Laba viesnīca, bet Wi-Fi istabā gandrīz nav

Rakstīts: 10 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 23 augusts 2019
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī cas izvē le bija spontā na, bet ņ emot vē rā iepriekš ē jo atpū tnieku atsauksmes. . Viesnī cā ieradā mies 11.00-11.30 un kū podami sē dē jā m lī dz 14.00 (Kijevā no rī ta bija auksts, Nesebā rā karsts). 14.00 man iedeva 306. telpas atslē gu.
Istaba liela, divas lielas un atseviš ķ as gultas (tas bija mū su lū gums), skapis ar 4 pakaramajiem. kafijas galdiņ š un dī vā ns (vecs, bet ē rts). Uz galda stā vē ja telefons, bet pietrū ka stikla (mums iedeva), gaisa kondicionē tā ja tā lvadī bas pults (ar baterijā m) - lai gan mums to nevajadzē ja, jo. nekur neieslē dzam kondicionieri (maksā jam tikai par to! ) un vecu televizoru bez tā lvadī bas pults (nav ko skatī ties, un tikā m pie jū ras, tā pē c televizoru neieslē dzā m)
Zem galda atradā s neliels ledusskapis - standarta. Tualete un duš as telpa apvienota. Vienmē r bija tualetes papī rs, ziepes (2 gab. ) un 2 paciņ as gē la š ampū na. Ziepes pietika visā m 7 dienā m. Paciņ as ar ž eleju divā m dienā m, vairs nedeva, pirka Ž anetā . Istaba bija ar lielu balkonu un ž ā vē tā ju! ! ! jo veļ a ir netī ri atzveltnes krē sli un galds, arī balkons nebija tī rī ts.

Mē s devā mies ekskursijā ar brokastī m un vakariņ ā m. Vienī gā s brokastis, ko varē ja ē st ar savu musli, bija trī s ē damkarotes sausu auzu pā rslu ar rozī nē m, daudz piena un pretī gas garš as š ķ idrumu, ko sauc par "kafiju" + vafele un zaļ š ā bols. Nopirkuš i Ž anetā normā lu musli un pievienojuš i to piedā vā tajiem, dabū jā m vairā k vai mazā k ē damas brokastis. Kafijas vietā viņ i lū dza verdoš u ū deni, lai tvaicē tu malto kafiju. Mums netika liegts. ) Vislabā kā s vakariņ as sastā vē ja no vistas (cū kgaļ as) iesmiem un Shopska salā tiem. Desertā pankū ka ar milzī gu daudzumu Nutellas.
Jū ra bija izcila - silta, bez medū zā m. Pā ris dienas bija vē trains. Jū ra nebija 200 metru attā lumā ), bet...15-20 minū tes ejiet lī dz jū rai - tas ir normā li) Mē s atradā m izcili tī ru pludmali - nū distu, vakarā tā vienmē r tika iztī rī ta un nebija atpū tnieku pū ļ u un paš ā jū rā varē ja uzpeldē t uz jebkura, nesasitoties).
Pirmajā dienā devā mies uz Lidl, tas bija 6 km no mū su viesnī cas, bet pē c 3-4 km ceļ š ved tikai uz automaģ istrā lē m. Pa apļ veida ceļ iem (10 km) to sasniedzā m - tukš s un netī rs veikals - neiesaku, tā pē c, ejot atpakaļ.10 km, nolē mā m nā kamajā dienā doties uz Janet lielveikalu (3 km) Veikals lielisks. . Ir otra Dž eneta, ja ej uz veco Nesebā ru, bet tur izvē le ir daudzkā rt mazā ka.
Un, kā mums, bū tisks mī nuss - viesnī ca atrodas blakus ceļ am un ielas galā ir bē rnu nometne. Naktī visi, kas iet pa š o ielu, uzskatī ja par savu pienā kumu kliegt dziesmas, kliegt viens otram, atrodoties 2 metru attā lumā . Iespē jams, tie viesi, kuriem patī k gaisa kondicionē tā js, to nedzirdē s slē gtā balkona dē ļ . Ī paš i vē los pateikties mū su gidei Tanya Mineva, kompā nijai Solvex. Nepilnu dienu pirms izlidoš anas mums iestā jā s apdroš inā š anas gadī jums, mums operatī vi tika nosū tī ts ā rsts, kurš apskatī ja un aizveda uz Sv. Nikolaja medicī nas centru, kur no kā jas tika izņ emts gliemež vā ku ē rkš ķ is un izgatavots pretstingumkrampju serums) .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu