Neserb Beach Hotel 3*

Rakstīts: 18 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 7 — 17 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tā mies Nessebar Beach 3 * viesnī cā no 07.07. 2012 - 17.07. 2012. Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Mē s bijā m trī s - vī rs, 6 gadus vecs bē rns un es.
Viesnī cā ieradā mies 9os no rī ta - un uzreiz mums uzlika rokassprā dzes un iedeva numuru - tas mū s ļ oti iepriecinā ja, jo pē dē jo reizi atpū tā mies Albenā , numuriņ a atslē gas saņ ē mā m ap vieniem. pulksten pē cpusdienā - un rokassprā dzes tika uzvilktas tikai pulksten 2. Un š ajā viesnī cā jau pirmajā dienā paspē jā m paē st brokastis un pusdienas, nemaz nerunā jot par to, ka labi atpū tā mies. Aizbraucot atbrī vojā m istabu 12 - un rokassprā dzes nemaz netika noņ emtas, kas arī ļ oti priecē ja.
Istabas, manuprā t, ir visizplatī tā kā s - divguļ amā gulta, naktsgaldiņ i, mazs galdiņ š ar televizoru, trī s saliekamie krē sli - atlokot krē slu, tas pā rvē rš as par matraci. Istabu tī rī ja katru dienu - sū cē ja un mazgā ja grī du, putekļ us neslaucī ja. Vienreizē jā s lietoš anas š ampū nu maisiņ us redzē jā m tikai pirmajā dienā un viss. Gultas veļ u mainī ja 2 reizes 10 dienā s, dvieļ us - kad liek kaudzē uz grī das. Gaisa kondicionieris darbojā s labi - bet atradā s starp mū su gultu un bē rna matrač a gultu un pū ta uz tā - tā pē c mē s to naktī izslē dzā m.

Kā es saprotu, š ogad baseins tika pā rbū vē ts - un man tas likā s mazā ks nekā bija -, lai gan var spriest tikai pē c bildē m. Baseinā praktiski nepeldē jā mies, jo, pirmkā rt, mums labā k patī k jū ra, otrkā rt, ū dens tur bija diezgan auksts, vismaz bē rnam. Pē c vakariņ ā m, protams, sasildī ja - bet no rī ta - baidī jā mies bē rnu tur laist, bet citi bē rni peldē jā s.
Ar sauļ oš anā s krē sliem viss bija standartā - sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir iekļ auti cenā , pludmalē par papildus samaksu - 8 levas gabalā . Bija vieta arī tiem, kas labprā tā k sauļ ojas zem sava lietussarga – ā rpus maksas joslas.
Personā ls viesnī cā ir draudzī gs, praktiski nekā du grū tī bu nebija, izņ emot tulkoš anu - krieviski runā maz, viesnī ca pozicionē ta kā vā ciski, bet paskaidrot varē ja angliski.
Animā cija viesnī cā galvenokā rt paredzē ta bē rniem - pieauguš ajiem pa dienu tikai 2 reizes fitness un jau kaut kas vakarā - karaoke, bingo, vispā r izklaide - paš i nepiedalī jā s, jo 10-11 kad viss sā kā s, tu nā cā s mazliet pagulē t. Un bē rnu animā cija mani iepriecinā ja - bē rnu klubiņ š bija no 10:00 lī dz 12:30 un no 15:00 lī dz 18:30. No bē rnu animatoriem viena meitene diezgan labi runā ja krieviski, tā pē c bē rnu istabā jautā jumu nebija. Bē rni tur spē lē jā s, zī mē ja, darinā ja daž ā dus rokdarbus. Bija lomu spē les – tie bija gan pirā ti – meklē ja dā rgumus, gan spoki – ar atbilstoš u kara krā su. Ieradā mies ar diviem T-krekliem, kas nokrā soti ar tekstila krā sā m. Divas reizes bija bē rnu izrā de – animatori mē ģ inā ja kopā ar bē rniem un vakarā uzstā jā s uz skatuves – dejoja. Bija daž ā di bē rnu konkursi un uzvarē tā ju diplomi.

Ē diens: Brokastis – standarta – ļ oti apbē dinā ja pankū ku trū kums. Un tā - 4 veidu desiņ as, 3 veidu olas, 5 veidu desiņ as, grauzdiņ i, tā s paš as siltā s sviestmaizes - bet garš ī gas, gurķ i, tomā ti, siers, fetas siers - Viss. Uz saldā galda - pā rsvarā smalkmaizī tes, olu krē mi, kū kas, kruasā ni - manai gaumei neē dami, kā rtainā s maizī tes, skā bs jogurts, graudaugi. Mana meita pā rsvarā ē da graudaugus ar pienu. Piens bija gan auksts, gan karsts. Pusdienas un vakariņ as bija identiskas - tikai 2 gaļ as veidi (bet katru reizi savā dā ki) un viena veida zivis, kaut kā ds kastrolis un sā nu ē dieni - kartupeļ i (vakariņ ā s nomainī ja uz kartupeļ u biezeni - pē c izskata lī dzī gs pastai - bet tas izrā dī jā s vairā k vai mazā k garš o ), rī si, cita veida kartupeļ i (baltajā mē rcē ar sieru vai cepti ar mizā m), 2 veidu makaroni, 2 veidu mē rces (tā -tā ) un viena veida vā rī ti vai cepti dā rzeņ i ( zaļ ā s pupiņ as, sparģ eļ i, ziedkā posti, brokoļ i, saldie zirnī š i, kukurū za). Uz grila bija dā rzeņ i - ā rkā rtī gi neveiksmī gi - tie droš i vien bija iepriekš marinē ti pē c garš as un pē c tam cepti - visi pē c vienas garš as. Salā ti, kā arī grilē tie dā rzeņ i praktiski nemainī jā s - shopska, salā ti ar kā postiem, salā ti ar gurķ iem, olā m un salā tu lapā m; vairā ki salā ti ar majonē zi - parasti viena vai divas sastā vdaļ as - piemē ram, gurķ i majonē zē - un tā dā paš ā garā . Pusdienu karstā daļ a - mainī ta katru dienu - un tas bija patī kami, ņ emot vē rā nelielo izvē li. Viss bija ē dams, lai gan reizē m ne pā rā k garš ī gs, lai gan vienmē r varē ja kaut ko izvē lē ties sev. Es nepamanī ju, ka ē dieni klī da no brokastī m lī dz pusdienā m utt. Bija viena veida zupa vai zupa un buljons (no kubiņ iem). Zupas sanā ca garš ī gas, lai gan pā ris reizes nebija bē rniš ķ ī gi asas. Bija arī biezeņ zupas - bet mē s tā s neņ ē mā m. Saldē jums pusdienā m un vakariņ ā m. Saldais galds bija apmē ram tā ds pats, tikai pusdienā s un vakariņ ā s tika pievienoti augļ i, parasti 2, retā k 3 veidi - arbū zi vai melones un persiki, tad pazuda persiki un parā dī jā s ā boli un apelsī ni. No visiem saldumiem gribu pieminē t baklavu un eklē rus. Gremoš anas problē mu nebija.
Bā rs piedā vā tē ju un kafiju no pulksten 10:00 lī dz 18:00. Bet brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s – to varē tu izdarī t pats. No 15-18 bā rā saldā s maizī tes. Hotdogi pie baseina no 11-15 un saldē jums no 15-18.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu