Bezpajumtnieki.

Rakstīts: 1 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 29 jūnijs — 6 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Tagad es esmu š eit, Aronijā . 2018. gads, 1. jū lijs, 4:00, kad man vajag gulē t prieka pē c, mani pamudinā ja rakstī t par "skaisto viesnī cu Aronia. Tie, kas rakstī ja labas atsauksmes, lai nā k š eit atpū sties. Atsū tiet foto un pierā diet nosacī jumus š ī viesnī ca...ja vē laties sabojā t brī vdienu noskaņ ojumu, laipni lū dzam Aronia Beach 4 vai Delta Beach, kas ir vecais nosaukums.
1. Barī ba cū kā m. No cū kā m un cū kā m. Esam ar bē rnu izsalkuš i. Daudz daž ā du lē tu barī bu no nekvalitatī viem produktiem. Piemē ram vairā ku veidu sieri, kuriem visiem garš o ziepes.
2. Samaksā ju 500 eiro par braucienu ar bē rnu 11 gadi, par nedē ļ u, kā par 4 zvaigž ņ u viesnī cu.

3. Internets tikai reģ istratū rā . Istabu nav. Nopirku biļ eti ar internetu uz 7 dienā m viesnī cā , rezultā tā : nauda izmesta, vispā r nepieslē dzā s. Nā cā s pirkt pastā karti internetam.
4. naktī no ventilatora trokš ņ a, kas ir virs galvas uz jumta un uz blakus esoš ā s viesnī cas jumta, zem mana balkona lī meņ a, nav iespē jams gulē t. . Tā da sajū ta, ka esi lidostā plkst. skrejceļ š .
5. karsts ū dens no rī ta un vakarā , pusdienlaikā aizmirsti. . . taisni ledains, atskaņ a lauzta, ū dens tek bez spiediena. skats uz vannas istabu diezgan slikts.
6. Skats no balkona ir š ausmī gs. Bet tas ir no mana balkona, ja ņ em no viesnī cas centra skatu uz krastu un no mana balkona centrā lā s viesnī cas jumts, tas ir, ē ka kurā mani iekā rtoja kā piebū vi aiz galvenā s viesnī cas. Kas ir tā lu no 4 zvaigznē m.
7. Pludmale ir tā lu kaut kur kā du kilometru. Lai gan raksta, ka pirmā lī nija. . . starp jū ru un viesnī cu ir tuksnesis. Var pielikt vē l kā das 5-6 rindas ar viesnī cā m.
8. lai gan man teica, ka pludmalē ir lietussargi no viesnī cā m, vai es kaut ko sajaucu, tā pē c nē , pludmale ir maksas.
Turklā t nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, iekļ uvā m lietainā periodā . Tā pē c ū dens ir auksts.
Kopumā manu atvaļ inā jumu vē sturē š ī s ir visnepatī kamā kā s atmiņ as, kas saistī tas ar kā du atvaļ inā juma vietu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu