Bijām pieci – divi pieaugušie un trīs bērni.

Rakstīts: 6 augusts 2015
Ceļošanas laiks: 30 jūlijā — 6 augusts 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Laba viesnī ca, kopumā bija patī kami atpū sties.
Pievē rsī š os tikai daž iem ne pā rā k patī kamiem brī ž iem:
1. Jau nedē ļ u mums ne reizi nav pievienotas ziepes, š ampū ni un citi peldē š anā s lī dzekļ i. Kad zvanī ju reģ istratū rā atbildē ja - saka, ka dodam vienreiz pie reģ istrā cijas. Un viņ i to nedarī ja. Man jā saka - tas ir dī vaini, kad jū s maksā jat par visu, kas iekļ auts, un cena par š ī m ziepē m salī dzinā jumā ar visu pā rē jo: vienkā rš i nekas. Nedē ļ as laikā gultas veļ a mums netika mainī ta. . . Iespē jamais iemesls š ai neatbilstī bai no saites (skatī t iepriekš ) ir tas, ka, bū dams pā rliecinā ts, ka dzeramnauda ir pateicī bas apliecinā jums par jau sniegtajiem pakalpojumiem, es to nedarī ju Pē rciet kalpoņ u lojalitā ti, atstā jot viņ ā m dzeramnaudu pirmajā dienā .

2. Dzī vojā m divā s istabā s "D" ē kā , pa logiem pavē rā s skats uz bā ru "Iglika". Spē cī gs troksnis un piedzē ruš ies kliedzieni dzirdami lī dz rī tam pat pa aizvē rtajiem logiem un aizvē rtajā m balkona durvī m. Labā k iekā rtoties telpā s ar logiem iekš ā , trokš ņ ains bū s tikai lī dz 24:00.
3. Istabā ir ledusskapis, kas tiek izmantots kā maksas minibā rs. Informatī vajā broš ū rā , ko atradā m istabā , reģ istrē joties, bija teikts apmē ram tā - ". . . bū sim pateicī gi, ja neizmantosiet ledusskapi pā rtikas uzglabā š anai. " Tā tad mums faktiski nebija ledusskapja.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu