Elitsa 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.610
№1 viesnīcas reitingā Pamporovo
8.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Pamporovo, 1700 m augstumā virs jūras līmeņa starp priežu mežu. No šejienes jūs varat viegli nokļūt līdz galvenajām pilsētas apskates vietām. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai un korporatīvo pasākumu organizēšanai.Vairāk →
аватар eleonoramerenbah
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies par normā lā m cenā m un pē c draugu ieteikuma, kuri pirms tam bija atpū tuš ies Elitsa viesnī cā . Man ļ oti patika. Viss ir vienkā rš i - un virtuve, un apkalpoš ana, un viesnī cas saimnieces viesmī lī ba. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies par normā lā m cenā m un pē c draugu ieteikuma, kuri pirms tam bija atpū tuš ies Elitsa viesnī cā . Man ļ oti patika. Viss ir vienkā rš i - un virtuve, un apkalpoš ana, un viesnī cas saimnieces viesmī lī ba. Mū su istaba ar balkonu ar brī niš ķ ī gu skatu uz kalniem un mež u arī bija vienā lī menī . Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti un plā nojam tuvā kajā laikā apmeklē t viesnī cu.
салон с камином салон ресторан
аватар elitzapamporowo
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies viesnī cā.2012. gada rudenī . Viesnī ca man ļ oti patika! Izdarī š u rezervā ciju, ka ir ar ko salī dzinā t gan Eiropā , gan pasaulē . Izpalī dzī gs personā ls, garš ī ga virtuve, plaš i numuriņ i. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies viesnī cā.2012. gada rudenī . Viesnī ca man ļ oti patika! Izdarī š u rezervā ciju, ka ir ar ko salī dzinā t gan Eiropā , gan pasaulē . Izpalī dzī gs personā ls, garš ī ga virtuve, plaš i numuriņ i.
Tas, ka viesnī cā ir Ļ OTI laba trenaž ieru zā le, un, protams, ne fanā tiski, bet tur pavadī tā s 40-60 minū tes arī ir liels pluss. Rudenī ī paš i gaidī ta pirts un karstais dž akuzi.
Daba ļ oti skaista, skats uz kalniem no istabiņ ā m iespaidī gs. Ē diens no rī ta sā tī gs, vakarā garš ī gs, paciņ ā paņ ē mā m tikai brokastis, lai neierobež otos ar vietu un ē dienu izvē li vakariņ ā m. Un viņ i nekļ ū dī jā s!
Iesaku š o viesnī cu klusai izmē rī tai atpū tai Priecī gus svē tkus!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m pagā juš ogad vasarā . Recepcijā atbild krievvalodī ga sieviete. Dzī vojā m viesnī cā . Labs gaisa salikums+skuju koki. Dzī ves ziņ ā lieliski apstā kļ i. Un izklaides ziņ ā . bē rnam arī ir ko darī t. Manai meitai 5 gadi rotaļ u laukums, atrakcijas. … Tomēr ▾ Bijā m pagā juš ogad vasarā . Recepcijā atbild krievvalodī ga sieviete. Dzī vojā m viesnī cā . Labs gaisa salikums+skuju koki. Dzī ves ziņ ā lieliski apstā kļ i. Un izklaides ziņ ā . bē rnam arī ir ko darī t. Manai meitai 5 gadi rotaļ u laukums, atrakcijas. Var iet uz planetā riju un muzeju. Bija ļ oti forš i veikt elpoš anas vingrojumus tieš i mež ā . Manai meitai š ie vingrinā jumi + neliela rū dī š ana (apliet ar vē su ū deni) deva ļ oti labu rezultā tu. Viņ a pā rstā ja slimot, un, ja arī saaukstē jā s, tad slimī ba nepā rauga pneimonijā , ar kuru viņ a varē ja saslimt vairā kas reizes ziemas laikā . Manuprā t, vislabā k ir ierasties pē c iespē jas ilgā k un apvienot atpū tu ar makš ķ erē š anu. un, protams, sē nes un ogas. Ļ oti apmierinā ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sergei71
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ļ oti pieklā jī ga un lē ta viesnī ca pie trasē m un slē poš anas centriem "studenets". priekš rocī bas: tuvu pacē lā ji, tī rs, vestibilā kamī ns, viesnī cā labs restorā ns, blakus vē l daž i, blakus veikals, pieklā jī ga pirts, salī dzinoš i maz viesu : ), netā lu ceļ š uz Smoļ anu un pilsē tas centru pamporovo. … Tomēr ▾ ļ oti pieklā jī ga un lē ta viesnī ca pie trasē m un slē poš anas centriem "studenets". priekš rocī bas: tuvu pacē lā ji, tī rs, vestibilā kamī ns, viesnī cā labs restorā ns, blakus vē l daž i, blakus veikals, pieklā jī ga pirts, salī dzinoš i maz viesu : ), netā lu ceļ š uz Smoļ anu un pilsē tas centru pamporovo. mī nusi - pā rā k daudz cilvē ku nogā zē s kopš.1. janvā ra, restorā ni Bulgā rijai diezgan dā rgi (tie ir vispā rē jie kū rorta trū kumi). atpū tos no 26. decembra lī dz 6. janvā rim ar ģ imeni - es, sieva, meita 8 gadi. mē s biež i ceļ ojam, bet pirmo reizi bijā m slē poš anas kū rortā . atradā m ļ oti labu treneri un pē c 6 dienu individuā lajā m nodarbī bā m jau slaveni slidojā m no sarkanajā m nogā zē m. bija daudz sniega. daba ir ļ oti skaista. apskatī jā m Jagodinskas alu. daudz iespaidu, atbrauksim vē l. iesakā m ģ imenes atpū tai un slē potā jiem iesā cē jiem (kā arī tiem, kas brauc sava prieka pē c, nevis "izrā dī š anā s" dē ļ ).
аватар
 •  apceļots 21 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bulgā rija un slē poš anas kū rorts Pamporovo, š ī ir vieta, kas jā apmeklē ikvienam. Atpū ta ir diezgan lē ta, un virtuve ir daudzveidī ga, cilvē ki ir draudzī gi un atvē rti Daba ir unikā la un Skaista, garš ī ga, draudzī ga Atpū tā mies 2013. … Tomēr ▾ Bulgā rija un slē poš anas kū rorts Pamporovo, š ī ir vieta, kas jā apmeklē ikvienam. Atpū ta ir diezgan lē ta, un virtuve ir daudzveidī ga, cilvē ki ir draudzī gi un atvē rti Daba ir unikā la un Skaista, garš ī ga, draudzī ga
Atpū tā mies 2013. gada augusta beigā s Pamporovā , mums un bē rniem ļ oti patika; temperatū ra ap 25. Ļ oti laipni cilvē ki, viss skaidrs un mā jā s. Krievu ir daudz, Elitsa viesnī ca ir lē ta un ļ oti skaista. Ejam vē lreiz. Nemaz negribē jā s iet prom. Neprā tī gi viss patika - lielisks kū rorta rajons, grezna vieta.
Braucā m ar maš ī nu no Maskavas, ceļ š ir kā rtī bā .
Vairā k par Pamporovo un viesnī cu - ir pastaigu un riteņ braukš anas tū res ar
kalnu gidi, ekskursijas pa apkā rtni un
Rož enska un Bahkovska klosteri, brī niš ķ ī gi tilti, Trigradas ž drelo,
ala Velna rī kle, Yagodinskaya ala un daudzas citas skaistas vietas.
Visas š ī s dabas parā dī bas izraisa lieliskas emocijas un atstā j spilgtu un
neaizmirstams piedzī vojums uz mū ž u.
un lieliski persiki... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bahkovas klosteris
Bulgārija, Pamporovo
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats

Отель расположен в Пампорово, на высоте 1700 м над уровнем моря среди соснового леса. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей города. Отель подходит для семейного отдыха и организации корпоративных мероприятий.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Пловдива составляет 77,2 км.
Viesnīcā

К услугам гостей принадлежности для барбекю и открытая терраса. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Караоке
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • volejbols
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Отель предлагает гостям 20 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Raikovski Livadi, 4870 Пампорово, Болгария
Tālruņi: +359 309 5 83 93 GSM: +359 897 444 574, +359 897 444 570
Tīmekļa vietne: Elitsa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.