Regina Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 5.110
№73 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
4.0 Numurs
3.9 apkalpošana
3.7 Tīrība
3.6 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no pludmales un Saulainā Krasta centra. Tas sastāv no divām trīsstāvu ēkām un vienas divstāvu, kas ir savstarpēji savienotas burta "P" formā. Viesnīca uzcelta 1982. gadā, pēdējā renovācija veikta 2009. gadā. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар 13shammm
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sā ksim ar: - viesnī ca ir veca, mē beles (naktsgaldiņ i un drē bju skapis) ar š ausmī gu smaku (((, Balkona durvis balstā s uz goda vā rdu. Duš ā nomazgā ties bija ļ oti grū ti. . . duš a saplī sa un ū dens skrē ja no visā m pusē m. … Tomēr ▾ Sā ksim ar:
- viesnī ca ir veca, mē beles (naktsgaldiņ i un drē bju skapis) ar š ausmī gu smaku (((, Balkona durvis balstā s uz goda vā rdu. Duš ā nomazgā ties bija ļ oti grū ti. . . duš a saplī sa un ū dens skrē ja no visā m pusē m.
- ē diens vienmuļ š , vista, frī kartupeļ i, pā ris reizes zivs un ar to var nepietikt.
Vienreiz brokastī s iedeva sabojā tu omleti, un mums bija bē rnu grupa.
Rindas uz ē damzā li (grū ti to nosaukt par restorā nu) veidojā s, ierodoties vē l 200 cilvē kiem (daudz bē rnu), ē dienu izvē les nebija.
No augļ iem - ā boli un apelsī ni jū nijā ).
Dzē rieni tikai plastmasas glā zē s! Un ē damistabā tē ju, "kafiju" var dzert tikai brokastī s.
Slikta smaka ē damistabā
Tiek izmantots daudz plastmasas! Mums ar to jā tiek galā ; )
Saldē jumu dod pusglā zē .
Sviestmaize ir maizes gabals ar desu un gurķ a vai piparu gabalu virsū .
Pica bē rniem pa gabalam, neskatoties uz to, ka pē c tā s jā stā v rindā (ļ oti lē ns puisis pie baseina bā ra).
Tī rī š ana ir š ausmī ga - iznest miskastes un noslaucī t grī du duš ā . dvieļ i tika mainī ti vienu reizi otrreiz 10 dienu laikā es lū dzu mainī t. Viņ a lū dza noslaucī t grī du istabā...reizi 10 dienā s (pē c pieprasī juma).
Trenaž ieru zā le – it kā tur ir, bet tur viņ us nelaiž . Dī vaina attieksme pret kolonistiem.
Bā rmenis vestibilā ir lielisks!
Обед Завтрак Номер Номер Душ Неимоверное море  Вид на Несебр закат
аватар Natalija503232
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies Regina Hotel 3 *, tā nebija viesnī ca, kuru mē s rezervē jā m, bet tā bija labā ka, tā pē c bijā m priecī gi, ka tā notika. Viesnī ca, kuru rezervē jā m, tika slē gta konferencei, un mums uzreiz piedā vā ja Regina Hotel 3*. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Regina Hotel 3 *, tā nebija viesnī ca, kuru mē s rezervē jā m, bet tā bija labā ka, tā pē c bijā m priecī gi, ka tā notika. Viesnī ca, kuru rezervē jā m, tika slē gta konferencei, un mums uzreiz piedā vā ja Regina Hotel 3*. Man ļ oti patika, kā pā rvietoš anā s noritē ja. Mē s ieradā mies 08:30, un, lai gan viņ iem bija paredzē ts mū s reģ istrē t no 12:00, mums ļ oti paveicā s, un mē s nekavē joties bijā m iekā rtojuš ies. Izbraukš anas dienā istabiņ u atbrī vojā m ap 12:00, arī bagā ž u drī kstē jā m atstā t reģ istratū rā , tomē r gā jā m, pastaigā jā mies, un 15:00 mums bija autobuss atpakaļ . Man tas patika. Ē diens labs, istabiņ a laba, istaba labi iztī rī ta. Apkalpoš ana labs, draudzī gs personā ls, neviens nebija rupjš )) Man patika tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no krastmalas, bet ne krastmalā , proti, kad vakarā skanē ja mū zika, mē s gandrī z nedzirdē jā m tā , aizvē rā m durvis un viss. Ļ oti tuvu jū rai, 200 metri lī dz krastmalai un uzreiz jū ra) Viesnī cā bija peldbaseins, bā rs. Animā cijas nebija. Ceturtdienas bija Nacionā lā s virtuves diena. Viesnī ca piedā vā ja ekskursijas, tač u tie nebija tū risma operatora piedā vā jumi. Ekskursijas mū s neinteresē ja. . Ā rpus viesnī cas bija tuvu veikali, aptiekas.
аватар ana.kyun
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā divas nedē ļ as 2018.  gada jū lijā . Pati viesnī ca nav slikta, veca, bet viss pacieš ams. Istabas ir normā las, brī vas, nav karsts. Jū ra ir laba, bet ne 50 metri lī dz jū rai, kā norā dī ts, bet 250 metri. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā divas nedē ļ as 2018.  gada jū lijā . Pati viesnī ca nav slikta, veca, bet viss pacieš ams. Istabas ir normā las, brī vas, nav karsts. Jū ra ir laba, bet ne 50 metri lī dz jū rai, kā norā dī ts, bet 250 metri. Es speciā li aprē ķ inā ju kadrus. Pludmale ir savvaļ as un ir maksas, kur atrodas saulessargi un sauļ oš anā s krē sli. Cena par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu ir 15 eiro dienā jeb 27 levas. Attiecī gi 1 sauļ oš anā s krē sls 9 levas. Cilvē ki pludmalē un jū rā , nu, daudz. Es š ajā neko labu neatrodu. Paš ā viesnī cā internets ir maksas, seifs arī ir maksas. Tagad par galveno - tas ir par uzturu !! ! Tas ir, es pat teiktu, niecī gs, vienmuļ š . Bet, tas vē l nav viss – ē diens š ajā viesnī cā ir tik trekns, ka to nav iespē jams izteikt vā rdos. Sā kumā domā ju, ka viss ē diens ir eļ ļ ā , bet nē , visa barī ba peld kaut kā dos taukos. Pat eļ ļ aina, pati par sevi, skumbrija, peld š ajā bē dī gi slavenajā taukā . Zupa tika pasniegta viena veida, bet arī trekna. Mē s neesam pieraduš i pie š ā da ē diena, tā pē c ē diens mū s nevis iepriecinā ja, bet gan š okē ja. Nekas cits kā ā boli, plū mes un apelsī ni! Arbū zus un persikus tur neredzē jā m, tie bija jā pē rk veikalā . Apkalpojoš ais personā ls ļ oti labs, draudzī gs. Vai mē s tur brauksim vē lreiz? Nē nē un vē l vienu reizi nē ! Nav ne mazā kā s vē lē š anā s no š ā das pā rtikas nā kt mā jā s ar slimiem vē deriem.
аватар valeraevstrat
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , jū ra 50 metri. telpas trī s, liels mī nus grī da ar flī zē m, tehnika un mē beles vecas. … Tomēr ▾ viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , jū ra 50 metri. telpas trī s, liels mī nus grī da ar flī zē m, tehnika un mē beles vecas.
територия отеля вид отеля бар у басейна бассейн
аватар stanislav00
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bulgā rijā ieradā mies pirmo reizi. Viesnī cas izvē le bija spontā na, bet kritē riji izvē rtā s sekojoš i-viss iekļ auts, numuriņ u mazums, pludmales tuvums, nu, cena. Vietnē ''neva'', protams, noderē ja tur ievietotā s fotogrā fijas. … Tomēr ▾ Bulgā rijā ieradā mies pirmo reizi. Viesnī cas izvē le bija spontā na, bet kritē riji izvē rtā s sekojoš i-viss iekļ auts, numuriņ u mazums, pludmales tuvums, nu, cena. Vietnē ''neva'', protams, noderē ja tur ievietotā s fotogrā fijas. Un tad sā kā s interesantā kais. Es izmantoju Google pakalpojumu STREET VIEW un burtiski apbraukā ju visus Regī nas rajonus, , , aizstaigā ju lī dz jū rai , , , lai gan fiksā cija tika veikta marta agrā rī tā , bet ar to pilnī gi pietika, lai saprastu, kā nokļ ū t lī dz jū rai, kur siltummainis, kur autobusa pietura. Tagad par paš u viesnī cu. Tā kā mū su brauciena laiks iekrita paš ā sezonas sā kumā , tikā m ievietoti uzreiz, tač u esiet gatavi, ka atslē gas jums tiks nodotas tikai pulksten 16:00. Uzreiz samainī jā m naudu (tieš i reģ istratū rā ) Kā vē lā k izrā dī jā s, par diezgan pieklā jī gu kursu. Neeksperimentē jiet, apmainī tā ji var jū s maldinā t. Ļ oti ē rti ir skaitī t - 1 eiro = apmē ram 2 levas, 1 leva = apmē ram 20 rubļ u. Cenas Bulgā rijā patī kami pā rsteidza.
Ļ oti labas kvalitā tes T-krekli no 100 rubļ iem
Sievieš u zā baki 900 rubļ i
Vī rieš u apavi 1400 rubļ i
Sievieš u vasaras kurpes no 100 rubļ iem
Suvenī ri no 20 rubļ iem
Neapstrā dā ta kū pinā ta desa. No 40 rubļ iem
Vī rieš u jaka no 1000 rubļ iem
Alus no 20 rubļ iem
Eiropas cigaretes apmē ram 100 rubļ u
Pludmalē brauciens ar banā nu 400 rubļ i
Izpletņ a spā rns 1300
Var iznomā t: ū densmotociklu, elektromobili, elektrisko skrejriteni, velosipē du un rikš u.
Apturiet apskates vilcienu jebkur, tas maksā.120 rubļ us
Ū dens parks 760 rubļ i ļ oti ekstrē mi slaidi. Saulainajā krastā ir divi lielie - NESEBĀ RAS PARADĪ ZE un AKCIJA - brauciet turp un atpakaļ ar speciā lajiem autobusiem bez maksas.
Parastais autobuss maksā.1 levu, lai neiekļ ū tu nepatī kamā stā stā , paņ emiet biļ eti !! !
Barkeri krastā ir ļ oti pieklā jī gi, tu viņ iem saki ''vē lā k'', viņ i saka ''labi''.
------------------------
Tagad par Regī nas viesnī cu
Klusa un mā jī ga vieta starp pirmo un otro lī niju. Pasargā ts no vē ja un mū zikas dā rdoņ a no piekrastes alejas.
Notī riet divu zonu baseinu. Lē ts veikals viesnī cā . Baseina bā rs, vestibila bā rs, vestibila bā rs (pica un karstā s sviestmaizes),
Galda teniss, biljards, trenaž ieru zā le, sauna, masā ž a, frizieris.
Gaisa kondicionieris, TV un ledusskapis (bez maksas) katrā numurā
Istabas 2. Un 2+1
Ē dienu veids - viss iekļ auts (zviedru galds) + alkohols no vī na un alus lī dz vietē jiem stiprajiem alkoholiskajiem dzē rieniem.
No 10 lī dz 23
Veikals atvē rts lī dz pusdivpadsmitiem
Krieviski runā još s personā ls.
Krievu saimniece Jeļ ena
Desmit dienu brauciens ar lidojumu mums izmaksā ja 950 eiro diviem
Ja jums nav ambī ciju pē c piecu zvaigž ņ u interjera, tad jū s esat š eit
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Augustā atpū tā mies Regī nā pie ģ imenes ar bē rnu 8 gadi. Reģ istratū rā reģ istrē š anā s laiks ir 14:00, var reģ istrē ties agrā k, 12:00 - izrakstī š anā s, neatkarī gi no tā , kurā laikā jū s izbraucat, un viņ i nekavē joties nogriež rokassprā dzes, lai nesaņ emtu pā rtiku. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies Regī nā pie ģ imenes ar bē rnu 8 gadi. Reģ istratū rā reģ istrē š anā s laiks ir 14:00, var reģ istrē ties agrā k, 12:00 - izrakstī š anā s, neatkarī gi no tā , kurā laikā jū s izbraucat, un viņ i nekavē joties nogriež rokassprā dzes, lai nesaņ emtu pā rtiku. Ja vē laties palikt istabā pē c 12.00 - maksā jiet 45 levas vai sē diet ar savā m mantā m reģ istratū rā (1 dolā rs -1.51 lev). jā saka. ka citā s viesnī cā s "3" rokassprā dzes nav nogrieztas un tā s dod iespē ju paē st pirms izbraukš anas, bet istabiņ a jā atbrī vo 12.00 visur. Viesnī ca patiesī bā ir ļ oti laba, tī ra, daudz vā cieš u un poļ u, patiesī bā ļ oti tuvu jū rai. 15 minū š u gā jiens lī dz centram. Labs peldbaseins. Iepriekš ē jais mū su atvaļ inā jums bija Turcijā "5" ultra, un, kas attiecas uz apkalpoš anu un ē dinā š anu, mums š eit patika vairā k. Istabas tika tī rī tas katru dienu, pē c 2 dienā m mainī ta gulta un dvieļ i, no dvieļ iem taisī ja tā dus paš us gulbjus kā Turcijā , dzeramnaudu neatstā jā m. Ē diens noteikti ir labā ks nekā Turcijā . Dzē rieni - bulgā ru sausie sarkanvī ni un baltvī ni, brendijs, alus, bezalkoholiskie dzē rieni. neko neatš ķ aidī ja. saldē jums no 10.00 lī dz 17.00, ņ em tik reiž u, cik vē lies. kuriem nebija laika pusdienā m pirms 14.00, no 14.00-16.00 iedeva picu. tā pē c gandrī z vienmē r bija ē diens. Ē dienu kvalitā te arī laba, katru dienu zupas ar gaļ u, no rī ta graudaugi, jogurti, omletes, desiņ as, speķ is, saldumi, pusdienā s vairā ki gaļ as ē dieni, mums bija arbū zu sezona - katru dienu deva pusdienas un vakariņ as, daudz saldumu. Vienī gais, ka vienmē r nebija pietiekami daudz tasī š u, cilvē ki nā ca dzert karstos dzē rienus no ū denskrā tuves. brilles. Ē dienu varē ja izņ emt, neviens ī paš i neskatī jā s. Lai gan, kas attiecas uz augļ iem, tie tika sagriezti tā , ka bija neē rti tos izņ emt. Š eit ir ē rti ē st ar maziem bē rniem. Ē diens nav ļ oti sā ļ š un piparots. ir garš vielas - vē laties pievienot. Istabā s kafkl uz grī das, visur regulē jams kondicionieris, nav fē nu - dod recepcijā par 2 levā m. pludmalē bija jā nē sā lī dzi savi dvieļ i, gultas veļ a un lietussargs, vai arī jā maksā par lietussargu un sauļ oš anā s krē slu 8 lev. Principā viesnī ca ir ļ oti ē rta pē c atraš anā s vietas, tī ra un ē rta, iesaku gan jaunieš iem, gan ģ imenē m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 1dblcmj4
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies viesnī cā Regina 3 *. Pā rē jais bija no 2012. gada 21. jū nija lī dz 2. jū lijam. Kopumā man ļ oti patika atvaļ inā jums. Sunny Beach Resort ir lieliska vieta atpū tai gan jaunieš iem, gan ģ imenē m ar un bez bē rniem. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies viesnī cā Regina 3 *. Pā rē jais bija no 2012. gada 21. jū nija lī dz 2. jū lijam. Kopumā man ļ oti patika atvaļ inā jums. Sunny Beach Resort ir lieliska vieta atpū tai gan jaunieš iem, gan ģ imenē m ar un bez bē rniem. Viesnī ca Regina atrodas ļ oti tuvu jū rai, protams ne pie jū ras, bet lī dz jū rai aptuveni 5 minū š u gā jienā . Jū ra bija tī ra gandrī z visas atpū tas dienas, tikai 2 dienas pirms izbraukš anas krastā izskalojā s daudz dubļ u un zaļ aļ ģ u. Ū dens visu laiku bija silts. Tā pat 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas blakus jū rai atrodas Saulainā Krasta galvenā centrā lā aleja, ir daudz kafejnī cu, restorā nu, bā ru, atrakciju un daž ā das izklaides bē rniem un pieauguš ajiem. Tur ir arī apģ ē rbu tirgus. Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals Zora, kur var iegā dā ties lē tus augļ us, saldumus, citus produktus, kā arī lē tu alkoholu. Viesnī cas teritorijā atrodas neliels veikals, kas strā dā no 8:00 lī dz 23:00, tajā ir viss nepiecieš amais (kosmē tika, bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni, sulas, minerā lū dens un dzeramais ū dens, č ipsi, saldumi utt. ). Pats galvenais š ajā veikalā var iegā dā ties telefona SIM karti zvaniem uz ā rzemē m. Tas maksā apmē ram 10 levas (apmē ram 5.000 Baltkrievijas rubļ u) + 10 levas (konta papildinā š ana). Bet ar karti pietiek tikai 2 zvaniem uz 2 minū tē m, ja zvani Baltkrievijā . Labā k iet un piezvanī t no bodī tes (atrodas blakus viesnī cai, ejiet nedaudz uz priekš u), 1 minū te maksā.1, 23 levas (apmē ram 6000 Baltkrievijas rubļ u). Apkā rt ir daudz daž ā du viesnī cu. Aiz viesnī cas Kuban apmē ram 500 m uz priekš u ir GRAND diskotē ka. Principā parasta diskotē ka, noteiktā s dienā s ir vairā kas telpas ar daž ā du mū ziku (1. , piemē ram, bulgā ru, 2. - latino, 3. hip-hop utt. ), liekas, ka ir ap 10. telpas. Uzsitā m tikai vienu, 1. stā vā . Mū zika principā bija normā la, bet š o diskotē ku apmeklē galvenokā rt jaunieš i no 15 lī dz 20 gadiem. Tā tad, ja jums ir vairā k nekā.30 gadu, tad labā k ir doties uz turieni ar savu kompā niju, kurā ir aptuveni 6-10 cilvē ki, lai izklaidē tos. Gā ju ar vienu sievieti (man ir 32 gadi, viņ a ir nedaudz vecā ka), bija neliels diskomforts vecuma dē ļ , bet man tomē r patika, es nevienam nepievē rsu uzmanī bu un dejoju. TAGAD PAR VIESNĪ CU REGINA: Viesnī ca atbilst tā s 3 *. Ieradā mies ap 10.30 no rī ta, mums paveicā s un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, lai gan 2 dienas pirms izbraukš anas novē rojā m, kā cilvē ki, kas ieradā s tajā paš ā laikā , gaida lī dz 13.00-14.22:00 Bet domā ju, ka tas nav traucē klis, gandrī z visā s viesnī cā s reģ istrē š anā s ir 14.00. Viesnī cā var atstā t mantas zem kā pnē m, pā rģ ē rbties un doties uz jū ru. Neviens tev neko neatņ ems. Naudu un dokumentus labā k ielikt viesnī cas seifā . Bū s atseviš ķ s seifs ar savu atslē gu. Es neatceros, cik maksā jā m par seifu, bet tas bija lē ti un uzreiz 11 dienas. Naudu labā k samainī t apmainī tā jā ar kroņ a emblē mu. Tur neviens tevi nemaldinā s, un kurss tur ir labs. Mū su uzturē š anā s laikā bija š ā da likme: 1 eiro = 1.91 leva, 1 $ = 1.5 lev. Var mainī t arī citos apmainī tā jos, tikai pā rliecinieties, ka ir uzraksts "BEZ KOMISIJAS". Ja redzat likmi 1.96 vai 1.98, tad uzreiz pajautā jiet, kā da ir pirkuma likme, vai palū dziet aprē ķ inā t, cik jū s saņ emsiet par savu levas summu. Tas. jū s redzē siet, kā ds ir viņ u pirkš anas kurss, daž i norā da pā rdoš anas kursu. IESAKU paņ emt istabiņ u 2. stā vā ar skatu uz viesnī cas aizmuguri (dā rzs ar rotaļ u laukumu), jo. skats uz baseinu ir skaists, bet tur nemitī gi rotaļ ā jas, kliedz bē rni un jū s varat tikt traucē ts. Bet, kā saka, tas ir amatieris. Mums bija istaba ar skatu uz dā rzu pirmajā stā vā . Istabā ir: divas sabī dī tas gultas ar naktsgaldiņ iem +1 vienvietī ga gulta, TV, ledusskapis, kondicionieris, skapis, tualete un duš a kopā , izlietne. Mū su istabā nebija fē na, lai gan dzī voklī tā ds ir. Vannasistabā nebija izejas fē nam, tā pē c man bija jā izslē dz ledusskapis, jā ieslē dz fē ns š ajā kontaktligzdā un jā izž ā vē mati (es vī ram č umē ju ar fē nu zem auss. )))) Tā tad kopumā . istaba ir diezgan normā la. Mē beles, protams, nav jaunas no skaidu plā tnes, bet mums tas nebija ī sti svarī gi, jo mē s atnā cā m atpū sties, nevis iekrist istabā . Par outletu katram gadī jumam uzrakstī ju pieprasī jumu atsauksmē par viesnī cu. Iesaku aizpildī t arī viesnī cas apskates anketu un nodot to reģ istratū rā (š ī anketa bū s uz Jū su galda mapē ar uzrakstu Regī na). Tī rī š ana viesnī cā s tika veikta katru dienu (grī das tika mazgā tas), bet protams pastelis jā maina ik pē c 3-4 dienā m, mē s mainī jā m tikai vakarā.5. dienā , un tad tikai pē c tam, kad biju par to informē jis reģ istratū ru. 2 reizes. 2. reizi gultu nemainī ja, acī mredzot uzskatī ja, ka mums palikuš as 6 dienas atpū tai un nevajag sevi apnikt. Nu, es to tikko uzrakstī ju, principā tas ir neliels viesnī cas trū kums. Vispā r viņ š mani noorganizē ja un varbū t es pie tā atkal apstā š os. Ē diens viesnī cā bija labs. Mums bija viss iekļ auts (brokastis, pusdienas, vakariņ as). Brokastis no 07.30 lī dz 11.00, pusdienas no 12.00 lī dz 14.00, vakariņ as no 18.30 lī dz 21.00 Arī no 14.00 lī dz 17.00 saldē jums, dzē rieni, pica un sviestmaizes . Pusdienu un vakariņ u laikā tiek iekļ auti arī alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni, kafija, tē ja, cik vien vē laties. No plkst. 11.00 lī dz 23.00 zā lē pie reģ istratū ras atrodas vestibila bā rs, kurā var paņ emt tik daudz alkoholiskos un bezalkoholiskos dzē rienus, cik vē laties. Pie baseina atrodas neliels bezmaksas bā rs un maksas bā rs (atvē rts lī dz naktij). Peldbaseins pie viesnī cas ir pietiekami liels, ir arī neliels bē rnu baseins. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas, bet labā k tos ņ emt no rī ta ap plkst. . 00 h, citā di nā c un viss bū s aizņ emts. Atstā jot dvieli uz nakti sauļ oš anā s krē slā , dvielis tiks noņ emts un nodots reģ istratū rā , attiecī gi, sauļ oš anā s krē sls netiks aizņ emts. ))) Pasū tī jā m vauč erus tū risma aģ entū rā Astravel no Natā lijas (Minska). Man ļ oti patika strā dā t ar viņ iem, ar dokumentiem viss bija skaidrs un kopumā patika, kā viņ i varē ja detalizē ti pastā stī t par viesnī cu un ieteikt, kuru labā k izvē lē ties, ņ emot vē rā jū su finansiā lā s iespē jas. Kad ieradā mies Burgasas lidostā , mū s jau gaidī ja pā rstā vis no Teddy Kam (kompā nija, kas pā rstā v š ī s tū risma aģ entū ras intereses Bulgā rijā ). Uz viesnī cu mū s aizveda ar autobusu, diezgan ē rti, gide nedaudz pastā stī ja par Bulgā riju. No lidostas lī dz viesnī cai Regina apmē ram 30-40 minū š u brauciens. Viesnī cā katru dienu, izņ emot sestdienu un svē tdienu, ieradā s sievietes pā rstā ve no Teddy Kam, pie kuras bija iespē jams pieteikt daž ā das ekskursijas, viņ a arī.1 dienu pirms izlidoš anas uz Minsku speciā lā mapē atzī mē ja lidmaš ī nas izlidoš anas laiku un laiku. no izbraukš anas no viesnī cas. Bijā m tikai 2 ekskursijā s: 1. - Akmens mež s (Shumen) un makš ķ erē š ana uz jahtas (jahtu pikniks). Man ļ oti patika 1. tū re, bet 2. bija vienkā rš i š ausmī ga! Sē dē jā m no 09.00 rī tā lī dz 13.00 un ķ ē rā m zivis, kuru nebija. Tad mums atnesa pusdienas - 1 ceptu skumbriju + kā postu + vā rī tus kartupeļ us, viss bija auksts. Makš ķ erē š anu izturē jā m tikai lī dz 13.00, patiesī bā vajadzē ja lī dz 15.30. Bet ekskursija uz Akmens mež u ir SUPER! ! ! Bija arī zirgaudzē tavas apmeklē jums, jā jot ar zirgu vai pajū gos, pē c tam tika apmeklē ta ferma ar ponijiem (to bija daudz, un viņ i pā rvietojā s brī vi, bija daudz vietas), tad bija vī na degustā cija plkst. rū pnī cu, pē c tam apmeklē ja alas, tad akmens mež u. Cilvē ki atzinī gi novē rtē ja arī ekskursiju uz Sozopoli ar Burgasas apmeklē jumu. Mū su draugi savu 8 gadus veco meitu aizveda uz Pirā tu ballī ti ar jahtu, viņ iem arī ļ oti patika. VISS PATIKA, labi strā dā ja tū risma aģ entū ra Astravel, personā ls viesnī cā ļ oti draudzī gs. Ē diens viesnī cā ir labs, bet nevajag jau pirmajā dienā visu izmē ģ inā t uzreiz un lielos daudzumos, š is ir mans padoms. Lī dz 2-3 dienu atpū tas beigā m viss neš ķ itī s daudzveidī gs. Un tas ir tikai tas, ka jū s visu izmē ģ inā jā t pirmajā dienā . )))) Ī SĀ ATPŪ TA BIJA SUPER!! ! ! Iesaku apmeklē t Bulgā riju un viesnī cu REGINA 3*!! ! ! Es novē lu jums brī niš ķ ī gus svē tkus, es apskauž u jū s balto skaudī bu. Es tomē r ar lielu prieku lidotu uz Bulgā riju! ! ! Viktorija, 32 gadi, Baltkrievija, Minska.
аватар lerikq
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Patiesī bā Regina *** viesnī cai var droš i pieš ķ irt vairā k par trim zvaigznē m. Kopē jam iespaidam ir gan pozitī vas, gan negatī vas puses. Viesnī ca atrodas 3-5 min no jū ras, kas ir Ļ OTI liels pluss!! ! Ierodoties 8:00 reģ istratū rā teica, ka drī z iekā rtosies, kā rezultā tā uznā kot 10. … Tomēr ▾ Patiesī bā Regina *** viesnī cai var droš i pieš ķ irt vairā k par trim zvaigznē m. Kopē jam iespaidam ir gan pozitī vas, gan negatī vas puses. Viesnī ca atrodas 3-5 min no jū ras, kas ir Ļ OTI liels pluss!! ! Ierodoties 8:00 reģ istratū rā teica, ka drī z iekā rtosies, kā rezultā tā uznā kot 10.11, 12 noskaidrojā m, ka pē c noteikumiem reģ istrē š anā s pulksten 14 un ielikā m papī rs mums zem deguna, kur ī stenī bā bija rakstī ts. . . Nā cā s uztaisī t nelielu skandā lu, kā rezultā tā numurs Istaba, kā izrā dī jā s, bija blakus blakus esoš ajai, lai gan ne viņ i, ne mē s varē ja tajos iekļ ū t (durvis vē rā s tikai uz iekš u), bet ja kaimiņ i neaizvē ra durvis, tad likā s, ka viņ i runā mū su istabā...Istabā papildus gultā m, tualetei un duš ai, ir ledusskapis, televizors, telefons, kondicionieris. Istaba tika tī rī ta katru dienu, veļ u un dvieļ us mainī ja katru dienu, pat gultas saklā tas. Viss bū tu labi, bet jau 9os istabā " apkopē jas dzeramnaudu neprasī ja, neko no istabas tas pazuda. Ē diens bija ļ oti labs ("bufete"), ī paš i pusdienā s un vakariņ ā s. Brokastī s iedeva visas 14 dienas olu kulteni, ceptu desu u. t. t. , vā rdu sakot, kurš grib ē st brokastis vienatnē , neiesakā m (tas nav tikai mū su viedoklis). Ē st paš am ir ļ oti dā rgi. . . Ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem (bez maksas), jo visā s Bulgā rijas pludmalē s sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas. Ir trenaž ieru zā le, bā rs ar bezmaksas dzē rieniem, bet ne visi. Kad vī rs saindē jā s, izrā dī jā s, ka viesnī cā nav ā rsta, lai gan var zvanī t par 50 levā m (1 eiro = 1.91 leva), bet viss pagā ja bez ā rsta. Un vispā r atpū ta bija ļ oti patī kama!
аватар Marusjka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca Regina *** atrodas gandrī z pie jū ras. Atdala tikai pludmales josla, tad kafejnī cas, veikali un uzreiz - viesnī ca ar savu, diezgan lielu teritoriju. Tieš i tas, kas tev vajadzī gs, jo Saulainajā krastā nevienam neieteikš u dzī vot pie krasta, tur ir ļ oti trokš ņ ains un vakarā uz tevi, peldoties baseinā , skatī sies gā jē ju pū ļ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca Regina *** atrodas gandrī z pie jū ras. Atdala tikai pludmales josla, tad kafejnī cas, veikali un uzreiz - viesnī ca ar savu, diezgan lielu teritoriju. Tieš i tas, kas tev vajadzī gs, jo Saulainajā krastā nevienam neieteikš u dzī vot pie krasta, tur ir ļ oti trokš ņ ains un vakarā uz tevi, peldoties baseinā , skatī sies gā jē ju pū ļ i. Uzkā pu, protams, visā s tuvē jā s viesnī cā s - mū su labā kā s izrā dī jā s visā dā ziņ ā (ja vien, protams, pie ieejas nevilinā s lakeiri tauriņ os)!
Viesnī cas teritorija visa ir ziedos un apstā dī jumos, ir baseins. Perfekti tī rs, personā ls ļ oti draudzī gs. Atš ķ irī bā no Padomju Ukrainas jū s esat pā rsteigts par bulgā ru attieksmi "viss pē c jū su vē lmes", daudzi runā krieviski. Brokastis un pusdienas paņ ē mā m viesnī cā , un tas bija caur jumtu, jo ē dienkarte ir ļ oti daudzveidī ga, to ir daudz. Lai gan, kā jau teicu, ir iespē jami visi varianti. Protams, vakarā dosieties pastaigā pa pilsē tu, kur ir daudz kā rdinā jumu, paē st var visur, un, ja nebū s slinkums, atradī siet lieliskas lē tas vietas ar ī stu bulgā ru virtuvi un nē . izrā des. Bulgā riem ir brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi, un ir tā vē rts no rī ta peldē t lī dz spē ku izsī kumam, bet vakarā izrā pties pa visiem pilsē tas nostū riem, bet, no otras puses, nepalaist garā m nevienu kū kas veidu, bulciņ as, jums nezinā mie bannitsa utt. Ticiet man, ja jū s to darā t, tad tas nekā dā veidā neietekmē s figū ru. Jū ra ļ oti silta un tī ra, augustā medū zas netika novē rotas. Bija akvaparkā Saulainajā Krastā un Nesebā rā . Mikroautobusi uz turieni tiek atvesti bez maksas, protams, nepalaidiet garā m š ā du prieku. Starp citu, noteikti aizbrauciet apskatī t Veco Nesebā ru, iespaidu bū s daudz. Par iepirkš anos: piekrastē ir standarta ķ ī nieš u patē riņ a preces, tā pē c devā mies uz Burgasu, kur ja ir laiks un nauda var saģ ē rbties, mē ģ inā t meklē t bulgā ru un turku produkciju, tur ir ļ oti labas lietas. Lai gan, protams, augustā es gandrī z nevarē ju atrast drē bes bē rniem mū su baltkrievu rudenim, bet viss ir lē tā ks, tas ir skaidrs. Es nož ē loju, ka nenopirku pietiekami daudz bulgā ru rozā un lavandas kosmē tikas (apbrī nojamā ziepju, krē ma, skrubju, losjonu smarž a . . ). Vismaz dā vanā m radiem un draugiem ir jā iegā dā jas soma.
Starp citu, ceļ ojumu aģ entū ras pakalpojumus neizmantoju, visu organizē ju pati, ticiet man, internets un telefons ir lieliska lieta, tikai neesiet slinks.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies viesnī cā Regina no 2009. gada 6. lī dz 20. jū lijam, viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , jo atrodas tuvu centram (Kuban Hotel) un 3 minū tes lī dz pludmalei, bet tajā paš ā laikā ne paš ā centrā lajā gā jē ju iela kur cilvē ku pū ļ i dienu un nakti. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā Regina no 2009. gada 6. lī dz 20. jū lijam, viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , jo atrodas tuvu centram (Kuban Hotel) un 3 minū tes lī dz pludmalei, bet tajā paš ā laikā ne paš ā centrā lajā gā jē ju iela kur cilvē ku pū ļ i dienu un nakti. Viesnī ca ar jauku baseinu un viss apstā dī jumos. Paņ ē mā m tikai brokastis, jo. apkā rtnē ir daudz kafejnī cu un restorā nu, ļ oti garš ī gi ē dieni un salī dzinoš i lē ti. Brokastis uz 3 zvaigznē m bija ļ oti labas, vienmē r sulas, svaigi augļ i. Krievu viesnī cā praktiski nebija, vairā k vā cieš u. Jū ra ļ oti tī ra, pludmale arī , katru vakaru tī ra, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi maksā.4 levas, bet daudzi guļ aiz tiem. pludmale ir plaš a, vietas pietiek, un neviens tevi neizdzen (kā lasī ju daž ā s atsauksmē s). Pirmo reizi atpū tos Bulgā rijā , ļ oti patika, turklā t pludmales brī vdienu un izklaides ziņ ā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums valeraevstrat
kā ir ēdināšana, kas ir tuvumā, kādi restorāni pie viesnīcas, kur ieteiktu doties
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Sony1978
Mēs esam no Ivanofrankivskas.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен недалеко от пляжа и центра курорта Солнечный берег. Состоит из двух трехэтажных зданий и одного двухэтажного, соединённых между собой в форме буквы «П». Отель построен в 1982 году, последняя реновация проведена в 2009 году. Подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 200 м от центра Солнечного берега. 6 км от г. Несебр. 30 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Wi-Fi (платно). Ресторан с террасой, вместимость 250 человек. Лобби-бар, бар у бассейна, бар в ресторане. Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских площадки, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Электронные игры (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 124 номера.

Istabās

душ, мини-холодильник, телефон, балкон, сейф: на ресепшн,: платно, ТВ: кабельное, кондиционер: индивидуальный.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Sunny Beach, Bulgaria
Tālruņi: +359(55)429500; +359(88)7219433
Tīmekļa vietne: Regina Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.