad nekas briesmīgs ar jums nenotiks vienā dienā. Neliela 1 eiro nauda tev ļoti noderēs...
P.S. Esiet gatavi tam, ka ieradīsities pirms pulksten 14:00, tas ir, reģistrēšanās laika, un līdz šim brīdim jums būs jāgaida viesnīcas vestibilā. Kā variants - atstājiet koferi bagāžas nodalījumā viesnīcā un dodieties pastaigā / peldēties (no kofera ņemiet līdzi visas vērtīgās lietas, tā ir uzticamāk).
аватар izmir
P.P.S. Sazinieties ar savu ceļojumu rīkotāju/apskatiet informācijas lapu, ja jums ir maršruta autobuss uz viesnīcu vai arī jums būs jādodas no kopējās izlidošanas vietas visiem kūrortā (ticiet man — tas ir ļoti svarīgi, ja esat tur pirmā reize).
аватар 19062005
Transfērs uz viesnīcu tagad ir vairāk retums, nevis likums. Kad braucām ar autobusu, izkāpšana tika nodrošināta pieturās. Autobusa šoferis mums palīdzēja izsaukt taksi. Dariet darījumus līdz 50-40% no norādītās summas BGN. Un labāk ir norādīt, cik tālu viesnīca atrodas no autobusu pieturas. Bulgāru taksisti ir blēži.
аватар irina_1901
izmir rakstīja pareizi. Jautājiet par transfēru uz viesnīcu un kas ir tikšanās puse. Es zinu, ka Albenā sapulces dalībnieki piebrauc pie autobusa un aizved uz viesnīcām. Albena ir slēgts kūrorts, autobusi uz turieni nebrauc, aizvedīs tikai līdz autoostai. par taksometru vadītājiem - visur dažādos veidos. No Albenas autoostas taksisti piedāvā aizvest līdz viesnīcai par vilciena cenu, paši prasa. Ārkārtējos gadījumos - vilciens, autoosta ir gala pietura, bet ir divi maršruti. Tāpēc ar šoferi ir jāpārbauda, ​​vai viņam jābrauc uz Flamingo Hotel pusi, pretējā gadījumā viņus aizvedīs uz otru galu, uz Gergan Hotel, kas atrodas tālu no Amēlijas.
аватар ribylya
Transfēru uz viesnīcu nodrošina jūsu tūroperators Bulgārijā - mūs sagaidīja izkāpšanas pieturā un pavadīja līdz viesnīcai, tāpat bija atpakaļceļā - teica, kad mūs savāks no viesnīcas un brauks. mēs uz autobusa atiešanas punktu !!!!
аватар babol
Laimīgu ceļojumu Uzrakstiet atsauksmi vēlāk, lūdzu.
аватар Alisa-Asol
paldies, jūs esat tik draudzīgi pulcējot mūs pārgājienā, kas ir pat ļoti jauki!!!!
аватар Igor_m
No šosejas līdz viesnīcai ir tikai 2 km, 3 min. braukt. Esmu pārliecināts, ka jūs varat vienoties ar šoferi. Un tas, ka Albena ir slēgts kūrorts, un pāreja uz Golden Sands caur barjeru, bet visur es bez problēmām braucu ar mašīnu.
аватар kolyan_cat
Uz Bulgāriju brauca ar bērniem ar autobusu. Galvenā problēma ir robežšķērsošana, kad autobuss brauc, pumpē un tu guli. Uz robežas – stāvi, un visi pamostas. Tā kā jūs šķērsojat 3 robežas - tas patiešām sasprindzina. Lai gan bērni labi guļ un viņiem vienalga. Bērni braucienu izturēja ļoti viegli, grūtāk gāja pieaugušajiem. Neņemiet aukstuma somu, tas aizņem papildu svaru un vietu, patiesībā no tā nav nekāda labuma - vanagam nav laika sabojāt 1 dienā. Neiesaku autobusā lietot alkoholu - sākumā tas ir jautri, bet, kad sāc atslābt karstumā - prieka ir maz. Paņemiet daudz ūdens, kad tas ir karsts, lai nomazgātu dvieli un noslaucīt sevi un bērnus. Hawka nevajag ņemt daudz, tā ir karstumā un pēc nakts neiet uz robežām. Havku var nopirkt uz robežas, kad stāvi, un pēcpusdienā Rumānijā degvielas uzpildes stacijā - mūsu bērniem saldējuma pietika, karstumā vēl negribējās neko ēst.
Kopumā viss nav tik biedējoši un grūti, kā šķiet.
аватар irina_1901
Vai uz robežas var izkāpt no autobusa? Esam atcēluši septembra vilcienu Varna-Minska un arī radās problēma, jo. septembrī atgriežamies mājās. Domājam braukt no Varnas uz Kišiņevu ar autobusu, no 18:00 līdz rītam. Un tad vilciens Kišiņeva Minska Nekad nav braucis ar autobusu un es nelidoju. Viesnīcas jau sen rezervētas, neko nevar mainīt. Un nosēdēt visu nakti, neceļoties - šausmas! Dēls garš, 1,83, kur liks kājas? Pirmo reizi mums tas ir ar vilcienu.
аватар Natassha_Kiev
Pūla, paņem savu dēlu 2 vietas blakus. Tā ir papildu maksa, bet ērta. Protams, jūs varat doties uz robežu. Starp citu, varam padomāt un piedāvāt Jums transfēru no Bulgārijas uz Minsku. Individuāli, ar mikroautobusu))) Mēs domāsim par cenu. Mēs, starp citu, varam apmeklēt Rumānijas pilis, es biju pirms 2 nedēļām - teikt, ka esmu pārsteigts, nozīmē neteikt neko! Rumānijas Karpati ir tikai brīnums, mums ļoti patika, un man kādu dienu tur brauc neliela tūristu grupa)))
аватар 19062005
Irina Poula, autobusi diezgan ērti, ar Conder, normāliem sēdekļiem. Mans vīrs ar 190 cm augumu lieliski der. Naktī pat bija auksts. Plaids nesāpēs.
аватар irina_1901
Nataša, paldies. Bet es to nevaru izturēt līdz Minskai, pat atsevišķi, manas kājas pietūkst pat vilcienā. Mums ir autobusi no TA, draugi gāja. Teica, ka negrib, pat ietaupot 500 eiro uz 4 cilvekiem. Tagad domāju, ka uz Bukaresti var braukt tikai ar autobusu, un tur kursē vilciens Bukareste-Kišiņeva. Bet pie mums uz to biļetes dabūt nav iespējams, viņi pat nezina, kurās dienās tas notiek. Te es sēžu un domāju, varbūt pēc visas lidmašīnas. Esmu bijis Rumānijā 2 reizes, zinu, ka tur ir ko redzēt. Un man nepatika jūra. Otro reizi gājām tikai skatīties. Paldies par padomu ieņemt 2 vietas. Tāpēc viņam, iespējams, būs vieglāk.
аватар Alisa-Asol
Vēl viens jautājums visiem, kas brauca ar autobusu: KĀ bērni iztur šo ceļu? 4-5 gadi? Es domāju, ka ar bērniem ir grūti? kā viņi izdzīvo 26 stundas autobusā?? mazmeita palūdza nākt līdzi,viņai ir 5 gadi,baidos,ka mazā laikam arī saslims????
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Albena
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl