Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2406 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Palīdzība ar informāciju par vīzu. Ceļojumu pakete no Baltkrievijas uz Bulgāriju ar lidmašīnu. Atpūtas laikā vēlamies rezervēt autobusa tūri uz Rumāniju. Vai tas ir iespējams ar divreizēju Bulgārijas vīzu?
Palīdzība ar informāciju par vīzu. Ceļojumu pakete no Baltkrievijas uz Bulgāriju ar lidmašīnu. Atpūtas laikā vēlamies rezervēt autobusa tūri uz Rumāniju. Vai tas ir iespējams ar divreizēju Bulgārijas vīzu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-07-245 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар ollennka
Var. Es domāju, ka jūs uzdodat to pašu jautājumu trešo reizi.
аватар Igor_m
Labāk uz Turciju, uz Stambulu.
аватар AllOverTheWorld
tad kāpēc gan to neuzzināt savā ceļojumu aģentūrā? vai sazinieties ar jebkuru vietējo Bulgārijas aģentūru un pārbaudiet tur
аватар izmir
Katram tūrisma operatoram kūrortā ir tikšanās ballīte, brīvā dabā - kūrorta gids. Visus jautājumus par ekskursijām, iebraukšanu un izbraukšanu, apdrošināšanas spēkā esamību, jautājumiem, kas var rasties principā (kur ieteicams mainīt valūtu; ja pēkšņi jāvēršas policijā utt.) gids atrisina, tas ir tas, kurš tev sniedz šādus padomus un kuram ir jāzina, kur tu atrodies un kas tu esi.
Protams, es paredzu daudzu dalībnieku skepsi, taču vienmēr ļoti iesaku visiem, ja ir biļete, atcerēties, ka atvaļinājuma laikā tavs viesnīcas gids ir tētis un mamma (foršāks ir tikai konsuls :) Par jebkādām problēmām un nepatikšanām vispirms ziņojiet gidam, bet ar sliktām iespējām - konsulam.
аватар ollennka
Cik es saprotu, jautājums ir par vīzu, un šim nolūkam "tētis un mamma" nav vajadzīgi.)))
аватар izmir
Varbūt, protams, nevajag, bet, vai tu redzi, kāda vīza cilvēkam ir pasē? Es nē. Teorētiski, lidojot ar lidmašīnu un ar vīzu ar divām iebraukšanas un izbraukšanas reizēm, var doties ekskursijā uz citu valsti, bet pirms tam personīgi iesaku gidam uzrādīt pasi un vēlreiz pajautāt, lai izvairītos no tā teikt, brauciens mājup tieši no Rumānijas :)
Tā es darītu, un, atkārtoju, visiem iesaku, bet katrs pats izlemj, kur viņš ir, gudrs vai skaists :)
аватар Bovik
Nesaprotu?
Vakar jūs rezervējāt autobusa braucienu uz 2 dienām no 26. līdz 27. augustam no Bulgārijas (Sunny Beach) uz Rumāniju (Bukaresti) un atpakaļ.
Šodien. guļu gultā, "Turputevka no Baltkrievijas uz Bulgāriju ar lidmašīnu"?
Tikai neapvainojies, lūdzu.
Tas var notikt ikvienam.
Vēlēšanās.
Guli mierīgi, iznāks hops un dops, un tu uzzināsi, kas tev ir un kur esi.
аватар ollennka
))) Un kā biļete uz Bulgāriju un ekskursija no Bulgārijas uz Rumāniju ir pretrunā?
аватар AllOverTheWorld
bovik, tu ļoti bieži "nesaprati"
cilvēki rezervēja gaisa ceļojumu no Baltkrievijas uz Bulgāriju. Viņi vēlas doties autobusa tūrē no Bulgārijas uz Rumāniju un noskaidrot, vai viņiem ir vajadzīga vīza uz Rumāniju vai nē. Kas nav skaidrs?
аватар 86jjj
Tas ir iespējams, bet kāpēc? Rumānijā neko īsti neredzēsi, tikai nogursi. Uz Stambulu labāk doties ekskursijā ar nakšņošanu.
аватар ollennka
Jā, es valstis nemaz nejauktu. Gan Rumānijā, gan Turcijā labāk doties pilnā atvaļinājumā, nevis uz pāris dienām galopā. Man personīgi būtu žēl zaudēt tik daudz stundu ceļā. Bulgārija ir pilna ar savām apskates vietām, un dodieties tuvāk.
аватар 86jjj
Nu, kāpēc, ja vēlaties, jūs varat diezgan veiksmīgi apvienot atvaļinājumu jūrā ar nelielu ekskursiju, jo īpaši tāpēc, ka jautātājs lido uz Bulgāriju tieši no Baltkrievijas.
Jeļena, ja lidotu uz Burgasu un tālāk - Sozopoli, Nesebāru, Saulaino krastu vai tamlīdzīgi, tad es dotos uz Stambulu divu dienu ekskursijā. Ja lidojat uz Varnu, tad labāk ir doties ekskursijās pa Bulgārijas ziemeļu krastu (Aladžas klosteris, Balčika ar pili un botānisko dārzu, Varna .. .. ..). No Bulgārijas neiesaku braukt uz Rumāniju, jo piekraste ir sliktāka, Bukareste ir neglīta, un kalni (konkrēti nesaukšu, kur, vietu ir daudz) ir tik skaisti, ka ar divām dienām nepietiek.
аватар irina_1901
Ja vēlaties ceļot no Bulgārijas ekskursijā uz Rumāniju vai Turciju, tad to var izdarīt, ja jums ir 1) ikgadēja vairākkārtēja vīza vai 2) dubultā ieceļošanas vīza. Ar parastu vienreizēju vīzu jūs nevarēsit izbraukt no Bulgārijas un pēc tam atkārtoti ieceļot. Ja vien jūsu gids nevar palīdzēt iegūt pareizo vīzu uz vietas, pajautājiet viņam.
Tie, kas devās ekskursijā uz Rumāniju, saka, ka tas ir interesanti, bet labāk ir ņemt 2 dienu.
аватар ollennka
Un ko jūs varat redzēt Rumānijā divās dienās? Bukareste, maksimums, atvedīs uz Brašovu. Ceļojām tur divas nedēļas un nepaguvām visu apskatīt, labprāt pievienotu vēl nedēļu.
аватар irina_1901
ollennka Mēs paši nebraucām no Bulgārijas uz Rumāniju, jo divas reizes atpūtāmies Rumānijā (kūrorti Neptūns un Venēra) un no turienes devāmies ekskursijās. Tāpēc varu teikt, ka jūra Rumānijā ir daudz sliktāka nekā Bulgārijā, arī serviss. Es neiesaku tur palikt. Otro reizi devāmies tieši tāpēc, ka tur ir ko redzēt. Un tie, kas brauca uz Rumāniju no Bulgārijas, tad ļoti slavē divu dienu ekskursiju. Varbūt ir atsauksmes, varat izlasīt.
аватар ollennka
Lieta ir tāda, ka Rumānijā var redzēt daudzas lietas, un ar divām dienām katastrofāli nepietiek. No tiem puse dienas tiks pavadīta ceļā.
Labāk doties kaut kur tuvāk Bulgārijā, ja ir apnicis vāļāties jūrā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl