Sol Nessebar Bay 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.710
№8 viesnīcas reitingā Nesebāra
9.1 Numurs
9.1 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nesebārā, 2 km attālumā no Nesebras vecpilsētas un 1 minūtes pastaigas attālumā no autobusu pieturas. Kūrortviesnīca Sunny Beach atrodas 5 km attālumā. Viesnīca ir daļa no Sol Nessebar Resort kompleksa. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Lora60
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Bulgā rijas ceļ ojumi" Savā s atsauksmē s es vienmē r rezervē ju, ka plā noju vasaras brī vdienas pirms Jaunā gada un nekavē joties rezervē ju viesnī cu, pats sastā du brī vdienu programmu (man nepatī k kratī t operatorus), izpē tu visas atsauksmes un sazinos ar tā s valsts vietē jie, uz kurieni gatavojos braukt))) )) tā pē c atpū ta vienmē r ir laba, nav garlaicī ga, harmoniska, bez slimiem un neapmierinā tiem (ceļ oju jau 20 gadus. … Tomēr ▾ "Bulgā rijas ceļ ojumi"
Savā s atsauksmē s es vienmē r rezervē ju, ka plā noju vasaras brī vdienas pirms Jaunā gada un nekavē joties rezervē ju viesnī cu, pats sastā du brī vdienu programmu (man nepatī k kratī t operatorus), izpē tu visas atsauksmes un sazinos ar tā s valsts vietē jie, uz kurieni gatavojos braukt))) )) tā pē c atpū ta vienmē r ir laba, nav garlaicī ga, harmoniska, bez slimiem un neapmierinā tiem (ceļ oju jau 20 gadus. . audzinā ju bē rnus ceļ ojumos). laiks, brauc ar vilcienu Maskava-Burgasa (biļ etes uz 45 dienā m nav problē ma tur un atpakaļ ar labu atlaidi), nopirkā m kupeju diviem un izskatī jā mies ļ oti labi, salī dzinot ar citiem pasaž ieriem, kuri kā siļ ķ i iebā za mucā ar bē rni un suņ i. Ceļ š viegli panesams, ir kondicionieris, atkal ja zin kā sevi noturē t ))))) Tui š oferis mū s sagaidī ja uz perona un aizveda uz viesnī cu (ceļ š no Burgasas ir 35 minū tes). izdari secinā jumus - viņ i nedzī vos sliktā vietā .
Padoms numurs 1 Neapsē dieties augstā k par 2. stā vu (jums bū s jā gaida puse dienas, lai tiktu augš ā ), un mē s ejam augš ā un lejā .
Padoms numur 2 Centieties neņ emt skatu uz jū ru, t. i. peldbaseins (klusums atvaļ inā jumā , patiesī bā , rada relaksā ciju, kā arī ietaupī jumu aptuveni 10 tū kstoš us).
Ē diens ļ oti labs un daudzveidī gs....TIEK NODROŠ INĀ TS VISIEM VECUMIEM (no svaiga piena, jogurtiem un graudaugiem lī dz frī kartupeļ iem, ko viņ i tur spē lē ja futbolu...vecā ku pamesti necivilizē tie krievu bē rni), tas ir, viss. vai tur ir gan gaļ a, gan pockmarks, gan kebabs, gan grils, gan dā rzeņ u un augļ u deserti - domā ju, ka tas nav diskusiju vē rts - Sol viesnī cas vienmē r ir slavenas ar apkalpoš anu un ē dinā š anu....Es tajā s tikai atpū š os. . mani bē rni nekad nav slimojuš i izbraucienos gan viņ iem nav paraduma dzert ū deni baseinā ir č ipsi, vajag pieskatī t bē rnus, tad pā rē jais bū s labi. Istabas jaunas, tī ras, lieliski iztī rī tas, viss darbojā s, minibā rs nedaudz vā jš . Animatori izcili, visas dienas garumā ir aizņ emti ar bē rniem, patika arī izklaides pieauguš ajiem - salsas nodarbī bas, ū dens polo, volejbols un š auš ana Tiem, kam patī k dzert - kokteiļ i vā ji, alus arī , bet š is ir garantija, ka visi ir dzī vi)))))))))
Esmu politiskais vē sturnieks, tā pē c Balkā ni un Nesebras pilsē ta mani ī paš i interesē netū ristiski bagā ta vē sture, kari, izrakumi. cilvē ki nemaz neiet uz balkonu - pamatī gs pē rkons un zibeņ i, nav kur lai pludmalē s nokrī t ā bols. No mū su viesnī cas uz turieni brauca 2 autobusi. . . liekas, ka 5 pieturas (1 leva maksa, 15 lev taksi). Krē mi, produkti, dā vanas - lielveikals Mladost - 2 pieturas no viesnī cas ( var staigā t). . starp citu pati viesnī ca atrodas Ravdas ciemā . . Ir lē ti, maš ī nas labas, nav problē mu ar benzī nu un ceļ iem (daudzi bulgā ri nav bijuš i savā galvaspilsē tā savā visa dzī ve, viņ iem 200 km ir kā mums Tā lie Austrumi))))) tā pē c ceļ i vienmē r ir brī vi, esiet laipni gaidī ti visur, ar nakš ņ oš anu bez problē mā m. Kam bū s interesanti, pastā stī š u par Rupī ti ( Vanga), Pē teris Ič a, Sofija, Plovdiva un citas pilsē tas.... 3 dienas visi skatī jā s)))))) Neklausieties nevienam par infekcijā m un grū tī bā m, ko rada slimi cilvē ki, paņ emiet licenci un drosmī gi dodieties uz Balkā niem. ir lieliska , jū ra ir brī niš ķ ī ga (kas attiecas uz pludmali - TĀ NAV PIEDER VIESNĪ CAI un tā pē c viesnī ca un pludmale ir daž ā das lietas).
Padoms numur 3 - peldieties pludmalē prom no sauļ oš anā s krē sliem (jū ra ir tī ra un smiltis ir tī ras).
Tips numur 4 neguļ ē nā priedē s - pirmkā rt, ir forš i, otrkā rt, ir nenormā lo krievu rū ka. . mat. . kartes. . vai uz bē rniem. . ā rzemnieki sauļ ojas pie baseina.
Padoms numur 5 droš i brauciet ar vilcienu, bet nopē rciet kupeju diviem vai trim. Runā jot par vilcienu. . . tas atiet no Burgas 20.05, nevis kā norā dī ts biļ etē s 20.30 un sarakstā.20. 15. )) ))) daudzi kavē jā s.
Padoms # 6 Neizmetiet vilciena biļ etes tur, ierodoties Burgasā , tā s ir atgrieš anā s biļ etes (daž as netika ievietotas vilcienā ).
Padoms # 7 Rezervē jiet viesnī cu februā rī — tas ir lē tā k.
Padoms Nr. 8 Brauciet ar auto uz Balkā nu ekspresi (25 eiro dienā...viesnī cā -80 eiro dienā ).
Padoms Nr. 9 Dā vanā m ir tī ri simboliska nozī me - krē mi, losjoni, rož u eļ ļ a - lielveikalā ir lē tā ki.
Padoms nr. 10 Nevā c daudz mantu - nav kur vilkt, kleitas un kurpes, zā baki, dž insi nav vajadzī gi))))))) Noteikti apmeklē jiet Balkā nu cirku, š ī ir nodarbī ba - labi klauni un interesanta programma)))))) rakstiet...tur ir kaut kas pateikts. . .
это въезд в нац.парк Рупите памятник Ванге цыгане живут
аватар invest1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Č etri no 2012. gada 17. lī dz 27. jū lijam ceļ ojā m (trī s pieauguš ie plus bē rns 5 gadus vecs). 30 minū š u attā lumā no lidostas. Viesnī cas numuriņ i ir plaš i, nevis "super", bet ļ oti solī di. Ē ka un teritorija ir lī dzī ga padomju laika sanatorijā m, bet tajā paš ā laikā tiek ņ emts viss labā kais un, protams, ar lielisku servisu. … Tomēr ▾ Č etri no 2012. gada 17. lī dz 27. jū lijam ceļ ojā m (trī s pieauguš ie plus bē rns 5 gadus vecs). 30 minū š u attā lumā no lidostas.
Viesnī cas numuriņ i ir plaš i, nevis "super", bet ļ oti solī di. Ē ka un teritorija ir lī dzī ga padomju laika sanatorijā m, bet tajā paš ā laikā tiek ņ emts viss labā kais un, protams, ar lielisku servisu. Personā ls neuzbā zī gs, patī kams. Lielā kais pluss, iespē jams, ir ē diens (liellopu gaļ a, cū kgaļ a, vista, jē ra gaļ a, pā ris reizes trusis; daž ā di augļ i: arbū zi, melone, persiki, ā boli, bumbieri, plū mes, aprikozes, kivi, ananā si pā ris reizes). Saldums nebija ī paš i iespaidī gs (tomē r figū ra bija labā k saglabā jusies). Man patika animā cija, ī paš i bē rnu klubs (bet ne Tukā ns, ko visi slavē ja), bet viesnī cā . Patieš ā m, Tukā nā tikai tie, kas ceļ oja caur TUI, tiek ierakstī ti kuponā (mē s esam). Tukā na dē ļ viņ i deva priekš roku Nesebā ras lī cim, bet vairā k patika Nesebā ras pils, un klubs no viesnī cas atradā s Marē (tur bija slidkalniņ i un bē rni izklaidē ja dedzī gā k un aicinā ja visus no 4 gadu vecuma). Teritorija ir kopī ga (tā dē ļ viesnī ca uzvar, salī dzinot ar blakus esoš ajā m, kur ir tikai ē ka un izeja uz jū ru. ) Pludmales dē ļ par š o viesnī cu š aubī jos ilgi (lasī ju atsauksmes), bet pat nevilcinieties (ja neesat kaislī gs ū denslī dē js). Pludmales josla š aura, bet gara, tur bija viss, smiltis lī dz paš ā m bojā m. Jū ra sekla, zem bojā m, laikam trī s metri, bet silta. Aļ ģ es, tiesa, bija, bet atradā m pludmales vistā lā ko (domā ts kreiso) punktu, kur aļ ģ u praktiski nebija. Un, ja jū s dodaties uz kaimiņ u pludmali (pa kreisi caur tī klu), tur ir dziļ ā k un nav aļ ģ u. Viesnī cas aprakstos ir atzī mē ts, ka arī otrā lī nija ir pā ri ceļ am, bet patiesī bā ceļ a nav un jū ra ir 3 minū š u attā lumā .
Patika teritorija, priedes, lapu koki, augļ u koki, vā veres.
Ā rpus viesnī cas teritorijas devā mies uz Ravdas un Nesebā ras pusi. Nesebā rā valda dzī vī ba. Tur labā k aizbraukt uz vecpilsē tu (1 leva ar autobusu) un kurss ir augstā ks un interesants. Pirmo reizi viņ i mē ģ inā ja staigā t, ar bē rnu viņ i sasniedza tikai jauno pilsē tas daļ u.
Man ī sti nepatika š ī Bulgā rijas daļ a — tas viss bū vlaukumos un mini viesnī cā s. Pirms kā diem 15 gadiem atpū tā mies Albenā , arī tad tur bija dzī vī gā k un smukā k nekā š ajā pusē . Bet ja tomē r iet š ajā virzienā , tad tikai uz sol rež ģ a viesnī cā m, jo ​ ​ cienī gā kas neesam satikuš i.
аватар hrvatandy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī gada jū nija beigā s atpū tā mies ar visu ģ imeni ar mazdē lu 4 gadus. Viesnī ca atstā ja labu iespaidu. Tā ir daļ a no 3 komplekta viesnī cas. Tie atrodas burta P formā . Centrā ir 5 * (Palace), sā nos ir divi 4 * (kreisajā pusē ir Mare, labajā pusē ir Bay). … Tomēr ▾ Š ī gada jū nija beigā s atpū tā mies ar visu ģ imeni ar mazdē lu 4 gadus. Viesnī ca atstā ja labu iespaidu. Tā ir daļ a no 3 komplekta
viesnī cas. Tie atrodas burta P formā . Centrā ir 5 * (Palace), sā nos ir divi 4 * (kreisajā pusē ir Mare, labajā pusē ir Bay). Kompleksam ir kopī gs
sauļ oš anā s terase lī dz jū rai.
Viesnī ca ir pelnī jusi savas 4 zvaigznes. Gan restorā ns, gan telpas, gan teritorija, gan animā cija bē rniem, viss ir uzslavas vē rts.
Iesaku brī vdienā m ar bē rniem. Teritorijā ir daudz atpū tas iespē ju bē rniem, tostarp divi ū dens slidkalniņ i.
Ierodoties viesnī cā , mū s jau gaidī ja reģ istratū rā un uzreiz tika iedotas atslē gas. Istaba ir ļ oti plaš a un ē rta. Laba vannas istaba.
Istaba bija ar sā nskatu uz jū ru un centrā lo baseinu pie piecinieka. Iesaku samaksā t iepriekš par skatu uz jū ru, uz citu
istabas pusē paskaties uz ceļ u un nodeguš o lauku. Numurs ir aprī kots ar gaisa kondicionē tā ju. Noteikti paņ emiet otru reģ istratū rā
karti, tad vienu var atstā t ievietotu istabā , lai kondicionieris darbotos arī Jū su prombū tnes laikā un atdzesē tu telpu.
Labi baseini. Baseini ir tī ri. Viesnī cas kompleksa teritorijā varat izmantot jebkuru peldbaseinu, jebkuru bā ru
peldbaseins un terases bā rs. Nav svarī gi, no kuras no trim viesnī cā m jū s esat. Tauta, kā parasti, mē ģ ina ņ emt solā riju agri no rī ta un
baseini un terases. Ir ļ oti svarī gi ieņ emt vietu uz terases, jo pludmale netā lu no viesnī cas ir š aura smilš u josla, uz kuras jums arī nepiecieš ams
pozī cija iepriekš . Tauta ir sabā zta un jā sauļ ojas ar seju pret kā du citu...e. To, ka tā ir ļ oti š aura, var pieļ aut, bet
tas arī ir netī rs, un divu nedē ļ u laikā , kad mē s tur bijā m, tas ne reizi netika iztī rī ts. Kamē r nebija vē tra, labi, bet kad bija vē tra, tad
skaidrs, ka jū ra bija netī ra, nesa aļ ģ u kalnus, bet tā kā pludmale nav tī rī ta, tad visa š ī laime gulē ja un klusi sadalī jā s.
Pati jū ra kopumā ir tī ra un silta, dibens smilš ains un uzreiz ne pā rā k dziļ š , kas atkal ir pluss ģ imenē m ar bē rniem.
Ē diens viesnī cā ir pieklā jī gs, ē dienu izvē le ir cieņ as vē rta. Viss tiek ā tri papildinā ts. Augļ i bija daž ā di, neskatoties uz to, ka pagalmā bija jū nijs. Arbū zi, melones, ananā si, ā boli, persiki, bumbieri, ķ irš i. . . Mans mazdē ls tur svinē ja savu dzimš anas dienu. No viesnī cas viņ i gatavo dā vanu nelielas š okolā des kū kas un pastkartes veidā no viesnī cas direktora. Ja vajag lielā ku kū ku, tad par maksu.
Divas reizes notika tematiskas bulgā ru vakariņ as. Vakariņ as, protams, ir parastas, bet viesmī ļ i ir ģ ē rbuš ies tautas tē rpos un pie ieejas tiek sagaidī ti ar glā zi brendija un maizes ar medu un garš vielā m. Rakia pietiek tikai pirmajam, pā rē jie saņ em tikai maizi. Kaut ko lī dzī gu satikā m atvaļ inā jumā Tunisijā , tikai tur, ja kaut kas beidzā s, uzreiz atveda vairā k, lai pietiktu visiem atpū tniekiem. Bulgā ri ir skopi. Dzē rienu izvē le bā rā bija patī kams pā rsteigums. Izrā dā s, ka Bulgā rijai pat ir savs viskijs un tekila, turklā t diezgan pieklā jī ga kvalitā te. Reizi nedē ļ ā bā rā skan dzī vā mū zika, ja vē laties, varat dejot. Vienī gais mī nuss vestibila bā rā ir vecā s mē beles. Iekš ā atzveltnes krē sli ir izsē duš ies, terasē ir krē sli ar lauztā m kā jā m. Iesaku pā rbaudī t pirms nolaiš anā s.
Noteikti veltiet dienu un apmeklē jiet veco Nesebā ru. Klī st pa š aurajā m ieliņ ā m. Pilsē ta ir burvī ga.
No ekskursijā m mē s paņ ē mā m tikai nacionā lo ballī ti un braucienu uz delfinā riju Varnā .
Netā lu no viesnī cas, 10-15 minū š u gā jiens lī dz akvaparkam, iepretim bezmaksas mikroautobusa pieturai. Pā ri ceļ am uz vietē jo akvaparku, viesnī cas pusē uz ū dens atrakciju parku Saulainā krastā .
Piedā vā jam nelielu atskaiti par svē tkiem. Ja kā dam kaut kas jā zina sī kā k, tad viņ š ir gatavs atbildē t uz visiem jautā jumiem.
Viesnī cā naudu nemainiet, maiņ as kurss ir ļ oti zems. Divas autobusu pieturas vai 15 minū š u gā jiena attā lumā jaunajā Nesebā rā ir parasts valū tas maiņ as punkts.
Novē lu jums visiem veiksmi un labi pavadī t laiku! ! !
Центральный бассейн Бассейн Вид на бассейн из лифта Центральный бассейн ночью Вид отеля со стороны бассейна. Внизу ресторан, затем терраса лобби-бара, выше номера Лобби-бар Бар на террасе Вид на отель со стороны центрального бассейна ночью
аватар puntzova
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta, ļ aujiet man jums pastā stī t. Tas ir ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem, bet pieauguš ajiem ir ko darī t, jū s nevarat strī dē ties. SPA, masā ž a, dž akuzi un tā tā lā k neatstā s vienaldzī gu nevienu cilvē ku, kurš patiesi sevi mī l. … Tomēr ▾ Lieliska vieta, ļ aujiet man jums pastā stī t. Tas ir ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem, bet pieauguš ajiem ir ko darī t, jū s nevarat strī dē ties. SPA, masā ž a, dž akuzi un tā tā lā k neatstā s vienaldzī gu nevienu cilvē ku, kurš patiesi sevi mī l. Tajā paš ā laikā pludmale atrodas apmē ram simts metru attā lumā no viesnī cas, lai gan tā ir paš valdī bas, tā ir ļ oti tī ra un pieklā jī ga. Tajā paš ā laikā vienmē r ir interesanta diennakts apkalpoš ana numurā , minibā rs, iekš telpu un ā ra baseini un daudz kas cits. Citiem vā rdiem sakot, jū s to nenož ē losiet ; )
аватар Ylyana12
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nav pagā jusi nedē ļ a, kopš esam atgriezuš ies. Viesnī ca ir ļ oti apmierinā ta, ī paš i tā s atraš anā s vietas ziņ ā . Un centrs ir tuvu, bet kluss, kā paradī zē . Vai vē laties neierobež otu jautrī bu — noejiet divsimt metru, un jū s esat noguris no trokš ņ a? - un nav nekā du problē mu, izejot uz balkona pilnī gā klusumā gremdē si sevī , kamē r daudzā s viesnī cā s citu atpū tnieku troksnis traucē gulē t. … Tomēr ▾ Nav pagā jusi nedē ļ a, kopš esam atgriezuš ies.
Viesnī ca ir ļ oti apmierinā ta, ī paš i tā s atraš anā s vietas ziņ ā . Un centrs ir tuvu, bet kluss, kā paradī zē . Vai vē laties neierobež otu jautrī bu — noejiet divsimt metru, un jū s esat noguris no trokš ņ a? - un nav nekā du problē mu, izejot uz balkona pilnī gā klusumā gremdē si sevī , kamē r daudzā s viesnī cā s citu atpū tnieku troksnis traucē gulē t. Ē dienu ziņ ā - ē du tikai brokastis, nekas ī paš s, ē diens kā ē diens. Vajag tikai doties lejā uz pludmali, kas aizņ ems pā ris minū tes, ir smiltis un tī rī ba. Apbē dina tikai plaš a sabiedrī ba. Ja tauta nogurdina - vē l 5 minū tes gā jiens pa labi, un pludmale ar duš u, kur manā mi klusā ks. Nu, jū ra, protams, nevar vien priecā ties.
аватар olga_22
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izlasī ju ne pā rā k labu atsauksmi par š o viesnī cu un pilnā balsī kliedzu, kungi, ja jau iepriekš esat atpū tuš ies luksusa viesnī cā s, tad no š ī m viesnī cā m nevajag gaidī t to paš u. Pirms nedē ļ as atgriezos no š ī s viesnī cas NEKO SLIKU, LAI NEKO NEPATEIKTU!! ! ! Bija pat plusi š ogad Bay ē kā , parā dī jā s bē rnu klubs Toukan kur tikai krieviski runā još ie gidi un viņ i tieš ā m taisa bē rnu spē les gan uz ielas, gan baseinā un paš ā klubā plus sava diskotē ka (pirms galvenā viens). … Tomēr ▾ Izlasī ju ne pā rā k labu atsauksmi par š o viesnī cu un pilnā balsī kliedzu, kungi, ja jau iepriekš esat atpū tuš ies luksusa viesnī cā s, tad no š ī m viesnī cā m nevajag gaidī t to paš u. Pirms nedē ļ as atgriezos no š ī s viesnī cas NEKO SLIKU, LAI NEKO NEPATEIKTU!! ! ! Bija pat plusi š ogad Bay ē kā , parā dī jā s bē rnu klubs Toukan kur tikai krieviski runā još ie gidi un viņ i tieš ā m taisa bē rnu spē les gan uz ielas, gan baseinā un paš ā klubā plus sava diskotē ka (pirms galvenā viens). Ē diens brī niš ķ ī gs, augļ i lieliski, uzkopš ana istabā s 5+. Jū ra ir tī ra.
аватар GOODY
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Jau treš o gadu ar visu ģ imeni ar 6 gadī gu bē rnu braucam uz Bulgā riju, š oreiz nolē mā m Albenas vietā mainī t kū rortu un devā mies uz Burgasu, Sol Nesseber Bay hotel 5 stars. Kopumā iespaidi par pā rē jiem nav slikti, bet par 5 zvaigznē m - tā da pludmale? Mazie gan platumā , gan garumā maksā ja sauļ oš anā s krē slus, saulessargus un dvieļ us par 7 levā m no cilvē ka, visu nopirkuš i paš i (tā kā trī s nedē ļ as atpū tā s - iznā ca lē tā k), nā cā s ierasties pludmale ļ oti agri, lai tur ieņ emtu vietu. … Tomēr ▾ Jau treš o gadu ar visu ģ imeni ar 6 gadī gu bē rnu braucam uz Bulgā riju, š oreiz nolē mā m Albenas vietā mainī t kū rortu un devā mies uz Burgasu, Sol Nesseber Bay hotel 5 stars.
Kopumā iespaidi par pā rē jiem nav slikti, bet par 5 zvaigznē m - tā da pludmale? Mazie gan platumā , gan garumā maksā ja sauļ oš anā s krē slus, saulessargus un dvieļ us par 7 levā m no cilvē ka, visu nopirkuš i paš i (tā kā trī s nedē ļ as atpū tā s - iznā ca lē tā k), nā cā s ierasties pludmale ļ oti agri, lai tur ieņ emtu vietu. 10-00 - ā bolam jau nav kur nokrist - pē c labā kajā m paš mā ju kū rortu tradī cijā m. Ū dens it kā tī rs, bet tikai tuvā k Sol Nesseber Mare, pie mū su ē kas peldē ja skrejriteņ i un vienmē r bija kaut kā ds putas ū denī un plē ve vai nu no stā vē š anas turpat ē stuves krastā , vai no skrejriteņ iem. Smiltis principā nenovā c, bet neaizmirsa ā tri pielikt kafejnī cu jau tā mazajā pludmalē pē c daž ā m dienā m , kur viņ i pā rdod dzē rienus, saldē jumu un kokteiļ us par piemaksu.
Ī sā k sakot, ja jū s dodaties tā lā k par JŪ RU - jū s neesat š ajā viesnī cā .
Viss pā rē jais - ē diens, apkalpoš ana un animā cija vairā k vai mazā k patika, ē diens nav tik daudzveidī gs, bet viss kas tika gatavots bija garš ī gs, vienmē r bija izvē le, daudz sezonas augļ u.
Akvaparks ļ oti labs - pavadī jā m tur visu dienu un nemanī jā m kā laiks paskrē ja. Brī niš ķ ī ga vecpilsē ta, bet pastaiga ar bē rnu tā lu - 35-40 min, par maksu - ar autobusu par 1 levu .
Nobeigumā padoms - ņ emiet istabu tikai ar skatu uz jū ru un augstā ku stā vu, jo. skats uz "parku" - patiesī bā tas ir skats uz š oseju, pa kuru kursē regulā ri autobusi un ceļ a otrā pusē tiek celtas kotedž as un dzī vokļ i un apakš ē jos stā vus "lū dzu" vai nu ar smakā m no virtuves, vai č ī kstot un kliedzot pie baseina.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Nesebras vecpilsēta
Novērtējums 8.2
Bulgārija, Nesebāra
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель находится в г. Несебр, в 2 км от Старого города Несебра и в 1 минуте ходьбы от автобусной остановки. Расстояние до курорта Солнечный Берег составляет 5 км. Гостиница является частью комплекса Sol Nessebar Resort. Отель подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Бургаса составляет 24,8 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. На территории есть магазин. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Игровая комната, дартс, мини-гольф, бочча. Предоставляется оборудование для занятий спортом.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 287 комфортабельных номера: Sol Room Sea View, Sol Room Park View, Family Room Sea View.

Istabās

Балкон/терраса, спутниковое телевидение, телевизор, телефон, ванная комната, фен, бесплатные туалетные принадлежности, кондиционер, сейф (платно), холодильник, бесплатный Wi-Fi, кровать, прикроватные тумбочки, шкаф, кондиционер, стол, стулья.

Adrese 7 a-c Aurelia Boulevard, Nessebar 8230, Bulgaria
Tālruņi: Tel: +359 554 2 11 10 Fax: +359 554 2 11 01
Tīmekļa vietne: Sol Nessebar Bay
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.