Trakia Plaza Hotel & Apartments 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.210
№8 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
9.3 Numurs
3.6 apkalpošana
6.9 Tīrība
9.3 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Saulainā Krasta rosīgā centra. Ērti numuri, kvalitatīvs ēdiens. Ieteicams jauniešu atpūtai. Uzcelta 2003. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар o.p.2000
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man ļ oti patika, pat nebiju gaidī jusi! Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, daudz dā rzeņ u un augļ u, lielas telpas, animatori bē rnam bija brī niš ķ ī gi. 10 minū tes lī dz jū rai. Pludmale ir pilsē tas, bet ļ oti tī ra. … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika, pat nebiju gaidī jusi!
Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, daudz dā rzeņ u un augļ u, lielas telpas, animatori bē rnam bija brī niš ķ ī gi. 10 minū tes lī dz jū rai. Pludmale ir pilsē tas, bet ļ oti tī ra.
Izī rē guļ amkrē slu - 10 levas, lietussargu - 10 levas, bet var ņ emt lī dzi savus - gultas pā rklā jus, dvieļ us.
No nepatī kamiem:
Baseini nav dziļ i, maksimums 1.40 m. Pieauguš ajiem nav kur peldē ties.
Seifs tiek apmaksā ts reģ istratū rā , un viesnī cas aprakstā tas bija iekļ auts cenā (
Istabu uzkopš ana ir virspusē ja, veļ a ne reizi nav mainī ta 10 dienu laikā , tikai dvieļ i.
Ļ oti iesaku viesnī cu atpū tai ar bē rniem!
аватар Olga93270
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viss. Reģ istrē š anā s bija pulksten 14:00 Izbraukš ana bija pulksten 12:00 ne minū ti agrā k, ne minū ti vē lā k. Ē dinā ja ļ oti garš ī gas, plaš as istabas, kuras tika uzkoptas katru dienu. Pats galvenais, lai jū ra bū tu tuvu. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viss. Reģ istrē š anā s bija pulksten 14:00 Izbraukš ana bija pulksten 12:00 ne minū ti agrā k, ne minū ti vē lā k. Ē dinā ja ļ oti garš ī gas, plaš as istabas, kuras tika uzkoptas katru dienu. Pats galvenais, lai jū ra bū tu tuvu. Par tā du naudu iesaku doties uz š o viesnī cu.
аватар Dlugunovich_Olga_Stepanovns
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Birojā es neiegā dā jos ceļ ojumu tieš saistē no Join UP! Pē c š ī s viesnī cas sniegtā s informā cijas, viss atbilda realitā tei. Ē diens nenormā li garš ī gs, pludmales tī ras, apkalpoš ana laba un visi smaida.. … Tomēr ▾ Birojā es neiegā dā jos ceļ ojumu tieš saistē no Join UP! Pē c š ī s viesnī cas sniegtā s informā cijas, viss atbilda realitā tei. Ē diens nenormā li garš ī gs, pludmales tī ras, apkalpoš ana laba un visi smaida.
аватар monochka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jā mies viesnī cu tuvu jū rai, cenas un kvalitā tes attiecī ba, atsauksmes, baseins, bē rnu animā cija. Bija ļ oti slikts uzturs, viss vienmuļ i un nebija ar ko bē rnu barot, divas nedē ļ as atpū tā mies. Restorā ns netika tī rī ts tikai ar š ļ ū tenē m, laistī ts, un viss ē diens gulē ja uz grī das. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu tuvu jū rai, cenas un kvalitā tes attiecī ba, atsauksmes, baseins, bē rnu animā cija. Bija ļ oti slikts uzturs, viss vienmuļ i un nebija ar ko bē rnu barot, divas nedē ļ as atpū tā mies. Restorā ns netika tī rī ts tikai ar š ļ ū tenē m, laistī ts, un viss ē diens gulē ja uz grī das. Viesnī cu varu tikai ieteikt jaunieš iem, vienmē r spē lē ja ļ oti tuvas diskotē kas.
аватар smart281220171
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
ja nevē laties, lai tevi pazemo un apvaino, ja nevē lies, lai tiktu nozagtas tavas personī gā s mantas, NEKAD neizvē lies š o viesnī cu savam atvaļ inā jumam. Atpū tā s ar 2 bē rniem (jaunā ki no 2.5 gadiem). 10 dienas istaba tika tī rī ta 3 reizes (paklā js tika slaucī ts ar slotu). … Tomēr ▾ ja nevē laties, lai tevi pazemo un apvaino, ja nevē lies, lai tiktu nozagtas tavas personī gā s mantas, NEKAD neizvē lies š o viesnī cu savam atvaļ inā jumam. Atpū tā s ar 2 bē rniem (jaunā ki no 2.5 gadiem). 10 dienas istaba tika tī rī ta 3 reizes (paklā js tika slaucī ts ar slotu). 5. dienā pē c skandā la nomainī ja dvieļ us un gultas veļ u. apkopē ja viegli atļ ā vā s mū s izsist no istabas 10 no rī ta (un nevis 12 kā vajadzē tu), nozagt no istabas uzvalku, ko biju sagatavojusi ceļ am (man bija jā iet tajā bija, tā kā koferi jau bija sapakoti), zibatmiņ as disks pieslē gts pie TV (zibatmiņ as disks nav dā rgs, bet informā cija par to man bija vē rtī ga). ziņ ojuš i par zaudē jumu reģ istratū rā , viņ i gaidī ja kaut kā du reakciju. 20 gadus veca rudmatainā incī te ar vā rdu Veronika sā kumā mū s ignorē ja, bet pē c tam pā rgā ja uz bulgā ru valodu un mež onī gu raudu (daž reiz valodu nevajag zinā t, lai saprastu, ka esi sū tī ts)) ( mums pateica, ka tagad pagriezī s mū su bagā ž u tieš i vestibilā un vispā r, lai mē s "izkā pjam no kurienes nā kam. " mums ar vī ru jau ir pā ri 40k. mī lam ceļ ot. apceļ ojā m pusi pasaules, bet mē s nekad neesam sastapuš ies ar tā du miskasti. vienī gais viesnī cas pluss ir ē diens, bet, redz, to izturē t par zupas bļ odu ir vienkā rš i stulbi. pilnī bā sabojā ts atvaļ inā jums un negatī vie iespaidi par valsti. absolū ti neiesaku.
номер после
аватар tucha_777
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī nav 4 zvaigž ņ u viesnī ca - tā ir pilnī ga cepure. Ieradā s 9:00 un reģ istrē jā s 14:00.13. 45 tuvojā s, jautā ja - nē . Bē rns gulē ja tieš i priekš namā . Telpā s ir problē mas ar santehniku, tā vienkā rš i plū st vai nedarbojas pietiekami labi. … Tomēr ▾ Š ī nav 4 zvaigž ņ u viesnī ca - tā ir pilnī ga cepure. Ieradā s 9:00 un reģ istrē jā s 14:00.13. 45 tuvojā s, jautā ja - nē . Bē rns gulē ja tieš i priekš namā . Telpā s ir problē mas ar santehniku, tā vienkā rš i plū st vai nedarbojas pietiekami labi. Vannas istabā uz grī das vienmē r ir peļ ķ e. Telpas gandrī z nav iztī rī tas. Nu vecmā miņ as var saprast, viņ u ir maz, bet skaitļ u ir daudz. Viņ iem neveicas. Viesnī cas administrā cija pietaupa tā du sajū tu uz visu. . . Restorā nā nepietiek trauku, skraida nabaga viesmī ļ i un praktiski izrauj no rokā m netī ros š ķ ī vjus, dakš iņ as, krū zes, lai ā tri nomazgā tu virtuvē un atnestu uz zā le. Trauku mazgā jamo maš ī nu nav, visus traukus mazgā ar rokā m un aplej ar karstu krā na ū deni. Antisanitā ri apstā kļ i. Galdauti ir piepildī ti. Tiklī dz sieva un bē rns saindē jā s, man bija jā iet uz veikalu un jā iegā dā jas savi ē dieni un jā iet ar to uz restorā nu. Gandrī z katru vakaru dzē rā ju koncerti baseinā lī dz pulksten 3 ar kliegš anu un peldē š anu. Droš ī bas nav. Visi pie bungā m. Man personī gi nā cā s nomierinā t moldā vus. Jū s nevarat gulē t dienas laikā , animators ieslē dz skaļ ruņ us pilnā skaļ umā un kliedz mikrofonā . Tas ir tikai alva..... Un tas viss bez pā rspī lē jumiem.
аватар liza-star
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba diena visiem! Uzturē jā mies Bulgā rijā , Saulainajā krastā no 6. lī dz 27. jū nijam. Ieradā mies Burgasas lidostā , braucā m uz viesnī cu kā das 20 minū tes. Nu, patiesī bā par paš u Trakia viesnī cu ķ ē di: nelielā teritorijā ir 3 viesnī cas - Trakia Plaza 4 *, Trakia Garden 3 *, Trakia Apartments 4 *. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Uzturē jā mies Bulgā rijā , Saulainajā krastā no 6. lī dz 27. jū nijam. Ieradā mies Burgasas lidostā , braucā m uz viesnī cu kā das 20 minū tes.
Nu, patiesī bā par paš u Trakia viesnī cu ķ ē di: nelielā teritorijā ir 3 viesnī cas - Trakia Plaza 4 *, Trakia Garden 3 *, Trakia Apartments 4 *. Baseins ir paredzē ts trim viesnī cā m. 3 bā ri. (Esam 4 cilvē ku ģ imene - dzī vojā m dzī vokļ os).
• Norē ķ ins
Viesnī cā ieradā mies ap 10:00. Brokastis beiguš ā s, esam izsalkuš i. Piereģ istrē jas 2os un viņ iem ir vienalga vai viņ i visi gribē ja mazus bē rnus vai ko tā du. Mē s gaidī jā m 4 stundas, un tad mums saka, ka mē s nemaz neesam no š ī s viesnī cas, bet gan no kaimiņ u viesnī cas. Viņ i pat nepacentā s skatī ties! ! ! Zilmatainā meitene un cirtainā ebreju tante iespieda sejā ķ ī li un teica: "Nav mū su problē ma. " Tas ir vienkā rš i š oks. Tā diem darbiniekiem likums par parazī tismu jau sen raud.
• Skaitlis
Istaba diezgan laba, divvietī ga, ar ledusskapi, mazu plī ti, Savdep TV (4 krievu kanā li), divā m vannasistabā m (tas ļ oti priecē ). Reģ istratū rā paņ ē mā m arī katliņ u, lai uzsildī tu bē rnu pā rtiku. Viss un nekas, bet bija daž i trū kumi: sā kumā tualetes pods tecē ja - salaboja, bet ū dens vannas istabā uz grī das tā pē c nesamazinā jā s. Ledusskapis bija bojā ts (tas nesasala), labi, viņ i to nomainī ja. Un arī stā sts par “brī niš ķ ī go” gultu: istabā ir 2 istabas, attiecī gi 2 gultas, nu kā divas, viena parastā ir standarta gulta, bet otrā gulta ir izvelkamais dī vā ns. Tā ir tikai ņ irgā š anā s par cilvē kiem! Uz tā vienkā rš i nav iespē jams gulē t, tā č ī kstē ja no mazā kā s kustī bas, miegs visu laiku tika pā rtraukts, jo, apmetoties uz otru pusi, sirdi plosoš a č ī kstē š ana tev noteikti tiks nodroš inā ta. Nedomā ju, ka tikai mums bija tā da problē ma, jo citā s istabā s ir tieš i tā das paš as "guļ amvietas".
Man arī ļ oti nepatika balkoni, jo tie skatā s viens uz otru, ne vienmē r bija ē rti. Nu kopumā cipars nesasniedza 4 punktus.

• Viesnī cu pakalpojumi
Bā rs no 10-12 naktī m. Neviens tev neko nesagatavos, aizmirsti. Visi kokteiļ i ir nedaudz sprite atš ķ aidī ti ar spritu/kolu/fantu, kafija bija dabī ga (kafija lī dz 18h), bet garš ī gu pagatavoja tikai viens bā rmenis, kas skumji. Ū dens tika savā kts turpat, pie bā ra no dzesē tā jiem. Wifi reģ istratū rā bija labs. Trakia Plaza viņ š kliboja. Bet bija dienas, kad makš ķ erē ju pie baseina, kas ir ļ oti reti. Masā ž a ir apmaksā ta, uz visu atvaļ inā jumu uz masā ž as galda redzē ju tikai pā ris cilvē kus, no kodumiem cenas? es nedomā ju. Bija 2 mazi slidkalniņ i. Lielajiem bē rniem patika. Baseins nav liels, domā ju, ka 3 viesnī cā m nepietiek. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina bija aizņ emti gandrī z naktī . Bija arī bē rnu baseins ar 3 maziem slidkalniņ iem.
Teritorijā bija arī mazs rotaļ u laukuma papē dis, varē ja pieklā jī gā k. Devā mies uz rotaļ u laukumu tuvē jā viesnī cā Chrysanthemum, varbū t sajaucu nosaukumu, bet tas atrodas iepretim Trakia Plaza no ē damzā les 3 minū tes pa aleju.
Dž akuzi, uhh...Kopumā viņ i tajā nemaina ū deni un vispā r neieslē dz kampaņ u, tā ir apmaksā ta, un 15 minū tes apš aubā ma bauda maksā pieklā jī gi. Par tenisa kortu neko nevaru teikt, tā tur vienkā rš i nav. Pretī ē damzā lei ir tenisa korts, tač u tas pieder citai viesnī cai. Varbū t teorē tiski tos varē tu izmantot (protams, par maksu).
• Animā cija
Sezonas sā kumā kā tā da nebija bē rnu animā cijas. Vairā kas reizes dienas laikā viņ i pie baseina ieslē dza dziesmu, un animatori dejoja. Bet lī dz mū su uzturē š anā s beigā m, 20. jū nijā , ieradā s ļ oti daudz daž ā da vecuma bē rnu, viņ i bija pie vecā kiem un nometnē s. Tad viņ i mazliet atslā ba.
Reizē m viņ i krā soja bē rnu sejas, visas tā s paš as dejas pie baseina...Lī dz brī vdienu beigā m š ī s dziesmas, kas skanē ja katru dienu, vairā kas reizes, mani padarī ja traku. Vakaros izrā des tika iestudē tas atseviš ķ ā ē dnī cas ē kā . Uzņ ē mē ja animatora krievu valoda, maigi izsakoties, kliboja. Bē rnu animā cija 3 .
• Uzturs
Ē damzā les ē ka nemaz nav liela, kad bija vē ss, meklē ja vietu saulē , kad bija karsts, nevarē ja atrast vietu zem nojumes.
Mums visiem patī k ē st. Tā tad Bulgā rija nav Turcija un nav Ē ģ ipte. Š eit viss ir daudz pieticī gā k. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts. Brokastis: 7.30-10, pusdienas 12-14, vakariņ as 18-21. Vienmē r bija gurķ i un tomā ti. Salā ti no tā , kas bija palicis no brokastī m (siers, desa utt. ) Vienmē r bija makaroni un frī kartupeļ i, vē l 2 mē rces veidi (neesmu mē ģ inā jusi). Parasti bija 2 gaļ as veidi - kā das desiņ as ar š ausmī gu bulgā ru garš vielu (starp citu, viņ iem izdodas pievienot š o š ausmī go garš vielu tur, kur nav pā rā k slinki, par 21 viņ iem jau no tā kļ uva slikti, kā da garš viela?...
) un vistu, nu, vai kā viņ i sauc par vistu! Ticiet vai nē , š ī nepavisam nav vista! Varbū t viņ i cep savas kaijas, es nezinu! Gaļ a parasti ir cieta. Tā katru dienu bija zupas...Visnormā lā kā , netici, vista. Augļ i - biež i bija persiki un nektarī ni, tika doti banā ni, pirmajā nedē ļ ā bija arī ķ irš i, bet tiklī dz bija vairā k cilvē ku, tie pē kš ņ i neparā dī jā s. Ar arbū zu tas pats noslē pumainais stā sts. Saldumi - godī gi sakot, ne pā rā k daudz! Š ausmī gi garš o š ie mazie iezemieš i, bet lū k, kas mani iepriecinā ja - pē dē jā s dienā s sā ka dā vinā t gardas kū ciņ as, neko pā rdabisku, tikai kē ksus, bet vismaz kaut ko. Un tur bija kruasā ni ar š okolā di - arī tas bija ē dams. Tē ju un kafiju varē ja paņ emt tikai no rī tiem (bā rā , ē damzā lē ), pusdienā s un vakariņ ā s varē ja paņ emt visu, izņ emot kafiju un tē ju, bija arī automā ti ar jupijiem un ū deni. Viņ u ū dens, starp citu, nav garš ī gs, ar purva piegarš u, vai kā.
No 10-15 varē ja paņ emt sviestmaizes (ne ē damistabā ), bet no 15-18 saldē jumu. Mazliet par saldē jumu, ir tikai 2 garš as, no kurā m izvē lē ties - š okolā des un vaniļ as, labi! Jū nija sā kumā cilvē ku bija maz, bet jū nija beigā s, kā zinā ms, daudz! Tā tad mū su acu priekš ā serviss pasliktinā jā s, saldē jums - 90% ledus un nedaudz piena vai ko viņ i tur pievienoja ...

• Ceļ š uz jū ru
Ceļ š lī dz jū rai aizņ ē ma 15 minū tes, tā lu no 200 metriem, kā saka viesnī cas aprakstā . Viņ i gā ja pa ceļ u. Sā kumā tas bija ļ oti kaitinoš i, jo ietves ir mazas - ar ratiem nevar pabraukt. Š ī s maš ī nas vienmē r ir nolietotas, kas ir ļ oti liels mī nuss. Tad pagriezā s uz jū ru, brauca pa koka celiņ u-tiltiņ u (nezinu kā pareizi likt), tā tas baļ ķ u celiņ š.20 dienā s tik cieta, bedres daudz, ar ratiem grū ti tikt. un atkal neiet uz jū ru, bet uz vidē jo pludmali .
Bet mums vairs nebija vienalga, pē c tam tas vairs nav ū dens, bet gan paradī ze. Maziem bē rniem ieeja jū rā neder, jo piekā pjas lī dz viduklim, ej ...tad lī dz ceļ iem un tikai tad standarta nolaiš anā s dziļ umā.

• Iepirkš anā s
Viss ir ļ oti dā rgs. Ja iztiksiet bez "viss iekļ auts", tad ē diens pie jums izlidos kā rtī gā summā . Tikpat dā rga ir zī daiņ u pā rtika, maza burciņ a ar kartupeļ u biezeni ir 5 levas. Mē s nepirkā m daudz pā rtikas, bet retos gadī jumos mē s devā mies uz Mladost lielveikalu, atcerieties! Š is ir vienī gais un nedā rgais (salī dzinot ar citiem) veikals, un izvē le ir laba. Tas nav tā lu no viesnī cas.

• Laikapstā kļ i
Laikapstā kļ i bija savā dā ki. Sā kumā bija suņ a aukstums, tad lietus, un tad neizturams karstums. Lū k, cik paveicies.

Nobeigumā gribu teikt, ka pā rē jais nebija slikts. Bet viesnī cai ir konkrē ti trū kumi! Tas acī mredzami nav 4 *, bet 3 *.
Un darbinieki reģ istratū rā , valoda neuzdroš inā s viņ us tā saukt, es bū tu atlaidis elli!
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki, es centī š os runā t ī si un precī zi. Bulgā rijā atpū tā s pirmo reizi, no 2015. gada 14. lī dz 23. augustam. Mē s atpū tā mies apartamentos. Ieradā mies 9.30, iekā rtojā mies 14.00, kā jau bija paredzē ts, atstā jā m mantas noliktavas telpā un devā mies iepazī ties ar teritoriju un situā ciju ā rā . … Tomēr ▾ Sveiki, es centī š os runā t ī si un precī zi. Bulgā rijā atpū tā s pirmo reizi, no 2015. gada 14. lī dz 23. augustam.
Mē s atpū tā mies apartamentos. Ieradā mies 9.30, iekā rtojā mies 14.00, kā jau bija paredzē ts, atstā jā m mantas noliktavas telpā un devā mies iepazī ties ar teritoriju un situā ciju ā rā . Lī dz jū rai 300 metri, lē nā m, skatoties, 15 min gā jiens. Pludmale smilš aina, salī dzinoš i tī ra, par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem jā maksā.8 lev dienā , ir vietas, kur var apgulties ar savu gultas pā rklā ju. Viņ i nekrā pā s valū tas maiņ as punktos, viņ i mē ģ inā ja samainī t naudu Kronā . Uz katra stū ra ir valū tas maiņ as punkti (uzmanī gi paskaties uz KUPAVA uzpirkš anas kursu, daudzi raksta pā rdoš anas kursu, pā rsvarā.1 eiro = 1.91 leva), lielveikali, kafejnī cas, bā ri.
Viesnī ca. Istaba laba. Istabu uzkopš ana klibo, kamē r reģ istratū rā nepateica (4. dienā ), veļ u un dvieļ us nemainī ja, grī das tī rī ja ar mitru drā nu un glī ti sakā rtoja dvieļ us un gultas veļ u, brilles nemazgā ja, plastmasa kauss iekrita stū rī un nogulē ja tur nedē ļ u. Istabā nav fē na, bet tas tiek izsniegts reģ istratū rā , atkal, lī dz mē s paš i sev pajautā jā m. Vestibilā ir pieejams Wi-Fi, piekļ uves kods tiek izsniegts reģ istrē š anā s laikā .
Uzturs. Pietika visa kā , vairā ku veidu piedevas, gaļ a, dā rzeņ i, deserti, zupas, mē rces. No 11.00 lī dz 15.00 - sviestmaizes vai hotdogi, no 15.00 lī dz 18.00 - saldē jums.
Dzē rieni. Tē ja, kafija no 10.00 bā ros, turklā t katrā bā rā ir cita kafija: vestibila bā rs ir dabī gs, ū dens bā rs no kafijas automā ta. Sula - atš ķ aidī ta YUPPI, bet nekā tā da. Kola, sprite, ū dens uz batoniņ iem. Kokteiļ i: sprite ar daž ā diem sī rupiem, piena kokteiļ iem (kakao ar pienu un krē jumu) vestibila bā rā lī dz 18:00.
Alkohols. Restorā nā - vī ns, alus, degvī ns (kokteiļ us tur negatavo, maksimums š ņ abis / sprite). Bā ros - alus (nav), degvī ns, rums/kola (arī ne ī paš i), martini un visā di kokteiļ i kā degvī ns/sprite/sī rups. Viss priekš amatiera.
Animā cija. Tā da paš a veida ikdienas programma, bē rnu istaba. Vakarā bē rnu diskotē ka no 20.30 lī dz 21.00, no 21.30 lī dz 22.30 programma pieauguš ajiem. Pē c tam, kad viņ i tika aizvesti uz disko klubiem, ar viņ iem ieeja ir bez maksas.
Personā ls. Ne tik laipni kā Ē ģ iptē un Turcijā . Neviens, protams, nesū tī ja, bet neizrā dī ja mū su uzturē š anā s prieku.
Teritorija. Baseins salī dzinoš i neliels, bet pietiek visiem (koplieto trī s viesnī cas, sauļ oš anā s krē sli aizņ emti iepriekš ). Atradā m, kur apmesties. Divi maksas biljarda galdi "American", galda teniss (vienmē r aizņ emts, aizņ emts rindu).
Laikapstā kļ i. Mū s pievī la, pē dē jā s trī s č etras dienas bija apmā cies ar skaidrojumiem, naktī lija. Lī dz ar to ū dens baseinā ir auksts, un jū rā ir viļ ņ i, bet ū dens ir silts. Kā du dienu izskanē ja vē tras brī dinā jums: viņ us nelaida ū denī tā lā k par 1 metru.
Secinā jums: nolē mā m, ka Saulainam krastam "Viss iekļ auts" ir lieks, brokastī s celties negribas, ā rpus viesnī cas ir daudz saldumu. Viesnī ca ir laba. Pagaidā m neplā nojam braukt uz Bulgā riju))) Vē rtē jums: ja salī dzinu Turciju un Ē ģ ipti, tad TRAKIA PLAZA 4 * ir labs 3. Labi atpū ties!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар eugeniakovtun
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko š odien atgriezos no Bulgā rijas. Nekavē joties apsē dos, lai rakstī tu atsauksmi. Mē s izvē lē jā mies Trakia Plaza Hotel, pamatojoties uz daudzā m atsauksmē m un padomiem internetā . Kopvē rtē jums - ļ oti labs, bet ne izcils. … Tomēr ▾ Tikko š odien atgriezos no Bulgā rijas. Nekavē joties apsē dos, lai rakstī tu atsauksmi.
Mē s izvē lē jā mies Trakia Plaza Hotel, pamatojoties uz daudzā m atsauksmē m un padomiem internetā .
Kopvē rtē jums - ļ oti labs, bet ne izcils.
Un tagad sī kā k.
---Atraš anā s vieta---
+ - Viesnī ca atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras. Daž iem tas var bū t tā lu, bet mums tas ir labi. Ar diviem bē rniem nā ca ļ oti ā tri.
+ Baseini atrodas pagalmā , slē gtā zonā (atš ķ irī bā no daudzā m viesnī cā m, kurā m baseini ir tieš i pie brauktuves)
+ Netā lu no pilsē tas centra (10-15 minū š u gā jienā lī dz gā jē ju zonai ar izklaides iespē jā m)
+ 10 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas izcils Mladost lielveikals, kur var nopirkt gandrī z jebko un par normā lā m cenā m, nevis tū ristu rajonos piedā vā tajā s.
+ Kopta teritorija
--- Skaitļ i---
- Mē s ieradā mies 15.00, tā pē c viņ i bija gatavi mū s nekavē joties izmitinā t. Bet, pē c mana lū guma, administratore mums atteicā s dot istabu ar skatu uz baseinu, nevis uz ielu. . . Es ļ oti pieklā jī gi pajautā ju, pat angliski : ) Bet viņ a teica, ka mums jau ir pieš ķ irts numurs un neko nevar darī t. . Tā nu es no pases izvilku sagatavotos 5 eiro. . .
+ Istaba pietiekami plaš a diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem (skat. foto). Bē rniem izklā ts dī vā ns, kas sastā v no divā m atseviš ķ ā m gultā m.
+ Duš a un tualete diezgan pieklā jī gi, viss tī rs un izremontē ts. Duš u no vannas istabas atdala slieksnis, bet grī da joprojā m bija mitra, protams, pē c tam, kad visi bija nomazgā juš ies. Mē s atstā jā m ventilā ciju ieslē gtu uz nakti, un lī dz rī tam viss bija sauss.
– Kad beidzā s trī s ziepes un š ampū ni, kas mums tika doti sā kumā , neviens cits neko jaunu neziņ oja. Mums, protams, viss bija lī dzi, bet tomē r 4*. . . Pē c nedē ļ as neizturē ju un intereses pē c devos pajautā t administratorei. Man par lielu pā rsteigumu viņ š izņ ē ma kastī ti ar š ampū niem un ziepē m un jautā ja, cik man vajag.
- Kā jau tiku brī dinā ts, puse, no kuras paveras skats uz ielu un galveno ieeju, vakaros un naktī s ir ļ oti trokš ņ aina. Tas ir fakts) Kafejnī cā s skan dzī vā mū zika, vā cieš i kliedz ditā : )
+ BET pa dienu praktiski nav trokš ņ a (bē rni gulē ja ar atvē rtu logu), otrkā rt, vakarā š is troksnis bija kaut kur no 22 lī dz 24 stundā m. Š ajā laikā mē s aizvē rā m logu, ieslē dzā m gaisa kondicionieri (kas darbojā s lieliski) un viss bija lieliski.
- Uzturē š anā s beigā s bija jā izmanto fumigators. Odi vienkā rš i savvaļ ā aizgā ja.
+ Ikdienas uzkopa telpas. Reizi pā ris dienā s atstā jā m lauvas dzeramnaudu.
---Uzturs---
Viņ i ē d restorā nā Chuchura (skat. foto), kas atrodas tieš i blakus viesnī cai.
+ Kopumā ar ē dienu bijā m apmierinā ti. Diezgan daudzveidī gs, biež i vien ļ oti garš ī gs.
– Kafija ir pretī ga. Un tirdzniecī bas automā tos, un bundž ā brokastī s un bā ros.
--Brokastis - - 7.30 – 10.00
Parastais komplekts: olu kultenis / ceptas olas katru otro dienu; tomā ti-gurķ i-sī poli katru dienu; divu veidu desas - parasti ē damas; cietais siers - neē dams; baltais siers-biezpiens (kā siers) - garš ī gi; pā ris veidu grauzdiņ i; pā ris veidu ceptas desas/desiņ as; bija arī putras - auzu pā rslas, manna - nemē ģ inā jā m, kuskuss - garš ī gi; un arī graudaugi, musli, ievā rī jums, nutella, karstais un aukstais piens, jogurts, kefī rs, apelsī ni/greipfrū ti - katru otro dienu, banā ni. Dzerš ana: sprite, fanta, kola, š vepes, ū dens, jupiji (sarkans un dzeltens) - lepni sauc par sulu un atstā j rū gtu garš u mutē . Visi dzē rieni bā rā pieejami lī dz pulksten 24.00. Un brokastī s restorā nā varat paņ emt tē ju vai kafiju (es atkā rtoju - briesmī gas š ausmas).
--Uzkodas-10.00-12.00
Sviestmaizes tiek gatavotas viesnī cas pagalmā . Visbiež ā k no brokastī m tiek sasildī ta maize un gaļ a/siers, pie kuriem tiek piedā vā ti dā rzeņ i.
--Pusdienas—12.00 – 14.00 No mū su viedokļ a ir par agru. . .
Vienmē r tomā ti, gurķ i, sī poli, Shopska tipa salā ti, sasmalcinā ti dā rzeņ i (kā posti / burkā ni) / zaļ ie salā ti, vienmē r makaroni / vermicelli, frī kartupeļ i, cepti kartupeļ i (taukaini), vā rī ti kartupeļ i bija biež i, bet nez kā pē c auksti - salā tu nodalī jums, kas uzsildī ts mikroviļ ņ u krā snī . Pā ris gaļ as veidi (cepti - ļ oti garš ī gi, sautē ti - reizē m trekni, kotletes un mā jas desiņ as - no pā rdesmit mums patika tikai vienu reizi), sautē ti dā rzeņ i, sautē jumi - garš ī gi. Vienmē r ir apmē ram 5 veidu kū kas un cepumi (pē dē jie ir ļ oti garš ī gi) un vienmē r ir augļ i. Augļ i, izņ emot vienu izņ ē mumu, vienmē r bija gatavi, svaigi un ļ oti garš ī gi. Parasti divi veidi vienlaikus. Ē dā m ķ irš us (svē tku sā kumā ), aprikozes, persikus un daudz, daudz saldu arbū zu un meloņ u (un tas ir jū nijā ! ). Tē ja un kafija tikai viesnī cas bā rā , kas nav ī paš i ē rti.
--Uzkodas-15.00-18.00
Saldē jums - balts un š okolā de - viesnī cas pagalmā , cepumi vairumā batoniņ os.
-Vakariņ as - 18.00-21.00
Vispā r uzrakstī ju to paš u sarakstu kā pusdienā m, tikai plus zivju ē dieni, rī si vienmē r, grilē ta gaļ a - ļ oti garš ī gi (visbiež ā k vista un cū kgaļ a, pā ris reizes bija liellopa gaļ a). Ak jā , baltais un sarkanais sausais vī ns, alus.
--Bā rs-
Visu dienu bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni. Bet apelsī nu sulas vietā fantu lej kokteiļ os (degvī ns + fanta ir interesanta kombinā cija) un citos gā zē tos dzē rienos. Kafija nemaz negarš o.
- Veselī ba
Bē rni dzē ra no atnestajā m krū zī tē m, katru dienu iedevā m baktē rijas un vitamī nus. Viņ i ē da augļ us tikai pē c mazgā š anas, pat restorā nā . Paldies Dievam, saindē š anā s un slimī bas nebija.
---Peldbaseins---
+ Lieli baseini, trī s slidkalniņ i bē rniem un pieauguš ajiem. Mums pat bija problē ma, bē rni deva priekš roku baseiniem, nevis jū rai. . . Bet mē s to atrisinā jā m, pā rtraucot iet uz baseinu. Ū dens nav uzsildī ts, bet saulē tā temperatū ra ir diezgan pieņ emama. Visapkā rt grī da ir slidena. Mazie vairā kkā rt krita un sasita galvu.
Vispā rē jais iespaids. Mē s atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz, bet es gribu redzē t jaunas vietas.
ES iesaku.
PySy. Ir daudz vairā k iespaidu par paš u pilsē tu, bet tie, iespē jams, ir atseviš ķ i...)
Гостиница Комната Санузел Душ Ресторан Чучура Городской пляж
аватар alexeysavchenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, visiem iesaku gan ģ imenes atpū tai, gan atpū tai lielā draudzī gā kompā nijā . Atraš anā s vieta un ē dieni super, izpalī dzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, visiem iesaku gan ģ imenes atpū tai, gan atpū tai lielā draudzī gā kompā nijā . Atraš anā s vieta un ē dieni super, izpalī dzī gs personā ls.
Parādīt vairāk »


iemiesojums emaykin
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums lebed1
un mans 4 gadīgais dēls meklē ceļabiedru kopīgam atvaļinājumam un dzīvošanai vienā istabā, tā ir ekonomiskāk un jautrāk! Bulgārija. Kūrorts Saulainais krasts. Trakia Plaza Hotel 4*. Izbraukšana 9. septembrī no Čerņivci uz 8 naktīm/9 dienām. Ekskursijas maksa 2 pieaugušajiem + 1 bērnam = 715 eiro. Tas ir, no mūsu ceļabiedra tikai 325 eiro Ekskursijas maksa 2 pieaugušajiem + 2 bērniem = 786 eiro. Tas ir, no mūsu ceļabiedriem 393 eiro Iekļauts cenā: Ceļojiet ar komfortablu autobusu Čerņivci - Saulainais krasts - Čerņivci. Izmitināšana viesnīcā 8 naktis/9 dienas. Ēdināšana viss iekļauts – bufete. Mīļā. apdrošināšana. Kūrorta nodeva. Bulgārijas vīza. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem. Tas atrodas Saulainā Krasta kūrorta centrā, 200 m no jūras. Ēdināšana VISS IEKĻAUTS - šuve
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums turist1969
Отзывов очень немного и все они кардинально разнятся. Хотя, в принципе, особо эту Тракию никто не хвалит, а вот негатива полно. мОЖЕТ БЫТЬ КТО-НИБУДЬ НЕДАВНО ОТДЫХАЛ, А?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен недалеко от оживленного центра курорта Солнечный берег. Уютные номера, качественное питание. Рекомендуется для отдыха молодежи. Построен в 2003 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 32 км от аэропорта города Бургас.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

3 бара, магазин, терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 водные горки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 2 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 174 номера. Состоит из одного 9-этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: ванная комната с душем или ванной, кондиционер, фен, ТВ, телефон, мини-холодильник, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 8240 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: +359(554)25405
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.