Cenas / kvalitātes attiecība, lieliska vieta!

Rakstīts: 18 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 6 — 13 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Detalizē ts pā rskats pa punktam.
Priekš vā rds: mē s izvē lamies, ko redzē t un sajust.
Teikš u uzreiz, ka esmu diezgan daudz bijis ā rzemē s, esmu nakš ņ ojusi pavisam citā s viesnī cā s: 3* Spartas stilā un 5* UAI, un apartamentos. Ir ko salī dzinā t.
Š ī ir apartamentu viesnī ca, tas ir, vieta, kur jū s aizņ emat dzī vokli bez ē dienreizē m, bet ar iespē ju paš apkalpoties.
Es jums pateikš u secī bā :
Viesnī ca nav ļ oti tā lu no lidostas, tā pē c transfē rs neaizņ ē ma ļ oti ilgu laiku. Mums tika piegā dā ti 2 vai 3 pē c kā rtas. Labi, ka nebija jā brauc pusotru stundu un jā izlaiž daudzas ģ imenes.

Mums bija dzī voklis ar 1 guļ amistabu + viesistabu + virtuvi. Man bija svarī gi, lai bū tu pilnvē rtī ga virtuves iekā rta, ar iespē ju gatavot (ne tikai uzsildī t).
Bijā m iekā rtojuš ies 4 stā vā , ir lifts, darbojas ā tri un klusi, nekā di netraucē .
Numuriņ š jauks, tī rs, labas mē beles, profesionā la viesnī cas veļ a un trauki.
Vannas istabā ir 4 mazas ziepes un tualetes papī rs. Es nepretendē ju uz vairā k, es visu paņ ē mu lī dzi.
Vienmē r bija karstais ū dens, istabā bija boileris, ar duš u nebija problē mu, lai gan mums ir 4 cilvē ku ģ imene, tai skaitā mī ļ ā kā stā vē t duš ā un tvaicē t lī dz neiespē jamī bai : )
Virtuvē : iebū vē ta elektriskā plī ts, 2 degļ i, tvaika nosū cē js, darba virsmas apgaismojums, tē jkanna, izlietne, mikroviļ ņ u krā sns. Trauku komplekts č etriem, naž i, panna, kastrolis. Ledusskapis pilns, nevis "minibā rs", kurā var ielikt tikai alu un saldē jumu.
Man tas liecinā ja par baž ā m, ka virtuvē bija trauku mazgā š anas lī dzeklis un veļ as lupata. Kad dzī vojā m lī dzī gos dzī vokļ os Melnkalnē , man š ī nebija, man tas bija jā pē rk tuvā kajā mini tirgū . Š eit tas bija kā sī kums, bet runa ir par rū pē m par saviem viesiem.
Man nebija maza katliņ a, lai varē tu vā rī t, piemē ram, putru vai olas. Bet tā nav problē ma, viņ i izkā pa, bija arī stikla bļ odas un katli.
Galvenajā guļ amistabā ir liela gulta, 2 naktsgaldiņ i, 1 kumode, spogulis, skapis ar 3 nodalī jumiem. Galvenajam apgaismojumam pievienotas sienas lasī š anas lampas ar izolē tiem slē dž iem. Tas ir ē rti. Gaisa kondicionieris, gludinā mais dē lis, gludeklis.

Viesistabā (kas apvienota ar virtuvi) izvelkamais dī vā ns 2 gultā m, atzveltnes krē sls, kafijas galdiņ š , naktsskapī tis, TV (pilnī gi nevē rtī gs).
Bija kaut kā da problē ma ar dzelzs gabalu dī vā nā , kas spieda muguru un traucē ja gulē t. Mē s par to ziņ ojā m, viņ i mums uzlika papildu matraci. Miegs kļ uva ē rtā ks.
Tuvā k virtuvei atrodas galds ar 4 ē damistabas krē sliem.
Nav otrā gaisa kondicionē tā ja. Tas noteikti ir mī nuss. Jo karstajā s dienā s atdziest tikai guļ amistaba.
Numuram ir garš balkons ar 2 izejā m. Uz balkona ir liels saliekams veļ as ž ā vē tā js, kā arī plastmasas galds un 2 krē sli.
Es vē los vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka uz ž ā vē tā ja bija rū sa, kas parā dā s caur balto krā su. Esiet piesardzī gs ar gaiš ā m lietā m. Bet, godī gi sakot, mē s to pā rdzī vojā m, bez satricinā jumiem. Es vairā k uztraucos par to, ka es nesasmē rē ju savus baltos viesnī cas dvieļ us, tā pē c es tos izž ā vē ju vannas istabā .

Mums svarī gā kais un nozī mī gā kais mī nuss bija apmetne "skats uz jū ru". Patiesī bā aiz viesnī cā m priekš ā jū ra joprojā m nav redzama. Bet tajā paš ā laikā no balkona paveras skats uz ceļ u, pa kuru bez mitē š anā s brauc automaš ī nas un autobusi. Ieskaitot nakti. Tostarp trokš ņ aini tū risti, kuri ī rē kabrioletus un naktī izklaidē jas ar skaļ u mū ziku. Un + kaiju kliedziens, lai gan š o, protams, nekā di nevar koriģ ē t. Viss š is troksnis man ļ oti apgrū tinā ja miegu, lai gan pā rē jā ģ imene principā gulē ja normā li. Bet, kad sapratā m š o aplodu, pē c smaga nakts ceļ a un kad jau bijā m gatavojuš i ē st, izkā rtojuš i mantas, pā rcelš anā s uz citu istabu tieš ā m likā s kā mokas. Lai gan viesnī ca bija knapi lī dz pusei pilna. Droš i vien otrā spā rnā bū tu atrasta brī va istabiņ a, kur vismaz balkons nepaskatī tos uz ceļ u.
Uz logiem ir aptumš ojoš ie aizkari, tā pē c telpa tik ļ oti nesasilst. Mums atkal bija svarī gi logi uz dienvidiem.
Viesnī cā ir kafejnī ca, cenas tā das paš as kā visur citur, bet ē dienkarte nav ī paš i daudzveidī ga. Mē s tur ē dā m pirmajā dienā pē c ieraš anā s un vakariņ ojā m pē dē jā dienā pirms izbraukš anas. Pā rē jā laikā viņ i barojā s paš i vai pa pilsē tu. Tur ir kafejnī cas, kā arī vietas ar labu garš ī gu sā tī gu fast food. Ir lielveikali, kur var iegā dā ties pā rtikas preces. Jo tā lā k no tū ristu zonas, jo cenas ir tuvā kas Ukrainas cenā m.
Pilsē ta ir maza, visur var staigā t.
No viesnī cas lī dz jū rai patiesī bā ir kā di 300m, vispirms garā m dā rgā kajā m viesnī cā m, tad dē ļ u taciņ a cauri smiltī m, starp mež onī giem krū miem un kokiem. Sā kumā š ķ iet kaut kā stulbi, bet tad saproti, ka tur nav variantu un pati pludmale ir ļ oti forš a.
Pludmale ir smilš aina, plata un pustukš a. Neviens nestaigā pā ri galvā m un vietas pietiek visiem. Ir maksas un brī vā s zonas.
Maksas zonā ir saulessargi un sauļ oš anā s krē sli. Komplektā : lietussargs + galds + 2 sauļ oš anā s krē sli maksā.15 levas (tas ir 10 USD). Varat ņ emt tikai zonas vai lietussargu un 1 sauļ oš anā s krē slu. Kopumā jū s varat izveidot jebkuru komplektu, kuru vē laties, 5 lev par vienī bu.

Brī vā zona ir tā dā paš ā platumā kā maksas zona. Jū s varat noklā t dvieļ us uz smiltī m un izmantot savu lietussargu.
Glā bē ji strā dā vienlī dz cī tī gi, rū pī gi vē ro droš ī bu pludmalē , ja pū š vē jš , nedrī kst ņ emt lī dzi piepū š amā s peldvietas (apļ us, rokas rokas, matrač us), jo tā s tiek aiznestas. Kurš nepakļ aujas, tas ļ oti neatlaidī gi svilpo, dungo, panā k un dara labu : ) vā rdu sakot, viņ iem tur uzticē tajā s zonā s avā rija nav vajadzī ga.
Reizē m reversā straume izskalo "apakš ā bedri" – viņ i personī gi iebrauc jū rā , pā rbauda, ​ ​ kur bedre ir un tad uzliek zī mi krastā . Ja cilvē ki iet tajā virzienā , visi tiek izsvilpti un parā dī ti, kurā virzienā labā k peldē t.
Ieeja jū rā ir maksimā li mī ksta un ē rta, ideā li piemē rota bē rniem, nav asu dziļ umu, zem kā jā m smiltis, ū dens tī rs un patī kams.
Dosimies atpakaļ uz viesnī cu. Tai ir peldbaseins, un tā ir liela priekš rocī ba, jo apart viesnī cā s tas nav visur. Bē rnu laukums ir ļ oti mazs, pieauguš ajam patiesī bā sā kas no 140 cm, lai gan marķ ē jumā rakstī ts 120. Bet tas laikam ar nepilnī gu ū dens piepildī š anu. Dziļ ā kajā vietā ap 170cm.
Baseins gandrī z vienmē r bija bez maksas. Ar maksimā lo piepildī jumu, 2-3 ģ imenes vienlaikus - tā jau ir pilna mā ja.
Tas neskatoties uz to, ka bijā m jū lija sā kumā . Augstā kā sezona.
Istaba tika tī rī ta katru dienu, lai gan patiesī bā mums vajadzē ja tikai izsū kt smiltis no grī dā m un savā kt atkritumus.

Gultasveļ as maiņ a, iespē jams, ik pē c 3 dienā m. Dzeramnauda pa kreisi - nav ņ emta. Mē s neslē pā m savus tā lruņ us, tie vienmē r bija redzeslokā , neviens tos nezaga.
Wifi ar pā rtraukumiem. Lai gan viņ i solī ja, ka istabā bū s lieliski, daž reiz tas neievilkā s ne vestibilā , ne pie baseina. Tas ir otrš ķ irī gi, mē s izdzī vojā m. Lai nu kā , vairā kas reizes dienā bija iespē ja apskatī ties viber un ziņ as darbā , atbildē t, rakstī t, visu nepiecieš amo.
Ja jums bija svarī gi bū t tieš saistē.24/7, varat iegā dā ties vietē jo karti par 10 USD un izmantot to, lai izplatī tu internetu visos tā lruņ os un ierī cē s.
Ir odi, nav tī klu. Odi kož , tā pē c ņ emiet lī dzi ziedes un fumigatorus.
Kopsavilkums ir š ā ds: par jū su naudu š ī ir lieliska vieta. Man likā s, ka bū s sliktā k, bet sanā ca labā k, nekā domā ju. Telpas piepildī jums, viss stā voklis, attieksme reģ istratū rā - viss ir kā rtī bā !
Varē tu staigā t un vaimanā t par vecu televizoru ar kineskopu, kuru vispā r nav iespē jams noskatī ties, pē c 5 minū tē m š ie nemitī gie ņ irbinā jumi sā pina acis. Mē s tač u lidojā m uz jū ru, lai neskatī tos televizoru!
Var zvē rē t par internetu, bet mē s nepalaidā m garā m svarī gus dzī ves mirkļ us. Un kam tas ir bū tiski svarī gi, š is jautā jums ir absolū ti atrisinā ms.
Sarū sē jis ž ā vē tā js - vienkrā sainus peldkostī mus tikko uzkā ru uz krā saina dvieļ a (uz kura nebija traipu). Š ajā karstumā viss lieliski izž uva.

Gaisa kondicionē tā js, kas nav dzī vojamā istabā - nu, tas ir svarī gi. Bet no rī ta logus aizver ar aizkariem un tad istaba nesasilst pusdienas saulē .
Ja jums ir viegls miegs un esat iedzī vojies ar skatu uz ceļ u - vienkā rš i nekavē joties palū dziet citu istabu, lī dz izsaiņ ojat mantas un atpū š aties pē c ceļ a. Izmantojiet manu pieredzi bez maksas!
Es personī gi atvaļ inā jumā vienmē r dodos ar pozitī vu attieksmi un lai gū tu emociju lā diņ u. Viss ir labi, ticiet man! Noteikti labā k nekā Azovas jū rā un Krimā .
Es tieš ā m gribu tur atgriezties! Tikmē r, ja kā dam ir jautā jumi par viesnī cu, vai vispā r Nesebā ru, jautā jiet, atbildē š u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu