Jauka viesnīca

Rakstīts: 11 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 2 — 9 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viņ i gatavo ļ oti labi (ī paš i zupas), garš ī gi, daudzveidī gi, un š efpavā ri un darbinieki nav slavē jami. Reti gadā s atrast tik kvalitatī vu servisu kopā .
Viesnī cas numuriņ š atradā s Baikā la viesnī cas pusē , turpat netā lu apstā jā s zirgu pajū gi. Cik daudz prieka par mazdē lu (3 gadi) : ) Dienas miegs vai nakts - skatī jā s uz vagoniem, bet vilcieni, kas brauc pa ielu, ļ oti patika. Ar aizvē rtā m balkona durvī m viss š is izpildī jums (zirgi, vilcieni) nekā das problē mas nerada, tieš i otrā di, ir skaisti.
Vē l gribu atzī mē t labo attieksmi pret viesnī cas viesiem: ieradā mies agri no rī ta – mums ļ ā va paē st brokastis, lai gan reģ istrē š anā s bija strikti 14.00. Izbraucā m 16.00 - izbraukš anas dienā pusdienojā m. Aizvedu no restorā na uz pludmali ā bolu, bē rnam persikus, neviens neaizliedza.

Baseini un slidkalniņ i ir lieliski.
Kopumā es iesaku viesnī cu visiem.
Vienī gais, ka lī dz vakaram bija daudz iereibuš u atpū tnieku. Daž i piedzē rā s. Pie mums pa dienu baseinā noslī ka viena dā ma . . neviens uzreiz nesaprata kas notiek . . š ausmī gs skats - piedzē rusies sieviete baseinā . Lai gan dziļ ums bija 1.40. Viņ i vilka viņ u uz sauļ oš anā s krē sliem, viņ as mazā meitene raudā ja netā lu. Kurš tā diem zirgiem aizliegtu daudz dzert (
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu