Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2402 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Pirmo reizi plānojam ar auto doties uz ārzemēm. Gribam braukt uz Bulgāriju ar 3 bērniem. Iesakiet, kur labāk ir jūra un ir ko redzēt, ar ko braukt?
Pirmo reizi plānojam ar auto doties uz ārzemēm. Gribam braukt uz Bulgāriju ar 3 bērniem. Iesakiet, kur labāk ir jūra un ir ko redzēt, ar ko braukt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2019-01-225 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  64
аватар demablagoev
Es konsultēju ziemeļu daļu - Varnu un reģionu. Zelta smiltis, Sv. Konstantīns un Jeļena, Albena
Noteikti ir vērts doties, lai apskatītu Veliko Tarnovo.
Ja nonāktu līdz rožu ziedēšanas laikam, es dotos uz Rožu ieleju.
Tajā pašā laikā jūs varat uzkāpt Shipkā ...
аватар Misterpipe
Solasens ar demablagojevu. Albena ar bērniem. Ja nevēlaties pēcpadomju telpas ietekmi, dodieties uz Sv. Bet ir kāpumi un kritumi. Bet pirms jums jūra un aiz Balkāniem.
аватар CharlyX
Es skatos daudzu dzīvokļu rezervāciju par lieliskām cenām ... Nez, kas ir tas jēga ... jo nekad agrāk to neesmu izmantojis. Vai arī ir jēga doties uz viesnīcu?
аватар 86jjj
Ja atrašanās vieta ir jūras piekrastes ziemeļu daļa, tad noteikti dodieties uz Balčiku, tur ir brīnišķīgs Botāniskais dārzs (vīna degustācija, kaktusu kolekcija) un Karalienes Marijas pils (nav jādzīvo Pati Balčika, tur nav īpaši laba pludmale).
Nu ja esi vēl tālāk uz dienvidiem, iesaku apmeklēt Nesebāru, tur var arī dzīvot, jūra tur ir ideāla bērniem, dienvidu Nesebras pludmalē ir maiga ieeja ūdenī un ūdens nav ļoti aizsērējis aļģes, atšķirībā no Sunny Beach. Šādā gadījumā meklējiet viesnīcu netālu no Nesebāras dienvidu pludmales.
Arī Sozopole ir skaista.
аватар Misterpipe
Naktsmītni rezervēju caur tūrisma aģentūru. Cena izrādījās izdevīgāka nekā rezervācijā un birojā. Viesnīcas vietne. Nesebra jā..... Neaizmirstami, skaisti, omulīgi
аватар 86jjj
Jā, cenas dzīvokļiem uz rezervācijas ir labas, tā esam atpūtušies ne reizi vien. Apskatiet atsauksmes.
Bulgārijā jūs varat ēst salīdzinoši lēti vai gatavot pats. Par sevi secināju, ka Nesebārā un Sozopolē tas ir vienkāršāk nekā Svētajā Konstantīnā un Jeļenā, kur ir tikai viens vai divi labi lielveikali un noslogoti ar kafejnīcām.
Un vispirms apskatiet tūrisma aģentūru piedāvājumus, dažkārt cenas ceļojumu paketei patīkami pārsteidz.
аватар 86jjj
Rožu ziedēšana ir brīnišķīga, bet kā liepa Nesebārā pūš jūnijā - lai nomirtu...
аватар irina_1901
Tas viss ir atkarīgs no jūsu maka. Es ņemtu viesnīcu ar 3 bērniem "viss iekļauts". Tas ir izdevīgāk, jo bērniem lielas atlaides, un kafejnīcā samaksāsi pilnā apmērā. Jā, varbūt viņi vēl neēdīs, tad tā ir izmesta nauda. Albena šogad ir dārga. Viņi atbrīvojas no lētām viesnīcām un būvē ļoti dārgas. Es joprojām ieteiktu Sunny Beach, jo viesnīcas ir lētākas. Jo īpaši viesnīca Longoza 4 *, tā nav dārga, ir labi ģimenes numuri un labs ēdiens. Ja varat atļauties vairāk, tad ņemiet Tiara Beach, visi būs apmierināti.
аватар CharlyX
Es nevēlos lietot all inclusive tāpēc, ka man nav jābūt piesaistītam ēdienam ... Es gribu ceļot un redzēt. Un jā, bērni nemaz nav ēdāji :)
аватар Misterpipe
Ja jūs gatavojaties doties apskatīt St Vlas. Kalnu gaiss, skats uz Nesebāru. Padomju Savienība nesmird. Ir Mercury lielveikals ar atbilstošu cenu zīmi.
аватар sergejkrivenkij7
Es ieteiktu svēto Konstantīnu un Helēnu, ļoti klusa vieta, tuvu termālajiem avotiem, pagājušajā vasarā tika atvērts SPA centrs, pavisam netālu no Varnas - var braukt ar autobusu, tas ir daudz vieglāk. Ir pieejams diennakts lielveikals un valūtas maiņas punkts. Ieeja jūrā ir lēzena slīpa - bērniem, tas ir viss! Netālu atrodas šiks priežu mežs, kur vakaros var pastaigāties, lēti restorāni ar skatu uz jūru.
аватар 86jjj
sergejkrivenkij7: Vai ieeja ūdenī (Sv. Konstantīns un Helēna) ir maiga? Es tikai teiktu, ka tas ir diezgan forši bērniem. Tikai tuvāk Saulainajai dienai ieeja kļūst maiga.
аватар Igor_m
Sv.Vlasa, Saulainais krasts, vecā Nesebra, Ravda, Pomorie - tur ir normāla atpūta un ir ērti uzsākt ekskursiju.
аватар sergejkrivenkij7
ja no CHAYKA nokāpjat pludmalē un dodieties uz termālo avotu, kas ir 20 metri, tad pa kreisi būs plaša pludmale, tur ir ļoti maiga ieeja jūrā ... plus bezmaksas termāls avots, kura caurule iet tieši jūrā. Tur vietējie iedzīvotāji ir iekārtojuši pirtis, un visi pēc kārtas iziet termiskās procedūras.
аватар 86jjj
sergejkrivenkij7: Es zinu šīs vietas kā savu plaukstu. Mēs tur nirsim katru vasaru. Jūs runājat par pludmali viesnīcā Azalea. Man šķiet, ka ieiešana ūdenī ir diezgan skarba bērniem. Vai bijāt pirms Saulainās dienas? Lūk, kur maiga ieeja mazajiem.
Tomēr Azalea Beach ir savas priekšrocības bērniem: tā tur ļoti labi nirst. Mūsu sešgadnieks šovasar tur iemācījās labi nirt.
No mīnusiem ar lielu vilni straume velk atpakaļ jūrā, stipri.
аватар CharlyX
Liels paldies jums visiem. Un vēl... kad ir labākais laiks doties? Domāju, ka jūnija otrajā pusē... bet jūtu, ka būs auksti.
аватар 86jjj
Nesebārā peldamies kopš 8. jūnija, ar bērniem. Ūdens nav svaigs piens, bet arī ne auksts. 22 °C aptuveni .. Par ziemeļu krastu jūnija sākumā neteikšu, nezinu.
аватар Misterpipe
Pagājušajā vasarā atpūtāmies no 16. jūnija (St. Vlas). Ūdens ir silts un tīrs. Turklāt cilvēku nav pārāk daudz. Šogad mēs ceļosim tajos pašos datumos.
аватар CharlyX
Un kas ir no Ukrainas...vai šķērsojot robežu ir kādas nianses?
аватар Igor_m
Ir "nianses" - izcils ceļš, vīzas nevajag, biometriskā pase un nauda.
аватар CharlyX
Un kā ar cenām? Cik vidēji maksā pusdienas vienai personai?
аватар Igor_m
rina_1901 vienmēr dod labus padomus, jo Bulgārija viņai jau noteikti ir trešā dzimtene. Cenas kafejnīcās un restorānos, piemēram, Varnā un Zelta smiltīs atšķiras gandrīz divas reizes (dārgākas RFP). Man un manai sievai pietika ar 60-70 levu dienā diviem. Cenas veikalos ir nedaudz augstākas nekā Kijevā. Labā restorānā (piemēram, Nesebāras zivju restorānā) vienā reizē var maksāt 150 lev.. Bulgārija joprojām nav sveša valsts, tādā ziņā, ka viss ir skaidrs un viss ir līdzīgi kā pie mums. Rakojieties pa jautājumiem un atbildēm par Bulgāriju – tur viss ir. Veiksmi!
аватар Misterpipe
Nesebārā, mīdiju porcija 900g. 4.5€ lielveikalā (St. Vlas) divas ceptas skumbrijas uz grila 90 UAH piem.
аватар Misterpipe
Šeit ir ūdenskritumu restorāns jums. Alus, vīns, brendijs, salāti, sača, stavridas ap 35€. Kas, manuprāt, ir saprātīga cena.
аватар ollennka
"Ja jūs nonāktu līdz rožu ziedēšanas laikam, es dotos uz Rožu ieleju."
Pastāsti man, kad Bulgārijā ir rožu ziedēšanas periods un kur atrast šo rožu ieleju? Man patīk rozes, es labprāt aizbrauktu.
аватар 86jjj
Uz CharlyX:
Mēs apspriedām, kur paēst garšīgi un lēti, izmantojot Nesebāras piemēru: https://www.turpravda.com/bg/nesebr/question-62117.html#answer465742
Atrašanās vietas izvēle Bulgārijā: https://www.turpravda.com/bg/question-76027.html#answer590892
Ja vēlaties paēst garšīgi un lēti Sv.Konstantīnā, tad tas ir Frederic Joliot-Curie 3 * viesnīcas restorānā, kas atrodas centrālā vietā un ir redzams no jebkuras vietas pilsētā (augstākā ēka atrodas starp plkst. pasts un klosteris).
Nesebārā jautājums par to, kur paēst vispār nav tā vērts, uz katra soļa ir pirtis un ātrās uzkodas, visur labi lielveikali, augļu veikali, apmaiņas vietas, un ir vietas, ko zināt, tad restorāni ir lēti.
аватар irina_1901
Igor, laipni lūdzam. Tagad neesmu biežs šīs vietnes apmeklētājs, tas ir kaut kā neaktīvs. Ja jautājuma autors nevēlas pieķerties ēdienam, tad jums jāizlemj, cik bieži viņš aizies. Droši vien ne katru dienu. Saprotu, ka viņiem arī vajag jūru. Ja viņi bieži ceļo. Iesaku paņemt lētāku viesnīcu, tikai pārnakšņot. Ja tomēr vēlaties daudz laika pavadīt viesnīcā, tad vēlreiz atkārtoju - "viss iekļauts". Jebkurā gadījumā viņi brokastīs un vakariņos viesnīcā, ja nokavēs pusdienas, tad nekas, dārgi tas viņiem nemaksās. Ja jūs vienkārši nakšņojat, tad iesaku apskatīt lētu Korona viesnīcu ar brokastīm Saulainajā krastā (man ir atsauksme), un "viss iekļauts" dienās, kad viņi sēž viesnīcā, varat ņem kaimiņos Tiarā, 20 eiro dienā ar pieaugušajiem, pusbērniem, zīdaiņiem bez maksas.Domāju, ka cena ir vairāk nekā laba, jo īpaši tāpēc, ka būs iespēja izmantot slidkalniņus, baseinu, bārus un sākt uzreiz no plkst. brokastis..
аватар irina_1901
Mēs parasti braucam augusta otrajā pusē, dažreiz jūnijā, un jūlijs mums ir ļoti karsts mēnesis. Jāpiebilst, ka no jūlija vidus līdz 23. augustam ir visdārgākais periods.
аватар Igor_m
Sveika Ira! Priecājos jūs redzēt, es arī reti kad atrakstījos šeit, tagad visi acīmredzot ir saasinājušies atpūtas gaidās, t.sk. un man.
CharlyX, ņem savu naudu, bērni, sievas un ej drosmīgi.
аватар Igor_m
Jā, Rožu ieleja!!! Jūnija sākumā-vidū, kad dosieties (visādi) uz Veliko Tarnovo, jūs atradīsit sevi pašā skaistumā. No Burgasas pa automaģistrāli ātri nokļūsiet Staraya Zagora, dodieties pa labi uz Kazanlak, netālu no kuras atrodas šī ieleja. Tad tālāk uz Shipku, Gabrovo un V.Tyrnovo. Diena pietiek,bet izbrauksiet sešos no rīta,lai redzētu vairāk.Biju divas reizes un katru reizi jūlijā-augustā-neveicās,bet ir rozes no ielejas,ļoti sausas,laiks atjaunoties . Tomēr Drjanovo klosterī var ieskatīties arī pa ceļam aiz Gabrovas.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl