Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2402 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Lūdzu, palīdziet tikt galā ar pasūtīšanas datumiem viesnīcā
Lūdzu, palīdziet tikt galā ar pasūtīšanas datumiem viesnīcā. Ja, piemēram, autobuss ierodas 01.06 un atiet 11.06 (10 naktis), vai es rezervēju viesnīcu, veicot rezervāciju no 1. līdz 11. datumam?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2018-01-196 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  59
аватар izmir
Jā, tikai pievērsiet uzmanību tam, cikos autobuss pienāk, jo reģistrēšanās parasti ir no 12.00 vai 14.00 un vestibilā var sēdēt no 8.00 no rīta. Ja šī ir liela viesnīca, nevis ģimenes viesnīca, iespējams, būs izdevīgāk iegādāties ekskursiju, vismaz Kijevā tas ir izdevīgāk (varbūt ne visur, bet ...)
аватар __Lena__
Jārezervē no 1 līdz 10 (10 naktis un izrādās). Daudzās viesnīcās izrakstīšanās laiks ir ap pulksten 12:00. Tas ir, 11. datumā ap 12.00 jums ir jāatbrīvo telpa. Ja autobuss ir vakarā, jūs varat atstāt savas mantas reģistratūrā vai arī viņi tās paslēps līdz jūsu laikam. Mums ar to nekad nebija nekādu problēmu.
аватар ALEKSASHKA
Un arī ņemiet vērā, ka sezona sākas 15.06. Pa šo laiku jūra ir diezgan vēsa.
аватар izmir
Nu, es atnācu divas reizes no 1.06, jūra bija normāla, mēs nesasalām un es ēdu ķiršus ... Bet mēs izgājām bez bērniem.
аватар irina_1901
Veicot rezervāciju, norādiet ierašanās un izbraukšanas dienu. Nakšu skaits tiek aprēķināts automātiski. Tie. norādi 1 un 11, šādi raksti pareizi, un būs 10 naktis.
аватар Elenka08
__Ļena__, pēc kādas formulas tu domā, ka no 1. līdz 10. tev 10 naktis?? Un ja viņiem ir autobuss 11, tad pēc jūsu shēmas viņi nakšņos no 10 uz 11 uz ielas
garry_co, tu domā pareizi, rezervē no 1.-11.
аватар __Lena__
Autobuss pienāk 1. datumā un viņi nakšņo viesnīcā. Tālāk 2,3,4,5,6,7,8,9,10 jūnijs. 11. jūnijā viņi pamostas un atbrīvo istabu līdz izrakstīšanās laikam.
аватар Elenka08
labi, viņi nakšņo, bet jums tas ir jārezervē! vai vienkārši pārnakšņot, no 1. līdz 11. datumam - tas ir 10 naktis
аватар Elena1970
Mums jāskaita naktis, nevis dienas. Palika vienu nakti utt.
аватар irina_1901
_Ļena_ Tu kļūdies. Naktis no 1 uz 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11. Paskaiti, izrādās 10 naktis.
аватар Elenka08
*Jārezervē no 1 līdz 10 (10 naktis un izrādās) * ------ kā šis kādam __Lena__
ieteiks un cilvēki uz ielas būs
аватар ollennka
Cikos autobuss pienāk un izbrauc. Dažreiz ar agro reģistrēšanos un vēlo izrakstīšanos es rezervēju papildu naktis no augšas un apakšas, lai būtu ērti.
аватар 19062005
Pati rezervācija jums paziņos ierašanās un izbraukšanas datumu un laiku. Tikai rezervējot tas izrādās dārgāks nekā somas pasūtīšana. Vismaz pēdējos gados no Ukrainas (kopš 2012. gada), un no 1. līdz 10. jūnijam, pēdējos divus gadus bija lietains un auksts, peldēja tikai valzirgus. Pērn un 19.-20.jūnijā lija pie +18 gaisa.
аватар garry_co
Vēlos dzīvokli ar virtuvi. Par tādām cenām kā pie mums gribas ēst restorānos, īpaši mazais ir ļoti izvēlīgs ēdienam.
аватар izmir
Paskatieties uz viesnīcu St. Nicholas Old Nessebar (st-nikolay.com) pagājušajā gadā tur bija krusttēvi ar mazu bērnu - viņiem patika. Lētāk ir rezervēt tieši caur saimnieku, viņu arī sauc Nikolajs, ļoti ātri atbild uz pastu. Es arī biju šajā viesnīcā, tā ir laba, tikai vairāk piemērota ģimenēm ar bērniem, nevis tiem, kam rūp Saules krasts :)
аватар helena_fortuna
__Līna__
10 naktis.
19062005 iepakojumi ne vienmēr ir lētāki. Savādāk.
аватар irina_1901
ollenka pareizi uzrakstīja. Ja esat kopā ar bērnu un autobuss atbrauc agri no rīta (un neesat pietiekami izgulējies), tad labāk rezervēt papildu nakti un tad apartamenti būs jums gatavi. Kas attiecas uz uzturu (gatavošanu pašam), es to nepiekrītu. Es domāju, ka šajā gadījumā labāk ir ņemt viss iekļauts Saulainajā krastā. Bet tas ir mans personīgais viedoklis.
аватар ollennka
Un es savukārt atbalstīšu irinu_1901 attiecībā uz viņas nevēlēšanos atvaļinājumā gatavot pašai. Atpūta ir atpūta, arī no ēdiena gatavošanas un trauku mazgāšanas.
аватар lotos12345
tieši tā, paņem pauzi no pannām --- svēta lieta !!!
аватар lotos12345
tieši tā, paņem pauzi no pannām --- svēta lieta !!!
аватар 19062005
Ja ceļojat ar bērnu, jūnija sākums nav piemērots laiks. Jūra tiešām auksta! Lietus! Apskatiet laika prognozes dažiem pēdējiem gadiem. Un dzīvokļos nav daudz ko darīt. Es atbalstu visus, kas runā par All Inclusive viesnīcām. Mammai arī jāatpūšas!
аватар ollennka
Jūs esat tik traģiski, rakstot par lietusgāzēm Turcijā, it kā katru dienu būtu ilgstošas ​​​​tropu lietusgāzes. Faktiski maijā līst, bet tie ir īsi un bez aukstuma. No jūnija līdz septembrim lietus iespēja ir minimāla. Varbūt 20 atpūtas dienām jūs atradīsiet 1-2 lietus maksimums.
аватар ALEKSASHKA
Neticiet .. mēs apspriežam Bulgāriju, nevis Turciju :)
аватар ollennka
Ak, milpardon)))). Ziņots. Es nezinu par Bulgārijas lietusgāzēm, es vēl neesmu bijis Bulgārijā.
аватар monalisa29
Jūnija sākumā Bulgārijas kūrortos vairs nav spēcīgu lietusgāžu. Jā, vakarā var līt stiprs lietus, bet nākamajā rītā jau rādās saule. Jūra joprojām ir vēsa, tāpēc vakaros no turienes pūš vējš. Jāvelk žakete. Un tātad kopumā viss ir ļoti ērti, nav ļoti karsts, cilvēku vēl nav daudz, un ekskursiju cenas ir pieņemamas (tiek ņemtas vērā bezmaksas naktis)
аватар 19062005
Žēl, ka video netiek nosūtīts. Ir 11. jūnijs. +19.
аватар 19062005
Un tālāk
аватар irina_1901
Pagājušajā vasarā bijām Bulgārijā no 13. jūnija. Laiks bija vasarīgs, bet divas reizes nedaudz lija, jūra sākumā bija vēsa. Īstā vasara sākās 21. jūnijā. Bet vēl pirms 21 labi pavadījām laiku viesnīcā "viss iekļauts", peldējāmies baseinā, apmeklējām animāciju, veicām braucienus (tikai labi, ne pārāk karsti). Tātad varat doties, labāk pēc 15. jūnija. Jūs varat paņemt lētu Corona viesnīcu sestdien brokastīs, neuztraucieties par viņu brokastīm un paņemiet "viss iekļauts" skaistajā blakus esošajā viesnīcā Tiara Beach. Ēdiens ir labs, un mini-akvaparks bērniem un pieaugušajiem. Un es nedomāju, ka tas ir dārgi - 20 eiro dienā pieaugušajam un pusei bērna vai pat bez maksas, es neatceros, līdz kuram vecumam. No rīta līdz vakaram jūs izmantojat visu, ko varat dārgā viesnīcā.
аватар 19062005
Irina_1901, kāpēc tādas grūtības ar kroni? No Ukrainas daudz normālu viesnīcu pārdod par adekvātu cenu.
IMHO mums absolūti nepatika Sunny Beach. Papildus Nesebārai un akvaparkam tajā nav ko darīt. Zelta smiltīs, tieši mums. Ir daudz ko redzēt gan bērniem, gan pieaugušajiem.
аватар irina_1901
Redziet, ir dažādi viedokļi. Un mēs mīlam trīs kūrortus: Nesebāru, Saulaino krastu un Albenu. No zelta smiltīm kategoriski izvairāmies, pludmales tur ir sliktas. Ja tikai viesnīca Gradina aiziet līdz Rivjēras pludmalei. Bet te katram savs... Un kāpēc tādas grūtības ar Kroni? Jo jūnijā maksā santīmu. Man ir apskats par pagājušo gadu, ja interesē, ieskatieties.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl