Ļoti laba viesnīca ērtai atpūtai

Rakstīts: 22 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 8 — 18 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s atpū tā mies viesnī cā Star Hotel Saulainajā Krastā.2021. gada augustā ar septiņ u cilvē ku ģ imeni (5 pieauguš ie un 2 bē rni). Jā saka, ka mums š ajā viesnī cā patika absolū ti viss. Mums bija divi grezni numuriņ i treš ajā stā vā (studija un divvietī gi) ar milzī giem balkoniem, no kuriem pavē rā s brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. Visas telpas bija plaš as un sakoptas. Tī rī š ana notiek regulā ri, pietiekami laba, ņ emot vē rā , ka telpā s ir paklā js, uzkopš ana ir lieliska.
Ī paš u uzmanī bu ir pelnī jusi viesnī cas atraš anā s vieta. Tas atrodas pirmajā lī nijā , 25 metrus no jū ras. Jū s atstā jat viesnī cu, un jū su priekš ā ir krā š ņ a pludmale. Jū s vē laties maksas zonu, bet vē laties bezmaksas. Viesnī ca atrodas krastmalas centrā lajā zonā , nedaudz tuvā k Sv. Vlasai, kas ir arī ļ oti ē rta vakara pastaigā m.
Mū su numura cenā bija iekļ autas brokastis viesnī cas restorā nā . Kafija, tē ja, sulas neierobež otā daudzumā , kā arī paš as uzkodas tiek vestas pa porcijā m. Jā saka, ka brokastis vienmuļ as, bet porcijas lielas (ē diens mums vē l bija). Kopumā ļ oti labi.

Un, protams, es vē los apstā ties pie reģ istratū ras viesnī cā un viesnī cas ī paš nieku attieksmes. Mē s ieradā mies viesnī cā.3:30 ar maziem bē rniem. Neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s ir no 14:00, mē s visi uzreiz tikā m iekā rtoti istabiņ ā s un pat no rī ta viņ iem tika pabarotas brokastis. Visu uzturē š anā s laiku viesnī cā bija jū tama viesnī cas ī paš nieku un personā la neuzkrī toš ā uzmanī ba un draudzī gā attieksme. Par ko liels paldies Stojanam un Ani! Starp citu, Saulainajā krastā esam treš o reizi. Nā kamgad, ja nolemsim apmeklē t Saulaino Krastu, tad tikai uz Star Hotel.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар