Yunona Hotel 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.910
№51 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
7.3 Numurs
8.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.5 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Šī atjaunotā viesnīca atrodas kūrorta centrālajā daļā. Yunona centrālā atrašanās vieta un tuvējie dārzi padara Yunona izcilu. Pārtikas veikals un iepirkšanās centrs Royal Beach Barcelo atrodas blakus viesnīcai Yunona. Saulainā krasta akvaparks atrodas 700 metru attālumā no viesnīcas. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар lenuta
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kas atrodas centrā , un pati viesnī ca ir klusa, viss ir pastaigas attā lumā , ē diens labs, katrai gaumei, viena lieta, bet mitrs pirmajā stā vā . Bijā m ar bē rniem un mums un viņ iem ļ oti patika, netā lu no jū ras. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kas atrodas centrā , un pati viesnī ca ir klusa, viss ir pastaigas attā lumā , ē diens labs, katrai gaumei, viena lieta, bet mitrs pirmajā stā vā . Bijā m ar bē rniem un mums un viņ iem ļ oti patika, netā lu no jū ras. Mē s iesakā m apmeklē t viesnī cu, lieliska trio.
ресторан внутренний ресторан,террасса балконы детская площадка бассейн,детская зона лобби-бар
аватар zinaida3
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Patika viesnī ca "Yunona", gandrī z centrā (3 min gā jienā ), ē diens izcils, attieksme pret tū ristiem izcila! Krievu zina, brī vi sazinā jā s! Iesaku visiem!! ! Klusi, bez uzmā cī gas animā cijas!! ! Ē diens: viss ir garš ī gs, svaigs!!! ! Vī rs mī l gaļ u - bija izvē le!! ! Iesakā m relaksē još ā m brī vdienā m! Istabas tiek uzkoptas katru dienu. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca "Yunona", gandrī z centrā (3 min gā jienā ), ē diens izcils, attieksme pret tū ristiem izcila! Krievu zina, brī vi sazinā jā s! Iesaku visiem!! ! Klusi, bez uzmā cī gas animā cijas!! ! Ē diens: viss ir garš ī gs, svaigs!!! ! Vī rs mī l gaļ u - bija izvē le!! ! Iesakā m relaksē još ā m brī vdienā m! Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Dvieļ u maiņ a ik pē c divā m dienā m! Kondicionieris strā dā , fē ns ir diezgan vā jš bieziem un gariem matiem. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, apmē ram 15 eiro, bet jū s varat ņ emt lī dzi savus bez maksas. Viesnī cas baseins ir brī niš ķ ī gs! Ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas, blakus ir bā rs: izvē le katrai gaumei! Paldies visiem, mē s nā ksim pie jums vē l!!!!!! ! !
аватар galja20
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca Yunona 3*** darbojas saskaņ ā ar "viss iekļ auts" principu. Sastā v no 1 3 stā vu ē kas. Viesnī ca tika atjaunota 2013. gadā . Kopumā lieliska neliela viesnī ca Saulainā Krasta kū rorta centrā Bulgā rijā . Viesi - ukraiņ i, krievi, poļ i, bulgā ri, vā cieš i. … Tomēr ▾ Viesnī ca Yunona 3*** darbojas saskaņ ā ar "viss iekļ auts" principu. Sastā v no 1 3 stā vu ē kas. Viesnī ca tika atjaunota 2013. gadā . Kopumā lieliska neliela viesnī ca Saulainā Krasta kū rorta centrā Bulgā rijā . Viesi - ukraiņ i, krievi, poļ i, bulgā ri, vā cieš i.
Š o viesnī cu paš i neizvē lē jā mies, izvē lē jā mies 4* tajā paš ā kū rortā , bet vairā kā m. dienas pirms izbraukš anas tū roperators nomainī ja mū su viesnī cu uz Juno, kā kompensā ciju - viss iekļ auts ē dinā š ana. Galu galā bijā m apmierinā ti ar viesnī cu, tā s atraš anā s vietu un ē dinā š anu. Rezervā cijas viesnī cas foto. kas atbilst realitā tei.
Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales - nesteidzī gs temps 5-7 minū tes. Lī dz pilsē tas centram - 5 minū tes. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi restorā ni un bā ri. veikali, ir arī lielveikali. Jo tā lā k no centra veikals vai restorā ns, jo lē tā kas cenas. Ar autobusu braucā m 10 minū tes Nesebā ras virzienā , pietura pie viesnī cas Kotva lī dz lielveikalam Peni. Ekskursijas – aģ entū ras ir ik uz soļ a.
Daudzi darbinieki runā vai saprot krievu valodu. vai angļ u valoda. Bā rā un restorā nā par personā lu sū dzī bu nav. Tī rī š anas problē mas. Mē s dzī vojā m otrajā stā vā . istabiņ a 215. Pati istabiņ a lieliska, tī ra, diezgan liela, ir viss nepiecieš amais. Un tagad tī rī š ana sastā vē ja tikai no atkritumu izveš anas, ja atstā ja dzeramnaudu, mainī ja arī dvieļ us un sū cē ja. 3. stā vā apkopē jas bija jaunā kas un mazliet labā k tī rī ja, par dzeramnaudu izlika skaistas bantes no dvieļ iem. Bet principā mē s daudz nepiegruž ā m, tā pē c tas nebojā ja mū su atvaļ inā jumu un iespaidu par viesnī cu.
Viesnī cā ir veļ as mazgā tavas pakalpojumi un par diezgan saprā tī gu cenu, istabā uz rakstā mgalda ir mape, kurā ir visa informā cija un veļ as mazgā š anas cenas. Un skapī - soma drē bē m mazgā š anai.
Attiecī bā uz sū dzī bā m, par to, ja kaut kas nedarbojas - viņ i atnā ks tajā paš ā dienā un paskatī sies. Viņ i arī reaģ ē ja uz sū dzī bā m par iereibuš iem vā cieš iem, kuri traucē ja gulē t.
Viesnī cā ir restorā ns-ē damistaba un dzē rienu bā rs.
Ē diens ir garš ī gs.
Brokastī s - banica, pankū kas garš o beļ aš s tikai bez pildī juma - ir daž ā di ievā rī jumi un medus, grauzdiņ i, desiņ as - vā rī tas un ceptas, olu kultenis, vā rī ts. olas, cepta desa vai bekons, cepts tomā ts, arī sagriezti dā rzeņ i, siers un desas š ķ ē les, olī vas, sviests. Maize un maizī tes, kaut kas lī dzī gs dabai. jogurts, daž i sauso brokastu veidi, piens. Ir tosteris, mikroviļ ņ u krā sns un kafija. aparā ts. Augļ i - greipfrū ti, apelsī ns, banā ns. Bezalk. dzē rieniem.
Pusdienas - 2 veidu zupas, dā rzeņ u izgriezumi un salā ti, garnē jums - rī si, makaroni un kartupeļ i, tomā tu mē rce, gaļ a - vista, cū kgaļ a, zivis - daž ā dā s formā s, sautē tas ar dā rzeņ iem vai ceptiem, ceptiem dā rzeņ iem u. c. Arbū zs, ā boli vai nektarī na persiki. Vairā kas desertu veidi - ž eleja, kisseles, biskvī ta kū kas un 5 veidu saldē jums. Alkohols. un bezalkoholiskie. dzē rieniem.
Vakariņ as ir tā das paš as kā pusdienas, mainā s tikai ē dieni.
in Bar alk. un bezalk. dzē rieni. noteiktos laikos ir cepumi.
Alkohols - alus, sarkanvī ns un baltvī ns, daž ā di dzē rieni - š okolā de, ķ irš i, aprikozes uc, sarkanais un baltais vermuts, menta, tekila, sambuka, dž ins, viskijs. brendijs, sarkanbalts rums, degvī ns, brendijs.
Bezalkoholiskie dzē rieni - sprite, fanta, kola, toniks, š vī bi, minerā lū dens, ā bolu un apelsī nu gā zē ts dzē riens.
Kopumā.3 * viesnī cai nav slikti, pat ļ oti daudz.
Baseins liels un tī rs, ir bē rnu baseins ar sē nī ti, no kura tek ū dens, nav slidkalniņ u, animā cija arī . Bet Bulgā rijā jau tā ir pilna ar izklaidē m ā rpus viesnī cas, tā pē c tā nav problē ma. Visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Ir pieejams SOLVEX bē rnu klubs. Sastā v no 2 istabā m, ne pā rā k labā stā voklī , smaka tur kaut kā da nepatī kama. Ir 2 krieviski runā još ie animatori, bet viņ i kaut kā kū tri. Animators puisis vē l kaut kā cenš as, bet meitene nemaz. Un tuvu, lai nesalī dzinā tu ar bē rniem. Turcijas vai Ē ģ iptes animā cija, mū su bē rni negribē ja tur palikt.
Pludmale skaista, jū ra tī ra, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 8 lev. Bet var droš i sē dē t uz sava dvieļ a, cilvē ku nav daudz.
Istaba diezgan plaš a, ir liela gulta, 2 naktsgaldiņ i, kafijas galdiņ š , neliels dī vā ns, ledusskapis, televizors, rakstā mgalds, centrs. gaisa kondicionieris. Balkonā - galds un 2 krē sli, veļ as ž ā vē tā js.
Turklā t skapī atrodas š ū š anas komplekts, lā pstiņ a un birste apaviem. Vannas istabā - fē ns, š ampū ns, ziepes, vā ciņ š , brilles. Fē ns ir vā jš , garus un biezus matus ir grū ti ā tri izž ū t.
Kondicionieris darbojā s pareizi, tomē r, kad gaisa temperatū ra pacē lā s virs 30 - netika galā , gulē jā m ar atvē rtu balkonu, jo uz balkonu ir avā rijas durvis ar moskī tu tī klu. Tiesa, no balkona paskatī jā s uz kaimiņ u. viesnī ca un iereibuš ie kū rorta viesi nereti visu nakti ļ oti skaļ i staigā pa ielā m. Mums ir jā ciena skaņ as izolā cija - ja staru. durvis ir aizvē rtas - gandrī z nekas nav dzirdams un gulē t mierī gi.
Iesaku apmeklē t Nesebras pilsē tu, tur var nokļ ū t ar autobusu par 1 levu. Vai no centrā lā mola ar laivu par 10 lev, bet jū s brauksiet pa jū ru. Nesebā ra ir ļ oti skaista, iesaku apmeklē t Old Nessebar restorā nu ar skaistu skatu uz jū ru, bet ir daudz citu restorā nu ar skaistiem skatiem.
Ja esat kopā ar bē rniem, dodieties uz akvaparku, paē diet no Nesebā ras un paē diet Saulainajā krastā . Abiem ir bezmaksas transporta pakalpojumi. Un arī pieauguš ajiem tas liksies ļ oti interesanti. Bijā m arī Kotvas viesnī cas mini akvaparkā . Ja jū su bē rni nav ekstrē mi, tad jums ar to pietiks, jo ī paš i tā pē c, ka tas maksā.4 reizes lē tā k nekā liels akvaparks.
Iesaku apmeklē t arī Jani restorā nu Saulainajā krastā , tur nosvinē jā m dē la dzimš anas dienu. Izmē ģ iniet mī dijas č aumalā s - tā s tur ir ļ oti garš ī gas, arī garš ī gi vistas un cū kgaļ as iesmi. Un tur ir lieliska zivju un jū ras velš u izvē le.
аватар Bilyavo4ka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan laba viesnī ca, sastā v no divā m ē kā m: 2 * un 3 *. Personā ls bija draudzī gs, nebija sū dzī bu. Paņ ē mu "standarta" istabiņ u, iekā rtojos 3* daļ ā . Es ceļ oju viens, viņ i man iedeva mā jī gu divvietī gu istabu ar divā m lielā m gultā m. … Tomēr ▾ Diezgan laba viesnī ca, sastā v no divā m ē kā m: 2 * un 3 *. Personā ls bija draudzī gs, nebija sū dzī bu. Paņ ē mu "standarta" istabiņ u, iekā rtojos 3* daļ ā . Es ceļ oju viens, viņ i man iedeva mā jī gu divvietī gu istabu ar divā m lielā m gultā m. Ir televizors, kondicionieris, ledusskapis, fē ns (lai gan diezgan vā jš , nož ē loju, ka nepaņ ē mu savu), duš as kabī ne “gandrī z” (duš a aiz bī dā mā m durvī m), ziepes, š ampū ns. nebija pieejams, regulā ri tika mainī ts tualetes papī rs, kā arī dvieļ i. Tī rī ts katru rī tu, bet ja esi istabā – neej.
Manuprā t vienī gais mī nuss ir istabiņ as atraš anā s vieta - pirmais stā vs, logi uz ielu, pē dē jā istabiņ a, tieš i blakus viesnī cas bā ram. Un tur vidē ji lī dz diviem naktī vai nu dzī vā mū zika (kas joprojā m nekur nepazuda), vai karaoke (kas ir biež ā k)! Sā kumā gribē ju mainī t numuru, bet pā rdomā ju, jo. principā negā ju gulē t pirms diviem, citā di izej uz balkona un gandrī z sē di bā rā =) Vē l viens mī nuss numuriņ os, kas vē rsti uz ielu, ir blakus esoš ā s Royal Beach Barcelo viesnī cas mī lī gā , bet trokš ņ ainā strū klaka (lai gan mani tas nemaz netraucē ja). Kopumā , ja ceļ ojat ar bē rniem vai vē laties relaksē još as brī vdienas (kas principā nav par Saulaino krastu), tad labā k ir ņ emt telpas ar skatu uz pagalmu.
Viesnī cā nav animā cijas. Ir bezmaksas internets, paroli tiek dota reģ istratū rā (lai gan es to neuztvē ru savā istabā , bet uz balkona tika pieslē gts cits atvē rts tī kls).
Man bija tikai brokastis, kopumā ne sliktas, lai gan vienmuļ as: musli, ievā rī jums, garš ī gi pū tī tes, tomā ti, gurķ i, paprika, salā ti, daž ā da veida desiņ as un sieri, olu kultenis, olu kultenis, garš ī gas desiņ as, pupiņ as, cepta maize olā , olas, arbū zs, plū mes, aprikozes, daž ā das tē jas, kafija, kakao, krā sains ū dens. Un tā katru rī tu =) Es mē ģ inā ju vakarā ē st bā rā , man tas ī sti nepatika.
Viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta: tuvu jū rai - 5 minū š u gā jiena attā lumā , Saulainā Krasta centrā .
Es ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s, jo es pats gā ju nejauš i, bet nemaz nenož ē loju savu izvē li.
Вход в отель и немножко видно 2* часть Вид из моего окна (номер 125)
аватар
Attiecī bā uz Natā lijas atsauksmi, kas datē ta ar 09.04. 2010. , vē los komentē t viņ as rakstī to. Jo ne viss ir tik gludi, kā viņ a apraksta. Turklā t saistī bā ar notikuš o ir daudz pretrunu. Jebkura viesnī ca reaģ ē uz tū ristu neapmierinā tī bu, vē loties pē c iespē jas izlī dzinā t iespē jamos konfliktus. … Tomēr ▾ Attiecī bā uz Natā lijas atsauksmi, kas datē ta ar 09.04. 2010. , vē los komentē t viņ as rakstī to. Jo ne viss ir tik gludi, kā viņ a apraksta. Turklā t saistī bā ar notikuš o ir daudz pretrunu.
Jebkura viesnī ca reaģ ē uz tū ristu neapmierinā tī bu, vē loties pē c iespē jas izlī dzinā t iespē jamos konfliktus. Daž reiz viņ u piezī mes patieš ā m nav pā rmē rī ga kaprī ze, bet gan godī ga neapmierinā tī ba. Rezultā tā viesnī cas darbinieki veic efektī vus pasā kumus kļ ū du novē rš anai. Bet, kad aizskartā veselī ba ļ auj tū ristiem nekaunī gi sagrozī t faktus un necienī t apkalpojoš o personā lu, ir vajadzī ga zinā ma skaidrī ba. Kā pē c es š ajā gadī jumā sniegš u pilnu oficiā lā paskaidrojuma tekstu.
2010. gada 22. augustā ap pulksten 22:00 kundze...(joprojā m jā saglabā kundzes konfidencialitā te, lai gan viņ a nav gluž i pelnī jusi š ā du attieksmi) atstā ja atslē gu reģ istratū rā un izgā ja no viesnī cas. Pē c 30 minū tē m viņ a atgriezusies satrauktā stā voklī un, apmeklē jusi telpu, vē rsusies pie dež ū rvadī tā jas ar iesniegumu par portatī vā datora un fotoaparā ta zā dzī bu. Administrators precizē ja detaļ as, vai telpas durvis ir slē gtas. kundze...atbildē ja jā . Bet, apmeklē jot istabu kopā ar administratoru, tū riste pauda izbrī nu par atvē rtu balkona durvju atklā š anu.
22:53 uz policijas pulti tika pā rsū tī ta ziņ a par notikuš o (š ā dus faktus ir grē ks noliegt, jo tie fiksē ti kā zvans no viesnī cas numuriņ a). Apmē ram pulksten 23:05 notikuma vietā ieradā s policijas darbinieki, lai precizē tu detaļ as un apskatī tu notikuma vietu.
Tā kā...kundze izcē lā s ar savu dzī vespriecī go un sabiedrisko raksturu, daž ā du tautī bu vī rieš u pastā vī gie apmeklē jumi viņ as istabā nebija nekas neparasts. Tū ristu atpū ta ir absolū ta viesnī cas neaizskaramī ba - katram atpū tniekam ir visas tiesī bas uz personī gā m darbī bā m vispā rpieņ emto normu ietvaros. Bet, ja rodas jautā jums par ā rkā rtas situā ciju (zā dzī bu) un katra minū te ir dā rga, tad paš a tū rista interesē s ir palī dzē t izmeklē š anā , nevis viņ u maldinā t. Protams, ja atpū tnieks ļ oti vē las atgū t pazaudē tā s lietas.
Tā pē c administratore konfidenciā lā vidē lū dza kundzi...informē t izmeklē tā jus par iespē jamā m paziņ ā m. Uz ko tika saņ emta atbilde, ka viņ as numuru vispā r neviens nav apmeklē jis.
Policijas veiktā s telpas apskates laikā reģ istratū rā sazinā jā s divi Itā lijas pilsonī bas jaunieš i, vē loties steidzami tikties ar kundzi. Savukā rt policisti par š ā du nezinā mu viesu ielauš anos palikuš i nedaudz pā rsteigti, ī paš i pē c tam, kad pati kundze. . . noliedza par iespē jamiem ciemiņ iem.
Pē c pā rbaudes pabeigš anas kundze...palika istabā kopā ar jaunieš iem. Apmē ram pē c stundas viņ i trī s izgā ja no istabas. Tū rists rī tausmā atgriezā s smagā reibuma stā voklī . Viņ a nevē lē jā s ielaist viesnī cā dzī vojoš os cilvē kus - esot viņ as sekojuš i -, kliegusi un grū stī jusi.
Administrators nolē ma pā rbaudī t, vai telpā viss ir kā rtī bā . Atradusi pilnī bā atvē rtas durvis, paš ai tū ristei atrodoties tualetes telpā un izrā dot dzī vī bas pazī mes, administratore telpu aizvē rusi. Istabas atslē ga tika paslī dē ta zem durvī m, par ko kundze. . . pateicā s.
Nedaudz vē lā k tū riste atkal nolē ma doties pastaigā un uzņ emš anas zā lē uzskrē ja taksometra vadī tā jam, kurš visu š o laiku gaidī ja samaksu par savu darbu. Izspē lē jusi nepatī kamu ainu par to, kā š oferis mē ģ inā ja viņ u savaldzinā t, kundze...paziņ oja, ka brauciens bija bez maksas. Jaunais vī rietis bija acī mredzami apmulsis par notiekoš o, un pē c tam viņ š labprā tā k aizmirsa par parā da summu. Uzklausot administratores argumentus – lai nemeklē tu jaunus piedzī vojumus, tū riste nolē ma atgriezties istabā .
Nā kamajā rī tā kundze...atradā s savā istabā , kad istabene veica nelielu uzkopš anu. Pē c 10-15 minū tē m pē c istabenes aizieš anas istabā bija dzirdama plī stoš a stikla skaņ a. Tū riste nekavē joties ziņ oja reģ istratū rā , ka viņ a atkal ir aplaupī ta un izsists logs. Kad viesnī cas darbinieki apmeklē ja numuru, tika konstatē ts, ka izsists tikai iekš ē jais stikls, ko kundze...atteicā s komentē t. Viņ a tikai apgalvoja, ka tā nebija viņ a, kas izsita stiklu un ka kā ds atradā s istabā . Tū ristes prasī bas izsaukt policiju tika noraidī tas, jo no iekš puses izsisto stiklu bez ā rē jiem bojā jumiem uzņ emtā fotogrā fija nepā rprotami apliecinā ja nepiederoš u personu neesamī bu telpā , izņ emot paš u kundzi....Vē rš oties policijā pati, tū rists saņ ē ma lī dzī gu skaidrojumu.
Rezultā tā tū riste sā ka skaļ i lamā ties un lamā ties reģ istratū rā , izsaucot dež urē još u administratoru un viesnī cas vadī tā ju. No pē dē jā s puses aģ entū rai Solvex tikai iesniegta ziņ a par tū rista rupjo uzvedī bu. Saņ emot atteikumu maksā t par izsisto stiklu, viesnī cas administrā cija pā rstā ja ļ auties tū ristes provokā cijā m - vē rsties pret viņ u ar sū dzī bu policijā . Pirms kundzes uzturē š anā s beigā m viņ a tika nomainī ta no pirmā stā va uz otro stā vu, un viņ ai nebija nekā du sū dzī bu.
Starp citu, nepatī kamas ainas ar taksometru vadī tā jiem atkā rtojā s vairā kas reizes. Nemitī gi nā ca daž ā di jaunieš i ar paziņ ojumiem, ka tū rists solī jis viņ iem vē lā k samaksā t. Neviens no viņ iem nekad nav saņ ē mis solī to maksā jumu. 31.08. 2010 sarunā ar vienu no parastajiem taksometra vadī tā jiem administratore no viņ a uzzinā ja, ka pati kundze. . . stā stī jusi, ka viņ as datoru nozadzis kā ds vietē jais iedzī votā js, kā arī telefonu - bet uz ielas. .
Visi notikumi ir ierakstī ti detalizē ti, kā arī atbalstī ti ar stikla š ķ embu fotogrā fiju. Viesnī cā nav droš ī bas kameru - minimā lam skaitam jauno viesnī cu ir š ā ds aprī kojums. Bet vienmē r ir 24/7 apsardze. Tajā paš ā laikā tika slē gtas iekš ē jā s durvis, un telpā s, kas iet iekš ā , bija tikai viesnī cas viesi. Tā pē c kundzes gadī jumā...jautā jumu ir vairā k nekā atbilž u. . . Nemaz nerunā jot par to, ka ir liels skaits tū ristu, kuri vē las saņ emt atlī dzī bu ar iepriekš sastā dī tu apdroš inā š anu. . .
Apkopojot iepriekš minē to, vē los atzī mē t, ka viesnī cas darbinieki pret katru viesi izturas ar cieņ u un pienā cī gu uzmanī bu. Iespē ju robež ā s tiek apmierinā ta katra sī kā vajadzī ba, nemaz nerunā jot par vienkā rš u cilvē cisku lī dzjū tī bu un palī dzī bu ī paš u incidentu brī ž os. Diemž ē l kundze...nenovē rtē ja viņ ai izrā dī to viesmī lī bu un nolē ma sevi parā dī t ne no tā s labā kā s puses. Spriež ot pē c citu kū rorta darbinieku pā rstā vju atsauksmē m, š ā da apkope tika nodroš inā ta ne tikai š ai viesnī cai.
Ar cieņ u, viesnī cas "Yunona" administratore - Olga.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki, Vē los padalī ties ar atsauksmi par atpū tu š ajā viesnī cā . Atpū tos 2010. gada augustā . Ierodoties biju pā rsteigts, diezgan labs numurs, tī rs, diezgan labs par 3 zvaigznē m Bulgā rijā , un par minimā lu cenu. Bez problē mā m nomainī ja istabu uz istabu ar tā da paš a lī meņ a Wi-Fi. … Tomēr ▾ Sveiki,
Vē los padalī ties ar atsauksmi par atpū tu š ajā viesnī cā . Atpū tos 2010. gada augustā . Ierodoties biju pā rsteigts, diezgan labs numurs, tī rs, diezgan labs par 3 zvaigznē m Bulgā rijā , un par minimā lu cenu. Bez problē mā m nomainī ja istabu uz istabu ar tā da paš a lī meņ a Wi-Fi. Bet nepagā ja ilgs laiks, kad es izbaudī ju. . .
Pē c 2 dienā m no manas istabas tika nozagts portatī vais portatī vais dators, fotoaparā ts, telefons, fotoaparā ts un kleita. Biju prom no istabas apmē ram 20 minū tes, nejauš i atgriezos istabā . Man vajadzē ja piezvanī t. Viesnī cas darbinieki no reģ istratū ras noraidī ja manu lū gumu izsaukt policiju, skaidrojot to ar notiekoš ā neiespē jamī bu, vainojot visu mani un sakot, ka nekā du atbildī bu nenes. No notiekoš ā bezspē cī bā bija kauns lī dz asarā m, nā cā s ar asarā m acī s doties uz tuvē jo viesnī cu un lū gt piezvanī t, par ko viņ iem liels paldies. Viesnī cā nav droš ī bas kameru, nav apsardzes, absolū ti bezmaksas ieeja viesnī cā . Pilnī gi sveš i cilvē ki staigā viesnī cā.3 naktī.....Ar š o visu tika uzlauztas balkona durvis, dzī voju pirmajā stā vā . Es nevarē ju noticē t, ka tas notiek ar mani!! !
Policija manu paziņ ojumu pieņ ē ma, bet diez vai kaut kā palī dzē s..... Izbraukš anas dienā man bija lī dzī ga situā cija, nozagta arī fotoaparā ts, kuru iegā dā jos jau Bulgā rijā apmaiņ ā pret nozagto. no tā s paš as viesnī cas, bet š eit es, protams, vainoju sevi vairā k nekā jebkurš cits. Pirmā reize man neko nemā cī ja! Man pat nebija laika doties uz policiju.

Cienī jamie atpū tnieki, nekā dā gadī jumā neatstā jiet istabā vē rtī gas mantas, lieciet tā s seifā , kas ir pietiekami mazs, mans portatī vais dators tur noteikti neiederē tos. Un neatstā jiet atslē gas uz letes. Valsts ir nabadzī ga, ir maz darba, cik es saprotu, tie ir galvenie ienā kumi š ā du viesnī cu darbiniekiem...
Vienī gais, ļ oti lē tais nekustamais ī paš ums valstī , tas ir labi! ! ! Es bū tu bijis diezgan apmierinā ts ar pā rē jo, ja ne š ī s 2 zā dzī bas.
Lai jaukas brī vdienas! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
"Ņ emot vē rā , ka pludmales ir smilš ainas, var iedomā ties, ka sapnis atgā dinā ja to paš u pludmali. . . " Iepriekš minē tais autors, visticamā k, nav pazī stams ar ziepē m un mazgā š anas lupatā m, ar kurā m š ī s smiltis tiek droš i noņ emtas. … Tomēr ▾ "Ņ emot vē rā , ka pludmales ir smilš ainas, var iedomā ties, ka sapnis atgā dinā ja to paš u pludmali. . . "
Iepriekš minē tais autors, visticamā k, nav pazī stams ar ziepē m un mazgā š anas lupatā m, ar kurā m š ī s smiltis tiek droš i noņ emtas.
Kopumā ir ļ oti dī vaini, ja ne smieklī gi, kā vienkā rš s lajs, samaksā jot par trim zvaigznē m, sagaida piecu zvaigž ņ u pakalpojumu...Galu galā zvaigznes tika izgudrotas, lai atš ķ irtu viesnī cas pē c pakalpojumu kopuma...
Viesnī cu iesaku tiem, kam nav vienaldzī ga personā la draudzī gā apkalpoš ana, kā arī iespē ja atpū sties atpū tā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nu atpū ties, tas arī viss! … Tomēr ▾ Nu atpū ties, tas arī viss!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Этот обновленный отель находится в центральной части курорта. Центральное расположение и наличие садов неподалеку выгодно отличают Yunona. Возле отеля Yunona находятся продуктовый магазин и торговый центр Royal Beach Barcelo. Аквапарк курорта Солнечный берег расположен в 700 метрах от отеля. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Бургас находится в 21,7 км.
Pludmales apraksts В 50 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • golfs
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 88 номеров.

Istabās

Номера отеля Yunona оснащены кондиционером, телевизором с кабельными каналами и холодильником. Во всех номерах имеется собственная ванная комната с душем и балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 8240 Солнечный берег, Болгария
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно). В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.