Lieliska viesnīca un lieliskas brīvdienas

Rakstīts: 31 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 29 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
2017.  gada septembrī es biju atvaļ inā jumā Saulainajā Krastā Trakia Garden viesnī cā .
Izsaku lielu pateicī bu un pateicī bu administrā cijai un direktorei Zlatelynai par augstā kā s klases atpū tas organizē š anu un lielisko viesnī cas darbu, viss tika radī ts mā jas komforta garā un viss viesnī cas interjers, un tas ir dā rzs ar eksotiskiem augiem un dzī vniekiem un lieliska virtuve, viss tiek pagatavots ļ oti garš ī gi - un izcili konditorejas izstrā dā jumi un deserts ir neslavē jami. Draudzī gs un uzmanī gs personā ls. Istaba vienmē r ir tī ra un sakopta. Viesnī ca ļ oti skaista, viss kopts un ē rts! ! ! Forš s baseins!! !
Viesnī ca atrodas Saulainā Krasta centrā , 10 minū š u attā lumā no jū ras, 15 minū š u attā lumā no demokrā tiskā veikala "Mladost", ļ oti laba atraš anā s vieta un daudz mazu un patī kamu veikaliņ u apkā rt. Ļ oti mierī gas un relaksē još as brī vdienas, kas ir piemē rotas cilvē kiem, kuri vē las atpū sties garī gi un ē rti.

Laiks bija ļ oti skaists, paspē jā m nosauļ oties un nopeldē ties, un noslē gumā , 4. dienā , apbrī not jau rudenī go jū ru, pastaigā joties gar piekrasti.
Es nā kš u vē lreiz, ar lielu prieku!
Liels paldies! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu