Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2402 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kādreiz atpūtāmies Turcijā, tagad nedaudz dārgi, pirmo reizi apsveram Bulgāriju. Pieaugušais + bērns 8 gadi. Gribu kā vienmēr - kalnus, skaidru jūru un piekrasti, labu viesnīcu ar labu ēdienu. Jūnija beigas
Nu, lai nebūtu galīgi vīlies) es saprotu, ka Bulgārija nav Turcija, bet vai tā tomēr ir labāka par Azovu? Starp citu, kas zina - tur ir daudz odu?)
Tomēr tīrība mani uztrauc, reiz lasīju, ka Bulgārijā tas nav ļoti ...
Droši vien, Sv.Vlas, viņi raksta - jūra tur ir laba, un apkārtne.
Vai man ir jāmaina nauda, ​​vai tur var maksāt eiro?
Kopumā būšu pateicīgs par atsauksmēm un ieteikumiem par viesnīcām.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2019-01-285 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  45
аватар for.my.connect
Aizmirsu piebilst, ka interesē viesnīcas pirmajā rindā.
аватар Dmitry_Lebedev
Labdien!
Viesnīca nav pirmajā rindā. Iespējams, jūs interesēs cita informācija par Saulaino Krastu, kas ir apskatā: https://www.turpravda.com/bg/solnechnyy_bereg/MPM_Kalina_Garden_Hotel-h16718-r240367.html
аватар for.my.connect
paldies!
аватар izmir
Labdien!
Jā, Bulgārija nav Turcija, bet tas ir tās skaistums, jums nav jānakšņo Allinclusive viesnīcā bez izkāpšanas, jūs varat iegādāties tikai brokastis un ēst restorānos pēc savām vajadzībām, vai tas būs lētāk ? - visticamāk ne! Daudzveidīgs - noteikti!
Odi ... godīgi sakot, viņi saka, ka viņi tur ir, bet es tos neesmu redzējis Saulainajā Krastā un Nesebārā 10 gadus
Tīrība - ja nekāp pa visām durvīm, tad tur ir ļoti tīrs
St Vlas ir labs, dārgāks, bet tiešām labs
Nauda tur atstāta, jāmaina, ar maiņu nav problēmu (izdevīgāk ir nēsāt līdzi eiro, vismaz man tā likās)
Diemžēl par viesnīcām nestāstīšu, jo biju tikai ekskursijās pa Sv.Vlasu :), bet ticēsim, ka atbildēs foruma veclaiki, kuri brauc uz Bulgāriju uz pieklājīgām viesnīcām.
аватар ollennka
Lūk, jaunumi! Pirmo reizi dzirdu, ka Bulgārija ir lētāka par Turciju (ar līdzīga līmeņa viesnīcu un ēdināšanas veidu). Jums vajadzētu vēlreiz pārbaudīt cenas.
аватар 86jjj
manam savienojumam
Tikai NAV Saulainais krasts: nav kalnu, un ūdens tīrība ir liels jautājums - daudz aļģu.
аватар izmir
Starp citu, jā, tagad cenas Bulgārijā nav tik zemas, labi, varbūt laimēsi 100$ no cilvēka, bet, ja tu mīli Turciju, tad Bulgārija tavā variantā var izrādīties "sabojāta atpūta".
Saint Vlas ir dārgāks, pieklājīgāks, bet vai tiešām jūra tur atšķiras - liels jautājums, un kalni tur ir strīdīgi (mans personīgais subjektīvais viedoklis).
Saulainajā krastā aļģes redzēju tikai vienu reizi, tad bija ellīgi karsta vasara un jūra uzziedēja agrāk vai arī nezinu, kas tur notika.
аватар 86jjj
izmir: 2018. gada septembrī ūdens ir tik aizaudzis ar aļģēm. ka nebija iespējams iekļūt.
аватар for.my.connect
Nu kāpēc, šeit par cenām. Moonlight Hotel 5 *, piemēram, 9 naktis 21,5 diviem. Daudz lētāk nekā Turcijā.
аватар for.my.connect
Paradise Beach 4* - 23 525 UAH
аватар izmir
SIA! Bijām no 11.08 līdz 27.08.2018 izbraukšanas dienā peldējām Saulainajā Krastā - jūra kā stikls, dibens bija redzams...
аватар 86jjj
Izmira: kas notika 5 dienu laikā, ka kopš 2. septembra vajadzēja meklēt tīru ieeju ūdenī? )) Acīmredzot tas ir atkarīgs no viesnīcas atrašanās vietas.
аватар izmir
Un kas zina, mēs bijām netālu no Burgasas viesnīcas, tīri un skaisti. Draugi dzīvoja Vecajā Nesebārā, kur arī es neredzēju neko peldam ūdenī. Tiešām, kas varētu notikt 5 dienu laikā? Acīmredzot tas vai nu pastāv, vai ne. Dīvaini.
аватар for.my.connect
Es nezinu, kā ir Bulgārijā, bet tas notika vienu reizi - mēs braucām cauri Odesai un apstājāmies pa nakti Luzanovkā. Jūra ir tīra un kopumā laba. Atbraucām pēc 2 dienām, bija pilnīgs kapets - jūrā kaut kādu melno vaboļu mākonis, peld, kāpj ārā, kāpj pa logiem! Brrr!!!! Joprojām ir biedējoši atcerēties.
аватар for.my.connect
Tas bija jūnija beigās.
аватар 19062005
Arī Bulgārija ir sadārdzinājusies ar augstu cenu, pieklājīgas viesnīcas jau ir salīdzināmas ar Turciju. Tātad, ja ceļojumu rīkotāji nav atļauti, nevar apsvērt iespēju izvēlēties Bulgāriju kā ekonomisku brīvdienu
аватар for.my.connect
Lūdzu, sniedziet šo viesnīcu piemērus
аватар Vika284
for.my.connect skatiet Tunisiju labāk nekā Bulgāriju
аватар for.my.connect
Paldies, bet uz Tunisiju no Harkovas nav lidojumu
аватар for.my.connect
Un šeit ir viesnīca Melia Grand Hermitage 5 *, Golden Sands.
аватар Vika284
Ir lidojumi uz Tunisiju no Harkovas, lai gan šīs ir Sky up air tūres no Join up (((
аватар for.my.connect
Viesnīcās man neiedeva 4, 5
аватар Vika284
Harkova-Tunisija, 1 reizi nedēļā
Varbūt pat vēlāk Coral, Anex un TUI vienosies ar savām aviokompānijām par lidojumiem no Harkovas uz Tunisiju
аватар Alex714
Ja Bulgāriju uzskata par budžeta variantu, tad šis ir brauciens ar autobusu (ja nevari izturēt garus braucienus būs grūti + muita joprojām ir kvestu loterija, laika ziņā) un nakšņošana 2-3 * ar brokastīm , pusdienas, uzkodas netālu no pludmales, nu vakariņas būs jāpavada restorānos, bet ir tā vērts.Par kalniem vajag paskatīties uz ziemeļu daļu, man patika Zelta smiltīs, atgādina Alušta g. kaut kādā veidā. Man nepatika Saulainajā krastā - stepē, un tur ir daudz cilvēku. Aprēķiniem labāk nomainīt eiro pret levām, apmainītājus ekskursijā. zonas uz katra soļa.Skaidrs, ka ja ar autobusu, tad brauc min. uz 2 nedēļām.Un ja ņem pirmo rindu,pieci ar ALL,salīdzināms ar Turkish un ar Avio,tad cena var izrādīties augstāka.IMHO.
аватар izmir
Nu taupības nolūkos man patīk arī ar autobusu braukt uz Bulgāriju un katru reizi sev apsolu, ka šī ir pēdējā reize. Es braucu no Kijevas, un jūs pievienojat arī Harkovas ceļu - jā, jūs tur nolādēsiet visu un visus, līdz nokļūsit! Lai gan, es nestrīdos, ir autobusu braucienu mīļotāji.
аватар for.my.connect
Paldies, bet budžeta brīvdienas neinteresē. Es uzskatu gaisu un 5 zvaigznes. Šeit ir sniegti viesnīcu paraugi par cenām. Paldies par pārējo
аватар for.my.connect
Es nezinu, kāpēc jūs runājat par cenu salīdzināmību ar Turciju, es redzu, ka Bulgārija ir daudz lētāka)). Ar to 4., kur braucām, šodien starpība ir kādi 10 tūkstoši, tātad Bulgārijā ir 5k.
аватар slad_ok
Paskaties uz Duni kūrortu, kur visas viesnīcas ir labas un nav odu. Mums labāk patīk Belleville viesnīca.
Vai Golden Sands Riviera Beach viesnīca.
Un šur tur priedes.
аватар Alex714
izmira, šajā ziņā labāk, protams, ar vilcienu uz Odesu un tad ar autobusu, jo šī ir īsta miskaste.Tagad pat ja braucu uz Eiropu, es vedu no Ļvovas, tur no Kijevas ar vilcienu uz samazinātu uzturēšanos autobusā.
IMHO, tie nav amatieri, bet vienkārši mūsu sabiedrības finansiālā realitāte tādā ziņā, ka ne visi oligarhi tādi ir. Un ar lidmašīnu ir skaidrs, ka tas ir ātrāk un ērtāk, bet, ja tas nav čarterreiss vai zemas izmaksas, kas iegādātas uz sešiem mēnešiem, tad šāda atvaļinājuma cena ļoti pieaugs. IMHO.
аватар for.my.connect
Ak, man patika Belleville) paldies!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl