Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2402 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kādi laikapstākļi un jūras temperatūra kopš septembra vidus. (Plānojam atvaļinājumu no 15. septembra.) Sapratām, ka ar mūsu budžetu ne Ēģipte, ne Turcija mums nespīd. Pastāsti man, kas un kā.
Pirmo reizi braucam uz ārzemēm. Mēs baidāmies tikt aplikti ar nodokļiem. Un vai kāds var ieteikt labu "viss iekļauts" viesnīcu netālu no jūras?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2018-08-256 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар wwadim_i
Bulgārija ja viss iekļauts un netālu no jūras, tad cena ir tāda pati kā Turcijā.
аватар PolikSVT
Ja Turcija "nespīd", tad labāk nemaz neskatīties uz Eiropu) lai gan ir teiciens: "vista nav putns, Bulgārija nav ārzemēs"))) pamēģiniet apsvērt budžeta variantu Turcijā. ) vienalga, cenas un kvalitātes attiecības ziņā Boglaria ir dārgāka maksās.
аватар Bobrovska
No 15. septembra līdz mēneša beigām sola 21-25 grādus bez lietus. Ko tas īsti nozīmē? Jūra jau būs forša, lai gan ... ne visiem. Pusdienlaikā 2 stundas iesils līdz 25 grādiem, tas ir, ne tiem, kam patīk visu dienu cepties saulē. Kopumā Bulgārijā vētras sākas pat augusta pēdējās dienās, septembra pirmās divas nedēļas ir mēreni siltas, samtainas, un tad sezona beidzas. Tāpēc no 15. septembra un lētāk. Šādi laikapstākļi tiek saglabāti gadu desmitiem bez būtiskām novirzēm. Lūk, prognoze šim gadam: https://www.accuweather.com/bg/bg/sozopol/254/september-weather/254
аватар AllOverTheWorld
kāds ir budžets?
Es atbalstīšu PolikSVT, mēģināšu noķert budžeta viesnīcu vai otrādi kaut kādu akciju vai akciju
oktobra sākumā Amara premier noķēra 1180 $ vecākiem un bija bellis delux par 1350, bet nebija laika :(
аватар Vika284
Labāka budžeta viesnīca Turcijā nekā Bulgārijā vai Tunisijā kā brīvdienu iespēja
аватар d.stalmah
Blogārija ar "viss iekļauts" ir vismaz stulba un nav racionāla. Šādām brīvdienām jūras tuvumā viss iekļauts cenas nebūs zemākas par turku, un prieka būs mazāks.
Optimāla, neliela viesnīca otrajā līnijā, maksimālas brokastis, un vislabāk ar virtuvīti, studijas istabu, pusdienām kafejnīcās, ļoti daudzveidīgu virtuvi un cenas, vakariņas pēc pieprasījuma.
аватар monalisa29
Nepiekrītu cenu vienlīdzības rēķinam septembra otrajā pusē. Turcijā sezonas sezona, un Bulgārijā tā jau ir beigusies. Daudzi bāri, restorāni un apskates vietas tiek slēgtas. Un autobusi no Ukrainas vairs neiet. Laiks var būt mainīgs un lietains, bet tas nenotiek gadu no gada. Paskatījos - labas viesnīcas Saulainajā krastā pie jūras "viss iekļauts" uz 10 dienām maksās 600 -700 eiro. Citos kūrortos var atrast lētāk.
аватар Superoper73
Kā ir laika apstākļi Sočos un Krimā. No septembra vidus sākas lietus un specifiskas tādas lietusgāzes, pēc kurām uzkāp jūrā, ir auksts un netīrs. Mēs devāmies aizpagājušo gadu, jo. viņi bija naidīgi ar Turciju, viņiem tas īpaši nepatika. PSRS sanatorijas tās sliktākajās izpausmēs. Tāpēc viņi pareizi iesaka, noķeriet Turciju vai Tunisiju, par naudu tas arī iznāks tāpat.
аватар lotos2500
Bulgārijā 15. septembrī sezonas noslēgums, vējš, aukstums un lietus. no Ļvovas apskatīsim Bukaresti,Stambula,Nesebāra+9 dienas sauļošanās Turcijā,Kusadasi,viesnīca pilsētā.Tūre 16dienas,tagad maksā 306eiro,ēdiņas ir brokastis,un brokastis un vakariņas pie jūras.Mans draugs un es eju!!!
аватар 19062005
Cenas ziņā Bulgārija noteikti būs lētāka, bet ar laikapstākļiem tur var nokļūt. Turcijā vienkārši laiks būs ērts. Bet cenas kož. Ēģipte jau ir lētāka. Noķer dedzināšanu
аватар toki1
Patiesībā kā cilvēks, kurš Bulgārijā ir visu gadu, varu teikt, ka pēdējos 9 gadus mierīgi eju uz pludmali līdz pat oktobra vidum. Gluži tāpat kā visi vietējie, kas atpūšas pēc sezonas.
Šobrīd mani vēl neviens nav ēdis, nogalinājis, un es neesmu nosalusi.
аватар lotos2500
Bijām 2 reizes Bulgārijā, līdz 15Sen. Pēdējās dienās ir bijis krass aukstums, vējš un lietus, sezona slēdzās.Labāk braukt septembra pirmajā pusē, varu ieteikt Paradise Green Park hotel Zelta smiltīs.Iet apmēram 10 minūtes. uz jūru,ēdiens izcils,saldējuma 4 veidi.Animācijas nav,turpat blakus autobusa pietura uz Varnu.Cenas arī ekskursijām krītas,bijām Nesebārā un bulgāru ciematā viss super. ! Braucām ar autobusu no Kijevas, diena vēl jāinformē, paskaties uz finansēm.
аватар irina_1901
Mēs nebraucam uz Bulgāriju pēc 15. septembra. Bet es nepiekrītu viedoklim, ka Bulgārija ir sliktāka par Turciju. mums ir otrādi, mēs esam Bulgārijas mīļotāji. Ja dodaties uz turieni pirms 15. jūnija vai pēc 15. septembra. tad labāk nerēķināties ar peldēšanos jūrā, tā tev ir paveicies. Ieteiktu Saulainajā krastā izvēlēties labu viesnīcu ar baseinu, kur viss iekļauts. Būs atlaides. Mēs mīlam Tiara Beach. Jūs varat redzēt Eureka. Tur vienkārši labi atpūšas, var braukt ekskursijās.
аватар Aleksandr75
Bulgārijā viss iekļauts nav izdevīgi. Labāk ir ņemt labus dzīvokļus.
аватар toki1
Aleksandr75, daļēji piekrītu, bet mans formulējums nedaudz atšķiras. AI ir kā AI, bet ja ņem BB vai pat HB / pat ja ne dzīvokļos /, tad var normāli paēst uz vietas par pieklājīgām cenām. Protams, ir restorāni, kas atļaujas celt cenas it kā ar Michelin zvaigzni, bet ir arī normāli / un tādu ir diezgan daudz /.
Es salīdzinu mūsu / bulgāru / cenas ar cenām Maskavā, Kijevā, Kišiņevā un Minskā - mūsu kūrortos ir lētāk. Lai gan degviela ir dārgāka
аватар 19062005
Pēdējo pāris gadu laikā ēdināšana Bulgārijas kūrortos ir ievērojami sadārdzinājusies un pasliktinājusies kvalitāte. Un to tavernu skaits, kuru cena ir tuvu Michelin, pieaug ar lēcieniem un robežām. Tātad ēšana kafejnīcā-restorānos katru dienu noteikti ir dārgāka nekā viss iekļauts. Un gatavošana pašam nav atvaļinājums. IMHO
аватар Bobrovska
19062005, es tikai nezinu... kur tu ēd? Mēs apmeklējam Sozopolu kopš 2008. gada. Tās bija arī šovasar. Gadu gaitā cenas tam, ko parasti ņemam kafejnīcās, ir augušas ne vairāk kā par vienu levu. Kurss ir dubultojies – jā. Bet kreisajā pusē ir tas pats. Jūs varat ietaupīt uz pusdienām. Lielākajā daļā sabiedriskās ēdināšanas ir biznesa pusdienas - "pusdienu ēdienkarte". Sozopolē = no 4,59 līdz 7 levas par pirmo-otro desertu. Ļoti reti tas garšoja slikti.
аватар 19062005
Par Sozopoli nezinu. Atpūtāmies SB un Golden Sands. Vairākas reizes viņi nokrita uz iespējām "dārgi un bezgaršīgi". Protams, tas nav universāls, un jums ir jāmeklē savas iestādes. Garšīgs un lēts, parasti tālu no tūristu plūsmas, it īpaši ciematu krodziņās.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl