Jautājums o Saulainā pludmale

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
777 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Par taksometru
Lūdzu, pastāstiet man, kas zina par taksometru.
Bulgārijā nekad nav nācies izmantot taksometru pakalpojumus. Kā tas izskatās? Vai bulgāru taksisti praktizē nezinošu pasažieru krāpšanu, vai viss ir godīgi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2013-05-2711 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар spb
Es nekad neizmantoju lidostas taksometru pakalpojumus. Cena būs pārmērīga. Tāpēc taksometru telefoniski vajadzētu izsaukt jebkurai "taksometru" firmai, kuras tarifi jums ir piemēroti. Ja ierodaties Burgasā, tad, piemēram, uzņēmumi Indicar, Orion, Hit, Elegance. Ja uz Varnu, tad Varnataxi ir labas cenas. Visi tālruņi ir viegli atrodami vietnēs. Normālai likmei vajadzētu būt 60-70 kapeikas par kilometru
аватар hobot2012
Kā ir ārpus lidostas? Kā alternatīvu autobusam, piemēram?
аватар spb
Tas pats. Labāk zvanīt pa telefonu.
аватар spb
Zvanot pa tālruni, viņi jums paziņos ceļojuma summu. Ne visi taksisti izmanto skaitītājus, lai gan tā it kā ir, Un sarunāties ar "savu" taksistu vienmēr ir dārgāk. Taksometri visur ir absolūti vienādi, starptautiski zagļi.
аватар kozyrog
Kaulēties. Viņi sauc 20 levas no Saulainā krasta līdz Sveti Vlas. Tu saki daudz. 15. Nē. Cik daudz? 10. Ejam.
No Burgasas Technomarket ledusskapi, veļasmašīnu, trauku mazgājamo mašīnu, cepeškrāsni ar 2 taksometriem aizveda uz Sveti Vlas un braucām paši. Par 100 levām. 125 iznāca ar pirkstu uz māju. Šoferi bija Dimo ​​un viņa pavadonis.
Braucām no Lidl par 20 levām.
Tāpēc nav nepieciešams visus nēsāt zem vienas otas.
Kura tarifs ir 60 kapeikas? bulgāru? Tas ir, 12 rubļi? Krievijā mazajās pilsētās tarifs ir augstāks par šo. Neskatoties uz to, ka tur benzīns maksā 55-60 procentus no Bulgārijas. Minimums 1 leva lielos attālumos un 1,5 lev pilsētās, ņemot vērā izdevumus. Tad būs lielāks pieprasījums pēc taksometriem. Pagaidām piedāvājums krietni pārsniedz pieprasījumu. Tas pats attiecas uz sauļošanās krēsliem un saulessargiem pludmalē. Cena 8 levas - kā Spānijā 4 eiro. Tāpēc tie ir tukši. Viņi to samazinātu līdz 4-5 levām, un tos ņemtu vairāk cilvēku. Būtu atmaksājis ātrāk. Mazumtirdzniecībā plastmasas atpūtas krēsls maksā 69 levas, vairumā ne vairāk kā 50. Es saprotu Debesis, kuru sauļošanās krēsli maksā vismaz 200 levas.
Bet mēs gatavojamies pirkt savu auto.
аватар irina_1901
Te laba taksista telefons, dzīvo Saulainajā krastā, cenas normālas. Viņš satiks un aizvedīs tevi. Sakārtot SMS. Viņa mašīna ir liela, var paņemt citu ģimeni, lai sanāk lētāk. Mani sauc Todors +359 888-299-340. Viņš arī ved jūs ekskursijās par saprātīgām cenām.
аватар hobot2012
Nu paldies!
аватар spb
Orion tarifs ir 59 Bulgārijas kapeikas, Indicar - 62 kapeikas. Pārējiem Burgasas uzņēmumiem - 79 kapeikas. Ja nezini, nebrauc puteni. Un jūsu taksisti, katrā ziņā no "draudzības" noplēsīs trīs ādas
аватар irina_1901
Starp citu, es rakstīju nevis tev, bet jautājuma autoram. Taksists nav mans, kā tu raksti. Mēs viņu satikām pagājušajā vasarā sestdien, izmantojām viņa pakalpojumus un paņēmām vizītkarti. Varbūt šogad būs citas cenas, nezinu. Bet var jautāt ar SMS. Tas nav dārgi. Mums ļoti patika un arī cenas.
аватар kozyrog
Šodien īpaši vērsu uzmanību uz taksometru cenām Saulainajā krastā, kas ir izliktas uz vējstikla. Pa dienu 1 km 2 levas, naktī 3 levas. Bieži viens tarifs - 3 levas. Kaulēties. Tarifam, kuru nosaucu Dimo ​​no Burgasas, tarifs bija 1,5 levas
аватар alexbel_ua
No Golden Sands līdz Saulainam krastam braucām par 120 levām ar taksi (20 levas līdz Varnai un 100 līdz Saulainam krastam). mēs bijām četri. Izrādījās 30 levas vienai personai. Kas attiecas uz mani, tad cena ir tāda normāla (biļete no Varnas līdz Saulainam krastam apmēram 12-14 levas + līdz Varnai).
аватар Juliana2010
Un mēs "paņēmām" mašīnu tieši pie savas viesnīcas, tātad dabūjām brīnišķīgu onkuli - un gaidīja mūs, ja vajadzēja, un kādu laiku viņš atbrauca kur vajadzēja un cena, kā izrādījās, bija mazāka nekā pie taksometra. rangs (apjautājos un salīdzināju) Mēģināju viņam dot dzeramnaudu, bet nepieņēmu.
Tāpēc nebaidies – uzzini uz vietas.
аватар irina_1901
Mums bija 30 levas diviem no Kraņevas līdz Varnas dzelzceļa stacijai, un pat salikām smagas somas un izvilkām tās, lai gan mēs pretojāmies. Paņēmu arī taksista vizītkarti, noderēs gar ziemeļu piekrasti.
аватар alexbel_ua
Starp citu, autobusi kursē regulāri un ar tiem var viegli braukt, nevis braukt ar taksometru (sevišķi, ja zināt, kur braukt). Cena ir daudz zemāka.
аватар Juliana2010
Tie (autobusi) var kursēt regulāri, bet ja brauc pirmo reizi, tad tur var nokļūt, jo iekāpām autobusā, nokavējām VIENU (!!!) pieturu un dzērām pa šoseju līdz nākamajām 15 minūtēm.Tad atgriezāmies ar taksometru, uztraucos un galu galā samaksāja divreiz.
Tātad vai nu zini precīzu maršrutu, vai arī "skopais maksā..." (nu zini :))
аватар irina_1901
Var braukt ar autobusu, bet pietura atrodas 150-200 metrus no lidostas. Un autobusu ir daudz, jūs nezināt, ar kuru braukt un kur izkāpt.
аватар dinylya777
Ja jums ir nepieciešams taksometrs Saulainajā krastā: http://bg-more.com/index.php/transfer.html
аватар lena19701
Pagājušajā gadā pasūtījām taksometru no šīs firmas - http://vk.com/bulgariatransfer
аватар 785298
Kā opciju var pasūtīt Taxi Burgas Chaika, ir krieviski runājošie šoferi un saprātīgas cenas. Pārbaudiet tālruni internetā, tagad neatceros
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Saulainā pludmale
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl