BRIESMĪGA VIESNĪCA, NEVIENAM NEIETEIKTU

Rakstīts: 22 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 14 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 10.0
Es tieš ā m vē los izteikt SAVU DZĪ Ļ Ā KO VIRŠ UMU UN NEAPMIERINĀ TĪ BU par uzturē š anos viesnī cā "Kokiche" 3 *. Iepriekš nekad nerakstī ju sliktas atsauksmes par viesnī cā m, jo ​ ​ visur pē c vienas vai divā m sū dzī bā m personā ls centā s visu izlabot, par ko Kokič e pat nebija minē ts. Š eit pat pē c grā matas "Sū dzī bas un ieteikumi" pieprasī š anas un MILZĪ GAS SŪ DZĪ BAS uzrakstī š anas nekas nesekoja.
Pirmā š ausmī gā kā problē ma š ajā viesnī cā , manuprā t, ir RUPJAIS, Š AUSMĪ GI APSTRĀ DĀ TAIS PERSONĀ LS.
1) Meitenes reģ istratū rā ir pilnī gi nekompetentas. Viņ i nezina atbildes uz vienkā rš iem jautā jumiem, piemē ram, “kur ir tuvā kā pietura Nesebā rā ”, un turklā t viņ i pat nemē ģ ina jums kaut kā palī dzē t. Simts reizes jā atgā dina par pā rvietoš anu no neapmierinoš as telpas, bet labā k ir doties tieš i uz galveno.

2) Ē dnī cas darbinieki. Tas ir tikai murgs. Tie neļ auj mierī gi sē dē t pie terases galda, jo ne visas vietas segtajā ē damistabā ir aizņ emtas. Absurds. Un, ja mē ģ inā si darī t tā , kā tev patī k, IZĀ RSTĒ SI AR BULGĀ RIJAS OBUSE! ! ! Kā tā di cilvē ki vispā r var strā dā t viesnī cā s un ieņ emt ē damzā les vadī tā ju amatus ?? ?
3) Galvenie priekš nieki ir tieš i tā di paš i kā apkalpojoš ais personā ls. Ar jebkā dā m problē mā m (pā rcelš anā s, netī ri dvieļ i) viņ i tevi nosū tī s ellē un piedraudē s, ka it kā piespiedī s par kaut ko samaksā t.
Problē mas numurs 2. NUMURI PILNĪ BĀ NEATBILST ATTĒ LĒ M. Ļ oti mazas, neē rtas, netī ras flī zes visur uz grī das, matrač i un gultas ir notraipī tas. Tū lī t ir skaidrs, ka viesnī ca bija sagrauta, bet nav atgriezta normā lā stā voklī . Gribē jā m ievā kties, jo rezervē jā m nepareizo istabu, kurā bijā m iekā rtojuš ies. Tā mē s š o brī numu gaidī jā m 5 DIENAS (no 10 atpū tā m)!! !
Š OKĒ JĀ KAIS IR Ē DAMS Ē DAMISTABĀ . Par uzturē š anos Kokichā samaksā jā m ne tik maz, pat pē c Bulgā rijas standartiem. Un par mū su naudu iedeva ATŠ Ķ IDĪ TO PIENU, KAFIJU, TĒ JU. Brokastī s vispā r nebija ko ē st, izņ emot arbū zu. Vakariņ ā s bija divi ē dieni, no kuriem izvē lē ties, bet tā di, ka pē c vakariņ ā m bija jā iet uz kafejnī cu, lai nepaliktu izsalcis ! ! ! NO 10 ES VARU PIEGĀ DĀ T PĀ RTIKAS KOKIČ Ē.3 AR MINUSU! ! ! Pā rē jais ir cieti pusfabrikā ti, ar kuriem ļ oti viegli saindē ties ar vā ju vē deru. Visas 10 dienas ē diens bija vienmuļ š . Viss tiek darī ts tikai izskata dē ļ , it kā "Š EIT MUMS IR VISS 3 ZVAIGZNES". Bet patiesī bā viesnī ca nav pat vienas zvaigznes vē rta.

Pā ris dienas pirms izbraukš anas pē c tam, kad vē lē jā mies nomainī t dvieļ us, jo tie 4 dienas bez maiņ as kļ uva netī ri, bet saņ ē ma rupju atteikumu, NOMĒ M RAKSTĪ T SŪ DZĪ BU. Pē c tam visi darbinieki mū s vienkā rš i aprija ar acī m un, iespē jams, lamā ja. BET! ! ! Nebija ne atvainoš anā s, ne izmaiņ u.
Un arī viesnī cā RUTĪ NA KĀ BĒ RNU NOMETNĒ . 21:00 durvis starp ē kā m ir ciet, visur staigā apsargi un prasa vecumu (BET MĒ S NĀ K BRĪ VDIENĀ UN MUMS SEN IR 18).
Visi, ar kuriem nesazinā jā mies viesnī cā , ir ļ oti neapmierinā ti ar to.
Domā ju, ka pē c mū su sū dzī bā m un atsauksmē m Kokič ā nekas nemainī sies, bet es rakstu š o cilvē ku priekš , LAI VIŅ I NEPĀ RTU UZ MŪ SU GRĀ BEKLA! ! ! RŪ PĪ GI IZVĒ LIES SAVU VIESNĪ CU!! !
UN NEKAD NENĀ CIES UZ KOKIČ I (ja nevē lies vē lā k atcerē ties svē tkus Kokič ē kā sliktā kos savā mū ž ā )! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu