trokšņains naktī (visu laiku kaujas un kliedz pie baseina un transporta ceļa)

Rakstīts: 10 septembris 2014
Ceļošanas laiks: 3 — 17 augusts 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Labdien visiem! atpū tuš ies no 03.08. 14-17.08. 14 zinā jā m uz kurieni ejam))) viesnī ca ir ekonomisks variants, bet lielisks variants lē tam mā joklim 1. lī nijā no jū ras (300m) un tiem, kas nesē ž istabu, neizkā pjot ā rā . Istabas ir tā das: (skapis, neliels ledusskapis, galds, naktsgaldiņ i, gultas ar normā liem matrač iem (veļ a bedrē ))), duš a bez aizkara, balkons ar 2 krē sliem, krē sli, paņ ē ma virvi ž ā vē š anai drē bes lī dzi, noderē ja). Naktī s ar atvē rtu balkonu bija grū ti aizmigt - troksnis no ceļ a (starp citu, no viesnī cas visiem logiem paveras skats uz ceļ u un baseinu), kā arī kliedzieni, kautiņ i un izrē ķ inā š anā s gandrī z katru reizi. nakts pie baseina. Lifts viesnī cā ir neparedzams - es gribu atvē rt durvis, es negribu)))
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska: netā lu ir jū ra, 5 minū tes pa koka taku, un, ejot gar krastu pa labi, min 20 - vecā Nesebra, vē l min 10 - Ravda no viesnī cas virzienā uz centru. no Saulainā krasta (kur atrodas visa izklaide) 15 min. nesteidzī gi. .
Ekskursijas padoms - nepē rciet no sava koordinatora - tas jums izmaksā s 2 reizes vairā k, ejiet ar kā jā m lī dz centram, tur ir ekskursiju biroji un salī dziniet cenas - jū s bū siet patī kami pā rsteigti))))

Aizbraucā m uz Sozopoli - gandrī z tas pats, kas Nesebā ra, tā pē c netē rē jiet laiku, apmeklē jā m tirdzniecī bas centru MOL Burgasā (kopš mainī jies eiro kurss pret grivnu, Bulgā rijā pirkt kļ uvis neizdevī gi, Kijevā tas ir tas pats, bet lē tā k). Pati Burgasa izskatā s pē c Troyeschina))))
Un iesaku ekskursiju uz Stambulu 2 dienas (132 levas) 6 stundu brauciens (6.15 no rī ta izbraucā m 12.0 pē cpusdienā Stambulā ). Dzī vojā m vecpilsē tas centrā , normā li paē dā m, visi apskates objekti blakus. Ja viņ i piedā vā braucienu ar laivu pa Bosforu ar grupu, nepiekrī tiet - 23 eiro, bet paš i kapteiņ i piedā vā š o prieku uz 2 stundā m krastmalā par 10 lirā m - 60 UAH. (atš ķ irī ba ir acī mredzama))))) lī dz tirgum no viesnī cas 2 tramvaja pieturas - viņ i paš i ir diezgan)))) (tramvajs 4 liras). Apmeklē jiet Top-kape (Roksolana mā jas) pie turku gida, jū s varat iegā dā ties biļ etes pat par levā m (22 levas) un lī dz 8.45 no rī ta nā kt klā t, jo nedaudz vē lā k ir milzī ga rinda pie ieejas pat ar biļ etē m, jū s varat stā vē t 2 stundas. Tur ir ļ oti skaisti, par ieeju harē mā maksā jam atseviš ķ i (15 liras), bet ir vē rts apskatī t.
Uz ielā m mē ģ iniet ne ar vienu nerunā t, visā di maniaki pieķ eras vā rda tieš ā kajā nozī mē.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu