Jautājums par viesnīca Trakia Hotel 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
25 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Viesnicas istaba
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kā lūgt ērtāku viesnīcas numuru? Spārnā prom no zirgu stāvvietas.Tas uzreiz jāprasa reģistrējoties (kā? Piedāvāt papildus samaksu? Cik?) Vai paļauties uz likteņa gribu, paskatieties, kur viņi apmetīsies, un tad ja nepatīk, palūgt mainīt? Pastāsti man, kā rīkoties!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2014-04-0310 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар irina_1901
Visas vēlmes jānorāda, veicot rezervāciju TA. Un kā tie tiks ņemti vērā, nav zināms. Viņi vismaz cenšas visu iespējamo. Un, ja jums nepatīk numurs, mēģiniet piedāvāt 10 eiro reģistratūrā.
аватар jlena75
Liels paldies Pūlam par padomu!Tūrisma aģentūra šādu jautājumu nenorāda,tikai istabas veidu..Tāpēc arī uzdevu jautājumu,jo absolūti nezinu kā rīkoties šādā situācijā.mums,ne pieredzējuši ceļotāji, lai Dievs jūs svētī!
аватар olga17477
Saņemot atslēgas, jau var izdomāt, kur atrodas tavs numurs un uzreiz izlemt, vai ir vērts to apskatīt (zirgu ziņā). Pirmais cipars ir stāva numurs, otrais un trešais ir pats cipars, jo mazāks skaitlis, jo tuvāk kāpnēm un jo vairāk cilvēku ies garām jūsu durvīm. Telpas ar pāra numuriem atrodas kreisajā spārnā pretī zirgiem, bet tas ir tuvāk ceļam un pretī viesnīcai Baikal, kurā var izmitināt jaunus trokšņainus vāciešus. Nepāra numuri labajā spārnā, tas ir nedaudz "padziļināts" iekšzemē no ceļa, un tam ir ērtāka piekļuve baseiniem, bet tieši pretī viņa pēdējiem zirgu numuriem. Dzīvojām 131 istabiņā, kas ir apmēram vidū un zirgi mums netraucēja, domāju, sākot no x39 istabiņas, neērtības jau ir iespējamas. Pārlasīju rakstīto - izskatās, ka mums bija ļoti veiksmīgs numurs, es ar prieku tajā atkal atpūstos!
аватар irina_1901
jlena75? paldies. Kad braucām, mēs vispār neko nezinājām par zirgiem. Istaba atradās tieši pretī Baikāla ezeram 2.stāvā un manam dēlam 3.stāvā. Jā, bija trokšņains no pārnadžu klabināšanas, tuvojoties autobusiem ar tūristiem un cilvēkiem, kas naktī atgriezās no diskotēkām, bet, ja aizver logu, tad tas ir paciešami. Ja ne šis baseins ar slidkalniņiem, es ieteiktu Trakia Garden. Tātad, ja tas nav īsti vajadzīgs, tad labāk ir rūpīgi pārdomāt, kuru lietu ņemt. Un cenas / kvalitātes attiecība šajā kompleksā ir ļoti laba.
аватар jlena75
Trakia dārzs, diemžēl, puspansija, un mana ģimene vēlas tikai VISU
аватар irina_1901
Jūsu ģimenei vajag VISU, es atceros sastāvu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Trakia Hotel 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl