Pretīga viesnīca! Es ļoti neiesaku

Rakstīts: 6 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 30 jūlijā — 4 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Bijā m 5 cilvē ku ģ imene, ar mums bija 2 gadiņ i. Bē rnam no ē diena nekas nederē ja, bija jā iet uz kafejnī cā m un restorā niem, lai pabarotu bē rnu, lai gan ņ ē ma visu ieskaitot, tikai lai nedomā tu par ē dienu. Reģ istrē š anā s ir 14:00, un rokassprā dzes (ē dinā š anai) tiek izsniegtas 14:30, kad pusdienas jau ir beiguš ā s, tas ir, var ē st tikai vakariņ ā s. Tiesa, pulksten 16 dod picu, bet tā garš o tik pretī gi, ka labā k pagaidī t vakariņ as. Par vakariņ ā m un pusdienā m nevaru teikt sliktu, ē diena pietika, bet tajā paš ā laikā bē rnam nebija nekā . Katra diena ir gandrī z vienā da. Brokastis vienkā rš i pretī gas, no visiem viesnī cas piedā vā tajiem ē š anas variantiem ē damas bija tikai vā rī tas olas.
Pā rē jā s bija: lē tā kā s desiņ as; grauzdiņ i rū gtajā eļ ļ ā , no kā rodas grē mas; olu kultenis, vienmē r puscepts; treknas desiņ as, no kurā m arī grē mas; pieņ emams siers; dā rzeņ i un zaļ umi; muslis no simts gadiem; un ieguvums bija grauzdiņ š ar pastē ti un kausē tu sieru. Brokastis starp citu nemainā s, katru dienu tikai š ie produkti. Ja esi tē jas cienī tā js, tad iesaku uzkrā t tē jas maisiņ us no mā jā m, normā lu tē ju te neatradī si. Kafija laba, par pā rē jiem dzē rieniem sū dzī bu nav, aiz bā ra vienmē r ir kā ds puisis, kurš izlej kā dus dzē rienus no diapazona (lī dz 1 naktī ).


Tā lu no pludmales. Ja esat ar bē rniem, tad paņ emiet viesnī cu tuvā k.
Tī rī bas ziņ ā : gulta tika mainī ta visu laiku tikai vienu reizi, dvieļ i tika mainī ti ik pē c 2 dienā m, tī rī š ana notika tā pat. Baseins ir tī rs un piemē rots bē rniem un pieauguš ajiem. Pie baseina ir sauļ oš anā s krē sli un izklaides programma bē rniem, bet mū zika vienmē r ir ļ oti skaļ a, bē rns tā pē c nevarē ja aizmigt un vienmē r bija nerā tns. Dejas laikā viņ as dē ļ nevar tikt pie baseina, no trokš ņ a sā k sā pē t galva.
Rezumē : mums ļ oti nepatika, 100% tur neatgriezī simies! Tā vietā , lai atpū stos, mē s visi bijā m noguruš i un vienmē r sā pē ja vē ders no ē diena. Es neiesaku! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu