Patiesība ir vīnā. Terapeitiskā vīna terapija Bulgārijā

31 Jūlija 2015 Ceļošanas laiks: no 20 Jūnijs 2015 ieslēgts 30 Jūnijs 2015
Reputācija: +20.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Vī nogulā ju apstrā de ir zinā ma kopš senā s Romas laikiem.

Platons vī nu sauca par vecu cilvē ku pienu. Un ne velti. Dzī vī bas un veselī bas eliksī rs ir š is produkts. Un, tā kā romieš i tolaik klejoja Bulgā rijā ar savā m falangā m, tad vajadzē ja no sē rkociņ iem likt kaulus cī ņ ā m mā jā s, kopš tā laika mū ž sarkano tomā tu valstī tiek izmantota vī na apstrā de. Gan iekš ķ ī gi, gan ā rē jai lietoš anai. Un vannā s ar vī nu apgulties ir tā da iespē ja Bulgā rijā . Un tas nav pā rspī lē ts, bet patiesa realitā te un lielisks galamē rķ is izdeguš am tū ristam no ziemeļ valstī m (arī no tā liem Krievijas reģ ioniem). Pat tiem, kas tagad atrodas Melnā s jū ras piekrastē , tas pā rtop par ceptu desu, zem dienvidu saules.


Savulaik Krievijā karaliene Katja bija otrā , kas izveidoja vienī go vī na sanatoriju Koktebelā . Tur tika praktizē ta arī vī na terapija, un princis Goļ icins kļ uva par visu Krimas vī na dā rzu un vī na darī tavu princi. Lī dz š im Krimas-Golicinas vī na darī tavas un pagrabi ir Krievijas Republikas ī paš ums. #Crimaour.

Daž ā dos Bulgā rijas reģ ionos ir vairā kas klī nikas, kur tā s veiksmī gi praktizē š o biznesu — vī na apstrā di Bulgā rijā . Ar daž ā du metož u un paņ ē mienu palī dzī bu skaistajā m dā mā m tiek noņ emts celulī ts un no tā m apelsī na miziņ a. Atsvaidziniet ā das krā su un atjaunojiet gremoš anas traktu. Lieliskas procedū ras – patī kamas un noderī gas. Un pacienti pē c š ā das vī na apstrā des un vī na profilakses tiek atjauninā ti mū su acu priekš ā pē c trī s nedē ļ u kursa. Viņ i vispirms ierodas Motohostel, lai apskatī tu Sofiju, dotos ekskursijā s un saņ emtu daž ā das konsultā cijas par dzī vi Bulgā rijā . Un viņ i atstā j atsauksmes par uzturē š anos.

Kas tur ir vī nā un ā rstē š anā ar š o produktu. Lasī š ana:

— Organiskā s skā bes, kas nosaka vī na baktericī dā s ī paš ī bas;

- vitamī ni (pā rstā v galvenokā rt B grupa un askorbī nskā be);

— minerā li un mikroelementi. Sausais vī ns satur magniju, kas nepiecieš ams sirdij un nervu sistē mai, kā arī dzelzi, cinku, hromu un rubī diju, kam piemī t spē ja izvadī t radioaktī vā s vielas.

- polifenoli, kas paā trina holesterī na izvadī š anu no asinī m, kā arī ir vē rtī gi to spē jai uzlabot asinsvadu elastī bu un regulē t to caurlaidī bu.

- Antioksidants katehī ns, kas tiek uzskatī ts par jaunī bas un skaistuma avotu.

Tā tad, jā , Bulgā rijas valstī ir iespē ja atjaunot spē kus un organizē t profilaksi sevī . Protams, jū s varat praktizē t visu mā jā s, bet praksē izrā dī sies parastais bukhalovo, ar atbilstoš u ilgstoš u pē cgarš u. Labā k prom no draugiem, brī vdienā m, jū rā vai Bulgā rijas kalnos un klusumā atjaunoties.

Terapeitiskā s ekskursijas uz Bulgā riju (un arī vī na ā rstē š ana) tiek organizē tas pē c pieprasī juma. Individuā li un diskrē ti, konfidenciā li. Un mums ir prā tā arī klī nikas, kurā s praktizē enoterapiju, kur var atjaunot gan ķ ermeni, gan dvē seli. Bulgā rijā .

Bulgā rija ir laba valsts.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Винотерапия
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums