Jautājums o Saulainā pludmale

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
777 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kurš ar savu automašīnu no Ukrainas aizveda uz Bulgāriju?
Kāds ir labākais un ātrākais veids, kā nokļūt Saulainajā krastā (esam no Harkovas)? Google zīmē Kirovogradu, Kišiņevu, Galati, Konstantu. Un viss ceļš ir tālu no krasta. Un kas attiecas uz mani, tad labāk caur Odesu. Kas zina Bulgārijas ceļus, atbildiet? Un vai ir krustojumi? Cik ilgi tie aizņem vidēji? (septembra sākums)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2014-08-0210 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар danilyuk5
Izbraucām cauri Odesai
аватар Igor_m
Google zīmē pareizi. Jau piecus gadus pēc kārtas braucu no Kijevas uz Bulgāriju,tad uz Turciju.Bulgārijas ceļi lieliski,pārbrauktuves ir tikai Rumānijā,bet nekad neesmu izmantojis-nav ietaupījumu.Lasiet manas atsauksmes un stāstus-ir daudz atbildes uz jautājumiem, kurus neesat uzdevis.
аватар Igor_m
http://goo.gl/maps/oXpmk
аватар Igor_m
Ārpus Kišiņevas nakšņosiet brīnišķīgā viesnīcā, kas kartē atzīmēta ar zvaigznīti, līdz sestdienai vēl būs puse ceļa. Happy road!
аватар Natassha_Kiev
Igor_m kā ir ar ceļiem Moldovā? Mēs parasti ceļojām caur Odesu, bet es pa tavu maršrutu skatos kartē daudz ātrāk
аватар Igor_m
Natassha_Kiev, pagājušajā gadā atgriezāmies mājās caur Giurgiulesti-Vinogradovka-Bolgrad.Uz kuru pusi? - Es nelamājos sieviešu priekšā. Odesas reģionā. nav labāks.No Kišiņevas līdz Leušenei ceļš ir lielisks, no Dubossary līdz Kišiņevai sliktāks, bet nekaitinošs. No Odesas šosejas uz Platonovu varēja braukt jau pērn, taču esiet uzmanīgi - vietām ir bedres un betona plākšņu paaugstinātas malas, bet tikai 90 km, t.i. apmēram stundas attālumā.Visas robežšķērsošanas aizņēma 20-30 minūtes.Bet! Caur Moldovu un Odesas reģionu. Es vairs neiešu, lasi mana stāsta pirmo daļu manā kontā.
аватар Adrenalin77
Harkova – Poltava – Kremenčuga – Kirovograda – Kišiņeva – Galati – Konstanta – Bulgārijas piekraste. Sarežģītākais posms: no Kirovogradas līdz robežai ar Piedņestru. Betona ceļš no cietām šuvēm un bedrēm. Galati iesaku nakšņot viesnīcā Magnus. Atrodas pie galvenā ceļa uz Brailu. Cena ir 225 lei par divvietīgu numuru ar brokastīm. Izmantojot rezervāciju, tas būs dārgāks. Tā ir cena no vietnes, un jūs varat maksāt uz vietas. Saņēmām arī 15% atlaidi. Pie ieejas Brailā neticiet navigatoram, kurš mēģinās jūs aizvest pa kreisi (tas ir ar prāmi) - visu laiku ejiet taisni cauri pilsētai, un tad naviks mainīs joslas un vedīs uz tiltiem un ātrgaitas ceļš uz Konstantu. Prāmis maksā 18-21 lei, un ātrgaitas ceļš maksā 13 lei. Maksājums ir obligāts Rumānijas valūtā un tikai skaidrā naudā. Netiek pieņemti dolāri, eiro vai bankas kartes. Izņemiet valūtu no jebkura bankomāta, kad pavadāt nakti. Pie "Magnus" atrodas vairāki bankomāti. Iesaku braukt pa tiltiem un ātrgaitas ceļu. Neaizmirstiet iegādāties vinjetes - gan bulgāru, gan rumāņu. Šogad ceļojām pa Odesu. No Tatarbunary līdz robežai nav ceļa...
аватар Igor_m
Tomēr labāk nakšņot ārpus Kišiņevas, istabas cena ir 40 eiro, baidos, ka viņi atbrauks uz Galati nakts vidū.Šajā gadījumā jums nav jāzvana uz Galati un Braila - tikai apvedceļš, pretējā gadījumā laika zudums ir apmēram stunda.
аватар Igor_m
No Braila rīkojieties šādi: http://goo.gl/maps/YW1Ws
аватар tetianahrynchuk
Pastāstiet, kā apiet prāmi no Rumānijas uz Bulgāriju. Pagājušo reizi pie pārbrauktuves gandrīz dabūju infarktu, ļoti neuzticami. Un mašīna tika saskrāpēta.
аватар Adrenalin77
Šķērsošana no Rumānijas uz Bulgāriju ???
Vai tu domā, varbūt šķērsot Donavu?
Lūk, kā: Iebraucot Brailā, neuzticieties navigatoram, kurš mēģinās jūs aizvest pa kreisi (tas ir prāmis) - ejiet visu laiku taisni cauri pilsētai, un prasme pēc tam pārbūvē un ved uz tiltiem un šoseju. uz Konstantu.
Ja es tevi pārpratu - lūdzu precizē jautājumu :)
аватар Igor_m
tetianahrynchuk, no Rumānijas uz Bulgāriju ar prāmi pāri Donavai Silistra, taču jums tur nav jābrauc. Atveriet augšā manu linku - varat to izdarīt šādi, vai arī varat doties uz Harsovu, ceļi ir labi. Brailā nemaz nevajag braukt, ir apvedceļš, un nav jēgas braukt uz šoseju, nav nekāda labuma. No Ukrainas labāk caur Moldovas ziemeļiem uz Rumāniju. Ceļš Odesa - Reni nē, milzīgs laika zudums ceļā un kontrolpunktā.
аватар ismarat
Labdien, es dodos no Kijevas caur Zatoku uz Bulgāriju, sakiet man, vai man ir jāmaksā par nelielu ceļa posmu Moldovā starp Reni un Galati?
аватар lor78
kādu tiltu vislabāk izmantot? Blackwater vai Rouse?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Saulainā pludmale
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl