Riviera Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 3.510
4.3 Numurs
4.0 apkalpošana
4.3 Tīrība
4.3 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Viesnīca Riviera atrodas vienā no pievilcīgākajiem un iekārojamākajiem kūrortiem Bulgārijā - Ravdā. Ciemats atrodas tiešā (5 minūšu) attālumā no senās Nesebras pilsētas ar lieliski saglabājušos arhitektūru. Nesebaras ūdens atrakciju parks atrodas 500 metru attālumā no viesnīcas, un tuvākā autobusu pietura atrodas 1 minūtes pastaigas attālumā. Viesnīca tika uzcelta 2005. gadā un pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Piemērots budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар chornairyna88
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tas 12 dienas š ajā viesnī cā , ja tā drī kst teikt. . . 1. Viesnī ca faktiski ir 2 * pē c visiem sertifikā tiem un dokumentiem, kas viņ iem ir par !! ! 2. Es to nosauktu par lē tu izgā ztuvi, nevis viesnī cu, netī rs, visur smird, kanalizā cija, kondicionieris, kad no turienes ieslē dz beigtu zivju smaku !!! ! 3. … Tomēr ▾ Atpū tas 12 dienas š ajā viesnī cā , ja tā drī kst teikt. . . 1. Viesnī ca faktiski ir 2 * pē c visiem sertifikā tiem un dokumentiem, kas viņ iem ir par !! ! 2. Es to nosauktu par lē tu izgā ztuvi, nevis viesnī cu, netī rs, visur smird, kanalizā cija, kondicionieris, kad no turienes ieslē dz beigtu zivju smaku !!! ! 3. Personā ls ir cits stā sts. . . 12 dienas ne reizi nemainī ja dvieļ us, gultu un nemazgā ja grī du!! ! Es sazinā jos, viņ i man teica, ka viņ i maina veļ u 1 reizi reģ istrā cijas laikā !!! ! 3. Apkopē jas iekļ ū st paš i savā s mā jā s, tā pē c neceriet tur uz privā tumu un atpū tu!! ! . 4. Turklā t viss personā ls dzī vo viesnī cā un baseinā un sauļ oš anā s krē slos jū s dalī sities ar vecajā m apkopē jā m!! ! 5. Ne pirmo reizi dzirdu kā mū su meitenes savā starpā sauc par "Lī knē m" vai citus apvainojumus savā starpā !!! ! 6. Apkopē jas arī staigā pa istabā m ar mopš u suni, kurš dzī vo viesnī cā , un viņ i redzē ja kā suns uzkā pj viesu gultā un gultā , kamē r apkopē jas tī rī ja istabu!!! ! Tā pat ne reizi vien dzirdē jā m, kā viesi sū dzē jā s par urī na smaku istabā un uz gultas!! ! Jū ra ir tuvu, bet. uz normā lu, tī ru pludmali doties min. 20-3.7. Brokastī s katru dienu dod sviestu ar beidzies derī guma termiņ u, mini desas gabalu un olu no paš as virtuves smird pē c atkritumiem!!!!! ! 8. No numuriem paveras skats uz noslogotu š oseju, nevarē siet normā li aizmigt, tikai no rī ta, plū sma nedaudz apstā jas, un tad apkopē jas sā k staigā t un kliegt, zvana bulgā ru valodā ! ! !
аватар manaenkov_v
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pats svarī gā kais pluss: viesnī cas-2 lī nijas atraš anā s vieta, 50 metri no jū ras! Miniviesnī ca, 22 numuriņ i, istabiņ ā s ļ oti kluss, no ceļ a nedaudz trokš ņ o, bet ar aizvē rtā m durvī m un gaisa kondicionē tā ju (ļ oti labi) strā dā jot, gandrī z nekas nav dzirdams. … Tomēr ▾ Pats svarī gā kais pluss: viesnī cas-2 lī nijas atraš anā s vieta, 50 metri no jū ras! Miniviesnī ca, 22 numuriņ i, istabiņ ā s ļ oti kluss, no ceļ a nedaudz trokš ņ o, bet ar aizvē rtā m durvī m un gaisa kondicionē tā ju (ļ oti labi) strā dā jot, gandrī z nekas nav dzirdams. Ē dinā š ana ir standarta 3 *: day-var. ola, desa, siers, tomā ts, gurķ is, sviests, marmelā de, grauzdiņ š , tē ja, kafija, augļ i, taka. diena-olu vietā , olu kultenis, mē rč u vietā . desa. Istaba ē rta, ar divā m gultā m, atzveltnes krē slu, galdu, skapi, parasts TV-viss jauns. Viss darbojas. Balkons ir liels. Personā ls draudzī gs, saimniece jauka, labi runā krieviski, izdevī gi mainī t valū tu. Seifs atrodas ē rtā vietā . Baseins, bet neviens neizmanto: jū ra ir divu soļ u attā lumā , uzreiz dziļ a, nav jā brien 200 m lī dz dziļ umam. Ideā la atpū ta vecā kiem pā riem, draudzenē m, cilvē kiem ar lieliem bē rniem. ES iesaku! Vienī gais, ko es ieteiktu, ir doties ekskursijā s uz MDtour. Atraš anā s vieta Netā lu no viesnī cas.
аватар natasha.tretyak
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja vē laties sabojā t visu savu brī vdienu iespaidu, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Istabā bija š ausmī ga sasmaka, urī na smaka. Skudras rā po. Periodiski indē pievienojot indes smaku, bet to arī var piedzī vot, vissliktā kā ir personā la attieksme pret lū gumu pē c izlietnes vai spainiņ a mazgā š anai (viņ iem nav veļ asmaš ī nas serviss)atteikumu, iedod korķ viļ ķ i vai palī dzi atvē rt vī nu, lai gan viņ iem ir kafejnī ca un viņ i tur dzī vo, dzirdē ju man adresē tus apvainojumus, atskanē ja kliedziens no pirmā lī dz 4 stā vam. … Tomēr ▾ Ja vē laties sabojā t visu savu brī vdienu iespaidu, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Istabā bija š ausmī ga sasmaka, urī na smaka. Skudras rā po. Periodiski indē pievienojot indes smaku, bet to arī var piedzī vot, vissliktā kā ir personā la attieksme pret lū gumu pē c izlietnes vai spainiņ a mazgā š anai (viņ iem nav veļ asmaš ī nas serviss)atteikumu, iedod korķ viļ ķ i vai palī dzi atvē rt vī nu, lai gan viņ iem ir kafejnī ca un viņ i tur dzī vo, dzirdē ju man adresē tus apvainojumus, atskanē ja kliedziens no pirmā lī dz 4 stā vam. Dzelzs maksā ja 2 levas stundā . Pē dē jais, kas to pabeidza, kad uzsprā ga tvertne tualetē (ū dens tecē ja kā strū klaka) teica, ka mē s viņ u sitam un tu samaksā si it kā jaunā s tvertnes izmaksas 70 lev, viņ i ielika lietotu, saglabā ja tikai to, ko teicā m, ka izsauksim policiju un veiksim ekspertī zi, ka mē s fiziski nevaram uzlauzt š o tanku. . . š ausmas NEVIENS NEATvainojā s
Это супер завтрак
аватар ibragimov_7
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
11 naktis viņ i 1 reizi mainī ja gultu un 1 reizi veica tī rī š anu. Vietnē ir rakstī ts bufete. Bet bufetes vietā dod sliktā kā s kvalitā tes desu vai 3 desas gabalus, olu, ceptu vai vā rī tu. siera vai siera gabals. niecī gs oč urč ika un tomā tu gabaliņ š . … Tomēr ▾ 11 naktis viņ i 1 reizi mainī ja gultu un 1 reizi veica tī rī š anu. Vietnē ir rakstī ts bufete. Bet bufetes vietā dod sliktā kā s kvalitā tes desu vai 3 desas gabalus, olu, ceptu vai vā rī tu. siera vai siera gabals. niecī gs oč urč ika un tomā tu gabaliņ š . margarī ns un ievā rī jums. Maize ne reizi vien tika pasniegta novecojuš a un sapelē jusi! Dzē rieni - tas arī viss! Karfe ar Jupi! un jā , 3 arbū za š ķ ē les uz 4 personā m! ))))) par to, ka te nav bufetes un tī ra ik pē c 11 naktī m! Tā s ir tavas problē mas! baseins 140 cm dziļ ums . Š ķ iet, ka tas neizskatā s slikti. Bet tas ir viņ u zhlobstvo...! (((


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Nesebras vecpilsēta
Novērtējums 8.2
Bulgārija, Nesebāra
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Riviera расположен в одном из самых привлекательных и желанных курортов Болгарии — Равда. Деревня находится в непосредственной близости (5 минут) от древнего города Несебр с прекрасно сохранившейся архитектурой. Аквапарк Nesebar расположен в 500 метрах от отеля, а ближайшая автобусная остановка — в 1 минуте ходьбы. Отель был построен в 2005 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Подходит для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта — 22 км.
Pludmales apraksts До пляжа 150 м, через дорогу.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
Telpu apraksts

В отеле 22 номера.

Istabās

Все номера отеля Riviera располагают кондиционером, телевизором с кабельными каналами, мини-баром и собственной ванной комнатой с душем и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. Из окон некоторых номеров открывается вид на море. По запросу предоставляются сейф и фен.

Adrese Nessebar str. 64 Nessebar, Bulgaria
Tālruņi: +359 898 451 418
Tīmekļa vietne: Riviera Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).