labi trīs

Rakstīts: 11 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 12 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tas viesnī cā Trakiya ģ imene. Sā kš u ar nakš ņ oš anu. Ieradā mies 20os, tikā m uzreiz novietoti, paē dinā ja vakariņ as dodoties uz 101. istabu tieš i no reģ istratū ras pirmajā stā vā . Mums nepatika numurs un gā jā m pā rģ ē rbties, bet viņ i teica, ka nav istabu, atnā c no rī ta, tad uzreiz sapratā m, ka nekam neder. Gā jā m pastaigā ties, lai atrastu jū ru, tik ilgi gā jā m, biju sarū gtinā ts, ka tik tā lu bū s jā iet, negribē jā s atgriezties istabā : (No rī ta uzzinā jā m, ka jū ra bija nav tā lu un atradu veidu, kā staigā t lē nā tempā apmē ram 5 minū tes.
Istaba: vecas mē beles, netī rs paklā js, bail uz tā celties vannas istabā smarž o pē c mitruma, istaba tumš a uz balkona, saule nekad nav, lietas než ū st, tā pē c ķ er wi-fi. Ja jū s nepievē rš at uzmanī bu visai š ai uzmanī bai, jū s varat dzī vot. Vē l viena veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m.
Teritorija: skaista, viss tī rs! Mī nus aukstais baseins. Bē rnu silts.

Ē diens: viss ļ oti garš ī gs, bet vienmuļ š . Ir viesmī ļ i, kuri š ķ ī vjus paņ em tieš i ē dienreizes laikā , biju š okā ! Jums tas bija jā paņ em, ja varē ja.
Jū ra: tikai klase!
Kā du dienu laika apstā kļ i pievī la visu dienu lija lietus.
Bulgā rijā man vispā r pirmo reizi viss patika, pā rsteidza rosī gā dienas un nakts dzī ve pilsē tiņ ā , kafejnī cu un veikalu klā tbū tne, pā ri ceļ am ja izej cauri Trakia Plaza ir Magnit lielveikals, tad ja ej pa to paš u ielu ir Mladost lielveikals tur lē tā ks bet rindas milzī gas. Nav valodas barjeras. Viesnī cā ir bankomā ts, lai no tā s izņ emtu naudu mazliet pā rcenots, daudz apmainī tā ju.
Man patika viss, izņ emot viesnī cas numuriņ us
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu