Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2402 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kurā virzienā ar automašīnu no Kijevas doties uz Bulgāriju?
Kurā virzienā ar automašīnu no Kijevas doties uz Bulgāriju?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2015-07-019 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар vasilukvas
Caur Čerņivci, Bukaresti
аватар Igor_m
Ir divas parastās iespējas:
1. Kyiv-Chernivtsi-Suceava-Baceu-Tekuch-Braila (neiebraucot tajā) -Viziru (ciema galā pagriezieties pa kreisi) -Chernavoda-Constanta-Adjidzha - vai nu uz Negru Voda, vai uz Vama Veche Ilanlk.
2. Kijeva-Mogiļeva-Podoļska - Lipčaņi (Moldova) - pa 29A līdz Suceavai un tālāk tāpat kā 1.punktā.
аватар LaFifa
Un mēs ceļojām Kijeva-Odesa-Tatarbunary-Reni/Galats-Vama Veche/Durankulak-Sunny Beach-Nessebar. Šajā maršrutā ir viens vājais punkts - Odesas-Reni šosejas posms. Pārējais ir pieklājīgs līdzens ceļš gar jūru. Ja vēlaties ātri nokļūt Bulgārijā, tad ieteiktu doties caur Reni, un, ja vēlaties paskatīties pa ceļam uz Rumāniju, tad caur Čerņivci, jo šajā gadījumā jūs brauksiet cauri kalniem (Transilvānija) - un viss interesantais Rumānijā atrodas tur :)
аватар polyn
bijām pirms nedēļas ar 2 bērniem ar Renault Duster. no visiem maršrutiem viņi izvēlējās Kijeva - Chernivtsi - Siret - Suceava - Felticen - Roman - Bacau - Tekuch - Braila - Insurecey - Kelerashi - Chiciu - ir prāmis pāri Donavai - Silistra - Varna un tālāk, kur nepieciešams. Mēs braucām uz Byalu. Kopumā benzīnam vajadzēja 3000 gr. Rumānijā jābrauc ap 650 km. Izvēlē noteicošais bija tas, ka nobrauca tikai 2 apmales, kas ievērojami samazināja dīkstāves laiku, jo viņu datori vienmēr karājas.
аватар ernest.grann
Čerņivcu apkārtnē ceļa nav!!! Gandrīz nogalināja riteņus! Un tad caur Rumāniju cieti ciemi, lai iet! Es vairs mūžā neiešu šo ceļu!
Atgriezāmies caur "Odesu"... viss super dārgs, viss kā stikla gabals, Visā Rumānijā ir gandrīz autobānis 130 km/h, izņemot vienu gabalu Moldovā!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl