VIESNĪCA JOPROJĀM IR ĻOTI TĀLU LĪDZ TRĪS ZVAIGZNĒM, NEIESAKU!

Rakstīts: 19 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 11 — 17 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
VIESNĪ CA NESTRĀ DĀ UZ TRĪ S ZVAIGZNES, PAT LĪ DZ DIVĀ M IR TĀ LU. Lī dz jū rai 7 minū š u gā jiens un tas ir vienī gais pluss pa ceļ am. Lī dz paš am Saulainā Krasta centram (viesnī ca Kuban) apmē ram 12-15 minū tes ar kā jā m. Pirmais lielveikals atrodas 50 metru attā lumā no viesnī cas, un tuvumā ir daudz veikalu un kafejnī cu. Jo tā lā k no centra un no jū ras, jo lē tā k ir ē st kafejnī cā s.
Pludmale netī ra, daudz atkritumu - maisi, pudeles, izsmē ķ i utt.
Un tagad par paš u viesnī cu - ieradā mies 5.30 no rī ta, reģ istrē š anā s 14.00, bijā m iekā rtojuš ies 12.00, paldies viņ iem par š o, bet kā izrā dī jā s, bija iespē ja samaksā t 20 eiro un uzreiz reģ istrē ties. un negaidiet pusi dienas, bet neviens mums to neteica. Viesnī ca sastā v no divā m ē kā m, pati viesnī ca - ir 6 vai 7 stā vi un pā ri ceļ am De Luxe - ir 4 stā vi. No daž iem logiem paveras skats uz trokš ņ ainu š oseju, citi uz viesnī cu. . ISTABAS TĪ RĪ Š ANA IR VIENKĀ RŠ I BRIESMĪ GA, viņ i par to ī sti neuztraucas, vienu dienu viņ i to nemaz netī rī ja, pē c tam, kad par to pastā stī jā m reģ istratū rā , tad nā kamajā dienā viņ i vienkā rš i izņ ē ma atkritumus no miskastes, par grī das mazgā š anu vai slaucī š anu, neviens netraucē ja, neviens neklā ja gultu, bet man tas nav svarī gi, man paš am nav grū ti to izdarī t (bet pē c standartiem trī szvaigž ņ u viesnī cas, tā s ir nepiecieš amas). Duš ā pastā vī gi bija slapja grī da, jo tecē ja vai nu tualetes tvertne, vai pati tualete, vai izlietne, vai tas viss kopā . Viena spuldzī te istabā nedarbojā s. Balkons ir niecī gs un no blakus esoš ā ir atdalī ts ar zemu sā nu malu, ja vē laties, varat ē rti uzkā pt ciemos pie kaimiņ iem. Nu vismaz bija parasts kondicionieris un televizors - pieklā jī ga plazma. Dvieļ i NEKAD NEMAINĪ TI, par gultas veļ u vienkā rš i neko neizsaka. Vienai personai bija 2 dvieļ i, lai gan trī s zvaigž ņ u viesnī cai vajadzē tu bū t 3.

INTERNETS parasti ir atseviš ķ a problē ma. Pirmā diena bija normā la, otrajā neko neķ ē ra, pē c reģ istratū rā stā stī š anas uztaisī ja apaļ as acis un teica, ka neko nevarot, visi sū dzas un nezina par ko. darī t. Bija ar paroli aizsargā ts ļ oti labs Wi-Fi, bet darbinieki nez kā pē c nezina, kas tas par Wi-Fi un no kurienes nā cis, bet dī vainas sakritī bas dē ļ to sauc tā pat kā viesnī cu. HM. . .
BASEINs - par mazu tā dai viesnī cai, visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu. Ja neatnā ksi 7-8 no rī ta un nemetī si dvieli sauļ oš anā s krē slā , tad pie baseina vietas nebū s. Baseins tika iztī rī ts tikai pirmajā dienā , kad ieradā mies, pē c tam es to nekad neredzē ju tī rī tu un peldē ja daudz matu, skaidas utt.
BROSTAS - ē diens nav ī paš i garš ī gs, nav daudzveidī bas - graudaugi ar pienu, jogurts vai kefī rs, divu veidu desiņ as, olu kultenis, gurķ i, tomā ti, paprika, salā ti, kā posti, vā rī tas olas, maize, sviests, siers, siers (ļ oti bezgarš ī gs), divu vai trī s veidu desas, al dente griķ i (jau kraukš ķ mutē , tik negatavi), makaroni, grauzdiņ i, ā boli, plū mes, saldais ū dens (kā fanta ļ oti atš ķ aidī ta ar ū deni bez gā zes), uz pē dē jā dienā sabojā tos piparus pasniedza treš ajā dienā jau apnicis to ē st. Bet viņ i gatavo gardu kapuč ī no, un kafija ir arī laba, vismaz š ī .
Tualetē pie reģ istratū ras gandrī z nekad nebija tualetes papī ra un papī ra dvieļ u, bija nepā rtraukti jā iet uz reģ istratū ru un jā prasa.

Š ajā viesnī cā atpū š as daudz trokš ņ ainu turku. Es rakstu vā rdu "trokš ņ ains", jo recenziju ar paklā jiņ iem diez vai publicē sim. Viņ i absolū ti nezina, kā uzvesties, viņ i kliedz dienu un nakti, viņ i izsit stikla glā zes tieš i baseinā , viņ i smē ķ ē tieš i baseinā (proti, ū denī ). Viesnī cas administrā cija ignorē ja sū dzī bas par viņ iem un izlikā s, ka viņ i neko nemanī ja, lai gan viņ i paš i vairā kas reizes gā ja garā m un visu redzē ja.
VIESNĪ CA JOPROJĀ M IR Ļ OTI TĀ LU LĪ DZ TRĪ S ZVAIGZNĒ M, tā pē c neiesaku!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu