Marlin Beach Hotel 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 5.010
№76 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
6.1 Numurs
5.4 apkalpošana
5.9 Tīrība
5.1 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta kūrorta ziemeļu daļā. Tā tika atvērta 2001. gadā, renovēta 2010. gadā. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар murmilyk_nata
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ogad atpū tā mies Merlinā un bijā m ļ oti neapmierinā ti! Velti nepieš ķ ī ra nozī mi iepriekš ē jā m atsauksmē m, ka tas bija š ausmī gi! Mū su svē tki š ogad sabojā ti, nauda izmesta! 1. Ē diens pretī gs, vienmuļ š , lē ts! No vakardienas frī kartupeļ iem š odien sanā k kastrolis ar olu, un no vakardienas dā rzeņ u zupas - dā rzeņ u biezeni! Vistas un cū kgaļ as zupa ir viena un tā pati zupa, tikai nomainī ti š ķ ī vji (patiesī bā zupa no Roltona maisa + vakardienas biž u bumbiņ u gabaliņ i)! Pica noteikti nav viņ u stiprā puse, tas ir mī klas gabals, kas iesmē rē ts ar tomā tu un pā rklā ts ar siera gabaliņ u! tas ir vienkā rš i fu! Ē dienā ir daudz garš vielu, pē c tā das atpū tas jā ā rstē vē ders, bija novecojuš as smirdī gas gaļ as gabaliņ i, vī rs saindē jā s! 2. … Tomēr ▾ Š ogad atpū tā mies Merlinā un bijā m ļ oti neapmierinā ti! Velti nepieš ķ ī ra nozī mi iepriekš ē jā m atsauksmē m, ka tas bija š ausmī gi! Mū su svē tki š ogad sabojā ti, nauda izmesta!
1. Ē diens pretī gs, vienmuļ š , lē ts! No vakardienas frī kartupeļ iem š odien sanā k kastrolis ar olu, un no vakardienas dā rzeņ u zupas - dā rzeņ u biezeni! Vistas un cū kgaļ as zupa ir viena un tā pati zupa, tikai nomainī ti š ķ ī vji (patiesī bā zupa no Roltona maisa + vakardienas biž u bumbiņ u gabaliņ i)! Pica noteikti nav viņ u stiprā puse, tas ir mī klas gabals, kas iesmē rē ts ar tomā tu un pā rklā ts ar siera gabaliņ u! tas ir vienkā rš i fu! Ē dienā ir daudz garš vielu, pē c tā das atpū tas jā ā rstē vē ders, bija novecojuš as smirdī gas gaļ as gabaliņ i, vī rs saindē jā s!
2. Dzē rieni vispā r ir briesmī gi! Bē rniem tikai tē ja, un tad tikai lī dz 20.45, tad aparā ti ir noklā ti ar lupatā m un aiztikt nevar! Par "sulā m un pepsi" vispā r klusē ju, ja tā tos var nosaukt - tas ir UPI š ķ ī stoš s pulveris, bē rniem sarkana mute, mē le un aknas, alerģ ijas pa visu ķ ermeni! Nav kokteiļ u, visi dzē rieni plkst. bā rs ir ieliets plastmasas traukos, tū ristam paš am vajag kaut ko izdomā t, kas traucē piparmē trai vai vī nam. Bā rmenis Sevi, kas izvelk no atpū tniekiem maizes gabalu (jo rokassprā dze jums jau ir izņ emta no rokas, un jū s vē l neesat izgā juš i), ir rū ķ is, tā pat kā viņ a sieva - virtuves administratore!
3. Istaba ir tī ra, uzkopš ana nav ī paš i kvalitatī va, bet tā bija gandrī z katru dienu, dvieļ us ik pa laikam mainī ja. Uz balkona nekas neizž ū st.
4. Pie baseina ir maz sauļ oš anā s krē slu un tie ir rosī gi 8 no rī ta, tikko apsegti ar dvieļ iem viltī giem atpū tniekiem, kuri devā s uz pludmali, bet noteikti atgriezieties pē c vakariņ ā m!
Priecā jos, ka nepalikā m ilgā k š ajā viesnī cā . Pā rē jā rezultā tā atgriezā mies ar alerģ ijā m, saindē š anos un sekojoš u hospitalizā ciju slimnī cā !
аватар olena.voloshin.2504
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo tā atrodas jū ras pirmajā lī nijā . Jū s varat gulē t uz klā ja pie baseina un peldē t 100 metrus jū rā . Dzē rieni pludmalē ir atļ auti, tā pē c nav nekā du neē rtī bu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo tā atrodas jū ras pirmajā lī nijā . Jū s varat gulē t uz klā ja pie baseina un peldē t 100 metrus jū rā . Dzē rieni pludmalē ir atļ auti, tā pē c nav nekā du neē rtī bu. Viesnī ca diezgan plaš a, personā ls draudzī gs. Numuri tiek uzkopti katru dienu, tiek mainī ti dvieļ i. Es tikai nesaprotu, kā pē c ir tik daudz negatī vu atsauksmju?
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī viesnī ca ir tikai š ausmu filma...Lā de, bez ē diena! Pats personā ls ir rupjš . Dvieļ i dod netī ri! Pie baseina, tā pat kā istabā , valda sē ne. Es nevienam neiesaku! ! ! ! ! Cilvē ki lasa atsauksmes, tas var ietaupī t jū su atvaļ inā jumu! ! ! ! ! Š ausmas! Š ausmas! Š ausmas!. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir tikai š ausmu filma...Lā de, bez ē diena! Pats personā ls ir rupjš . Dvieļ i dod netī ri! Pie baseina, tā pat kā istabā , valda sē ne. Es nevienam neiesaku! ! ! ! ! Cilvē ki lasa atsauksmes, tas var ietaupī t jū su atvaļ inā jumu! ! ! ! ! Š ausmas! Š ausmas! Š ausmas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca mums nemaz nepatika, pat nesmarž o pē c 4 zvaigznē m. Mī nusi: visas 10 dienas mē s NEKAD netika sū cinā ti ar putekļ u sū cē ju (grī das segums ir paklā js) Naktī s blaktis sprakš ķ ē ja vai nu zem gultas, vai zem grī dlī stes, kas ļ oti apgrū tinā ja miegu. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums nemaz nepatika, pat nesmarž o pē c 4 zvaigznē m. Mī nusi: visas 10 dienas mē s NEKAD netika sū cinā ti ar putekļ u sū cē ju (grī das segums ir paklā js) Naktī s blaktis sprakš ķ ē ja vai nu zem gultas, vai zem grī dlī stes, kas ļ oti apgrū tinā ja miegu. Baseins mazs, pie baseina nav reā li ņ emt sauļ oš anā s krē slus, jo. atpū tnieku ir daudz. Plusi: vienmē r bija svaigi augļ i + saldē jums. Vairā k plusus nevaru nosaukt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sokolanna777
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vienkā rš i izmeta naudu, nekā di nosacī jumi, apkalpoš ana, ē dinā š ana....Kā tā dai viesnī cai vispā r varē ja iedot 4 zvaigznes? Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, pie baseina ir maz sauļ oš anā s krē slu, tie gandrī z vienmē r ir aizņ emti. … Tomēr ▾ Vienkā rš i izmeta naudu, nekā di nosacī jumi, apkalpoš ana, ē dinā š ana....Kā tā dai viesnī cai vispā r varē ja iedot 4 zvaigznes? Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, pie baseina ir maz sauļ oš anā s krē slu, tie gandrī z vienmē r ir aizņ emti. Ē diens ir cits stā sts....Pē c tik neveiksmī ga ceļ ojuma uz Bulgā riju - ne ar kā ju.
аватар irapopivchuk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirms daž ā m dienā m atbraucu no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā un vē los uzrakstī t atsauksmi citiem! Sā kš u no sā kuma: viesnī cā ieradā mies 2os, tā pē c nā cā s iekā rtoties bez kavē š anā s. … Tomēr ▾ Pirms daž ā m dienā m atbraucu no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā un vē los uzrakstī t atsauksmi citiem! Sā kš u no sā kuma: viesnī cā ieradā mies 2os, tā pē c nā cā s iekā rtoties bez kavē š anā s. Un tā arī notika, tikai mū s uz vienu nakti izmitinā ja nevis Fiesta Beach, bet gan Fiesta M un tas sagā dā ja zinā mas neē rtī bas, jo esam ar mazu bē rnu! Arī š ī iemesla dē ļ mē s sabojā jā m daž us dokumentus (nu, ne pā rā k svarī gi). Nā kamajā dienā pulksten 12 Fiesta M pieprasī ja no mums izlikš anu, un Fiesta Beach mū s varē ja izmitinā t tikai pulksten 14. Tas ir, mums bija 2 stundas ar bē rnu un runas, lai sē dē tu gaitenī ((((Bet mē s ne). izvā cies lī dz mums iedeva numuru! ! ) Mū su istabiņ ai vajadzē ja bū t ar skatu uz jū ru, bet tā nebija, tikai daļ ē js skats uz jū ru, dzē riena izvē le un bā rmenis vecis ir nedraudzī gs!!
Istabas principā tī ras, tī rī tas katru dienu, gultas mainī tas 2 reizes 7 dienā s, tā pē c nekā du sū dzī bu! Liels pluss ir pirmā rinda, lī dz jū rai 2 soļ i! Tas arī viss, izlemiet paš i! ! ! ! !
аватар oleglyuda
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tikko atnā cu no š ī s odzes, nolē mu uzreiz uzrakstī t, varbū t kā ds saglabā s š o atsauksmi. Viesnī ca pirmajā rindā . Tas ir vienī gais pluss. Nedaudz braukā ju pa kū rortiem, tī rī š anai ī paš u uzmanī bu nekad nepievē rsu, bet vispā r nebija, izņ emot dvieļ u maiņ u. … Tomēr ▾ Tikko atnā cu no š ī s odzes, nolē mu uzreiz uzrakstī t, varbū t kā ds saglabā s š o atsauksmi. Viesnī ca pirmajā rindā . Tas ir vienī gais pluss. Nedaudz braukā ju pa kū rortiem, tī rī š anai ī paš u uzmanī bu nekad nepievē rsu, bet vispā r nebija, izņ emot dvieļ u maiņ u. 11 dienas gulta netika mainī ta. Visi gruž i no grī das gulē ja uz uz grī das 10 dienas. Apkopē ja staigā ar slotu, nevis ar putekļ u sū cē ju. Es nekad nedomā ju, ka viņ i var š ā di pabarot viesnī cā . Ē diens bija ne tikai bezgarš ī gs, bet arī pē c 40 minū tē m nebija pietiekami. pē c pusdienu sā kuma. Uz jautā jumu, kad atnesī s ē dienu, viesmī lis atbildē ja, ka ē diena neesot. Es biju liecinieks, kad viesmī ļ i piegā ja pie atpū tniekiem un izteica komentā rus, ka viņ iem ir pā rā k lielas porcijas. Un tas ir viss iekļ auts! Personā ls uzvedā s nepieklā jī gi. Minibā rā nekā nav, izņ emot pā ris daž as pudeles, kurā s bā rmenis no letes ielē ja kaut kā du š ņ abi. Es nesaprotu, kā pē c neviens nesū dzē jā s. Izlasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes, nezinu, kas atpū tniekiem varē tu patikt š ajā viesnī cā . Cilvē ki uz š o viesnī cu nebrauc, par š o cenu var atrast daudz pieklā jī gā ku variantu.
аватар shn2010
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
atvaļ inā jums 2012. gada augustā . fiesta pludmales viesnī ca. Gribu teikt, ka esmu ļ oti vī lies, viesnī cai acī mredzot ir 4 zvaigznes tikai tā pē c, ka tā atrodas pirmajā rindā . Viņ i ē da tikai brokastis, es sen neko tā du neesmu ē dusi ! ! ! vienkā rš i š ausmī gi! ! ! 2 nedē ļ as un 2 nedē ļ as baroja ar tiem paš iem grauzdiņ iem, pankū kā m (bez garš as), ceptā m olā m, desiņ ā m, graudaugiem un pupiņ ā m ar sā rņ u smarž u. … Tomēr ▾ atvaļ inā jums 2012. gada augustā . fiesta pludmales viesnī ca. Gribu teikt, ka esmu ļ oti vī lies, viesnī cai acī mredzot ir 4 zvaigznes tikai tā pē c, ka tā atrodas pirmajā rindā . Viņ i ē da tikai brokastis, es sen neko tā du neesmu ē dusi ! ! ! vienkā rš i š ausmī gi! ! ! 2 nedē ļ as un 2 nedē ļ as baroja ar tiem paš iem grauzdiņ iem, pankū kā m (bez garš as), ceptā m olā m, desiņ ā m, graudaugiem un pupiņ ā m ar sā rņ u smarž u.
pludmalē arī nepiedzī voju lielu komfortu! tā kā , lai paņ emtu divus sauļ oš anā s krē slus un lietussargu, un mē s devā mies 3 pieauguš o un mazuļ a ģ imene, jums ir jā maksā.400 rubļ u dienā , es domā ju, ka tas ir dā rgi. Internets ir uz fantā zijas robež as, es domā ju Fiesta Beach Hotel, fiestā , vairā k vai mazā k.
Mē beles, "brī niš ķ ī gi", divas nedē ļ as sā pē ja mugura, un papildus gulta č ī kstē ja tik š ausmī gi, ka, ieslē dzot naktī , pamostos visa ģ imene.
Nu vispā r mē beles ala-60.
Ī sā k sakot, tiem, kam rū p kur tu dzī vo un kā tevi pabaro, neiesaku doties uz š o viesnī cu. kas vē l var aizbraukt, bet tomē r es domā ju, ka summa 140 tū kstoš i par trim no Novosibirskas ir daudz priekš tā das viesnī cas !! ! ! nav tā vē rts!!! !
Uztura ziņ ā varu teikt, ka restorā nā var pusdienot uz trim (ne tikai vakariņ ot, bet pā rē sties) par maksimums 1200, ja ņ em zivju ē dienus, un vidē ji 1000 rubļ u, bet tas ir bez alkohola. Neiesaku ē st viesnī cas restorā nā , viņ i tur nemaz neprot gatavot!
аватар elenaborysova.7
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien visiem, kas lasī s manu pā rskatu! Kopā ar vī ru atpū tā mies Saulainā krasta kū rortā no 2012. gada 23. augusta lī dz 2. septembrim. Kopē jais iespaids lielisks! Braucā m no Kijevas, autobusu nodroš inā ja Tour Chance. Izbraucā m no Kijevas 6. … Tomēr ▾ Labdien visiem, kas lasī s manu pā rskatu! Kopā ar vī ru atpū tā mies Saulainā krasta kū rortā no 2012. gada 23. augusta lī dz 2. septembrim. Kopē jais iespaids lielisks! Braucā m no Kijevas, autobusu nodroš inā ja Tour Chance. Izbraucā m no Kijevas 6.40 22.08, un kū rortā bijā m jau 7.40 23.08. Lietas netika pā rbaudī tas ne tur, ne atpakaļ - tikai pasu kontrole. Ierodoties kū rortā solī ja transfē ru, bet no kū rorta centra, kur mū s izsē dinā ja, paš iem lī dz viesnī cai bija vajadzī gas 30 minū tes, tikai izejot cauri kū rortam pa logu pamanī jā m savu viesnī cu, kas redzē jā m internetā , tai ir interesanta arhitektoniskā ideja - "ragi" sā nos (Hotel Fiesta Vich), un jau orientē jā s tajā virzienā , kur pamanī ja mū su viesnī cu. Taksometri uz katra soļ a piedā vā ja 10 eiro, bet mē s gā jā m lē nā m. Krastmalā pie restorā na sē dē ja jauns vī rietis, kurš pats mū s krieviski sveicinā ja un rā dī ja virzienu uz viesnī cu! ! ! Neviens mums nebū tu prasī jis! Vispā r cilvē ki tur ir ļ oti draudzī gi! Viesnī cā ieradā mies 8:00. Mums teica, ka viņ i apmetī sies apmē ram pulksten 14:00 (izrakstī š anā s laiks ir pulksten 12 un 2 stundas tī rī š anai). Mē s atstā jā m savas mantas noliktavas telpā , bez maksas un devā mies "uz izlū koš anu". Viņ i nomainī ja savus eiro (1 eiro = 1.91 leva). Varat arī mainī t grivnu (1 grivna = 0.17 levas). Viņ i mū s izmitinā ja pulksten 13:00. Rezervē ju numuriņ u 2. stā vā ar skatu uz parku, bet mū s iekā rtoju 4. stā vā un ar skatu uz jū ru! Mums paveicā s! Ja godī gi, viesnī ca nevelk 4 zvaigznes (pats strā dā ju viesnī cā par administratori un zinu, kā diem standartiem jā bū t 4 zvaigznē m), bet tas mū s nemaz netraucē ja. Istabas bija ļ oti vienkā rš as, bet tī ras. Dvieļ i mainī ti katru dienu, gultas veļ a divas reizes 10 dienu laikā . Izlasī ju atsauksmes pirms aizbraukš anas, daž u dē ļ vispā r zuda vē lme iet. Vienkā rš i daž iem ir augstas prasī bas - viņ i maksā , piemē ram, 500 eiro, bet vē las pakalpojumus par 1000 eiro! Vē lreiz – katram savas vajadzī bas! Nā kamais – mū su ekskursijā bija iekļ autas bufetes tipa brokastis un vakariņ as. Brokastis bija vienmuļ as, bet izsalkuš i neizgā jā m, tieš i otrā di (makaroni, vā rī tas desiņ as 3 veidu, ceptas, mū su speķ is, visā das omletes, pankū kas tika gatavotas priekš ā , un jau paš i izvē lē jā mies pildī jumu) , augļ i, dā rzeņ i, tē ja, kafija, piens, piena putra bē rniem, musli....Vakariņ ā s bija gaļ a. Ž ē l, ka zivs divas reizes tika pagatavota uz grila. Varbū t citā s viesnī cā s bija zivju ē dienkarte, bet mums ir gaļ a. Vakariņ ā s viņ i gatavoja dabiski pildī tus papriku, kā postu tī teņ us kā postos un vī nogu lapā s, visu veidu kastroļ us, mē rces, mē rces, vistu, liellopu gaļ u, cū kgaļ u....Vakariņ ā s vienī gais nebija ko dzert, viesmī lis mums atnesa sulu no bā ra! Un tie, kuriem bija viss iekļ auts, protams, bā rā varē ja paņ emt visu jebkurā daudzumā ! Nā kamreiz brokastis neņ emsim. Brokastis no 7 lī dz 10. Mē s neesam pieraduš i ē st tik agri. Tā pē c mums bija grū ti. Jū s varat vienkā rš i doties uz jebkuru restorā nu vai kafejnī cu, kuru piekrastē ir daudz, un dzert kafiju un drī z arī pusdienas..... Pusdienā s gā jā m uz kafejnī cā m un ē dā m zupas, ar to mums pietika lī dz vakaram. Bijā m Nesebā rā pie restorā na Panorama (no galvenā s ieejas pa labi un gā jiens 300m) Garneļ u un laš u zupa....forš i, nekur citur neko tā du neesam ē duš i - noteikti apmeklē jiet un pamē ģ iniet (400g - 5.50l = 27 UAH). Kū rorta centrā ir tirdziņ š , kurā var iegā dā ties apģ ē rbu, suvenī rus, kosmē tiku uz rož u eļ ļ as bā zes – cenas zemā kas nekā piekrastē . Aizbraucā m uz Kableshkovo - tirgus ir atvē rts ceturtdienā s, visu var nopirkt arī lē tā k. Nopirkā m segas, uz aitas vilnas bā zes, dubultā.150 UAH! ! ! Piekrastē -300 UAH, un š eit es pat nezinu cik !!! ! ! Aizbraucā m uz Burgasu, nepatika, tur nekā tā da nav, nav tā vē rts. Noteikti apmeklē jiet Nesebā ru - jū ras iespaidi - sena, maģ iska pilsē tiņ a..... Pludmale smilš aina, tī ra, katru vakaru maš ī na pā rsē j smiltis. Jū ra ir tī ra un silta. Viesnī cas personā ls, viesnī cas restorā ns un visas iestā des, kurā s bijā m draudzī gi, gatavi apkalpot it visu! Iespaidu ir daudz, visu nevar izstā stī t! Vā rdu sakot – ja reiz apmeklē siet kū rortu, noteikti gribē siet tur atgriezties! Dievs svē tī!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
Отель Fiesta Beach Вид с балкона номера отеля Старый г. Нессебр
аватар stasy77
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien! Vē los padalī ties iespaidos par braucienu uz Bulgā riju. Tā tad, sā ksim no sā kuma: iegā dā jā mies ekskursiju ar avioreisu no Kijevas par ļ oti pievilcī gu cenu, tā pē c uzreiz nolē mā m, ka viesnī ca nebū s super-duper - oficiā li tas ir 4 *, bet reā li, kā mē s domā ju, atbilst parastai trī s rubļ u banknotei. … Tomēr ▾ Labdien!
Vē los padalī ties iespaidos par braucienu uz Bulgā riju. Tā tad, sā ksim no sā kuma: iegā dā jā mies ekskursiju ar avioreisu no Kijevas par ļ oti pievilcī gu cenu, tā pē c uzreiz nolē mā m, ka viesnī ca nebū s super-duper - oficiā li tas ir 4 *, bet reā li, kā mē s domā ju, atbilst parastai trī s rubļ u banknotei. lidojums bija grū ts, mū s iegrū da autobusā , kuram vajadzē ja aizvest uz lidmaš ī nu un noturē ja tur 45 minū tes, sapakots kā siļ ķ e, ar bē rniem uz rokā m, bez kondicioniera, nez kā pē c mums nedeva atļ auju pacelties (kā izrā dī jā s, lidmaš ī na tika mainī ta, bija daž as nepatikš anas). Bet paldies Dievam ā tri lidojā m, un tad atkal sā kā s....Burgasas lidosta ir maza un veca, un, ieejot istabā , bijā m š okā , ļ audis ...tumš a tumsa, kā izrā dī jā s, vairā kas lidmaš ī nas piezemē jā s reizē - Kijeva, Tatarstā na, Maskava un kas pie velna lai zina...Man uz rokā m ir miegainā meita, un bija nereā li ar viņ u stā vē t rindā.1, 5h.
Ar bē dā m uz pusē m izgā jā m no rindas, klausoties neapmierinā tī bas un piedzē ruš os maskavieš u lamā š anos, bet tikā m garā m. Bet mē s bijā m kā di 30, kuriem bija paredzē ts doties ar transfē ru uz viesnī cā m, pā rē jos gaidī jā m vē l pusotru stundu. Ī sā k sakot, izsalcis un dusmī gs kaut kā nokļ uva viesnī cā . Viņ i mū s ā tri ievietoja, BET nā kamajā rī tā pē c gulē š anas es pē kš ņ i sapratu, ka viņ i mums iedeva istabu, kas nebija tā , ko pasū tī jā m, studijas vietā mū s iekā rtoja standarta istabā . Aizgā ju uz reģ istratū ru, meitene izlikā s, ka mani nesaprot, kā rezultā tā ar gida starpniecī bu atrisinā ja problē mu un tajā paš ā dienā tikā m pā rcelti uz mū su studiju ar skatu uz jū ru. Liels numurs ar skatu uz jū ru no liela balkona. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā - paš ā pludmalē.
Istabā ir divguļ amā gulta un saliekamais krē sls, kurš nemitī gi centā s salocī t pats, kad kā ds no pieauguš ajiem uz tā apgū lā s))) Vannas istabā NAV vannas piederumu, piemē ram, š ampū nu, duš as cepurī tes, kā parasti piedā vā pat sliktā kā viesnī ca. Ir tikai š ķ idrā s ziepes, kuras viņ i mū su brī vdienu 12 dienu laikā nekad nav papildinā juš i. Arī zobu birstē m nav pat glā zes. Dvieļ i tika mainī ti, kad tos metā m uz grī das, gulta ik pē c 3 dienā m, tī rī ja katru dienu. Tī rī š anai atstā jā m 2 levas, vienreiz atstā jā m 1 levas - neņ ē mā m (droš i vien apvainojā mies). Kondicionieris nestrā dā ja vairā kas dienas, tad to salaboja. Ē dinā š ana: nopirkā m ekskursiju tikai ar brokastī m, pā ris reizes tur vakariņ ojā m un vienreiz pusdienojā m - piemaksa par vakariņ ā m 15 levas no cilvē ka. Brokastis mums nepatika - katru dienu viens un tas pats, klā sts nemainī gs - makaroni, olas, desiņ as, koncentrā ta sulas (kā yuppie), kafija no aparā ta. Ā rā pavā rs cepa pankū kas un olas.
Vispā r jau pē c pā ris dienā m viss izrā dī jā s. Viņ iem ir labā kas pusdienas un vakariņ as - deva augļ us, ceptas desiņ as, visā dus salā tus. Sauļ oš anā s krē slos pie baseina nemitī gi sē ž gados veci vā cieš i, kā saka, "kas agrā k cē lā s, tas un č ī bas", bet tā kā nevarē jā m gulē t ar 2 gadī gu bē rnu, tas netraucē ja. , mē s ar viņ u plosī jā mies bradā š anas baseinā , kamē r viņ ai nebū s garlaicī gi. Es nekad neesmu redzē jis baseinu tī rī tu, un lī dz brī vdienu beigā m nebija nekas cits kā atkritumi, lapas un smiltis. Interesanti, kas ar viņ u notiks lī dz sezonas beigā m? Jū rā , plaš a pludmale un tikpat plaš s sauļ oš anā s krē slu laukums - diezgan dā rgi 24 levas 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs. Vai arī varat paņ emt tikai lietussargu par 8 levā m un gulē t uz savas gultas. Ja vē lies par brī vu - izgulies pludmales galā uz sauļ oš anā s krē sliem.
O! Aizmirsu interesantā ko, viņ u lifti dzī vo paš i savu dzī vi, tu spied uz leju - viņ i kā pj augš ā vai pat apstā jas katrā stā vā , kā tramvaji, daž reiz brauca 15 minū tes.
Lifta aizsmakums, gaisa kondicionē š ana nav nodroš inā ta, tomē r kā restorā nā . Ietaupiet uz visu. Bet kā saka, kā maksā ja, tā saņ ē ma. Kopumā mē s nepievē rsā m uzmanī bu š iem sī kumiem, ne ar vienu nestrī dē jā mies un guvā m lielu prieku no pā rē jiem. Saulainais krasts mums patika, tač u uz š o viesnī cu diez vai dosimies vē lreiz. Blakus ir daž as ļ oti labas viesnī cas. Un tomē r, mums ļ oti patika š ī kū rorta daļ a – ziemeļ u puse, tur ir ļ oti skaisti un mierī gi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums marisha25
Nepieciešamas atsauksmes par to.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель находится в северной части курорта Солнечный берег. Был открыт в 2001 году, реконструирован в 2010 году. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 30 км от международного аэропорта Бургас.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 10 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 бара, пиццерия. Индивидуальная регистрация заезда/отъезда. Хранение багажа. Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss
Telpu apraksts

В отеле 148 номеров. Состоит из одного 10-этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, ТВ, телефон, Wi-Fi (платно), сейф (платно), мини-бар (платно), фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 8240 Sunny Beach Resort, Bulgaria
Tālruņi: +359(554)23424
Tīmekļa vietne: Marlin Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.