Smartline Meridian Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.910
№15 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
7.4 Numurs
8.6 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.6 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta dienvidu daļā, netālu no pludmales. Viesnīca uzcelta 2005. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Netālu no viesnīcas atrodas pārtikas veikals un autobusu pietura. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар _779768
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca skaista, tī ra. Personā ls ir jauks. Bet ir liels mī nuss, kas netiek norā dī ts, veicot rezervā ciju. KRĒ SLI PIE BASEINA TIEK MAKSĀ TI 5 BGN. Tā s ir tukš as, jo iedzī votā ju ir maz, bet pie tevis pienā k glā bē js un par maksu aprunā jas. … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista, tī ra. Personā ls ir jauks. Bet ir liels mī nuss, kas netiek norā dī ts, veicot rezervā ciju. KRĒ SLI PIE BASEINA TIEK MAKSĀ TI 5 BGN. Tā s ir tukš as, jo iedzī votā ju ir maz, bet pie tevis pienā k glā bē js un par maksu aprunā jas. Tas ir, ja jū s neesat viss iekļ auts, tad jū s sē ž at uz karstas zemes. Ē diens nav lieliska izvē le, bet ne slikta. Starp citu, viss iekļ auts neietver bā ru pie vī na baseina par maksu. Jums jā ceļ as un jā iet uz restorā nu 10. stā vā , lai padzertos un atgrieztos baseinā .
аватар tamara_maks
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s neizvē lē jā mies š o viesnī cu. Mū s nomainī ja mū su izvē lē tā viesnī ca 3 * Meridian 4 * bez papildu maksas, kam mē s, protams, nepretojā mies. Tā bija neticama veiksme. Viesnī ca, kuru izvē lē jā mies, nav lī dz Meridian atzī mei, lai gan tā s atrodas netā lu. … Tomēr ▾ Mē s neizvē lē jā mies š o viesnī cu. Mū s nomainī ja mū su izvē lē tā viesnī ca 3 * Meridian 4 * bez papildu maksas, kam mē s, protams, nepretojā mies. Tā bija neticama veiksme. Viesnī ca, kuru izvē lē jā mies, nav lī dz Meridian atzī mei, lai gan tā s atrodas netā lu. Viesnī ca ir skaista, moderna, platī bā nav liela, bet 10 dzī vojamo stā vu augstumā . 3 ā trgaitas lifti. 11. stā vā ap ē kas apkā rtmē ru atrodas restorā ns ar skaistu skatu uz pilsē tu un skatu uz jū ru. Brokastojā m tikai tā pē c neko nevaru pateikt par pusdienā m un vakariņ ā m. Brokastis bija brī niš ķ ī gas. Bufete: olas, olu kultenis, pankū kas, desa, desiņ as, siers, biezpiens, jogurts, graudaugi, ž ā vē ti augļ i, dā rzeņ i, augļ i. Galdu, galda piederumu, ē diena pietika visiem un daž ā dā m gaumē m. Brokastis bija ļ oti bagā tī gas.
Istaba ir liela ē nas pusē , liels pusapaļ as balkons ar skatu uz citā m viesnī cā m un jū ras gabalu. Liela, ļ oti ē rta divguļ amā gulta ar labiem spilveniem un baltu veļ u. Liela tī ra vannas istaba, dvieļ i mainī ti ik pē c 3-4 dienā m. Duš as ž eleja, izcila kvalitā te un pietiekami daudz (pat ar rezervi) tualetes papī ra. Telpas uzkopš ana tika veikta mū su prombū tnes laikā un efektī vi. Mums nebija nekā du sū dzī bu. Viesnī cas personā ls ir ļ oti uzmanī gs, vienmē r gatavs palī dzē t iegū t nepiecieš amo informā ciju. Ieradā mies agri no rī ta 8os no rī ta, mums uzreiz uzlika rokassprā dzes un stā stī ja, kā un kad nokļ ū t restorā nā brokastī s. Viņ i mū s izmitinā ja pulksten 13.00.
Viesnī ca atrodas 400 metru attā lumā no pludmales un 20 minū š u pastaigas attā lumā no kū rorta centra. Pludmale smilš aina, tī ra, smiltis pastā vī gi tika tī rī tas. Ir daudz brī vas vietas. Ejot kā jā m gar krastu vai ap pilsē tu, jū s varat aiziet lī dz Nesebarai 40 minū tē s/1 stundā . Mū su svē tki bija 100% izdevuš ies. Un mē s ļ oti iesakā m š o viesnī cu potenciā lajiem tū ristiem, un, ja ir vē lme atgriezties š ajā kū rortā vē lreiz, mē s atkal izvē lē simies Meridian.
Лифт на ресепшн Внешний вид отеля ночью Ресепшн Вид с балкона Закат с балкона Наша комната Наша комната Бассейн отеля
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, labs standarts. Ē diens š ajā viesnī cā ir lielisks. Patika atraš anā s vieta, tuvu pludmalei. Laba vā cu ķ ē de, pieklā jī ga viesnī ca. Bijā m sezonas beigā s, ne ar ko nebija problē mu, visa pietika. Labas, pieklā jī gas istabas, tī ras, uzkopš ana katru dienu. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, labs standarts. Ē diens š ajā viesnī cā ir lielisks. Patika atraš anā s vieta, tuvu pludmalei. Laba vā cu ķ ē de, pieklā jī ga viesnī ca. Bijā m sezonas beigā s, ne ar ko nebija problē mu, visa pietika. Labas, pieklā jī gas istabas, tī ras, uzkopš ana katru dienu. Teritorija maza, praktiski nav, baseins un viss. Viesnī cas noslogojums bija gandrī z pilns, bet vietas pietika visiem. Mums ar gidu tikš anā s nebija, personā ls draudzī gs, saprotas gan krieviski, gan angliski, viss bija kā rtī bā . Ā rpus viesnī cas visas kafejnī cas, restorā ni, veikali, visas izklaides ir ļ oti tuvu. Jebkurā gadī jumā jū s varat atrast kaut ko, pie kā pieķ erties, tā pē c novē rtē š u to ar 8 no 10.
аватар ira1234562007
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca - pē c rekonstrukcijas. Numuri ir plaš i. 5 lifti, istabu uzkopš ana katru dienu! Tiesa, gaidī ja "cepures", un cietā s ziepes ar š ampū niem, bet nebija. . Dzī voja 9. stā vā . Labi, ka viesnī cas 11. stā vā ir restorā ns. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca - pē c rekonstrukcijas. Numuri ir plaš i. 5 lifti, istabu uzkopš ana katru dienu! Tiesa, gaidī ja "cepures", un cietā s ziepes ar š ampū niem, bet nebija. . Dzī voja 9. stā vā . Labi, ka viesnī cas 11. stā vā ir restorā ns. ir arī atvē rta terase: no ē diena gatavoš anas nav ne smakas, panorā mas skats. Un ē diens brī niš ķ ī gs. No rī ta - Eiropas brokastis, Bet vakariņ ā s mums bija -5 daž ā das virtuves: Vidusjū ras, Bulgā rijas, Ā zijas, Francijas, Latī ņ amerikas - uz nedē ļ u! Un pie ieejas - jū s sagaidī ja tē rpos tautastē rpos un pasniedza ar dzē rieniem no š ī s virtuves! Paldies!
Jū ra atrodas 200 metru attā lumā . ē rti. Trū kums ir tas, ka tuvumā ir daudz viesnī cu ar trokš ņ ainā m kafejnī cā m lī dz pusnaktij, un neliela viesnī cas teritorija! Apstā dī jumu praktiski nav-visu aizņ em viesnī ca un baseins. Un arī nav vietas, nav telpas - vienkā rš i ej pensijā - zvani uz mā jā m utt.
аватар gala0377813
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Patika atraš anā s vieta, kū rorta centrā , daudzas kafejnī cas, veikali, tuvu jū ra, pie jū ras ir pludmale bez sauļ oš anā s krē sliem. Tuvu pieturā m, ē rti braukt jebkurā virzienā . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Patika atraš anā s vieta, kū rorta centrā , daudzas kafejnī cas, veikali, tuvu jū ra, pie jū ras ir pludmale bez sauļ oš anā s krē sliem. Tuvu pieturā m, ē rti braukt jebkurā virzienā . Man patika viss viesnī cā bez izņ ē muma. Jauka moderna liela istabiņ a, lieliska skaņ as izolā cija, grī das apsilde, TV, atzveltnes krē sls tik liels kā dī vā ns, izcilas lielas gultas, ļ oti ē rts, mazs, bet mā jī gs balkons, labi funkcionē još s duš a, liels plaš s skapis, Mē beles ir mū sdienī gas un ļ oti ē rtas. Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, reģ istratū rā ir ļ oti uzmanī gi, draudzī gi puiš i, kuri labi zina valodu un labprā t atsaucas uz visiem lū gumiem un aicinā jumiem. Viņ i aiznesa mū su mantas uz mū su istabu un parā dī ja visu, kas mums nepiecieš ams.
Jauks liels baseins, Teicams animatoru darbs, baseina zonā notika daž ā di konkursi, sacensī bas, labi izvē lē ta mū zika, bā rs baseina zonā un blakus vestibila bā rs. Ē diens ir neslavē jams. Ī paš i nacionā lā virtuve. Brokastis ir nedaudz vienmuļ ā kas, tač u piedā vā to ē dienu skaits ļ auj katru dienu izvē lē ties daž ā das lietas. Daž ā di augļ u deserti, konditorejas izstrā dā jumi. Lieliska izvē le vakariņ ā m un pusdienā m. Personā ls atsaucī gs, zinoš s, ļ oti draudzī gs, atbildī gs.
Rakstu uzreiz pē c ieraš anā s, man ir daudz pozitī vu iespaidu un vē los pateikties visam personā lam un viesnī cas administrā cijai par prieku. Ir daž i trū kumi: es vē los, lai uz balkoniem bū tu ž ā vē tā ji. Ū dens padeves krā nā uz tvertni nedaudz tecē ja ū dens. Atlikuš ā smaka istabā acī mredzot ir no smē ķ ē š anas iepriekš ē jo tū ristu istabā (lai gan smē ķ ē š ana istabā s ir aizliegta).
Tiesa, treš ajā dienā ē terā viss atgriezā s savā s sliedē s. Istaba tika regulā ri tī rī ta katru dienu dvieļ i mainī ti, gultas veļ a vienu reizi. Ī paš i vē los pateikties istabenē m par mā ksliniecisko dvieļ u uzklā š anu, Bija lieliski. Ja vē l ejam uz Meridiā nu. Lai gan neesam pirmo reizi Bulgā rijā un mums patika arī pē dē jā viesnī ca.
аватар mifi83
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Kopumā tie tika apstiprinā ti. Viņ i iedzī vojā s bez problē mā m. Istaba ir ē rta un mē beles izskatā s kā jaunas. Bē rnam iedeva krē sliņ u. Bet gulta tur tā da, kurā iederē sies ģ imene ar diviem bē rniem! ))) Duš ā ir š auri un, jā , grī da vienmē r ir slapja pē c ņ emš anas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Kopumā tie tika apstiprinā ti. Viņ i iedzī vojā s bez problē mā m. Istaba ir ē rta un mē beles izskatā s kā jaunas. Bē rnam iedeva krē sliņ u. Bet gulta tur tā da, kurā iederē sies ģ imene ar diviem bē rniem! ))) Duš ā ir š auri un, jā , grī da vienmē r ir slapja pē c ņ emš anas. Kalponei jau pirmajā rī tā atstā ja 1 levu, 2 dienas gulē ja neskarts. Treš ajā dienā bē rns saslima (starp citu, baseinā ū dens ir ļ oti auksts, nevaru iedomā ties, kā cilvē ki tur plunč ā jā s dienā m ilgi), sieva no rī ta palika ar viņ u istabā un uzdā vinā ja balva paš ai istabenei. Pē c tam viņ a nekautrē jā s no rī ta paņ emt monē tu un principā savu darbu darī ja godprā tī gi - katru dienu mainī ja dvieļ us, vienu reizi mainī ja gultas veļ u utt.
Ē diens kopumā ir labi organizē ts. Kā jau rakstī ts pirms manis, vienmuļ as brokastis (no otras puses, man pietika), labas pusdienas un vienkā rš i lieliskas vakariņ as, starp kurā m bija 2 tematiskā s (Vidusjū ras - ne ī sti, bet man ļ oti patika Ā zijas). Personā ls ļ oti draudzī gs, ī paš a cieņ a pret puiš iem no bā ra! ! ! Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, tikai 100 metru attā lumā no autobusu pieturas. transports, tā mē s nokļ uvā m Nesebā rā .
Mū su istaba atradā s pie galvenā s ieejas, vakarā kafejnī cā s skan mū zika, dejas, karaoke. Sieva bija š okā , saka, kā mē s aizmigsim. Bet sā kot no 12 naktī viss nomierinā s + pakeš u logi istabā s ir diezgan skaņ as izolē još i, t. i. Tas mums nesagā dā ja daudz nepatikš anas!
Kas nepatika:
- nebija pietiekami mazgā ti trauki;
- iepriekš jā saskaņ o procedū ra "mazgā š anā s un maiņ a pē c izrakstī š anā s, bet pirms izbraukš anas no viesnī cas". Mē s atstā jā m savu bagā ž u, devā mies uz pludmali, paē dā m pusdienas un uzzinā jā m, ka stundu pirms izlidoš anas mums jā pierakstā s uz duš u. Par laimi, tuvumā atradā s krievu puisis un piedā vā ja mums savu numuru.
аватар newchild
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies 2015. gada augustā -septembrī . "Meridian" ir mā jī ga, liela, tī ra viesnī ca. Patika atraš anā s vieta (netā lu jū ra, transports, ekskursijas, valū tas maiņ a, restorā ni, suvenī ri un daudz izklaides). Baseins ir pietiekami liels. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2015. gada augustā -septembrī . "Meridian" ir mā jī ga, liela, tī ra viesnī ca. Patika atraš anā s vieta (netā lu jū ra, transports, ekskursijas, valū tas maiņ a, restorā ni, suvenī ri un daudz izklaides). Baseins ir pietiekami liels. Strā dnieki un animatori pievē rš uzmanī bu. Es gribu atzī mē t strā dnieku Iļ ju (bulgā rs), patī kamu sabiedrisku cilvē ku. Restorā ni piedā vā daudzveidī gu un gardu virtuvi. Ī paš i atmiņ ā palicis viesmī lis Stefo (varbū t vā rds nepareizi uzrakstī ts. . . ) - veikls, pieklā jī gs, ļ oti laipns pret visiem viesiem. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Balkons, TV, ledusskapis, fē ns, karstais ū dens. . . ko vē l vajag? Lai lieliska atpū ta. Mē s braucā m ar kvadracikliem pa lauku. Uz laivas jū rā . Pastaigā jies pa vecpilsē tu - skaistums! Paldies visiem! Irina un RomaHarkova.
аватар ljelja
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja izvē laties viesnī cu nakš ņ ojiet Meridian bez vilcinā š anā s. Ē diens izcils. . . daudz gaļ as, zivis, kalmā ri, augļ u pā rbagā tī ba. Personā la attieksme arī super. Ar ē diena veidu nevilcinā ties , tikai All Inc. … Tomēr ▾ Ja izvē laties viesnī cu nakš ņ ojiet Meridian bez vilcinā š anā s. Ē diens izcils. . . daudz gaļ as, zivis, kalmā ri, augļ u pā rbagā tī ba. Personā la attieksme arī super. Ar ē diena veidu nevilcinā ties , tikai All Inc. Daudz ekskursiju, lieliski, mopē di. . . vakarā daž i kilometri promenā des ar kaudzi veikaliņ iem un kafejnī cā m....infrastruktū ra vienkā rš i super. Kā daudzā s viesnī cā s tek ū dens iekš ā vannasistaba, bet uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Laba atpū ta, nenož ē losiet izvē loties viesnī cu.
аватар Zhanna1503
Mans iespaids par viesnī cu Meridian (foto) … Tomēr ▾ Mans iespaids par viesnī cu Meridian (foto)
аватар Zhanna1503
Laba diena visiem, tagad rakstu retā k, bet tomē r nodzī vojā m gandrī z 10 dienas un ir kā da jaunā ka informā cija, ja kā dam palī dzē š u ļ oti priecā š os. Pamazā m mainā m viesnī cas limitus un vakar viesojā mies Amora picē rijā pie Kuban viesnī cas, pasū tī jā m picu ar proš uto (ar š ķ iņ ķ i) un vā rī tu margaritu, un tā arī notiek. … Tomēr ▾ Laba diena visiem, tagad rakstu retā k, bet tomē r nodzī vojā m gandrī z 10 dienas un ir kā da jaunā ka informā cija, ja kā dam palī dzē š u ļ oti priecā š os. Pamazā m mainā m viesnī cas limitus un vakar viesojā mies Amora picē rijā pie Kuban viesnī cas, pasū tī jā m picu ar proš uto (ar š ķ iņ ķ i) un vā rī tu margaritu, un tā arī notiek. Mū su viesnī cā bija ballī te bē rniem, to rī koja viesnī cas animatori Stefā nija un Aleksandrs, augš ē jā stā va restorā nā uzreiz pē c vakariņ ā m, mums nepatika, bija ļ oti smacī gs un stipri smarž oja pē c ē diena , mē s nepalikā m.
Kas attiecas uz kursu, par 1 dolā ru -1.45 lev. Pie mū su viesnī cas pretī baseinam ir valū tas maiņ as punkts, par 1 dolā ru labā k nemainī t kursu par zemu -1.2 lev.
Attiecī bā uz tī rī š anu, tā pat kā iepriekš ē jos komentā ros, š odien ir mainī ta gulta, dzī vojam 10 dienas, un dvieļ i un aksesuā ri tiek mainī ti katru dienu.
Amora мидии на обед в ресторане отеля мой утренний кофе Amora Amora
Parādīt vairāk »


iemiesojums lemira
Vai ir būtiska cenu atšķirība ar vienām brokastīm un puspansiju?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums lemira
Vai tur var nopirkt SIM karti ar interneta paku? Un vai tas būs lētāk, nekā pieslēgties caur wi_fi?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums lemira
Bērns ir ļoti izvēlīgs ēdienam.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums lemira
Un kā ar viesnīcu Meridian? Lai gan tas laikam nav svarīgi! Biļetes apmaksātas! Es uzkāpu visās vietnēs un jau paspēju iemīlēties Bulgārijā! Es guļu un redzu sevi tur!!!!))))
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в южной части курорта Солнечный Берег, недалеко от пляжа. Построен отель в 2005 году, последний ремонт в 2017 году. Недалеко от отеля есть продуктовый магазин и автобусная остановка. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 30 км от аэропорта города Бургас, в 500 м от центра курорта и в 200 м от пляжа.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж в 200 м от отеля. Дорога до пляжа идет по небольшой торговой улице.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации. Хранение багажа. Общий лаундж/гостиная с телевизором. Платный Wi-Fi. 4 бара (лобби-бар, бар у бассейна, бар «Восток», бар «Запад»), магазины. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в бассейне. Анимационная программа для детей. Мини-клуб (возраст 2-12 лет). Мини-диско (1 раз в неделю).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports SPA-центр с широким спектром оздоровительных и косметических услуг. Солярий (платно). Развлекательные программы (2 раза в неделю). Дартс.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Одно 10-этажное здание, 268 номеров.

Istabās

В номерах представлено: душ, фен, кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, Wi-fi (платно),мини-бар

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese 8240 Sunny beach, Bulgaria
Tālruņi: Tel. +359 554 22710
Tīmekļa vietne: Smartline Meridian Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.