Slavyanski Hotel 3*– Atsauksmes

41
Novērtējums 7.010
pamatā
41 atsaukt
№16 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
8.0 Numurs
7.5 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.4 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 50 metru attālumā no Saulainā Krasta pludmales. Uzcelta 1973. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Saulainā Krasta centrs atrodas 2 km attālumā. Brauciens ar automašīnu līdz Nesebras pilsētai aizņem mazāk nekā 20 minūtes. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар gidropark
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jā , viesnī ca ir “padomju arhitektū ras”, bet ne sliktā kais piemē rs. Pirmais un vissvarī gā kais ir tas, ka viņ š ir pirmajā rindā . Bet tas ir atdalī ts no promenā des (tū lī t aiz takas ir plaš a pludmale). Un centrā lā ieeja parasti ir vē rsta uz laukumu. … Tomēr ▾ Jā , viesnī ca ir “padomju arhitektū ras”, bet ne sliktā kais piemē rs.
Pirmais un vissvarī gā kais ir tas, ka viņ š ir pirmajā rindā . Bet tas ir atdalī ts no promenā des (tū lī t aiz takas ir plaš a pludmale). Un centrā lā ieeja parasti ir vē rsta uz laukumu. Tur ir arī pienā cī ga autostā vvieta. Gandrī z no visiem numuriem (vairumam) ir vismaz kā ds skats uz jū ru. Normā li balkoni ar galdu un krē sliem.
Atraš anā s vieta gandrī z ideā la (plus divas minū tes lī dz lielveikalam ALDO, ja kā dam vajag). Lī dz ekskursiju autobusa pieturai (Hotel Riva) - 15 minū tes, ja mugura ir uz priekš u. Ir arī pilsē tas autobusi (2 levas). Ir jē ga doties uz Veco Nesebā ru vai Pomoriju (tas ir tā lā k, tur ir 5 levas).
Ē diens bija vairā k nekā pietiekams. Brokastī s - olas (trī s variantos), trī s veidu desas (tostarp kaltē tā desa, un š ī nav turku “desa”), trī s veidu “karstā s” (desiņ as, ceptas desiņ as, cepta desa), siers, feta siers, dā rzeņ i, olī vas, visā di graudaugi un bumbiņ as, augļ i, saldumi...Pats galvenais ir JOGURTS bļ odiņ ā s!
Nu standarta dzē rienu komplekts. Kas attiecas uz C - caur jumtu! Un vakariņ ā m - viss bija lieliski sagatavots un vairā k nekā pietiekami. Bet paturiet prā tā , ka ē diena izvē le VIENMĒ R ir atkarī ga no viesnī cas noslogojuma. Vairā k cilvē ku - lielā ka izvē le. Bet, ja dodaties uz jū ru paē st, tad paņ emiet sev no mā jā m vē l vienu vā rī tas desas kociņ u (Bulgā rijā “taupī t”) un ē diet! Pretē jā gadī jumā viņ i vienkā rš i nogurdina “izsalkuš o Volgas reģ ionu”, kas brokastī s sev gatavo duci trī s pirkstus biezus grauzdiņ us. Un tā tad lielā kā daļ a tū ristu ir “treknā uzticī ba”! Kur vē l ē st???
Tagad no “specifikā cijas”. Istabā ir tikai divas kontaktligzdas (televizoram un ledusskapim), tā pē c jā paņ em tē ja. Otrkā rt, gultā m ir palagi bez gumijas. Ja guļ ot griež aties (vai ne tikai miegā ), jū s varat nonā kt uz tukš a (kaut arī tī ra) matrač a. Neesiet slinki, paņ emiet no mā jā m palagu ar gumijā m (90x190 cm). Uzvelc, un uzliec viesnī cu virsū. Katrā ziņ ā bū s labā k. Komplektā divi dvieļ i.
Ja jums nav pietiekami daudz, paņ emiet vē l. Es arī vienmē r ņ emu (vai pē rku uz vietas) parastā s ziepes un mazgā š anas lupatiņ u. Ir grū ti vienkā rš i mazgā t ar ž eleju. Un tas tur bija tikai traukā (dotatorā ), nekas “vienreiz lietojams” netika novē rots (ja kā dam vajag š ampū nu, kondicionieri, toniku utt... ). Un jocī gā kais ir tas, ka nav duš as...Sā kumā gandrī z dabū ju infarktu, bet ieraudzī ju pie sienas mikseri ar duš u. Savā di, ka tas izrā dī jā s daudz ē rtā k. Blakus uz izlietnes ir ziepes un veļ as lupatiņ a, lai nomazgā tu kā jas - var likt uz poda. Drenā ž a ir lieliska. Pā rsteidzoš i, grī da izž ū st gandrī z acumirklī ! Un duš a sasniedz tualeti, ja nu kā dam vajag...
Uz grī das ir paklā js. Ē rti. Uz balkona ir flī zes. Ja lī st, tad ir ļ oti slidens. Neaizmirstiet par ž ā vē š anas auklu. Tur lieliski piestiprinā s, bet jū rā viss slikti ž ū st, vajag laiku (vai sauli). Bet ir vē jš , tā pē c, ja nevē laties redzē t peldbikses uz koka, labā k paņ emiet mazas drē bju š ķ ipsnas.
Bulgā rijā diezgan biež i ir vē jains, tā pē c labā k ņ emt uz sauļ oš anā s krē sliem drē bju š ķ ipsnas dvieļ iem. Vai arī varat vienkā rš i paņ emt elastī go saiti un sasiet to gredzenā un izmantot to, lai nospiestu dvieli, uzliekot gredzenu guļ amkrē sla aizmugurē.
Istabā ir pā ris glā zes. Bet ja vē lies Ē ST, tad ņ em lī dzi galda piederumus un š ķ ī vjus. Lielveikalos ir diezgan daudz garš ī gu lietu (gan "grub", gan "naš ķ i"). Bet pats galvenais (š ī ir Bulgā rija) neaizmirstiet KORĶ VIRKLI! Jā , un alum vajag kaut ko atvē rt...
Uz š ī s spilgtā s nots – izdari savu izvē li, izbaudi atvaļ inā jumu un izbaudi dzī vi!
аватар Lesja_Ivanovna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju Bulgā rijā , labi atpū tos. Istaba normā la, nav liela, tī ra ik pē c trim dienā m. Viesnī ca pie jū ras, baseinu neizmantojā m. Par š o naudu nav slikta viesnī ca. Pludmale diezgan tī ra, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi ir maksas. … Tomēr ▾ Biju Bulgā rijā , labi atpū tos. Istaba normā la, nav liela, tī ra ik pē c trim dienā m. Viesnī ca pie jū ras, baseinu neizmantojā m. Par š o naudu nav slikta viesnī ca. Pludmale diezgan tī ra, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi ir maksas. Atraš anā s vieta lieliska, viss nepiecieš amais ir tuvu.
аватар Olga402611
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss bija brī niš ķ ī gi. Kavē š anā s nebija. Viņ i mū s pastā vī gi atbalstī ja mū su ceļ ojuma laikā . Bija pē dē jā brī ž a ekskursija uz š o viesnī cu. Man patika viesnī ca, jo tā ir starptautiska, daudzi vā cieš i un poļ i. … Tomēr ▾ Viss bija brī niš ķ ī gi. Kavē š anā s nebija. Viņ i mū s pastā vī gi atbalstī ja mū su ceļ ojuma laikā . Bija pē dē jā brī ž a ekskursija uz š o viesnī cu. Man patika viesnī ca, jo tā ir starptautiska, daudzi vā cieš i un poļ i. Brokastis un vakariņ as labā k pasū tī t uzreiz, par vakariņ ā m jau samaksā jā m uz vietas, iznā ca krietni dā rgā k, ja nopirkā m uzreiz ceļ ojumu aģ entū rā .
аватар valntina1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ai viesnī cai var dot 10 punktus, jo tur guvu traumu, palī dzī ba tika sniegta laicī gi. Š o viesnī cu piedā vā ja tū risma aģ entū ra, paš i to neizvē lē jā mies. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras. Laba atraš anā s vieta, ē rti numuriņ i. … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai var dot 10 punktus, jo tur guvu traumu, palī dzī ba tika sniegta laicī gi. Š o viesnī cu piedā vā ja tū risma aģ entū ra, paš i to neizvē lē jā mies. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras. Laba atraš anā s vieta, ē rti numuriņ i. Es labprā t ieteikš u š o viesnī cu savai ģ imenei un draugiem, ja viņ i dosies atvaļ inā jumā uz Bulgā riju.
аватар proftext7
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es atzī mē ju, ka darbinieki reģ istratū rā runā vairā kā s valodā s, tostarp krievu un angļ u valodā . Pirms reģ istrē š anā s un pē c izrakstī š anā s bagā ž a tika pieklā jī gi novietota noliktavas telpā (neliela telpa ar bagā ž niekiem somā m, bez maksas). … Tomēr ▾ Es atzī mē ju, ka darbinieki reģ istratū rā runā vairā kā s valodā s, tostarp krievu un angļ u valodā . Pirms reģ istrē š anā s un pē c izrakstī š anā s bagā ž a tika pieklā jī gi novietota noliktavas telpā (neliela telpa ar bagā ž niekiem somā m, bez maksas). Jū s varat aizņ emties gludekli reģ istratū rā katru dienu, bet ne vairā k kā.1 stundu. Gludinā mais dē lis gaitenī . Viesnī cā ir 4 lifti, tā pē c nekad nebija rindu. Viens panorā mas lifts - skaistums. Baseins ir dalī ts ar kaimiņ u č etriniekiem, vietu pietiek, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir bez maksas. Pie jū ras - maksas, bet liela brī vā zona, sauļ ojieties smiltī s tieš i pie jū ras, cik vē laties. Wi-fi istabā bija diezgan vā jš , bet gaitenī un zā lē pie reģ istratū ras tas bija labs. Brokastis - kā trī svietī gai, ļ oti nekas: arbū zi, banā ni vai bumbieri, jo bija plū mes, musli, piens, kefī rs, putra (vai nu griķ i vai auzu pā rslas), olu kultenis, ceptas olas, vā rī tas olas, desiņ as, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, kū kas, medus, sagriezti sieri un desiņ as (ne ī paš i), sviests (briesmī gs, lē tā kais smē rē jums - tas bū tu aizvietotā js), dzē rieni - jupiji, tē ja, kafija, piens. Standarta numuriņ os nav fē na, nav š ampū nu, ir ziepes, š ķ idrums, 4 dvieļ i, kas tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m. Nedē ļ as laikā gulta netika mainī ta. Vispā r ar uzkopš anu ir tā -tā , balkonu nemaz netī ra - galds ar iepriekš ē jo ī rnieku atstā to glā zes pē du netika noslaucī ts pat reizi 8 dienā s, kā arī tika noslaucī tas smiltis no balkona. nekad nav izslaucī ta, istaba nebija ī paš i rū pī gi izsū kta, bet netī ra tā bija, nez kā pē c katru reizi pā rtaisī ja jau saklā to gultu, acī mredzot, lai radī tu ļ oti rū pī gas tī rī š anas izskatu - labā k bū tu noslaucī t putekļ us un labā k to izsū kt. Istabā ir televizors, 4-5 krievu kanā li, bet pā rē jais - bulgā ru, neliels ledusskapis. Ak jā , panorā mas lifta š ahta arī ir jā noņ em. Telpā s nav sē nī š u un pelē juma. Bet ē damistabā pie kondicioniera, kur ir maz mitruma, ir nedaudz. Galda piederumi tī ri. Arī jū ra ir laba - silta un tī ra, bet nemierī ga, periodiski vē traina. Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga, trī s minū tes lī dz jū rai. Mums bija istaba ar sā nskatu uz jū ru – visu nakti baudī jā m tā s troksni. Kopumā ar viesnī cu bija apmierinā ti, neliels mī nuss ir uzkopš anas kvalitā te, bet ņ emot vē rā visus plusus un to, ka š ī tomē r ir trī szvaigž ņ u viesnī ca, viss ir brī niš ķ ī gi. Paldies par patī kamo uzturē š anos : )
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
viesnī ca ir slikts ē diens ir pretī gs, viens baseins divā m viesnī cā m, baseinā nekad nav brī vu vietu vietnē , š ī informā cija ir slē pta, vieta ir laba, sā kumā dabū jā m š ausmī gu istabiņ u, bija jā piemaksā par uzlabotu istabiņ a, š o viesnī cu nevienam neiesaku. … Tomēr ▾ viesnī ca ir slikts ē diens ir pretī gs, viens baseins divā m viesnī cā m, baseinā nekad nav brī vu vietu vietnē , š ī informā cija ir slē pta, vieta ir laba, sā kumā dabū jā m š ausmī gu istabiņ u, bija jā piemaksā par uzlabotu istabiņ a, š o viesnī cu nevienam neiesaku. galina
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nightvaras
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta ar ģ imeni š ajā viesnī cā nav pirmā reize, man ļ oti patī k atraš anā s vieta: pirmā lī nija uz jū ru. + liela baseina teritorijā , bet mums labā k patī k peldē ties jū rā . . Uzmanī gs personā ls. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni š ajā viesnī cā nav pirmā reize, man ļ oti patī k atraš anā s vieta: pirmā lī nija uz jū ru. + liela baseina teritorijā , bet mums labā k patī k peldē ties jū rā . . Uzmanī gs personā ls. Brokastī s nedaudz vienmuļ š ē diens, bet tuvumā ir daudz kafejnī cu. Netā lu no viesnī cas ir autostā vvieta. Istabas tī ras, kā rtī gas, standarta 3*. vienmē r rezervē jiet numuru ar gaisa kondicionē tā ju (par papildu samaksu). Iesaku visiem bez izņ ē muma!
аватар foxxy.fes
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Trijotne pirmajā rindā Labs trī skā rš s pirmajā rindā , tam ir liels kopī gs baseins ar kaimiņ u č etrinieku. Ē dieni bija brokastis, viss standarta - omletes, vā rī tas olas, desa (bez garš as), desiņ as, dā rzeņ i, siers, graudaugi, apelsī ni, melones un arbū zi no augļ iem. … Tomēr ▾ Trijotne pirmajā rindā
Labs trī skā rš s pirmajā rindā , tam ir liels kopī gs baseins ar kaimiņ u č etrinieku.
Ē dieni bija brokastis, viss standarta - omletes, vā rī tas olas, desa (bez garš as), desiņ as, dā rzeņ i, siers, graudaugi, apelsī ni, melones un arbū zi no augļ iem.
Istaba atradā s tieš i pretī liftam, bet gaiteņ os ir paklā js, tā pē c sveš as skaņ as netraucē . Skats no istabas ir burvī gs - pa kreisi jū ra, pa labi kalni. Vannas istaba jau ir aprakstī ta, mums aizkara trū kums nebija kritisks. Smarž oja pē c notekū deņ iem, bet ne nā vē još i. Bija divas gultas, mums teica, ka viesnī cā nav divguļ amo gultu un mē s varam tā s vienkā rš i pā rvietot, ko arī izdarī jā m. Tī rī š ana katru dienu, gultas maiņ a reizi nedē ļ ā (kā rakstī ts reģ istratū rā ), dvieļ i mainī ti kā reizi trijā s dienā s.
Vestibilā ir valū tas maiņ a, bet kurss ir neizdevī gs, labā k pastaigā ties pa Flower street (galvenā promenā de no Mladost lielveikala lī dz jū rai) un mainī ties bankas filiā lē par labu kursu. Lī dzi jā bū t pasei, bankā ir pusdienu pā rtraukums (kā no 13 lī dz 14) un strā dā lī dz 17-30 (bet tas nav precī zi). Sestdiena, svē tdiena brī va. Un, ja jū s dodaties uz Burgasu - tur parasti ir garš ī gs kurss))
Tieš i pie viesnī cas jū s varat iznomā t automaš ī nu - mē s paņ ē mā m Mercedes klases 40 USD dienā , devā mies uz Pomoriju, Sozopoli un Burgasu.
Ja jū s ejat no viesnī cas augš ā uz ielu, tad ir Aldo lielveikals, bet Mladostā cenas ir izdevī gā kas (lī dz tam ejot ar parasto soli taisnā lī nijā pa kreisi no Aldo ir jā brauc apmē ram 15 minū tes). Pā ri ceļ am no Aldo ir lielisks ķ ī nieš u restorā ns - ieteiktu.
Tieš i pie izejas no baseina pā ri promenā dei atrodas Amigo bā rs, kur varat dejot un dzert kopā ar forš iem bā rmeņ iem.
Lī dz Nesebā rai ar autobusu jā brauc aptuveni 20 minū tes, bet iesaku peldē t pa jū ru š urpu turpu no Flower street - par 10 lev no cilvē ka patī kams brauciens ar laivu un ne tik pā rpildī ts kā autobusā .
Nesebā rā pussalā ļ oti iesaku ģ imenes restorā nu Dionis - garš ī gas jū ras veltes, š iks mā jas baltvī ns, skaisti skati uz jū ru un kopumā ļ oti mā jī ga vieta
аватар Oxrim58
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca piesaista ar savu atraš anā s vietu tuvu jū rai. Pludmale ir sadalī ta divā s zonā s: 1. Uzreiz no krastmalas smilš u pludmale. 2. ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem pie jū ras tiek apmaksā ts: 8-lev. lietussargs un 8 lauvu zvilnis. … Tomēr ▾ Viesnī ca piesaista ar savu atraš anā s vietu tuvu jū rai.

Pludmale ir sadalī ta divā s zonā s:
1. Uzreiz no krastmalas smilš u pludmale.
2. ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem pie jū ras tiek apmaksā ts: 8-lev. lietussargs un 8 lauvu zvilnis.
Viesnī cā ir peldbaseins, kas ir kopī gs ar kaimiņ u viesnī cu, bet tas netraucē , ir pietiekami daudz vietas peldē š anai, bet ne vienmē r ar sauļ oš anā s krē sliem). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas. Bē rniem baseinā ir vieta, kur spē lē t palaidnī bas, bet apkā rt ir garlaicī gi.

Ļ oti jauks personā ls reģ istratū rā un kafejnī cā.
Reģ istratū rā izmantoju seifu, 4 levas dienā.

Ir valū tas maiņ as punkts, bet kurss nav ī paš i nenovē rtē ts, lī dz Karonas maiņ as punktam var aiziet 50 metrus un tur samainī t valū tu.

Pā rtikai tika ņ emtas tikai brokastis. Ē diens vienmuļ š , bet nedē ļ u var izstiepties. Sulas nav dabī gas, kafija no automā ta nav garš ī ga. Pusdienā s vai vakariņ ā s par naudu pasū tī ja ē dienus no ē dienkartes, porcijas lielas un garš ī gas.
Netā lu atrodas restorā ns "Emona", tas nav dā rgs un garš ī gs, biež i tur sē dē ja.

Pē c numura: mums nepatika tū roperatora piedā vā tais numuriņ š un samaksā jot 10 lev par dienu, paņ ē mā m istabiņ u ar skatu uz jū ru. Istaba nav liela, kondicionieris kluss. Istabā bija tikai divas rozetes, kurā s bija televizors un ledusskapis, un, ja jums ir nepiecieš ams uzlā dē t tā lruni, tad jums bija kaut kas jā upurē )
Duš a un tualete atrodas vienā mazā istabiņ ā , ne ar ko nav atdalī tas, fē na nav.
Izejot no telpas, durvis uz (duš as telpa - tualete) un balkons tika atstā tas vaļ ā vē dinā š anai, citā di telpā smirdē ja pē c mitruma.

Tī rī š ana telpā virsmas veida, mainī t atkritumu maisus un ņ emt lī dzi tualetes papī ru.

Esi uzmanī gs! ! !

Otrajā atpū tas dienā viņ i sievai uz viņ a pleca uzzī mē ja hennu. Hennas pē das nokļ uva uz gultas un dienā , kad tika iedota istabiņ a, saskā rā mies ar faktu, ka par gultu bija jā maksā.90 lev.
Neatkā rtojiet mū su kļ ū das
Lai visiem laba atpū ta.
Вид из номера.
аватар Obolonchyks
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Istabas netiek tī rī tas (ieliek tikai tualetes papī ru un iznes atkritumus no izgā ztuves), gulta nav mainī ta visu nedē ļ u (un tā ir veca, pelē ka un bedrē , kā arī dvieļ i un matrač i), brokastis 7 dienas tas pats, istaba notecina nedaudz … Tomēr ▾ Istabas netiek tī rī tas (ieliek tikai tualetes papī ru un iznes atkritumus no izgā ztuves), gulta nav mainī ta visu nedē ļ u (un tā ir veca, pelē ka un bedrē , kā arī dvieļ i un matrač i), brokastis 7 dienas tas pats, istaba notecina nedaudz ū dens tualetē (kad izmanto citi lietotā ji) vienī gais pluss lī dz pludmalei 50m,
Rakstot atsauksmi par fotoattē lu pakalpojumā Google Maps, bet tur fotoattē ls tiek izdzē sts
Номер
Parādīt vairāk »


iemiesojums fish55
Uzminiet, kurš bija 2014. gadā cik maksā maltīte neviesnīcā no un uz; ja iespējams, tad konkrēti.Pārtiku vajag bērnam no 4 gadiem, un arī pieaugušajiem.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums cahek-cs
Te lasīju, ka maksā 5 levas, vai tā ir taisnība?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums lesya_zubach
Lūdzu, vai istabās ir fēns?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums dina-2050
Vai istabās ir fēns vai jāņem līdzi savs?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums dina-2050
Pagājušajā gadā atpūtos citā viesnīcā reģistratūrā, paņēma pasi līdz izbraukšanai. Viņi to iedeva tikai pēc kalpones istabas piegādes. Šogad es braucu ar savu meitu uz Slavjanski. Vai šī viesnīca vāc pases?
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 17 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 50 м от пляжа на курорте Солнечный берег. Построен в 1973 году, последний ремонт сделан в 2014 году. Расстояние до центра курорта Солнечный Берег составляет 2 км. Поездка на автомобиле до города Несебр, занимает менее 20 минут. Отель прекрасно подойдёт для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 28 км от аэропорта города Бургас и в 90 км от города Варна.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, магазины на территории, доставка прессы,доставка еды и напитков в номер. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф.
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
Telpu apraksts

Всего 250 номеров в 12-этажном здании отеля.

Istabās

Во всех номерах отеля Slavyanski установлен кондиционер, мини-бар и телевизор с кабельными каналами.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese 8240 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: +359 88 822 2811
Tīmekļa vietne: Slavyanski Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.