Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2402 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pirmo reizi uz Bulgāriju došos jūnija vidū. Nevar izlemt par kūrortu. Vairāk kā St Vlas vai Sunny Beach. Palīdziet ar izvēli vai padomu. Interesē budžeta variants.
Pirmo reizi uz Bulgāriju došos jūnija vidū. Nevar izlemt par kūrortu. Vairāk kā St Vlas vai Sunny Beach. Palīdziet ar izvēli vai padomu. Interesē budžeta variants.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-03-306 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  54
аватар Igor_m
Iemet monētu, uzmini, ej tur, bez jokiem.
аватар Stanislav_5
Elenīte!
аватар Misterpipe
Elenīte arī noskatījās. Viesnīca var būt budžeta cena. Tas tikai vairāk gulēs. Un tā pludmale ir mazliet ekskursijas (paši). Es apskatu trīs viesnīcas St. Vlasenko: Royal Palms, Venus un Tropics. Varbūt kāds, kur bija. Padomu....
аватар wwadim_i
ja esi jauns, tad saulaina pludmale. St. Vlas ir pludmale, viesnīca. Autobusi no St Vlas kursē uz Nesebāru caur saulaino pludmali.
аватар d.stalmah
Saulainais krasts ir liels kūrorts. Reiz kāds vietējais man stāstīja, ka tur vienlaikus dzīvo līdz 200 tūkstošiem cilvēku. Ir daudz viesnīcu, klubu, no žoga līdz žogam. Iekāp mašīnā un pa logu redzi kā cilvēki atpūšas pie baseiniem, nav kur paslēpties. Dzīve rit pilnā sparā.
Sveti Vlas ir mazs, mierīgs kūrorts. Atrodas kalnainā apvidū. Godīgi sakot, man ir apnicis iet uz turieni. Bet ļoti garlaicīgi. Parasti viņi vakaros gāja kājām uz centru, uz sabiedrību. Ir neliela ieliņa ar veikaliem. Bērniem izklaides nav. Nepatika ne tur, ne tur.
Man vairāk patika Sozopole un Nesebāra.
аватар 19062005
Un man nepatīk saulainā pludmale. Droši vien, ka tur ir tikai jaunajiem cilvēkiem. Kādas ir tavas atvaļinājuma prioritātes? Ja kustība un naktsklubi, tad saulainā pludmale. Ja ar bērniem, tad Albena ir labāka. Ja dvēselei - Nesebāra un Sozopole. Sveti Vlas ir ļoti mierīga vieta.
аватар wwadim_i
Sveti Vlas ir ļoti mierīga vieta. bet stāvas nogāzes
аватар Misterpipe
Mēs ejam bez bērniem, gandrīz četrdesmit gadus. Es neiešu uz ballīti. Es vienkārši gribēju atpūsties no pilsētas steigas un burzmas. Kāpēc Svētā Vlasa ir pievilcīga? Mistral nometnē bija cilvēki ar bērniem, teica, ka esot skaisti un mierīgi. No rīta un vakarā jūra ... Pēcpusdienā un pie baseina var ...
аватар TanjaYad
Ja jūs neinteresē "ballēties"), tad apsveriet Sozopoli. Klusa jauka lēta pilsēta. Un tas atrodas uz dienvidiem, tuvāk Stambulai, ja tas ir, varat doties.)
аватар Misterpipe
Un kā ir Sozopoles pludmalē?
аватар d.stalmah
Pludmales ir lieliskas. Smiltis. Ir divas lielas, diezgan garas, īpaši Harmanītes pludmales.
аватар wwadim_i
katru gadu atpūšamies sozopolē. mierīgs, jauks parks, vecpilsētas daļa izskatās pēc Nesebāras, augļu cenas stendos mērenas. ir 2 salīdzinoši lieli lielveikali un kādi ducis mazu. un Sv.Vlasā cenas būs dārgākas. gājēju zona, kur lietu tirgus. atsevišķs tirgus netālu no vecpilsētas. viss ir blakus. Braucam ar autobusu no Kijevas. budžetu. ja autobuss, tad ne ALF.
аватар TanjaYad
Un kādas dažādas garšīgas zivis un mīdijas Sozopol kafejnīcā). Kafejnīcas cenas ir pieņemamas. Daudzi veikali ar pankūkām, virtuļiem, banītiem un picām.
Harmani pludmale man patika vairāk nekā centrālā. Plaša, smilšaina, ieeja jūrā maiga. Ir ļoti interesanti pastaigāties pa vecpilsētu. Daudz baznīcu.
аватар Misterpipe
Es jau skatos uz Sozopoli. Vakarā pārbaudīšu. Bet tomēr gribas viesnīcu ar baseinu..... Atpūšaties pēcpusdienā ....
аватар 19062005
IMHO. Mums patīk zelta smiltis, viesnīcas parka zonā, ar baseiniem Rivjēras zonā. Un apskates vietas ir viegli sasniedzamas, un, ja vēlaties, ir pieejama izklaide.
аватар Misterpipe
Domāju, ka smiltis ir par agru jūnijā... Vai siltā jūra?
аватар 19062005
Jūnija otrajā pusē jau OK. Lai arī klimats ir neprognozējams, pērn Saulainajā krastā 19. jūnijā lija stindzinošs lietus un bija +18 grādi. Jūrā bija 16 grādi.. Kaut kas līdzīgs šim
аватар Igor_1989
Paskatieties uz savu budžetu un tad paskatieties uz Turciju vai Ēģipti par šo naudu + -. Tā kā Bulgāriju vispār neiesaku.
аватар 19062005
Turcija jūnijā jau ir zaudējusi daudz cenu. Salīdzinājām un rezervējām Bulgāriju.
аватар Misterpipe
Mana sieva nevēlas braukt pie musulmaņiem .... Izvēlamies Bulgāriju
аватар Igor_1989
Mīļā, ja neesi tik pacietīgs Bulgārijā, paskaties, lai vēlāk nenožēlotu (biju tikai Saulainē un braucu ar autobusu uz Nesebāru), Melnā jūra un Melnā jūra Odesā. Vispirms biju Odesā, tad Saulainajā krastā, iespaidi ir šādi:
1) Saulainais krasts - tā pati Odesa tikai viss iekļauts, divos gadījumos, ka jūra, ka pludmales ir netīras.
2) Cenas - ārpus viesnīcas cenām Sunny just space, tas ir dārgākais kūrorts Bulgārijā.
3) Tu nebrauc pie musulmaņiem uz viņu mājām personīgi, bet atpūsties viņu valstī, es nesaprotu iemeslu tavai sievai kategoriski atteikties no šīm valstīm.
аватар Igor_1989
Misterpipe Pastāsti man, kāds ir dienas garums un aptuvenā naudas summa, ko sagaidāt pašam ceļojumam?
аватар Igor_m
Sv.Vlasā ir viesnīca "Laguna", paskatieties, vai derēs.
аватар Misterpipe
Budžets viesnīcai ir + - 10000. Zatokā cenas vēl kosmiskākas. Es iztērēju 5000 trīs dienās, labi, tas ir labi
аватар Misterpipe
Mani vairāk interesē Royal Palm
аватар Igor_1989
Misterpipe 10000 ir cena par diviem vai vienam? cik dienas? 100% jums būs ekskursija ar autobusu (vai jūs atradāt lidmašīnu par šo cenu?)
аватар Misterpipe
Tātad autobuss. Divi cilvēki 9-10 dienas.
аватар 19062005
Mūsu draugi rezervēja Royal palmu. Dzīvokļi bez ēdināšanas. Ja ar autobusu, iekļaujas budžetā
аватар Misterpipe
Starp citu, sveiciens sokīriešiem. Es bieži apmeklēju Romanivci
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl